Varatrix írta:Sanama írta:Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Ezeket amúgy honnan szülitek?
Müller és Kross volt a két legtöbbet játszó kp.
No offenz, de ez egy ilyen hasamra ütök és mondok valamit érv.
Nem tudom alapvetően miért lehetetlen hogy jobban preferálta a RM-ot, mint minket. Passzol a játékrendszerükbe, okosan döntött.
A "nem tudom" - on nem tudom mit nem lehet érteni
Nem azt mondtam, hogy nem játszott. Csupán felvetettem, mint lehetőséget, mivel nem követtem, hogy mennyit játszott.
(A Thiago-s részben viszont biztos vagyok. Srác odament, és rögtön játszott,bár sokat volt sérült, de itt most nem ez a lényeg)
Egyedül a 11/12-es szezonban játszott többet a München színeiben egy szezon alatt, mint tavaly. Összesen 29 bajnoki, 12 Bl, 6 német kupa, 2 klub VB és 1 Német Szuperkupa és 1 Európai Szuperkupa találkozón vett részt. 51 meccs, 3971 perc. Szóval azt nem lehet mondani, hogy Pep nem számított rá..
Akkor lehet összevesztek, vagy simán menni akart, passz. Ettől függetlenül még mindig sajnálom, hogy nem ide jött.
Nem tudom alapvetően miért lehetetlen hogy jobban preferálta a RM-ot, mint minket. Passzol a játékrendszerükbe, okosan döntött.
Nem a döntését bírálom, nem is említettem. A vezetőséget. Miért nem próbálták idehozni, főleg akkor, ha a hírek alapján még jött is volna.