2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Még jó, mivel fél szezon alatt sérült volt...Thiago semmivel sem játszott többet mint Kroos. Ha el akar jönni a Bayernből,ahol van egy meghatározott rövid passzos taktika,akkor milyen érvel lehet alátámasztani a Barcába való igazolását? Én tudom...de mi nem vagyunk a PSG.
Sanama írta:Peppel nem könnyű(akarom mondani, nem nehéz) összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.Initom írta:Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd.
Én örültem volna neki, kár, hogy nem ide jött.
azt, hogy "senkinek nem jött be" a sportszakmai részre értettem. hogy igazoljunk valakit, mert ő a menő most, de azt ne nézzük beleillik-e a csapatba. biztos marha sok pénzt hozott, de hogy a csapat sikerességén csak rontott, az száz. picit ezt érzem a suarez transzferen most, és ezt érezném a jamesén is.daffy írta:Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
állítólag volt valami 95 milliós kivásárlási ára (hogy font vagy euro arra már nem emlékszem), de aztán suarez menni akart, mi is alkudoztunk és ez lett belőle:palesz77 írta:Hát ha ez a lecsökkent ára, akkor nem szeretném megtudni, hogy milyen lett volna az eredeti..
az az igazi kérdés, hogy miért rakitic és miért nem kroos? rakitic után már mindegy volt, azért a kettő együtt már sok lett volna.Sanama írta:arulja mar el valaki, hogy kroos ide miert nem kellett? foleg ugy, hogy cesc,xavi mennek...? ugye elvileg fel volt ajanlva... meg rakitic melle is...
A "nem tudom" - on nem tudom mit nem lehet érteniVaratrix írta:Ezeket amúgy honnan szülitek?Sanama írta:Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Müller és Kross volt a két legtöbbet játszó kp.
No offenz, de ez egy ilyen hasamra ütök és mondok valamit érv.
Nem tudom alapvetően miért lehetetlen hogy jobban preferálta a RM-ot, mint minket. Passzol a játékrendszerükbe, okosan döntött.
Akkor lehet összevesztek, vagy simán menni akart, passz. Ettől függetlenül még mindig sajnálom, hogy nem ide jött.Egyedül a 11/12-es szezonban játszott többet a München színeiben egy szezon alatt, mint tavaly. Összesen 29 bajnoki, 12 Bl, 6 német kupa, 2 klub VB és 1 Német Szuperkupa és 1 Európai Szuperkupa találkozón vett részt. 51 meccs, 3971 perc. Szóval azt nem lehet mondani, hogy Pep nem számított rá..
Nem a döntését bírálom, nem is említettem. A vezetőséget. Miért nem próbálták idehozni, főleg akkor, ha a hírek alapján még jött is volna.Nem tudom alapvetően miért lehetetlen hogy jobban preferálta a RM-ot, mint minket. Passzol a játékrendszerükbe, okosan döntött.
Ezeket amúgy honnan szülitek?Sanama írta:Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Egyedül a 11/12-es szezonban játszott többet a München színeiben egy szezon alatt, mint tavaly. Összesen 29 bajnoki, 12 Bl, 6 német kupa, 2 klub VB és 1 Német Szuperkupa és 1 Európai Szuperkupa találkozón vett részt. 51 meccs, 3971 perc. Szóval azt nem lehet mondani, hogy Pep nem számított rá..Sanama írta: Peppel nem könnyű összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Nem Pepen múlott, el akart menni... Ennél sokkal többet nem igazán játszhatott volna:Sanama írta:Peppel nem könnyű(akarom mondani, nem nehéz) összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.Initom írta:Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd.
Én örültem volna neki, kár, hogy nem ide jött.
Peppel nem könnyű(akarom mondani, nem nehéz) összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.Initom írta:Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd.
Gondolom azért nem, mert nem volt ilyen felajánlás, csak a katalán lapok hozták le, hogy jobban érezze magát a nép, hogy a Real olyat igazolt, aki nekünk nem kellett..Sanama írta:arulja mar el valaki, hogy kroos ide miert nem kellett? foleg ugy, hogy cesc,xavi mennek...? ugye elvileg fel volt ajanlva... meg rakitic melle is...
Ja tényleg, róla meg is feledkeztem..Varatrix írta: Keylor Navas![]()
Nincs is. Én csak arra kontráztam,hogy van játékos,akit kizárólag a marketing értéke miatt vettek meg és bejött. Beckham megvételét sportszakmai indokokkal nem lehet alátámasztani,volt a posztjára egy Figo.Varatrix írta:Nehezen hiszem hogy akár fele akkora marketing értéke lenne a kolumbiainak...daffy írta: Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
James pedig nem kell,ez nem vitás. Egy kp-s kell Khedira helyére és egy cserecsatár.
Hú bocs, nem így gondoltam.Nem a Real védőit akartam leszólni, hanem arra gondoltam, hogy totál azokat a játékosokat igazolnátok le, akikre nekünk van szükségünk.
![]()
pontosan...Nincs váltótársa. Én már tavaly is meredeknek tartottam, hogy Higu távozásával Benzema mögött a padon csak Jesé és Morata van. Morata pedig most (ha jól tudom) Juvéba tart. Szóval 2-en maradnak, kell még valaki oda.
minden este elalvás előtt imádkoztam, hogy a Barca nehogy elvigye...Keylor Navas
Keylor Navaspalesz77 írta:Ki a második? Én még csak Kroosról tudok, csak azért kérdem.. Vagy Hámeszre gondolsz?Barcaman1993 írta:Anyám, ez a Real Madrid... megvette azt a két játékost, akiket nálunk szerettem volna látni az idei szezontól.Még az kéne, hogy hozzanak egy normális hátvédet...
Ez egy elég erős keret lesz.
Nehezen hiszem hogy akár fele akkora marketing értéke lenne a kolumbiainak...daffy írta: Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
James pedig nem kell,ez nem vitás. Egy kp-s kell Khedira helyére és egy cserecsatár.
Hát ha ez a lecsökkent ára, akkor nem szeretném megtudni, hogy milyen lett volna az eredeti..kristop írta:amivel jól jártunk az az, hogy suarez ára a vébével csökkent, jamesé pedig megduplázódott
Ki a második? Én még csak Kroosról tudok, csak azért kérdem.. Vagy Hámeszre gondolsz?Barcaman1993 írta:Anyám, ez a Real Madrid... megvette azt a két játékost, akiket nálunk szerettem volna látni az idei szezontól.Még az kéne, hogy hozzanak egy normális hátvédet...
Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.kristop írta:ez a james rodriguez igazolás még a mi suarezes igazolásunknál is nagyobb hülyeség lenne szerintem. ha tényleg szükségük van rá, akkor leigazolhatták volna a vébé előtt, feleannyiért. de így csak és kizárólag a marketing miatt menne, az meg még soha nem jött be senkinek.
Szinte tuti, hogy elsőként dobbantana a francia, ha jönne Falcao, és jogosan tenné. A padozásnál sokkal több van benne, persze Radamel neve jobban cseng, meg jobb spíler is, de érkezésével ugyanúgy egy klasszis 9-esük lenne.Danka00792 írta:Nincs váltótársa. Én már tavaly is meredeknek tartottam, hogy Higu távozásával Benzema mögött a padon csak Jesé és Morata van. Morata pedig most (ha jól tudom) Juvéba tart. Szóval 2-en maradnak, kell még valaki oda.hank1ee írta:Azt nem értem, hogy a Realnál miért került szóba egyáltalán Falcao, amikor ott van elöl Benzema?
Nincs váltótársa. Én már tavaly is meredeknek tartottam, hogy Higu távozásával Benzema mögött a padon csak Jesé és Morata van. Morata pedig most (ha jól tudom) Juvéba tart. Szóval 2-en maradnak, kell még valaki oda.hank1ee írta:Azt nem értem, hogy a Realnál miért került szóba egyáltalán Falcao, amikor ott van elöl Benzema?
Hú bocs, nem így gondoltam.ferninho írta: ???
Marcelo/Coentrao tökéletes duó
Carvajal/Arbeloa szintén, bár Arbeloa helyett lassan kell majd valaki, de cserének teljesen jó.
a Ramos, Varane, Pepe hármas meg szenzációs főleg ha megnézzük más csapatok középhátvédjeit... és van még egy Nacho is, aki amikor játszott mindig jól tolta és szélsőhátvéd poszton is eljátszogat elég jól.
de Pepe helyett kell majd valaki jövőre, mert be kéne szépen lassan építeni Varanet és gondolom állandó cserének nem maradna Pepe.
teljesen hibátlan a védelem, azóta mióta Carvajal vissza lett hozva... de nem hiszem, hogy itt kéne ecsetelnem milyen nehéz is találni egy jó jobbhátvédet... és a Real kinevelt egyet![]()
az a Bayeres 1 év nagyon jót tett Carvajalnak.
???Barcaman1993 írta:Anyám, ez a Real Madrid... megvette azt a két játékost, akiket nálunk szerettem volna látni az idei szezontól.Még az kéne, hogy hozzanak egy normális hátvédet...
Javíts ki, ha tévedek, de kb. minden egyes Hámeszes cikknél Casemirót emlegetik, mint cserealap a 70-80 millió euró mellé. Továbbá Xabi Alonso Vb-formájából meg korából kiindulva, azért nem lennék túl elégedett a középpályás védekezéssel. Nekem kifejezetten a "galaktikus" korszakra kezd emlékeztetni az alakuló Real középpálya, remélhetőleg annak sikereivelGonzalezRaul írta:Egyedül a kapusposzt tűnik érdekesnek (minden tiszteletem Casillasé, de lehet többet árt ha marad, mint ha megy). Három jó képességű kapus eddig, kíváncsi leszek ki marad... A középpályánk még ha Khedira vagy Di Maria el is megy bombabiztosnak tűnik (Alonso, Modric, Isco, Bale, Casimiro, Illaramendi+Kroos és esetleg James Rodrigez). A hátvédsorunk adott, a támadósorunk Ronaldoval, Benzemával a padon Jesével és lehet Falcaoval is elég jónak tűnik.