Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon
Ancelotti nagyon bízik benne, és ragszkodik hozzá...crixus írta:Én úgy hallottam, hogy a Real J. Rodriguez megszerzése érdekében akár Isco-tól is megválna. Én az AS.com-on olvastam, kíváncsi lennék, hogy a madridisták erről mit tudnak.
Ha már annyira szabadulnának a sráctól akár lepasszolhatnák nekünk is, ha Xavi és Song is megy.

Én csak arra alapoztam, hogy Fabre-Xavi mentek, ő meg talán a legalkalmasabb német kp, aki passzolna ide, és még olyan hírek is terjedtek, hogy felajánlkozott, stb. Most, hogy ebből mi az igaz, nem tudom, de én hoztam volna rögtön.Initom írta:
Nem a vásárlási árra,hanem a fizetésre gondoltam![]()
Az,hogy miért akart elmenni....hát szerintem ehhez kevesek vagyunk. Mindkettőnknek van egy elképzelése,variációja.
Nem a vásárlási árra,hanem a fizetésre gondoltamSanama írta:Még jó, mivel fél szezon alatt sérült volt...Thiago semmivel sem játszott többet mint Kroos. Ha el akar jönni a Bayernből,ahol van egy meghatározott rövid passzos taktika,akkor milyen érvel lehet alátámasztani a Barcába való igazolását? Én tudom...de mi nem vagyunk a PSG.
Kroos ott van már pár éve, Guardiola még csak 1 éve, és ahogy olvashatod, évek óta elvágyódik.Ráadásul az tilos, hogy hasonló csapathoz menjen valaki? Általában épp ezt szokták kiemelni, na de minegy. Lehet csak simán más országban akar(t) játszani.
30millio egy Kroos-ért nem teszi PSG-vé a Barcát, főleg ha már Suarez és Neymar kerültek vagy 200-ba
Ja szórri, Iniestát kihagytam a kezdőből.palesz77 írta:Na kicsit megszerkesztettem a te Barcádat, így már nekem is tetszene..Realboy94 írta:Azért ütne egy ilyen párharc:
Keylor Navas-Carvajal,Varane, Ramos, Marcelo-Modric, Kroos, Di Maria-Bale, Benzema, Ronaldo
VS.
Ter Stegen-Montoya,Bartra, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano, Ini-Messi-Neymar,Suarez .![]()
Remélem amúgy az El Classico november végén lesz, jó lenne, ha Suárez is játszhatna már rajta - és formába is lendülne már addigra..
Na kicsit megszerkesztettem a te Barcádat, így már nekem is tetszene..Realboy94 írta:Azért ütne egy ilyen párharc:
Keylor Navas-Carvajal,Varane, Ramos, Marcelo-Modric, Kroos, Di Maria-Bale, Benzema, Ronaldo
VS.
Ter Stegen-Montoya,Bartra, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano, Ini-Messi-Neymar,Suarez .
Még jó, mivel fél szezon alatt sérült volt...Thiago semmivel sem játszott többet mint Kroos. Ha el akar jönni a Bayernből,ahol van egy meghatározott rövid passzos taktika,akkor milyen érvel lehet alátámasztani a Barcába való igazolását? Én tudom...de mi nem vagyunk a PSG.
Sanama írta:Peppel nem könnyű(akarom mondani, nem nehéz) összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.Initom írta:Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd.
Én örültem volna neki, kár, hogy nem ide jött.
azt, hogy "senkinek nem jött be" a sportszakmai részre értettem. hogy igazoljunk valakit, mert ő a menő most, de azt ne nézzük beleillik-e a csapatba. biztos marha sok pénzt hozott, de hogy a csapat sikerességén csak rontott, az száz. picit ezt érzem a suarez transzferen most, és ezt érezném a jamesén is.daffy írta:Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
állítólag volt valami 95 milliós kivásárlási ára (hogy font vagy euro arra már nem emlékszem), de aztán suarez menni akart, mi is alkudoztunk és ez lett belőle:palesz77 írta:Hát ha ez a lecsökkent ára, akkor nem szeretném megtudni, hogy milyen lett volna az eredeti..
az az igazi kérdés, hogy miért rakitic és miért nem kroos? rakitic után már mindegy volt, azért a kettő együtt már sok lett volna.Sanama írta:arulja mar el valaki, hogy kroos ide miert nem kellett? foleg ugy, hogy cesc,xavi mennek...? ugye elvileg fel volt ajanlva... meg rakitic melle is...
A "nem tudom" - on nem tudom mit nem lehet érteniVaratrix írta:Ezeket amúgy honnan szülitek?Sanama írta:Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Müller és Kross volt a két legtöbbet játszó kp.
No offenz, de ez egy ilyen hasamra ütök és mondok valamit érv.
Nem tudom alapvetően miért lehetetlen hogy jobban preferálta a RM-ot, mint minket. Passzol a játékrendszerükbe, okosan döntött.
Akkor lehet összevesztek, vagy simán menni akart, passz. Ettől függetlenül még mindig sajnálom, hogy nem ide jött.Egyedül a 11/12-es szezonban játszott többet a München színeiben egy szezon alatt, mint tavaly. Összesen 29 bajnoki, 12 Bl, 6 német kupa, 2 klub VB és 1 Német Szuperkupa és 1 Európai Szuperkupa találkozón vett részt. 51 meccs, 3971 perc. Szóval azt nem lehet mondani, hogy Pep nem számított rá..
Nem a döntését bírálom, nem is említettem. A vezetőséget. Miért nem próbálták idehozni, főleg akkor, ha a hírek alapján még jött is volna.Nem tudom alapvetően miért lehetetlen hogy jobban preferálta a RM-ot, mint minket. Passzol a játékrendszerükbe, okosan döntött.
Ezeket amúgy honnan szülitek?Sanama írta:Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Egyedül a 11/12-es szezonban játszott többet a München színeiben egy szezon alatt, mint tavaly. Összesen 29 bajnoki, 12 Bl, 6 német kupa, 2 klub VB és 1 Német Szuperkupa és 1 Európai Szuperkupa találkozón vett részt. 51 meccs, 3971 perc. Szóval azt nem lehet mondani, hogy Pep nem számított rá..Sanama írta: Peppel nem könnyű összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Nem Pepen múlott, el akart menni... Ennél sokkal többet nem igazán játszhatott volna:Sanama írta:Peppel nem könnyű(akarom mondani, nem nehéz) összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.Initom írta:Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd.
Én örültem volna neki, kár, hogy nem ide jött.
Peppel nem könnyű(akarom mondani, nem nehéz) összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.Initom írta:Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd.
Gondolom azért nem, mert nem volt ilyen felajánlás, csak a katalán lapok hozták le, hogy jobban érezze magát a nép, hogy a Real olyat igazolt, aki nekünk nem kellett..Sanama írta:arulja mar el valaki, hogy kroos ide miert nem kellett? foleg ugy, hogy cesc,xavi mennek...? ugye elvileg fel volt ajanlva... meg rakitic melle is...