Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.17. 21:15:26

Thiago semmivel sem játszott többet mint Kroos. Ha el akar jönni a Bayernből,ahol van egy meghatározott rövid passzos taktika,akkor milyen érvel lehet alátámasztani a Barcába való igazolását? Én tudom...de mi nem vagyunk a PSG.
Még jó, mivel fél szezon alatt sérült volt...
Kroos ott van már pár éve, Guardiola még csak 1 éve, és ahogy olvashatod, évek óta elvágyódik.Ráadásul az tilos, hogy hasonló csapathoz menjen valaki? Általában épp ezt szokták kiemelni, na de minegy. Lehet csak simán más országban akar(t) játszani.
30millio egy Kroos-ért nem teszi PSG-vé a Barcát, főleg ha már Suarez és Neymar kerültek vagy 200-ba =D>
Initom
Entrenador del Barça

2014.07.17. 21:10:52

Sanama írta:
Initom írta:Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd. :|
Peppel nem könnyű(akarom mondani, nem nehéz) összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.

Én örültem volna neki, kár, hogy nem ide jött.

Thiago semmivel sem játszott többet mint Kroos. Ha el akar jönni a Bayernből,ahol van egy meghatározott rövid passzos taktika,akkor milyen érvel lehet alátámasztani a Barcába való igazolását? Én tudom...de mi nem vagyunk a PSG.
Abi & Tito
kristop
Entrenador del Barça

2014.07.17. 20:34:25

daffy írta:Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
azt, hogy "senkinek nem jött be" a sportszakmai részre értettem. hogy igazoljunk valakit, mert ő a menő most, de azt ne nézzük beleillik-e a csapatba. biztos marha sok pénzt hozott, de hogy a csapat sikerességén csak rontott, az száz. picit ezt érzem a suarez transzferen most, és ezt érezném a jamesén is.
palesz77 írta:Hát ha ez a lecsökkent ára, akkor nem szeretném megtudni, hogy milyen lett volna az eredeti..
állítólag volt valami 95 milliós kivásárlási ára (hogy font vagy euro arra már nem emlékszem), de aztán suarez menni akart, mi is alkudoztunk és ez lett belőle:

Bartomeu (president): "Suarez fee? Close to what some media say, lower than 85M. We'll announce it when we present him. It's a 5-year deal."
még így is sok, de ha max áron jött volna én tuti felgyújtottam volna valamit :D
Sanama írta:arulja mar el valaki, hogy kroos ide miert nem kellett? foleg ugy, hogy cesc,xavi mennek...? ugye elvileg fel volt ajanlva... meg rakitic melle is...
az az igazi kérdés, hogy miért rakitic és miért nem kroos? rakitic után már mindegy volt, azért a kettő együtt már sok lett volna.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.17. 20:04:56

Varatrix írta:
Sanama írta:Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Ezeket amúgy honnan szülitek?
Müller és Kross volt a két legtöbbet játszó kp.
No offenz, de ez egy ilyen hasamra ütök és mondok valamit érv.

Nem tudom alapvetően miért lehetetlen hogy jobban preferálta a RM-ot, mint minket. Passzol a játékrendszerükbe, okosan döntött.
A "nem tudom" - on nem tudom mit nem lehet érteni :D
Nem azt mondtam, hogy nem játszott. Csupán felvetettem, mint lehetőséget, mivel nem követtem, hogy mennyit játszott.
(A Thiago-s részben viszont biztos vagyok. Srác odament, és rögtön játszott,bár sokat volt sérült, de itt most nem ez a lényeg)
Egyedül a 11/12-es szezonban játszott többet a München színeiben egy szezon alatt, mint tavaly. Összesen 29 bajnoki, 12 Bl, 6 német kupa, 2 klub VB és 1 Német Szuperkupa és 1 Európai Szuperkupa találkozón vett részt. 51 meccs, 3971 perc. Szóval azt nem lehet mondani, hogy Pep nem számított rá..
Akkor lehet összevesztek, vagy simán menni akart, passz. Ettől függetlenül még mindig sajnálom, hogy nem ide jött.
Nem tudom alapvetően miért lehetetlen hogy jobban preferálta a RM-ot, mint minket. Passzol a játékrendszerükbe, okosan döntött.
Nem a döntését bírálom, nem is említettem. A vezetőséget. Miért nem próbálták idehozni, főleg akkor, ha a hírek alapján még jött is volna.
Varatrix
Director del Fútbol

2014.07.17. 20:01:27

Sanama írta:Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Ezeket amúgy honnan szülitek?
Müller és Kross volt a két legtöbbet játszó kp.
No offenz, de ez egy ilyen hasamra ütök és mondok valamit érv.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.17. 19:58:48

Sanama írta: Peppel nem könnyű összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.
Egyedül a 11/12-es szezonban játszott többet a München színeiben egy szezon alatt, mint tavaly. Összesen 29 bajnoki, 12 Bl, 6 német kupa, 2 klub VB és 1 Német Szuperkupa és 1 Európai Szuperkupa találkozón vett részt. 51 meccs, 3971 perc. Szóval azt nem lehet mondani, hogy Pep nem számított rá..
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.17. 19:57:48

Sanama írta:
Initom írta:Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd. :|
Peppel nem könnyű(akarom mondani, nem nehéz) összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.

Nem Pepen múlott, el akart menni... Ennél sokkal többet nem igazán játszhatott volna:
http://www.whoscored.com/Players/31772/" target="_blank
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.17. 19:46:31

palesz77

2014.07.17. 19:41:22

Sanama írta:arulja mar el valaki, hogy kroos ide miert nem kellett? foleg ugy, hogy cesc,xavi mennek...? ugye elvileg fel volt ajanlva... meg rakitic melle is...
Gondolom azért nem, mert nem volt ilyen felajánlás, csak a katalán lapok hozták le, hogy jobban érezze magát a nép, hogy a Real olyat igazolt, aki nekünk nem kellett..

Legalábbis én 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem volt semmi ilyen, és ez csak újságírói kitaláció. Annyian keresték a srácot, hogy "nem szorult rá" ilyen dolgokra..
Initom
Entrenador del Barça

2014.07.17. 19:35:49

Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd. :|
Abi & Tito
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.17. 19:13:45

arulja mar el valaki, hogy kroos ide miert nem kellett? foleg ugy, hogy cesc,xavi mennek...? ugye elvileg fel volt ajanlva... meg rakitic melle is...
palesz77

2014.07.17. 18:23:48

Varatrix írta: Keylor Navas :mrgreen:
Ja tényleg, róla meg is feledkeztem.. #-o Amúgy vele ugyan ott lennénk, mint Bravoval. Azon a 2 millión nem múlik semmi, de Navas is túl jó második számú kapusnak..
daffy
Madridista

2014.07.17. 18:08:16

Varatrix írta:
daffy írta: Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
James pedig nem kell,ez nem vitás. Egy kp-s kell Khedira helyére és egy cserecsatár.
Nehezen hiszem hogy akár fele akkora marketing értéke lenne a kolumbiainak...
Nincs is. Én csak arra kontráztam,hogy van játékos,akit kizárólag a marketing értéke miatt vettek meg és bejött. Beckham megvételét sportszakmai indokokkal nem lehet alátámasztani,volt a posztjára egy Figo.
ferninho
Madridista

2014.07.17. 18:06:22

Hú bocs, nem így gondoltam. :D Nem a Real védőit akartam leszólni, hanem arra gondoltam, hogy totál azokat a játékosokat igazolnátok le, akikre nekünk van szükségünk. :wink:
:mrgreen:
Nincs váltótársa. Én már tavaly is meredeknek tartottam, hogy Higu távozásával Benzema mögött a padon csak Jesé és Morata van. Morata pedig most (ha jól tudom) Juvéba tart. Szóval 2-en maradnak, kell még valaki oda.
pontosan...
én ugye Jesé még sérült is lesz elég sokáig...
Morata meg szimplán kevés volt...
kell vki oda...
én Benzemát preferálnám, de kell valaki mögé, akit be lehet hozni bármikor nyugodt szívvel...
Falcaoval az lenne a legnagyobb baj, hogy túl nagy név lenne... jó kérdés ki lenne a megfelelő, max visszajön majd Adebayor :mrgreen:
Keylor Navas :mrgreen:
minden este elalvás előtt imádkoztam, hogy a Barca nehogy elvigye... :lol: és még a VBn is jó volt, bár akkor már meg volt a 2 kapusa a Barcának.
erre lehet elhozza a Real, hát pöppet örültem a híreknek :)
madridista
Varatrix
Director del Fútbol

2014.07.17. 18:01:13

palesz77 írta:
Barcaman1993 írta:Anyám, ez a Real Madrid... megvette azt a két játékost, akiket nálunk szerettem volna látni az idei szezontól. :cry: Még az kéne, hogy hozzanak egy normális hátvédet... :? Ez egy elég erős keret lesz.
Ki a második? Én még csak Kroosról tudok, csak azért kérdem.. Vagy Hámeszre gondolsz?
Keylor Navas :mrgreen:
daffy írta: Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
James pedig nem kell,ez nem vitás. Egy kp-s kell Khedira helyére és egy cserecsatár.
Nehezen hiszem hogy akár fele akkora marketing értéke lenne a kolumbiainak...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77

2014.07.17. 17:58:33

kristop írta:amivel jól jártunk az az, hogy suarez ára a vébével csökkent, jamesé pedig megduplázódott :D
Hát ha ez a lecsökkent ára, akkor nem szeretném megtudni, hogy milyen lett volna az eredeti.. :lol:
Barcaman1993 írta:Anyám, ez a Real Madrid... megvette azt a két játékost, akiket nálunk szerettem volna látni az idei szezontól. :cry: Még az kéne, hogy hozzanak egy normális hátvédet... :? Ez egy elég erős keret lesz.
Ki a második? Én még csak Kroosról tudok, csak azért kérdem.. Vagy Hámeszre gondolsz?
daffy
Madridista

2014.07.17. 17:58:00

kristop írta:ez a james rodriguez igazolás még a mi suarezes igazolásunknál is nagyobb hülyeség lenne szerintem. ha tényleg szükségük van rá, akkor leigazolhatták volna a vébé előtt, feleannyiért. de így csak és kizárólag a marketing miatt menne, az meg még soha nem jött be senkinek.
Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
kristop
Entrenador del Barça

2014.07.17. 17:50:37

ez a james rodriguez igazolás még a mi suarezes igazolásunknál is nagyobb hülyeség lenne szerintem. ha tényleg szükségük van rá, akkor leigazolhatták volna a vébé előtt, feleannyiért. de így csak és kizárólag a marketing miatt menne, az meg még soha nem jött be senkinek.

amivel jól jártunk az az, hogy suarez ára a vébével csökkent, jamesé pedig megduplázódott :D
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.17. 17:30:34

Danka00792 írta:
hank1ee írta:Azt nem értem, hogy a Realnál miért került szóba egyáltalán Falcao, amikor ott van elöl Benzema?
Nincs váltótársa. Én már tavaly is meredeknek tartottam, hogy Higu távozásával Benzema mögött a padon csak Jesé és Morata van. Morata pedig most (ha jól tudom) Juvéba tart. Szóval 2-en maradnak, kell még valaki oda.
Szinte tuti, hogy elsőként dobbantana a francia, ha jönne Falcao, és jogosan tenné. A padozásnál sokkal több van benne, persze Radamel neve jobban cseng, meg jobb spíler is, de érkezésével ugyanúgy egy klasszis 9-esük lenne.
Danka00792
Director del Fútbol

2014.07.17. 16:46:04

hank1ee írta:Azt nem értem, hogy a Realnál miért került szóba egyáltalán Falcao, amikor ott van elöl Benzema?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.17. 16:18:10

ferninho írta: ???
Marcelo/Coentrao tökéletes duó
Carvajal/Arbeloa szintén, bár Arbeloa helyett lassan kell majd valaki, de cserének teljesen jó.
a Ramos, Varane, Pepe hármas meg szenzációs főleg ha megnézzük más csapatok középhátvédjeit... és van még egy Nacho is, aki amikor játszott mindig jól tolta és szélsőhátvéd poszton is eljátszogat elég jól.
de Pepe helyett kell majd valaki jövőre, mert be kéne szépen lassan építeni Varanet és gondolom állandó cserének nem maradna Pepe.
teljesen hibátlan a védelem, azóta mióta Carvajal vissza lett hozva... de nem hiszem, hogy itt kéne ecsetelnem milyen nehéz is találni egy jó jobbhátvédet... és a Real kinevelt egyet :mrgreen:
az a Bayeres 1 év nagyon jót tett Carvajalnak.
Hú bocs, nem így gondoltam. :D Nem a Real védőit akartam leszólni, hanem arra gondoltam, hogy totál azokat a játékosokat igazolnátok le, akikre nekünk van szükségünk. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.17. 16:15:27

Azt nem értem, hogy a Realnál miért került szóba egyáltalán Falcao, amikor ott van elöl Benzema?

A francia klasszis játékos, góllövésben, előkészítésben is jeleskedik, kiválóan cselez és nagyon kombinatív amellett, hogy a labdatartására is eléggé lehet alapozni.

Sokan le fognak hurrogni, de szerintem Falcao egy magasan túlértékelt játékos, nálam nincs ott a világ legjobb kilencesei között, ellentéten Benzemával.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
ferninho
Madridista

2014.07.17. 16:01:58

???
Marcelo/Coentrao tökéletes duó
Carvajal/Arbeloa szintén, bár Arbeloa helyett lassan kell majd valaki, de cserének teljesen jó.
a Ramos, Varane, Pepe hármas meg szenzációs főleg ha megnézzük más csapatok középhátvédjeit... és van még egy Nacho is, aki amikor játszott mindig jól tolta és szélsőhátvéd poszton is eljátszogat elég jól.
de Pepe helyett kell majd valaki jövőre, mert be kéne szépen lassan építeni Varanet és gondolom állandó cserének nem maradna Pepe.
teljesen hibátlan a védelem, azóta mióta Carvajal vissza lett hozva... de nem hiszem, hogy itt kéne ecsetelnem milyen nehéz is találni egy jó jobbhátvédet... és a Real kinevelt egyet :mrgreen:
az a Bayeres 1 év nagyon jót tett Carvajalnak.
madridista
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.17. 15:46:02

Anyám, ez a Real Madrid... megvette azt a két játékost, akiket nálunk szerettem volna látni az idei szezontól. :cry: Még az kéne, hogy hozzanak egy normális hátvédet... :? Ez egy elég erős keret lesz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.17. 11:53:52

GonzalezRaul írta:Egyedül a kapusposzt tűnik érdekesnek (minden tiszteletem Casillasé, de lehet többet árt ha marad, mint ha megy). Három jó képességű kapus eddig, kíváncsi leszek ki marad... A középpályánk még ha Khedira vagy Di Maria el is megy bombabiztosnak tűnik (Alonso, Modric, Isco, Bale, Casimiro, Illaramendi+Kroos és esetleg James Rodrigez). A hátvédsorunk adott, a támadósorunk Ronaldoval, Benzemával a padon Jesével és lehet Falcaoval is elég jónak tűnik.
Javíts ki, ha tévedek, de kb. minden egyes Hámeszes cikknél Casemirót emlegetik, mint cserealap a 70-80 millió euró mellé. Továbbá Xabi Alonso Vb-formájából meg korából kiindulva, azért nem lennék túl elégedett a középpályás védekezéssel. Nekem kifejezetten a "galaktikus" korszakra kezd emlékeztetni az alakuló Real középpálya, remélhetőleg annak sikereivel :twisted:
Falcaot meg nem értem, minek kellene oda, ahol már van egy Bale meg egy C. Ronaldo. Suarez esetében is elég félő a mi részünkről, hogy nem lesz-e túl sok klasszis elől.
Válasz küldése