Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Na ez a szomorú.Replay írta:Nem baj, mi 18 millió eurórért passzolunk el egy sokkal nagyobb tehetséget.
Nem szabad magunkból ki indulni anyagilag jóval stabilabbak mint mi. Nemhiszem hogy nem tesznek ajánlatot a walesi fiúért.visca el barca írta:a legjobb az egészben az, hogy kétlem, hogy ezek után kiadnának még további 70-80 milliot bale-ért vagy 50-et suarezért. ha csak nem találnak egy olyan balekot aki fizet 40-et higanyért.
+1, nem nekünk kell felzárkózni, és sokat elmond, hogy nálunk kudarcként van megélve egy olyan szezon ahol szereztünk 100pontot és egy utcahossznyit vertünk a legnagyobb riválisunkravisca el barca írta:
sztem is, de amig 10 pontokat verünk rátok a bajnokságban, meg 2-3-4 évente leesik pluszba a bl, spanyol kupa, addig ezek a dolgok a kutyát nem érdeklik.
sztem is, de amig 10 pontokat verünk rátok a bajnokságban, meg 2-3-4 évente leesik pluszba a bl, spanyol kupa, addig ezek a dolgok a kutyát nem érdeklik.ferninho írta:sztem borzasztó, amit nálatok leművel a vezetőség az igazolások kapcsán meg úgy összességében.
irigység, szánalom?Gergely írta: Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Ez az irigység.... és a szánalom....
Szerintem Higu marad! Suarez meg szinte megsem említette a Madridot! Arsenal és a Chelsea érdeklődésről beszél! De Angliában is erről szólnak a hírek!visca el barca írta:a legjobb az egészben az, hogy kétlem, hogy ezek után kiadnának még további 70-80 milliot bale-ért vagy 50-et suarezért. ha csak nem találnak egy olyan balekot aki fizet 40-et higanyért.
Nyugi, értettem az iróniát, pont azért írtam azt amit.A felnőtté váláshoz vezető első pár nehéz lépcsőfok az az , hogy értsd mit mond a másik és érzékeld az iróniát benne...
S.Agüero írta:Azért mert még te nem láttad őt játszani, még lehet igenis jó kis játékos.Gergely írta:Na mostmár tényleg friss , fiatal , spanyol szelek fújnak a Bernabeau környékén...
Nagyon jó vétel volt! Ilyen árban ilyen képzett játékost nem tudtak volna venni!
A srác bajnok lett az U21-el és megye 2-ből indulva egy fél év alatt berobbant a világelitbe! Ájjj mi miért nem tudunk ekkora zseniket venni?
Na nem baj beérem Neymarral aki 2 évvel fiatalabb és az ő szele még zsengébb... De legalább vele 15 évre megvan oldva a a bal szél!
Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Remélem értitek....
Azért mert még te nem láttad őt játszani, még lehet igenis jó kis játékos.Gergely írta:Na mostmár tényleg friss , fiatal , spanyol szelek fújnak a Bernabeau környékén...
Nagyon jó vétel volt! Ilyen árban ilyen képzett játékost nem tudtak volna venni!
A srác bajnok lett az U21-el és megye 2-ből indulva egy fél év alatt berobbant a világelitbe! Ájjj mi miért nem tudunk ekkora zseniket venni?
Na nem baj beérem Neymarral aki 2 évvel fiatalabb és az ő szele még zsengébb... De legalább vele 15 évre megvan oldva a a bal szél!
Ugyan már drága Madrid kollégák most miért nem magyarázkodtok??
Remélem értitek....
Nem beszélve arról, h szerintem egy-egy igazolásnál elég sok pénz cserél gazdát feketén, zsebből zsebbe, kenőpénzként...játékosoknak, menedzsereknek, döntéshozóknak. Egyébként van a kluboknak akármilyen bejelentési kötelezettségük az igazolások összegéről(?), természetesen azon felül, h bekerül a könyvelésbe, de ennek egyes tételei nem publikusak. Szóval hogyan történik ez? Kiáll a média elé a klubelnök vagy a sportigazgató és elárulja mennyibe került az adott játékos. Hihető....sjd írta:...Elismerem, hogy komplexebb a téma, mint hogy kivonunk X összegből Y-t, és akkor ennyit vesztett a csapat, de tekintve, hogy ezeknek a tételeknek a 90%-áról semmi fogalmunk nincs (meg arról sem, hogy pontosan hány dolgot is kéne belekalkulálni az egészbe), szerintem nem fogunk reális képet kapni így , maximum csak bűvészkedni lehet a számokkal, hogy "ennyi és ennyi lett volna a következő két évben a fizetése, de biztos sok mezt adtak el, meg marketingérték meg minden." Főleg úgy, hogy a legtöbb esetben csak valamilyen állítás bizonyítására szolgál az egész, és ennek megfelelően meglehetősen egyoldalúan vannak a különböző kiadási és bevételi tételek kiválogatva. (Pl. az most meg sincs említve, hogy Kaká reklámbevételeinek a felét le kell, hogy tegye a Madridnak, azért az sem kis pénz)...
(Nem feltétlenül csak neked)visca el barca írta:kakát is ide lehet venni
65 millioért vették, 4 éve ott van évi nem tudom, kb 8-10 millios fizetéssel, az eddig cirka 100 milla. ha még hozzá teszed h az istennek nem tudnak tőle megszabadulni, akkor még két évig ott marad, az megint egy 15-20 milla