2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
emiatt sajnos nem kell aggódnunk..behúzzák ezt is, másodpercek kérdése a gólmahitoo írta:Azért Pep meg a fiúk foghatják majd a fejüket, ha nem nyer ma a Madrid. Ha nem nyernek, akkor mit fognak nyilatkozni? Újra nyílt a Liga? Utálom ezt a szezont...
te melyik meccset nézed csak mert töri a levantei hátakat a háló, Kone meg elől csetlik botlikBarcaforever írta:A játék képe alapján még a szünet előtt várható mégegy levantei gól!
S.Agüero írta:Kezd kicsit fura lenni, h mindig vezetést szerez a Real ellenfele, majd könnyen fordítanak...
Eszembe se volt.LG írta:Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Hát igen... hazai meccseiken mindig hátrányból jönnek fel...LG írta:Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Csak a szokásos... 5-ig meg se áll a Real.Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro
Szerintem ebbe most ne menjünk bele (de pü-ben nagyon szívesen mesélek neked az előszerződésről és annak joghatásairól, megtámadásáról stb. --> hazai pályaNem volt kötelező betartani. Meg is támadhatta volna az előszerződést, de nem tette hanem fizetett, mint a katonatiszt.
2009 júliusában ki volt az elnök?
Most már én is tudom!Asszem egészen jól tudható rólam,h mennyire utálom jo5ét és az egész életművét.
Érdekelt is, ezzel semmi gáz nem volt!.A mellékszálak bevonásával úgy tűnt,h érdekel a dolog,igyekeztem kimerítően körbejárni minden részletet.
Hát hogyne, mert így mindjárt más megvilágításba kerül a mondanivalód (csak ezért mondtam, semmi másért)!h elég lett volna annyit mondanom,h utálom és már tudsz is mindent....
az az üzlet már nyélbe volt ütve Perez érkezése előtt.Pavel írta:Nem volt kötelező betartani. Meg is támadhatta volna az előszerződést, de nem tette hanem fizetett, mint a katonatiszt.madridronie írta:Egy(bizonyítottan) 2008 nyarán (hol volt ekkor még Florentio Perez???) megkötött szerződésről van szó, ami 2009 júliusában realizálódott! Ebben mi a félrevezetés?
2009 júliusában ki volt az elnök?
Nem volt kötelező betartani. Meg is támadhatta volna az előszerződést, de nem tette hanem fizetett, mint a katonatiszt.madridronie írta:Egy(bizonyítottan) 2008 nyarán (hol volt ekkor még Florentio Perez???) megkötött szerződésről van szó, ami 2009 júliusában realizálódott! Ebben mi a félrevezetés?
madridronie írta:
Egyiket sem rosszmájúságból tettem! Pavel kolléga foglalkozása valóban tanár; de a mester megszólítás is mindenféle pejoratívitást nélkülözött! De akkor innentől kezdve hanyagoljuk!![]()
Akkor megtévesztett a megfogalmazásod,mert én tulajdonképpen még mindig nem a közvéleménynek írok,hanem neked és azoknak,akik elolvassák a véleményemet.Akikre nem ráerőltetni akarom az enyémet,hanem cs kifejtem kellő alapossággal.És nem mentegetőzésből v sajnáltatásból írtam,hanem kimerítően választ adtam a feltevésedre.Mégha ezt lábjegyzetként is tettem,ahogy írtam is.madridronie írta:Nem engem nem érdekel, hanem a közvéleményt! Ha engem nem érdekelne a mondandód, akkor most nem leveleznénk!Az,ha ez téged nem érdekel,
...ami egy cseppet sem befolyásolja az általam leírtakat.Megfontoltabbanmadridronie írta:Továbbra is Calderón bizniszéről (és tárgyalási képességeiről) beszélünk!Akkor lehet,h az előszerződésnél is lehetett volna már vmit kiokoskodni.Még akkor is,ha villantani kellett vele...De nekem aztán mindegy...Legalább ezzel is megalapozták a hírverést a csapatnak,meg fitogtatni az erőt.
madridronie írta:A véleménycseréhez valóban hozzátartozik; ellenben José szakmai munkássághoz (rátermettségét illetően) nem sokban!A körítés is hozzátartozik,mivel véleményt cserélni úgy érdemes,ha eltérően gondolkodunk vmiről.
Mint pölö murinnyóról,akit egy bizonyos szinten remek szakembernek tartok,de korántsem világlegjobbjának vagy übermensch-nek
madridronie írta:1) Mégis mit vársz tőlem, milyen reakciót? Amit nem emelek ki a hsz.-edből, azzal értelemszerűen nagyjából egyetértek, képes vagyok vele azonosulni, vagy la.is elfogadni; amivel pedig nem értek egyet, vagy esetleg még kiegészíteném, azt meg jelezni szoktam és ennyi!Ennyi.De komolyan,ha ennyi a reakciód erre,akkor egész eddig egy felesleges szájtépés volt részemről a beszélgetés,mivel nem igazán tudtad feldolgozni az infókat...![]()
2) Egyáltalán nem volt felesleges a szájtépésed, lévén minden egyes hsz.-edet végigolvastam és igen is érdekelt a véleményed, amire aztán még reagáltam is!
Madridronie.
Még mindig sikerül egy kicsit félrevezetni.
Ronni igazolásánál mindig Calderon-ra mutogatsz.
Szerinted; szerintem meg nem csak és kizárólag, sőt (Pep többek közt egy klasszis csatárt és egy középső bekket kért)!Lásd Csiga és Ibra esete. Ott szerintem az elnöknek volt nagy szerepe és az nem Sanyi bácsi volt.