Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2012.02.12. 22:16:22

Szokásos...
Tizi+Piros lap.

Ha a mi ellenfelünk csinálja ezt biztos nem kapjuk meg. :roll: :lol:
Barca__15
Barça B

2012.02.12. 22:15:52

na a bírók nekünk fújnak...oké
Kép
nyalesz
Jugador del Barça

2012.02.12. 22:10:47

remélem ezt a ramost még egyszer egy Ibrahimovic mentalitású játokés megtalálja... :x
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
Barca__15
Barça B

2012.02.12. 22:07:34

mahitoo írta:Azért Pep meg a fiúk foghatják majd a fejüket, ha nem nyer ma a Madrid. Ha nem nyernek, akkor mit fognak nyilatkozni? Újra nyílt a Liga? Utálom ezt a szezont... :D
emiatt sajnos nem kell aggódnunk..behúzzák ezt is, másodpercek kérdése a gól
Kép
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.02.12. 22:05:19

Barcaforever írta:A játék képe alapján még a szünet előtt várható mégegy levantei gól! :twisted:
te melyik meccset nézed csak mert töri a levantei hátakat a háló, Kone meg elől csetlik botlik :lol:
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.02.12. 22:04:50

Azért Pep meg a fiúk foghatják majd a fejüket, ha nem nyer ma a Madrid. Ha nem nyernek, akkor mit fognak nyilatkozni? Újra nyílt a Liga? Utálom ezt a szezont... :D
Cali
Entrenador del Barça

2012.02.12. 22:03:25

Olvastam egy másik fórumon, egy semleges arctól, hogy mivel a Real szponzora a Bwin és mivel tegnap kikapott a Barca, így nekik is simán belefér egy vereség. A Levantén meg volt 12-es odds! :D Nem bánnám, ha így lenne, de a realitások talaján maradva és ez eddigi meccsekből kiindulva, ma is nyernek pár góllal...
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.12. 22:01:59

A játék képe alapján még a szünet előtt várható mégegy levantei gól! :twisted:
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.02.12. 21:52:57

S.Agüero írta:Kezd kicsit fura lenni, h mindig vezetést szerez a Real ellenfele, majd könnyen fordítanak...

Hát igen, tipikus forgatókönyv az euforikus-hatás elérése érdekében a madridisták számára... Ők aztán megmutatják nekünk hogy hogy kell vesztésről fordítani... Mintha ezzel szólnának be nekünk.
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.12. 21:49:20

Csak én vélek felfedezni hasonlóságot Rowan Atkinson és Mourinho között,főleg ezzel a lenyírt séróval? :D
írásom minden élt nélkülöz,komoly a kérdésem.

Egyébként a meccs 5-1 lesz. kár reménykedni,mindig ez van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2012.02.12. 21:47:19

Kezd kicsit fura lenni, h mindig vezetést szerez a Real ellenfele, majd könnyen fordítanak...
Most ne legyen így!
Hajrá Levante!
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.02.12. 21:43:25

LG írta:
Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro :D
Meglepődnék, ha nem fordítana a Madrid, persze reménykedni lehet.
Eszembe se volt. :D Csak Pedro és a gólszerző srác hasonlósága miatt írtam.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.02.12. 21:42:12

LG írta:
Messidona10 írta:Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro :D
Hát igen... hazai meccseiken mindig hátrányból jönnek fel... :?
Barca__15
Barça B

2012.02.12. 21:41:38

rossz mondani, de érdemes majd ezt a hozzáállást figyelni..vezet a Levante, de ebben a Realban olyan tartás van h lazán fordítanak majd több gólt gurítva..ebben nagyon jók, nekünk pedig ebben kéne fejlődnünk. De azért hajrá Levante!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.12. 21:40:39

MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.12. 21:40:22

Csak a szokásos... 5-ig meg se áll a Real.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.02.12. 21:38:36

Ramos már egy taslát azért kiosztott 5 perc alatt. De vezet a Levante! Gólszerző gyerek úgy néz ki, mint Pedro :D
madridronie
Madridista

2012.02.12. 20:42:37

Nem volt kötelező betartani. Meg is támadhatta volna az előszerződést, de nem tette hanem fizetett, mint a katonatiszt.
2009 júliusában ki volt az elnök?
Szerintem ebbe most ne menjünk bele (de pü-ben nagyon szívesen mesélek neked az előszerződésről és annak joghatásairól, megtámadásáról stb. --> hazai pálya :D ); a lényeg, hogy nem egészen így/úgy működik a dolog, ahogy azt te gondolod!
Asszem egészen jól tudható rólam,h mennyire utálom jo5ét és az egész életművét.
Most már én is tudom! :D
.A mellékszálak bevonásával úgy tűnt,h érdekel a dolog,igyekeztem kimerítően körbejárni minden részletet.
Érdekelt is, ezzel semmi gáz nem volt!
h elég lett volna annyit mondanom,h utálom és már tudsz is mindent....
Hát hogyne, mert így mindjárt más megvilágításba kerül a mondanivalód (csak ezért mondtam, semmi másért)! :wink:

De most már mindenki tud mindent (hisz kellőképpen kiveséztük a dolgot), úgyhogy akár témát is válthatunk! 8)
Kercsó
Barça C
Kapcsolat:

2012.02.12. 18:07:28

Pavel írta:
madridronie írta: :D Egy(bizonyítottan) 2008 nyarán (hol volt ekkor még Florentio Perez???) megkötött szerződésről van szó, ami 2009 júliusában realizálódott! Ebben mi a félrevezetés?
Nem volt kötelező betartani. Meg is támadhatta volna az előszerződést, de nem tette hanem fizetett, mint a katonatiszt.
az az üzlet már nyélbe volt ütve Perez érkezése előtt.
neki csak el kellett simítani a dolgokat...de Ronaldot ő már tálcán kapta.
„Jó estét, jó szurkolást!”.
Cali
Entrenador del Barça

2012.02.12. 16:19:02

Teljesen megérdemelten vezeti a Madrid a táblázatot! Ameddig ők ilyen formában játszanak, hogy mindenkinek rúgnak 3 4 5 gólt vagy minden meccset meg tudnak fordítani, addig a legtöbb csapat tele gatyával fog kiállni ellenük. Már csak azért is, mert az ellenfél játékosai magukban tudják, csinálhatnak bármit, úgy el lesznek picsázva rendesen. Ez ránk is jellemző volt az eddigi években... Nagyobb a motiváció is részükről, ami teljesen érthető is ennyi sikertelen év után.

Mindenki azt várja most, hogy majd rámegyünk a BL-re meg a Kupára, a bajnokságot pedig feladjuk... Ezzel csak az a baj, hogy ha a bajnokságot nem veszik komolyan Xaviék, pihentetve vannak, nem pörögnek fel, akkor valószínűleg a BL-re se tudnak majd. Nem lehet 2 3 hetente egy meccsre felszívni magukat. Sőt legbelül még demoralizáló is lehet a játékosoknak, hogy jönnek az X-ek vereségek, amik ki fognak hatni a BL-re. Ráadásul, ha látják az ellenfelek, hogy enerváltan játszunk az egy plusz lökést is ad nekik, mert tudják, hogy sebezhetőek vagyunk ellenben a Madriddal, ahogy írtam a hsz. első részében.

Ahhoz, hogy a BL-t megnyerjük a bajnokságban is villantani kell valamit, kitömni a kis csapatokat, mint régen. Önbizalom doppingra szükség van, ezt jelenleg csak a nagy arányú győzelmek adhatnák meg, nem az ha meccsek után meg vannak dicsérve a játékosok...

A Real is vérszemet kaphat ezt látva, ezért kellene ismét tudatosítani mindenkiben, hogy igen is kemény és jó csapatunk van! Főleg a blankókkal szemben, mert ők jelenleg a BL-ben is a legnagyobb ellenfelünk.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.02.12. 16:06:10

madridronie írta: :D Egy(bizonyítottan) 2008 nyarán (hol volt ekkor még Florentio Perez???) megkötött szerződésről van szó, ami 2009 júliusában realizálódott! Ebben mi a félrevezetés?
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.12. 14:04:51

Váltsunk témát: A Realnak már ez a bajnokság zsebben van, innen már csak ők veszíthetik el. De nem hinném, h megtörténne, hisz az látszik, h ez a Madrid borzasztóan éhes a sikerre, mindent meg fog tenni, h behúzza a ligát. Ráadásul ha mi nem javulunk sürgősen, akkor ez az előnyötök még nőhet is.
Azért a győztes klasszikus után finoman szólva sem úgy alakultak a dolgok, ahogy reméltük. Akkor azt hittük, h majd vérszemet kapunk, ti meg kicsit megzuhantok. Ehelyett most két számjegyűre nőhet a hátrányunk. Azt sem mondhatjuk, h ezek a botlások, csak úgy becsúsznak, hisz gyengénk játszunk, a múlt heti, de a Betis elleni meccsünk is necces volt. A jelenlegi játékunkban sajnos benne van a pontvesztés, idegenben mindenképp. Pl. ezt a vereséget is úgy megéreztem, ha nem Barca szurkoló lennék simán meg is raktam volna. :roll:

Most nézem a bajnokság állását, ha ma nyer a Madrid, és a Valencia is(amire bőven van esély), akkor már nagyobb lesz a hátrányunk veletek szemben, mint az előnyünk a Valenciával szemben, szóval lassan hátrafelé is kell néznünk. Ráadásul jövő 7en meg épp a Valenciát fogadjuk. Elméletileg be kéne húznunk a meccset, gyakorlatilag a rossz formánk végett necces lehet. :roll:
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.12. 14:01:02

Real Madrid campeón 2011/2012, tálcán kínálva, piros masnival átkötve.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.02.12. 13:50:21

madridronie írta:
Egyiket sem rosszmájúságból tettem! Pavel kolléga foglalkozása valóban tanár; de a mester megszólítás is mindenféle pejoratívitást nélkülözött! De akkor innentől kezdve hanyagoljuk! :wink:

Bocs,de én fenntartásokkal kezelem ezeket a jelzős megszólításokat,pláne ebben a topicban ;)
madridronie írta:
Az,ha ez téged nem érdekel,
Nem engem nem érdekel, hanem a közvéleményt! Ha engem nem érdekelne a mondandód, akkor most nem leveleznénk!
Akkor megtévesztett a megfogalmazásod,mert én tulajdonképpen még mindig nem a közvéleménynek írok,hanem neked és azoknak,akik elolvassák a véleményemet.Akikre nem ráerőltetni akarom az enyémet,hanem cs kifejtem kellő alapossággal.És nem mentegetőzésből v sajnáltatásból írtam,hanem kimerítően választ adtam a feltevésedre.Mégha ezt lábjegyzetként is tettem,ahogy írtam is.
madridronie írta:
Akkor lehet,h az előszerződésnél is lehetett volna már vmit kiokoskodni.Még akkor is,ha villantani kellett vele...De nekem aztán mindegy...Legalább ezzel is megalapozták a hírverést a csapatnak,meg fitogtatni az erőt.
Továbbra is Calderón bizniszéről (és tárgyalási képességeiről) beszélünk!
...ami egy cseppet sem befolyásolja az általam leírtakat.Megfontoltabban
is lehet igazolni nagyágyút,mégha körülményesebb is.De talán lehet vele spórolni,ha akar az ember...

madridronie írta:
A körítés is hozzátartozik,mivel véleményt cserélni úgy érdemes,ha eltérően gondolkodunk vmiről.

Mint pölö murinnyóról,akit egy bizonyos szinten remek szakembernek tartok,de korántsem világlegjobbjának vagy übermensch-nek
A véleménycseréhez valóban hozzátartozik; ellenben José szakmai munkássághoz (rátermettségét illetően) nem sokban!
madridronie írta:
Ennyi.De komolyan,ha ennyi a reakciód erre,akkor egész eddig egy felesleges szájtépés volt részemről a beszélgetés,mivel nem igazán tudtad feldolgozni az infókat...
1) Mégis mit vársz tőlem, milyen reakciót? Amit nem emelek ki a hsz.-edből, azzal értelemszerűen nagyjából egyetértek, képes vagyok vele azonosulni, vagy la.is elfogadni; amivel pedig nem értek egyet, vagy esetleg még kiegészíteném, azt meg jelezni szoktam és ennyi! :roll:
2) Egyáltalán nem volt felesleges a szájtépésed, lévén minden egyes hsz.-edet végigolvastam és igen is érdekelt a véleményed, amire aztán még reagáltam is!

Talán akkor nem kellett volna ennyire mélyen belemerülnöd velem ezekbe a kalandtúrákba és máris nem fejtegettem volna a dolgokat.Asszem egészen jól tudható rólam,h mennyire utálom jo5ét és az egész életművét.Ellenben nem cs abból áll a dolog,h ezt naponta befröcsögöm,hanem ha úgy adódik kifejtem részletesebben is a dolgokat vele kapcsolatban.A mellékszálak bevonásával úgy tűnt,h érdekel a dolog,igyekeztem kimerítően körbejárni minden részletet.Tehát lényegében véget vethettünk volna ennek a trécselésnek,amikor már sokkal korábban kifejtettem egy rövid összegzést a szakmai munkásságáról.De azóta is hozod bele a különböző perspektívákat,amikre reagáltam.Most meg azt mondod,h elég lett volna annyit mondanom,h utálom és már tudsz is mindent....
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
madridronie
Madridista

2012.02.12. 12:48:07

Madridronie.
Még mindig sikerül egy kicsit félrevezetni.
Ronni igazolásánál mindig Calderon-ra mutogatsz.
:D Egy(bizonyítottan) 2008 nyarán (hol volt ekkor még Florentio Perez???) megkötött szerződésről van szó, ami 2009 júliusában realizálódott! Ebben mi a félrevezetés?
Lásd Csiga és Ibra esete. Ott szerintem az elnöknek volt nagy szerepe és az nem Sanyi bácsi volt.
Szerinted; szerintem meg nem csak és kizárólag, sőt (Pep többek közt egy klasszis csatárt és egy középső bekket kért)!
Válasz küldése