Bob_Marley írta:mert sok mindent ellehet rólam mondani, de hogy ne adnám meg mindig a tiszteletet a másiknak azt biztosan nem. És vica versa "elvárom" ezt.
Először is, ezzel egyetértek, mi is néhanapján különbözünk véleményben, de akkor is sikerül kulturált keretek közt nem meggyőzni a másikat.

Szóval a személyeskedésbe ne kezdjünk majd bele, mert radíroznom kell még a végén, amit nem akarok - eddig még szerintem belefért, de már kezdünk a határhoz közelíteni, most az utóbbi pár hsz hál istennek visszakanyarodott elfogadhatóbb hangneműbe.
TripleH írta:De Semper számomra egy Busi 2.0, Alba pedig még szintén fiatal, szóval Grimaldonak még minimum 4-5 évet várni kell arra a posztra a Barcánál,
Először is, Samper a neve, nem Semper, nem először írtad így, gondoltam szólok. Másodszor meg, kell a csere Albáék mögé, és én pazarlásnak tartom, hogy őket apróért elengedjük kipróbálás nélkül, cseréket meg venni fogunk több 10 milliókért mögéjük. De még következő részben ehhez írok.
TripleH írta:És megint jön bezzeg xaviék iniék stb, 4 BL győzelemmel ezelőtt volt rá idő és lehetőség, hogy teszteljék a fiatalokat.
Itt meg felmerül bennem a kérdés, hogy mikortól kezdődött az eredménykényszer? A 2. vagy 3. BL után nem volt még meg? Mert Pep a 2. BL győzelem után kezdte el Thiagot pl beépíteni, pedig ott már elvártak voltak a kupák, és a győzelmek, mégis meg lehetett oldani, hogy feljárogatott játszani. Pedig voltak előtte 2-en majd 3-an a posztján. Aztán 1 évvel később, amikor látszott, hogy lehet belőle valaki, akkor profi szerződést kapott, és megkezdődött a valós beépítése - ami Pep távozása után abba is maradt. De ifistaként kezdő tudott lenni a Real ellen a szuperkupán például, akkor még volt idő kísérletezgetni? A harmadik Bl után, de rá 1-2 évre már nem volt? De felhozhatom a kevésbé tehetséges Tellot és Cuencát is, ők is játszottak, nem keveset akkoriban - még Victor Sánchezt is volt idő próbálgatni 08/09-ben, és tripláztunk abban az évben, úgyhogy ez az érv nekem mondvacsinált, hogy nincs lehetőség és idő megadni nekik az esélyt. Ezért nem értem, hogy miért gátolná meg az Grimaldoékat a csapatba kerülésben - nem a kezdőbe, mielőtt megint ezzel jön valaki -, hogy Alba 5 évig még jó lehet - amiben annyira nem vagyok biztos, amint elkezd csökkenni a sebessége, elkezd megkopni ő is, szinte teljes mértékben abból él. Jordi mögé is kell ember, miért kell annak a valakinek ÚGY egy igazolt játékosnak lennie, hogy ki se próbáltuk előtte a mi fiunk kölkét oda? Ennek ellenére még a túrára sem hívták el, elég egyértelmű célzás ez a játékos felé, még azt se lehet mondani, hogy megkezdődött a beépítése, csak nem várta ki a sorát.. Remélem majd egyszer kiderül, hogy mi volt a háttérben, mert hogy nem a tehetség hiányzott belőle, az egyszer biztos.
Bob_Marley írta:Mire válaszoljak továbbra is, miközben kapnak lehetőséget a fiatalok.
Itt van a legfőbb nézeteltérés, mert az, hogy vész esetén hozzányúlnak valakihez, vagy tudatosan elkezdik felkészíteni a feladatra, nálam nem egyezik. Pep távozása óta SR-nél érzem most úgy először idén, hogy elkezdik tudatosan, fokozatosan beépíteni jobbhátvédnek, Bartránál valamiért ez nincs meg, pedig a meccseken nyújtott teljesítménye még talán jobb is valamivel idén, mint Robinak. Ennek ellenére a jó meccsei után is a kifacsart, hibát hibára halmozó Masch játszik, számomra ez érthetetlen, mert Marc karaktere sem olyan, hogy lazsálósnak tűnjön, vagy nem elég hajtósnak, a szíve is a helyén van, ez látszott már többször is.. Nekem ezért rejtély az ő helyzete, de valami biztos van, csak így, hogy minden jel arra utal nekem, hogy nincs vele gáz, idegesít, hogy mégse kapja meg a bizalmat, amit már ki is érdemelt. De majd a következő 2 meccsen talán - Masch 180 percet játszott a válogatott szünetben is, ideje lenne pihentetni..