Ezt szerintem csak a nagyon belső kör tudhatja mi a probléma az hogy kiégett ennyi idős korára én sem hiszem, de neki az atletikus képességei nagyon sokat segítettek hogy ilyen szintre jusson és talán a térdproblémái, talán a kor is közrejátszik hogy ezek kezdenek eltűnni. És talán ebből okból látja ő is, hogy már nem ugrik kétszer akkorát mint más, nem gyorsabb mint más és ez egy becsömörlött nem érdekel mentalitást eredményez. Ez mind csak feltételezés én azt látom rajta, hogy ezen képességei megkoptak és sokkal inkább rá van már szorulva, hogy őt kiszolgálják, labdát adjanak neki.Chino írta:Ez nem az idei szezonban kezdődött, csak korábban jöttek a gólok, így sokkal elnézőbbek voltak vele szemben és nem is tűnt fel annyira ez a visszaesés. Ez a kalimpálás meg társakkal való konfliktus a pályán, sétálgatás már tavasszal is (ha még nem korábban) jellemző volt, de sokszor ő hozta a meccseket a góljaival, a statja rendben volt, ezért és a múltja miatt nem piszkálták annyira. Én nem is a statisztikájában látom a legnagyobb gondot, hanem hogy nem képes a hátára venni a csapatot, mert ez a nagy játékosok ismérve. És nem mondd Bob, hogy 30 évesen már nem lehet vagy fizikálisan annyit gyengült.Messias2 írta:Szerintem nem az a legnagyobb gond Ronaldoval, h nem olyan szinten termeli a gólokat, hanem az, h láthatóan nem törődik az egésszel. És egyáltalán nem látszik rajta a motiváció, ami korábban oly híres volt vele kapcsolatban. Nem tudom, mi lehet az oka ennek a motiválatlanságnak, valószínűleg az, h megdöntötte Raul rekordját, illetve ő is érzi, h idén nincs esélye az aranylasztira. Tisztán látszik, h a saját brandje már jobban érdekli, mint a Real Madrid. Ma is utazott a filmbemutatójára. Amúgy ezzel még mindig nem lenne gond, ha ki lehetne rakni a kezdőből, de ezt tudjuk, h lehetetlen.
Talán ez a motiváció hiánya vagy már nem a focipályán elért sikerek izgatják nem tudni. Mindenesetre a londoni nyilatkozata is sejtet valamit.
Azt nem hiszem, hogy ennyi van benne és innentől már csak lefelé van neki, ha eligazol a PSG-be vagy a MU-ba biztos, hogy egy más CR-t látunk majd. De még az is elképzelhető, hogy felszívja magát és villant egyet még Madridban.
Barça vs. Real - El Clásico
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem Ronaldonál leginkább fejben vannak gondok...
Mindigis az motiválta leginkább, hogy a világ legjobbja legyen, amit leginkább aranylabdák számában szeretne elérni,meg persze a gólokban.
De az aranylabdás lehetőség már tavasszal elúszott, mert ha minden igaz akkor Messi megkapja januárban az 5-ödiket, és ezt már aligha fogja valaha még beérni sem, nemhogy megelőzni...
Másik ugye a gól, és azt meg már megdöntötte a Real Madridban. ( Bár a helyében kitűzném az új célt, és Raúl rekordját úgy megdönteni, hogy tizik nélkül is több gólja legyen mint Raúlnak volt
)
Számomra olyan jóllakottnak tűnik, de ehhez például az is hozzájárul hogy kitudja mióta nem pihent meccsen, lehet neki is jót tenne pár meccs padoztatás, mint pl tavaly Piquének.
Szerintem ő is átértékelné a helyzetet akkor, és jóval odaadóbb lenne.
Mellesleg megszokta már, hogy elég ha kapu előtt várja és bepöccinti a labdát, akkoris instant reflexből a focivilág azt hangsúlyozza hogy" a világ legjobbja, hihetetlen mire képes", és gondolom ilyenkor úgy van vele, hogy minek harcoljon a labdáért úgy mint régen, ha megoldják csapaton belül, és neki elég ha berúgja.
Én mindenesetre nem temetném, azért mégis "csak" 30 éves múlt.
Amúgy azt bírtam, amikor Benzema bevallotta, hogy részese a botránynak, majd pár órára rá Pérez tagadta hogy Benzema részese lenne
Amúgy ezeket a franciákat sem értem...Jó csapatuk van, ráadásul otthon rendezik az EB-t, és végre lenne megint esélyük, erre ilyeneken megy a hiszti és a csapatbomlás.
Amúgy jut eszembe, Benzemával mi van? sérült még, vagy mi?
Mindigis az motiválta leginkább, hogy a világ legjobbja legyen, amit leginkább aranylabdák számában szeretne elérni,meg persze a gólokban.
De az aranylabdás lehetőség már tavasszal elúszott, mert ha minden igaz akkor Messi megkapja januárban az 5-ödiket, és ezt már aligha fogja valaha még beérni sem, nemhogy megelőzni...
Másik ugye a gól, és azt meg már megdöntötte a Real Madridban. ( Bár a helyében kitűzném az új célt, és Raúl rekordját úgy megdönteni, hogy tizik nélkül is több gólja legyen mint Raúlnak volt

Számomra olyan jóllakottnak tűnik, de ehhez például az is hozzájárul hogy kitudja mióta nem pihent meccsen, lehet neki is jót tenne pár meccs padoztatás, mint pl tavaly Piquének.
Szerintem ő is átértékelné a helyzetet akkor, és jóval odaadóbb lenne.
Mellesleg megszokta már, hogy elég ha kapu előtt várja és bepöccinti a labdát, akkoris instant reflexből a focivilág azt hangsúlyozza hogy" a világ legjobbja, hihetetlen mire képes", és gondolom ilyenkor úgy van vele, hogy minek harcoljon a labdáért úgy mint régen, ha megoldják csapaton belül, és neki elég ha berúgja.
Én mindenesetre nem temetném, azért mégis "csak" 30 éves múlt.
Amúgy azt bírtam, amikor Benzema bevallotta, hogy részese a botránynak, majd pár órára rá Pérez tagadta hogy Benzema részese lenne

Amúgy ezeket a franciákat sem értem...Jó csapatuk van, ráadásul otthon rendezik az EB-t, és végre lenne megint esélyük, erre ilyeneken megy a hiszti és a csapatbomlás.
Amúgy jut eszembe, Benzemával mi van? sérült még, vagy mi?
- Chino
- Llegenda del Barça
Ez nem az idei szezonban kezdődött, csak korábban jöttek a gólok, így sokkal elnézőbbek voltak vele szemben és nem is tűnt fel annyira ez a visszaesés. Ez a kalimpálás meg társakkal való konfliktus a pályán, sétálgatás már tavasszal is (ha még nem korábban) jellemző volt, de sokszor ő hozta a meccseket a góljaival, a statja rendben volt, ezért és a múltja miatt nem piszkálták annyira. Én nem is a statisztikájában látom a legnagyobb gondot, hanem hogy nem képes a hátára venni a csapatot, mert ez a nagy játékosok ismérve. És nem mondd Bob, hogy 30 évesen már nem lehet vagy fizikálisan annyit gyengült.Messias2 írta:Szerintem nem az a legnagyobb gond Ronaldoval, h nem olyan szinten termeli a gólokat, hanem az, h láthatóan nem törődik az egésszel. És egyáltalán nem látszik rajta a motiváció, ami korábban oly híres volt vele kapcsolatban. Nem tudom, mi lehet az oka ennek a motiválatlanságnak, valószínűleg az, h megdöntötte Raul rekordját, illetve ő is érzi, h idén nincs esélye az aranylasztira. Tisztán látszik, h a saját brandje már jobban érdekli, mint a Real Madrid. Ma is utazott a filmbemutatójára. Amúgy ezzel még mindig nem lenne gond, ha ki lehetne rakni a kezdőből, de ezt tudjuk, h lehetetlen.
Talán ez a motiváció hiánya vagy már nem a focipályán elért sikerek izgatják nem tudni. Mindenesetre a londoni nyilatkozata is sejtet valamit.
Azt nem hiszem, hogy ennyi van benne és innentől már csak lefelé van neki, ha eligazol a PSG-be vagy a MU-ba biztos, hogy egy más CR-t látunk majd. De még az is elképzelhető, hogy felszívja magát és villant egyet még Madridban.
Forca Barca!!!!
Szerintem nem az a legnagyobb gond Ronaldoval, h nem olyan szinten termeli a gólokat, hanem az, h láthatóan nem törődik az egésszel. És egyáltalán nem látszik rajta a motiváció, ami korábban oly híres volt vele kapcsolatban. Nem tudom, mi lehet az oka ennek a motiválatlanságnak, valószínűleg az, h megdöntötte Raul rekordját, illetve ő is érzi, h idén nincs esélye az aranylasztira. Tisztán látszik, h a saját brandje már jobban érdekli, mint a Real Madrid. Ma is utazott a filmbemutatójára. Amúgy ezzel még mindig nem lenne gond, ha ki lehetne rakni a kezdőből, de ezt tudjuk, h lehetetlen.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ronaldo már befejező lett (főleg Benzema hiányában). Én sem azt mondom hogy jó formában lenne, de az hogy pl kiesett mellőle egy Benzema aki adogatta neki a labdákat sokat jelent. Nálunk Neymar vagy Suarez esetében még mindig megvannak egymásnak, összehasonlítani meg az uruguayi emberünkkel kellene, amiben szintén nem a portugál nyerne, de közelebb van jelenlegi felfogásban mint a brazilhoz. Nem menti fel semmi alól, mert attól még gyenge formában van. Pont amiatt is van rossz formában, hogy vagy fizikálisan vagy mentálisan már ő nem tudja elvinni a hátán a csapatot. Neki már kell, hogy "kiszolgálják".

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem támadni akarom őket, de ez a folyamatosan változik körülötte a csapat, elvesztette a legjobb kiszolgálóját stb. szerintem nem menti fel semmi alól. Csak azért hozom fel most Neymart, mert vele mennek leginkább az összehasonlítások. Ha a változó csapatot vesszük, akkor ránk ez hatványozottan igaz. Alig volt 2x ugyanaz a középpálya a sok sérülés miatt. Nekik is volt tény és való, de amíg ők pl Iscot, Casemirot, Kovacicet be tudták hozni és azzal pótolni, addig nekünk maradt Gumbau. A csatársorban pedig nincs Benzema. Oké. Tényleg nem könnyű, de mi elvesztettük Messit, aki a góljai mellett az assistokban is élen járt, rengeteg embert elvitt, Neymarnak és Suareznek emiatt is könnyebb dolga volt. Helyette pedig van egy Sandro/Munir rotáció. A brazil mindezek ellenére képess felszívni magát, viszi a hátán a csapatot, tapasztalata (főleg európai) csak töredéke a világ legjobbjaként emlegetett portugálénak. És nem egy két-három hetes időszakról van szó, hanem szinte az egész évről, de ha szigorúak is akarunk lenni erről a szezonról biztosan. Szóval ezeket a dolgokat, hogy változik a csapat meg hiányzik Benzema én nem tudom elfogadni. Pont most kellene előlépnie. Az előző szezonban sem volt igazi a játékban, de legalább a gólok jöttek, most még az sem. Jó, rendben a Betist megszórta, de kb. ennyi.Bob_Marley írta:Örök közhely, hogy higgadtság kell de az elkövetkezendő meccsre ez még inkább igaz. Ronaldo helyzete sem egyszerű abból a szempontból, hogy folyamatosan változik körülötte a csapat, elvesztette az egyik legjobb kiszolgálóját. Benitez azért a csapatukat összerakta, de előre fele nem tudnak hatékonyan építkezni, mert sok a sérültjük mindig valamit variálni kell és nem tudnak egy játékot begyakorolni. Felállásokat is változtatnak folyamatosan, kénszerűségből is olykor így meg persze hogy nincs egy kialakult működő játékuk. Nagyon jól jön nekik a szünet, mert a játékosok elmennek a válogatotthoz elszakadnak a közegből és feltudják magukat szívni. Nekünk meg pont rosszul jön a szünet, mert sokkal élesebb volt a gárda az utóbbi időben és félő, hogy a szünet megzavarja ezt. Azt akarom kihozni, hogy nem csak azért mert hát rangadó és minden megtörténhet (lesz idejük rendezni a sorokat), hanem a szünet miatt is úgy gondolom, hogy nem lesz ez egyszerű történet, de mindenképpen jó, hogy mi sokkal nyugodtabban készülhetünk majd és nem kell kockáztatnunk semmit.
Támadásoknál meg egyre jobban kirajzolódik, hogy Benzema az egyik kulcsemberük, nekünk is rendre ő okozza a legtöbb gondot. Ronaldo mentálisan is visszaesett, de olyat hogy remélhetőleg eltakarodik...azért ő emeli a Liga színvonalát hanem is játékban mindig, de népszerűségben, imidzsben stb, s az egész spanyol futballt tekintve azért egy fontos elem és pl számunkra is egy plusz motivációs erő. Egy méltó ellenfél, alapból nem tudnék senkire olyat írni, hogy takarodjon el.
A viselkedéséről ne is beszéljünk. Ha valaki sétálgat, összeveszik a társakkal mert nem ő kapja a labdát, az nem sportember.
Mindezek ellenére nem magunkat tartom az igazi esélyesnek a Clácsicón, főleg ha sem Rakitic, sem Messi nem épül fel, de a Sevillai vereség miatt legalább ponthátrányba nem kerülünk. Persze bízom a csapatban, mert ha jó napot fogunk ki simán győzhetünk, mert bőven verhetőek, de egy X-el sem lennék csalódott.
Forca Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Örök közhely, hogy higgadtság kell de az elkövetkezendő meccsre ez még inkább igaz. Ronaldo helyzete sem egyszerű abból a szempontból, hogy folyamatosan változik körülötte a csapat, elvesztette az egyik legjobb kiszolgálóját. Benitez azért a csapatukat összerakta, de előre fele nem tudnak hatékonyan építkezni, mert sok a sérültjük mindig valamit variálni kell és nem tudnak egy játékot begyakorolni. Felállásokat is változtatnak folyamatosan, kénszerűségből is olykor így meg persze hogy nincs egy kialakult működő játékuk. Nagyon jól jön nekik a szünet, mert a játékosok elmennek a válogatotthoz elszakadnak a közegből és feltudják magukat szívni. Nekünk meg pont rosszul jön a szünet, mert sokkal élesebb volt a gárda az utóbbi időben és félő, hogy a szünet megzavarja ezt. Azt akarom kihozni, hogy nem csak azért mert hát rangadó és minden megtörténhet (lesz idejük rendezni a sorokat), hanem a szünet miatt is úgy gondolom, hogy nem lesz ez egyszerű történet, de mindenképpen jó, hogy mi sokkal nyugodtabban készülhetünk majd és nem kell kockáztatnunk semmit.
Támadásoknál meg egyre jobban kirajzolódik, hogy Benzema az egyik kulcsemberük, nekünk is rendre ő okozza a legtöbb gondot. Ronaldo mentálisan is visszaesett, de olyat hogy remélhetőleg eltakarodik...azért ő emeli a Liga színvonalát hanem is játékban mindig, de népszerűségben, imidzsben stb, s az egész spanyol futballt tekintve azért egy fontos elem és pl számunkra is egy plusz motivációs erő. Egy méltó ellenfél, alapból nem tudnék senkire olyat írni, hogy takarodjon el.

kissé korai még temetni zselést is és a Realt is
minden (túl)hajszolt dolog kifullad egyszer, mint ahogy meg is újulhat.
ami most konkrétan a játékát illeti azt figyeltem meg, hogy a beindulások helyett azonnal lepasszol és utána mozdul előre, de nem túl nagy meggyőződéssel és így többnyire nem is lehet neki vissza passzolni..., nem olyan gyorsak és gyakoriak a mélységi kiugrásai sem...
ami a derbit illeti az egy más tészta lesz, ahogy szokott is de ott is benne van hogy egyik másik ász éppen befuccsol, vagy hengerel és el is döntheti ...
egy jót már nem vehetnek el tőlünk azt a tegnapi + 3 pontot!(köszönjük Sevilla!) még ha idegenben, Messi nélkül ki is kapnánk a visszavágón már más csapatunk lesz.
az esélyeket illetően pedig várjuk meg amíg visszajönnek a válogatottak.

ami most konkrétan a játékát illeti azt figyeltem meg, hogy a beindulások helyett azonnal lepasszol és utána mozdul előre, de nem túl nagy meggyőződéssel és így többnyire nem is lehet neki vissza passzolni..., nem olyan gyorsak és gyakoriak a mélységi kiugrásai sem...
ami a derbit illeti az egy más tészta lesz, ahogy szokott is de ott is benne van hogy egyik másik ász éppen befuccsol, vagy hengerel és el is döntheti ...
egy jót már nem vehetnek el tőlünk azt a tegnapi + 3 pontot!(köszönjük Sevilla!) még ha idegenben, Messi nélkül ki is kapnánk a visszavágón már más csapatunk lesz.
az esélyeket illetően pedig várjuk meg amíg visszajönnek a válogatottak.
Szerintem sem volt semmi benne, tőlem is kapott volna a védővisca el barca írta:nálam jobban nem sokan utálják cuncust de semmi különös nem volt. sevilla játékos odakönyökölt, ő visszaadta, ennyi. nálunk is van/volt/lesz egy csomó ilyen.splinter írta:Miért van olyan érzésem, hogy ellenkező esetben(vagyis a Barca-nal) azonnal észrevette volna mindenki, illetve még a szövetség is adott volna még egy pár meccsest..
Mondjuk..nem tudom, hogy a Spanyol 'szöveccccség' vizsgálni fogja e az esetet... De hát Cuncinak ott kell lenni a classicon ugye....
http://index.hu/sport/futball/2015/11/0 ... s_sevilla/" target="_blank
ha idén nem nyer semmit a real, akkor 100% h lelép ebből a ligából, nem is bánom. mehet celebkedni párizsba vagy usába, más már úgysem nagyon érdekli. real gólrekordot megdöntötte, aranylabdára és ha tartja a "jó" formáját gólkirály címre esélytelen és mivel csak és kizárólag az egyéni sikerek érdeklik sanszos h nem fog már sok mindent elérni hisz nincs motivációja. piros betűs ünnep lesz ha eltakarodik végre innen.

Ez a realitás, amit írsz, én mondjuk örülnék, ha maradna, Madridban nem tud megújulni, talán nem is akar, hiányával még a végén csapatépítés kezdődne, mert jelenleg hátrány a fickó. Szörnyen gyenge, ilyet sosem láttam még tőle, és még csak 30 éves, vannak benne évek, de amit a korral kamatoztatni tudna, arra lehet nem is alkalmas.
Ez a "mi vagyunk a Real Madrid" betanult szöveg náluk? Jót röhögök rajta, h szinte mindenki lenyilatkozza egy-egy rosszul sikerült meccs után

visca el barca írta:nálam jobban nem sokan utálják cuncust de semmi különös nem volt. sevilla játékos odakönyökölt, ő visszaadta, ennyi. nálunk is van/volt/lesz egy csomó ilyen.splinter írta:Miért van olyan érzésem, hogy ellenkező esetben(vagyis a Barca-nal) azonnal észrevette volna mindenki, illetve még a szövetség is adott volna még egy pár meccsest..
Mondjuk..nem tudom, hogy a Spanyol 'szöveccccség' vizsgálni fogja e az esetet... De hát Cuncinak ott kell lenni a classicon ugye....
ha idén nem nyer semmit a real, akkor 100% h lelép ebből a ligából, nem is bánom. mehet celebkedni párizsba vagy usába, más már úgysem nagyon érdekli. real gólrekordot megdöntötte, aranylabdára és ha tartja a "jó" formáját gólkirály címre esélytelen és mivel csak és kizárólag az egyéni sikerek érdeklik sanszos h nem fog már sok mindent elérni hisz nincs motivációja. piros betűs ünnep lesz ha eltakarodik végre innen.
Persze, hogy nem volt különös, de ha Neymar, vagy Suarez csinálta volna..hidd el azt észrevették volna...
Az tuti, hogy bekarikázom azt a napot én is minden évben, a naptárban

- visca el barca
- Presidente del Barça
nálam jobban nem sokan utálják cuncust de semmi különös nem volt. sevilla játékos odakönyökölt, ő visszaadta, ennyi. nálunk is van/volt/lesz egy csomó ilyen.splinter írta:Miért van olyan érzésem, hogy ellenkező esetben(vagyis a Barca-nal) azonnal észrevette volna mindenki, illetve még a szövetség is adott volna még egy pár meccsest..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Miért van olyan érzésem, hogy ellenkező esetben(vagyis a Barca-nal) azonnal észrevette volna mindenki, illetve még a szövetség is adott volna még egy pár meccsest..
- visca el barca
- Presidente del Barça
tegnap este ezen gondolkodtam én is. tuti h ellenünk fog villanni...csababarca írta:Ellenünk tuti rúg egyet, aztán mennybe emelik a szurkolók újra.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Akkor lassan már Munirt kell hozzá hasonlítaniMessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater
Kis Roni performansz a mai meccsből![]()
![]()
![]()
![]()

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ellenünk tuti rúg egyet, aztán mennybe emelik a szurkolók újra.
De tragédia amit csinál, bár tény hogy Benzema hiányzik mellőle, azért amit a francia lemelózik neki az nagy segítség.
De tragédia amit csinál, bár tény hogy Benzema hiányzik mellőle, azért amit a francia lemelózik neki az nagy segítség.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- noname
- Llegenda del Barça
De jókor jött ez az extra 3 pont. Most a Clasico előtt rajtuk van a nyomás. Ha nyerünk, 6 pont hatalmas hátrány, döntetlen is nekünk kedvez, miközben vereség esetén is pontegyenlőség, úgy, hogy az idegenbeli Clasico letudva.
Legalább a Sevilla fair volt, nem mint a Celta.
Ronaldot elnézve meg. Szezon előtt is mondtam h innen már csak lefele fog haladni, utoléri a kora, erre egyáltalán nem cáfol rá. Gólt szinte csak kis csapatok ellen lőtt, az összes komolyabb meccsen a legrosszabbak között volt a csapatból. Semmi baj. Remélem ellenünk is kezd ő is meg Bale is.
Jah és persze Danilo is fontos kezdő.
Legalább a Sevilla fair volt, nem mint a Celta.

Ronaldot elnézve meg. Szezon előtt is mondtam h innen már csak lefele fog haladni, utoléri a kora, erre egyáltalán nem cáfol rá. Gólt szinte csak kis csapatok ellen lőtt, az összes komolyabb meccsen a legrosszabbak között volt a csapatból. Semmi baj. Remélem ellenünk is kezd ő is meg Bale is.

Jah és persze Danilo is fontos kezdő.

A Fifa egy szégyen
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Roni amúgy ha minden igaz, akkor megint arcon ütötte az egyik játékost... 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Most tuti megfogsz sértődni, mert te vagy a nagy linkelős, de pont azt nem szeretem ezekben a videókban, hogy össze van vágva, hogy beadja két ember közé itt lepasszolja ott rálövi. Közben meg holttérben sétál, középpályásként (ma támadó volt de általában) nem "akar" labdát szerezni, ha megszerzi beviszi 5 ember közé majd vagy jön egy extra passz (amit szépen betesznek egy videóba) vagy nem. Az ilyen összevágott videókból nem lehet valaki teljesítményét leszűrni. Sokkal összetettebb a játék mintsem valakinek adott támadásban vagy védekezésben 4-5 másodperces megmozdulását mutassa. Az hogy sétál labdaszerzésnél benne van (nyilván nem, de ezt elfogadom) de a csávó nagyobb százalékban hibázik mint tesz jót, na ezt nem tudom elfogadni. és amúgy még ma a jobbik fajta volt mint általában mikor láttam. Nem azt mondom, hogy megye 2 szint, de csak a Ligában rohangálnak nála jobb középpályások. Egy Banega már nem fut annyit, de jobb futballista kapásból.palesz77 írta:[....
Az ilyen videókat már meg sem nézem mert felesleges. Összevágnak pár jó megmozdulást miközben a meccs 90 perc és játékban van a labda 60 percig...eleve nem lehet 4-5 percbe megmutatni ki mit csinált.

-
- Entrenador del Barça
Kösz Sevilla!
Jól végződött a mai nap.
De rosszkor jön ez a szünet.
Azért az csúnya volt, hogy az utolsó percekben nem is támadtak le.
És végre megérkezett a Madrid legjobb barátja, a sértődékenység.
Jól végződött a mai nap.
De rosszkor jön ez a szünet.
Azért az csúnya volt, hogy az utolsó percekben nem is támadtak le.
És végre megérkezett a Madrid legjobb barátja, a sértődékenység.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondtam már, hogy ne az idei alapján ítéld meg..Bob_Marley írta:Lehet én fogom ki a rossz meccseit, de ha Danilo szóba került akkor Isco számomra ma is bizonyította, hogy nála túlértékeltebb játékost nem sokat ismerek jelenleg. Önző, lassú, lusta kb így tudnám jellemezni ha a negatívumokat szedem össze.

Emlékeim szerint én sem dőltem volna a kardomba ha jön - bár Aurier volt a favoritom nekem -, hát jól át lettem verve a 2 meccs+youtube által..Bob_Marley írta:Pedig sokan hozták volna itt is. Nehéz dolga van amúgy mert azon kívül hogy nem is szokta még meg a közeget úgy elég nehéz hogy védekezésben nem sok segítséget kapsz.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lehet én fogom ki a rossz meccseit, de ha Danilo szóba került akkor Isco számomra ma is bizonyította, hogy nála túlértékeltebb játékost nem sokat ismerek jelenleg. Önző, lassú, lusta kb így tudnám jellemezni ha a negatívumokat szedem össze.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://www.facebook.com/Troll.Football ... =2&theater" target="_blank
Kis Roni performansz a mai meccsből

Kis Roni performansz a mai meccsből

Douglas 10 szer jobban mozgott a pályán(még törött lábbal is). És ez nem túlzás.palesz77 írta:Aldom az eget, hogy a Real elhappolta elolunk Danilot.. Allitom jelenleg SR koroket ver ra jobbhatvedkent.
Ez a Mariano brazil jobb hátvéd is ügyesnek tűnt.
ez a Sevilla nem semmi, begyüjtötte a másik nagy skalpot is!! gratula nekik, a Madrid ma nagyon lassú volt hiányoztak a gyors kontrák, anélkül pedig fegyvertelenek. Hamesz rúgótechnikáját azért irígylem tőlük.
ez a három pont a legnagyobb ajándék így a Clásico elé
ez a három pont a legnagyobb ajándék így a Clásico elé

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én vártam,hogy ő rúgja a szépítő gólt, lett vlna pofája előadni a szokásos gólörömét,olyan vastag a bőr az arcán..Nero. írta:Ronaldo teljesítménye amúgy hihetetlen mekkorát zuhant. Kíváncsi vagyok, lesz e innen visszaút, de szerintem nem. Neki ennyi volt. A baj csak az, hogy amit emberileg leművel a pályán arra szavak sincsenek.

Jamesre viszont majd ki kell lépkedni, ott van lövőke rendesen, nagy plusz nkeik hogy ő játszhat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."