Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért tartok a meccstől, hovatovább inkább a Realt érzem esélyesnek. Ronaldot nem írnám le, mert ha konstansan nem is, de egy-egy meccsre kijöhet a lépés, plusz ott lesz már Benzema és James is neki. A franciát említettem, mint fő veszélyforrást, csak kérdés milyen mentális állapotban lesz, illetve a kihagyás hogyan befolyásolja a játékát. Az ilyen Bale-félék, ha nem is zavarnak sok vizet, egyszer elsülhet a lábuk vagy szöglet, szabadrúgás.Leon írta:Én csak Neymart féltem,őt előszeretettel hentelik szerte a világon. Remélem nem Mascherano lesz majd az aki leaprítja!![]()
Cunci kihagyja a 2 válogatott meccsét,biztos közben leforgat egy 7 részes hőskölteményt az életéről vagy csak valami apasági perben hivatalos...
A mostani Madridtól nem félek,eléggé megtépázott a társaság:
- Cunci celeb és az önimádaton kívül nem sok minden érdekli
- Benzema sittes
- Bale nulla mint általában
- Ramos a kisollóját nyögi még egy ideig
Egyedül Hámesz az aki talán megrázza magát és rápirít párat a kapunkra.
A 3 pont előnyében pedig a presztizsen kívül nincs nagy veszteni valónk.
Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Én is imádom, de még nem játszhattam sosem.Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Sport As vagy Marca lehozott egy cikket, hogy a mi játékosaink jóval többet fognak utazni, ami azért ilyen esetben nagyon fontos. A barimeccseket meg nem értem miért a legfontosabb játékosokat kell behívni, miért nem azokat akik máskor esélytelenek.BarcafanTomee írta:Szerintem nagyban fogja befolyásolni a meccset is, ki milyen állapotban ér vissza a csapathoz és, hogy tud regenerálódni. Leginkább a Dél-Amerikai játékosokat féltem, ott minden meccs parázs, hát még egy argentin-brazil, ami ugye péntek hajnalban lesz. De a sima barátságos meccseken is megtörténhet bármi-
9 válogatott meccset kapott.TripleH írta:Nem úgy volt, hogy 1 év a válogatott eltiltása?BarcafanTomee írta: Surarez legalább pihen, de mikor jár már le az eltiltása?
Nem úgy volt, hogy 1 év a válogatott eltiltása?BarcafanTomee írta: Surarez legalább pihen, de mikor jár már le az eltiltása?
Állìtólag elég nagy bukta a film. Egyedül az édesanyját és a gyerekét emelték ki, mint akik őszinték a dok.filmben. Kezdem sajnálni a srácot.Capon írta:Megnéztem pár képet Cunci filmbemutatójáról ahogy pózolnak... elképesztő, ez az ember már saját maga viaszszobra, már látom magam előtt ahogy 50 évesen felismerhetetlen lesz a képe a botoxtól és a ráncfelvarrástól.
Szerintem valami olajjal is be van kenve az arca úgy csillog a képe.
Dettó barátom. Mourinho - CR - Ramos, így várom sorban, hogy menjenek.visca el barca írta:hm... lehet, én mindenesére mint írtam várom a napot h elhúzzon innenremélem nyáron megtörténik
Nyilván, de pont ezért írtam ezt mint lehetséges motiváció alapot. Ez lehet ad még neki annyi plusz löketet, hogy megrázza magát, és legyűri ezt a rekordot is. A filmjéből tisztán kiderül, hogy ezek sokkal jobban érdeklik, mint a klubsikerek, az pedig azért nem lenne kis szó, ha 2 klubnak is ő lenne a legeredményesebb labdarúgója..visca el barca írta:hát, ha ekkora elánnal mozog majd a psgben mint most, akkor nehezen lesz meg neki a 3x40 gólos szezon...
PSG-nél Ibra vezeti az örök ranglistát 115 vagy mennyi góllal, 3 szezon alatt befoghatja. Akkor pedig elmondhatja, hogy 2 csapatnál is ő a numero uno, ami nála elég komoly motiváció lehet.visca el barca írta:az mls-ben meg a psgnél neki ugyan mi lehetne kihívás?
az mls-ben meg a psgnél neki ugyan mi lehetne kihívás?Chino írta:Új közeg, új kihívások, új motiváció
Szép amiket irtok, de tavaly még igencsak vitte a hátán a madridot. És a világ egyik legjobb játékosa. Szóval kár leírni még.Vakmacska írta:ez igaz.
ahogy észrevettem, Roncika szépen belelovallta magát ebbe a versengésbe. Messi meg csak mosolyog az egészen. Ő kimegy a pályára, és focizik.
Mondjuk neki is volt egy szép hullámvölgye, mikor Tata még sérülten is játszatta őt anno, és elvárta, hogy vigye a hátán a csapatot.
A különbség, hogy ő képes tényleg a hátára venni a csapatot, a társak ezt tudják is róla, és alá is játszanak.
De Roncikánál ez nincs meg, és már nem is játsszák ki rá úgy az akciókat, mint régen. Talán már a társaknál is kezd inogni a nimbusza.