Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2015.11.10. 23:27:26

Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Én is imádom, de még nem játszhattam sosem. :( :mrgreen:
Leon
Director del Fútbol

2015.11.10. 23:17:50

Én csak Neymart féltem,őt előszeretettel hentelik szerte a világon. Remélem nem Mascherano lesz majd az aki leaprítja! :mrgreen:

Cunci kihagyja a 2 válogatott meccsét,biztos közben leforgat egy 7 részes hőskölteményt az életéről vagy csak valami apasági perben hivatalos...

A mostani Madridtól nem félek,eléggé megtépázott a társaság:
- Cunci celeb és az önimádaton kívül nem sok minden érdekli
- Benzema sittes
- Bale nulla mint általában
- Ramos a kisollóját nyögi még egy ideig

Egyedül Hámesz az aki talán megrázza magát és rápirít párat a kapunkra.
A 3 pont előnyében pedig a presztizsen kívül nincs nagy veszteni valónk.
Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
defender3
Entrenador del Barça

2015.11.10. 22:48:35

BarcafanTomee írta:Szerintem nagyban fogja befolyásolni a meccset is, ki milyen állapotban ér vissza a csapathoz és, hogy tud regenerálódni. Leginkább a Dél-Amerikai játékosokat féltem, ott minden meccs parázs, hát még egy argentin-brazil, ami ugye péntek hajnalban lesz. De a sima barátságos meccseken is megtörténhet bármi-
Sport As vagy Marca lehozott egy cikket, hogy a mi játékosaink jóval többet fognak utazni, ami azért ilyen esetben nagyon fontos. A barimeccseket meg nem értem miért a legfontosabb játékosokat kell behívni, miért nem azokat akik máskor esélytelenek.
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.10. 22:43:43

TripleH írta:
BarcafanTomee írta: Surarez legalább pihen, de mikor jár már le az eltiltása?
Nem úgy volt, hogy 1 év a válogatott eltiltása?
9 válogatott meccset kapott.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.11.10. 22:21:51

BarcafanTomee írta: Surarez legalább pihen, de mikor jár már le az eltiltása?
Nem úgy volt, hogy 1 év a válogatott eltiltása?
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.11.10. 21:44:30

Emlékszik valaki, hogy mikor volt utoljára Classicó rögtön a válogatott szünet után? Nekem nagyon nem rémlik.

Szerintem nagyban fogja befolyásolni a meccset is, ki milyen állapotban ér vissza a csapathoz és, hogy tud regenerálódni. Leginkább a Dél-Amerikai játékosokat féltem, ott minden meccs parázs, hát még egy argentin-brazil, ami ugye péntek hajnalban lesz. De a sima barátságos meccseken is megtörténhet bármi-

Behívott játékosaink: Iniesta,Busquets, Piqué, Alba, Bartra, Mascherano, Bravo, Neymar, Alves, Vermaelen, Munir
Surarez legalább pihen, de mikor jár már le az eltiltása?
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.10. 20:33:30

Capon írta:Megnéztem pár képet Cunci filmbemutatójáról ahogy pózolnak... elképesztő, ez az ember már saját maga viaszszobra, már látom magam előtt ahogy 50 évesen felismerhetetlen lesz a képe a botoxtól és a ráncfelvarrástól.
Szerintem valami olajjal is be van kenve az arca úgy csillog a képe.
Állìtólag elég nagy bukta a film. Egyedül az édesanyját és a gyerekét emelték ki, mint akik őszinték a dok.filmben. Kezdem sajnálni a srácot.:-D Ez az év kudarc, kudarc hátán.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
zola8787
Director del Fútbol

2015.11.10. 17:29:16

visca el barca írta:hm... lehet, én mindenesére mint írtam várom a napot h elhúzzon innen :D remélem nyáron megtörténik
Dettó barátom. Mourinho - CR - Ramos, így várom sorban, hogy menjenek.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.10. 17:07:50

hm... lehet, én mindenesére mint írtam várom a napot h elhúzzon innen :D remélem nyáron megtörténik
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.11.10. 16:45:47

visca el barca írta:hát, ha ekkora elánnal mozog majd a psgben mint most, akkor nehezen lesz meg neki a 3x40 gólos szezon...
Nyilván, de pont ezért írtam ezt mint lehetséges motiváció alapot. Ez lehet ad még neki annyi plusz löketet, hogy megrázza magát, és legyűri ezt a rekordot is. A filmjéből tisztán kiderül, hogy ezek sokkal jobban érdeklik, mint a klubsikerek, az pedig azért nem lenne kis szó, ha 2 klubnak is ő lenne a legeredményesebb labdarúgója..
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.10. 16:44:47

most olvasom, hogy Messi edzésbe állt, és gyorsabban gyógyul mint várták...érdekes, eddig lassabban gyógyult... 8)
nem tudom ha játékra kész lesz be kellene e állnia? v.színű a padon kezd és vagy be jön , vagy nem. mindenesetre fel lesz adva a lecke LE.- nek.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.10. 16:21:56

hát, ha ekkora elánnal mozog majd a psgben mint most, akkor nehezen lesz meg neki a 3x40 gólos szezon...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.11.10. 16:10:01

visca el barca írta:az mls-ben meg a psgnél neki ugyan mi lehetne kihívás?
PSG-nél Ibra vezeti az örök ranglistát 115 vagy mennyi góllal, 3 szezon alatt befoghatja. Akkor pedig elmondhatja, hogy 2 csapatnál is ő a numero uno, ami nála elég komoly motiváció lehet.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.10. 15:58:55

Chino írta:Új közeg, új kihívások, új motiváció
az mls-ben meg a psgnél neki ugyan mi lehetne kihívás?
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.10. 15:41:44

Nem láttam a filmet így ehhez nem is tudok érdemben hozzászólni, de 30 éves korában életrajzi filmet forgatni, azt nem értem, főleg így, hogy már jó ideje nagyon maga alatt teljesít. Ha már levezetett az USA-ban és szögre akasztja a cipőt vagy elmegy Madridból, ahol a legsikeresebb éveit töltötte még rendben is lenne, de ez valahogy számomra érthetetlen. De lehet, hogy bennem van a hiba. Nyilván nem az ő fejéből pattant ki. Egy életrajzi könyvet még el tudnék képzelni, de egy film...
Biztos nincs vele minden fejben. Egyik nyilatkozatában azt mondja, hogy mindenképp Madridból akar visszavonulni, pár napja rá, pedig azt mondja, hogy az MLS-ben akarja befejezni a pályafutását. Ez is elég paradox.

Szerintem ez kicsit több, mint hullámvölgy, ugyanakkor nem hiszem, hogy kezd kiégni, biztos vissza fog még kapaszkodni, de nem olyan szintre, mint mondjuk tavalyelőtt volt, bár ezt nem biztos, hogy a Madrid színeiben fogja. Talán a pályafutása szempontjából sem lenne rossz, ha váltana. Új közeg, új kihívások, új motiváció . Az Aranylabda közelében is ott lesz még vagy két évig a neve miatt.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy a Clásicón alkotni fog. Ha nem megy neki a játék, az nagyon jól jönne nekünk, a csapatot is komolyan visszavetné.
Forca Barca!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2015.11.10. 12:15:21

Megnéztem pár képet Cunci filmbemutatójáról ahogy pózolnak... elképesztő, ez az ember már saját maga viaszszobra, már látom magam előtt ahogy 50 évesen felismerhetetlen lesz a képe a botoxtól és a ráncfelvarrástól.
Szerintem valami olajjal is be van kenve az arca úgy csillog a képe.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.11.10. 11:49:15

Vakmacska írta:ez igaz.
ahogy észrevettem, Roncika szépen belelovallta magát ebbe a versengésbe. Messi meg csak mosolyog az egészen. Ő kimegy a pályára, és focizik.
Mondjuk neki is volt egy szép hullámvölgye, mikor Tata még sérülten is játszatta őt anno, és elvárta, hogy vigye a hátán a csapatot.
A különbség, hogy ő képes tényleg a hátára venni a csapatot, a társak ezt tudják is róla, és alá is játszanak.
De Roncikánál ez nincs meg, és már nem is játsszák ki rá úgy az akciókat, mint régen. Talán már a társaknál is kezd inogni a nimbusza.
Szép amiket irtok, de tavaly még igencsak vitte a hátán a madridot. És a világ egyik legjobb játékosa. Szóval kár leírni még.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.11.10. 11:30:24

ez igaz.
ahogy észrevettem, Roncika szépen belelovallta magát ebbe a versengésbe. Messi meg csak mosolyog az egészen. Ő kimegy a pályára, és focizik.
Mondjuk neki is volt egy szép hullámvölgye, mikor Tata még sérülten is játszatta őt anno, és elvárta, hogy vigye a hátán a csapatot.
A különbség, hogy ő képes tényleg a hátára venni a csapatot, a társak ezt tudják is róla, és alá is játszanak.
De Roncikánál ez nincs meg, és már nem is játsszák ki rá úgy az akciókat, mint régen. Talán már a társaknál is kezd inogni a nimbusza.
splinter
Jugador del Barça

2015.11.10. 11:18:01

Nem rég olvastam/néztem meg a cikket a Cunafilm bemutatójáról...
Legyen neki filmje, hiszen ha már eleve akkor egód van, hogy a Holdig ér, akkor már csak tényleg egy önvállveregető 'road'movie az ami még jobban feltudja csapni az állad?!
Ugyan már! Sajnos Ő már rég nem focista...Ő már egy sztár, vagy is inkább lehet a 'celeb' szó az ami ide illik.... Ennek van jó néhány pozitívuma, ránk, Barcásokra tekintve:
- önimádat
- önajnározás
- önzőség

Ez mind olyan, ami az Ősi rivális atombiztos támadószellemét visszaveti, mérföldekre......
Ha nem tér vissza a gyepre két lábbal( nem félreérteni! :D ), akkor hamarosan lehet, hogy Adrianoval közös képet láthatunk róla :D

Évek óta, mióta a médiumok előhozták ezt a CR7 Vs. Messi párbajt, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy miben más Messi, vagy jobb mint Ronaldo:
Messi egy futballista, Ronaldo meg egy sztár... ennyi szerintem
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.11.10. 08:08:43

Szerintem meg könnyen lehet, hogy kiégett.
Túlságosan is öncélú volt a játéka mindig is, és most méginkább.
Biztos idegeli az, hogy képtelen gólt rúgni, és mikor Messi lesérült, biztos volt benne egy kis öröm, hogy ha most szórni kezdi a gólokat, akkor talán meg lehet az a laszti. De ehelyett, csak bénázik, hisztizik, dobálja magát, önzőzik egyre többször. Régen azért néha adogatott gólpasszokat is.
Tavaly volt egy olyan, hogy nem örült a csapattársa góljának. Nagy cirkusz lett abból is.

Lehet, hogy jót tenne neki is, egy két hónapos pihenő.
Messire is ráfért ez a pihi, még ha nem is így, hogy lesérüljön.
A rengeteg sérülésben biztos benne van az is, hogy ezek a játékosok baromira le vannak terhelve évről évre, és most jön ki ez rajtuk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.09. 23:43:22

Chino írta:
Messias2 írta:Szerintem nem az a legnagyobb gond Ronaldoval, h nem olyan szinten termeli a gólokat, hanem az, h láthatóan nem törődik az egésszel. És egyáltalán nem látszik rajta a motiváció, ami korábban oly híres volt vele kapcsolatban. Nem tudom, mi lehet az oka ennek a motiválatlanságnak, valószínűleg az, h megdöntötte Raul rekordját, illetve ő is érzi, h idén nincs esélye az aranylasztira. Tisztán látszik, h a saját brandje már jobban érdekli, mint a Real Madrid. Ma is utazott a filmbemutatójára. Amúgy ezzel még mindig nem lenne gond, ha ki lehetne rakni a kezdőből, de ezt tudjuk, h lehetetlen.
Ez nem az idei szezonban kezdődött, csak korábban jöttek a gólok, így sokkal elnézőbbek voltak vele szemben és nem is tűnt fel annyira ez a visszaesés. Ez a kalimpálás meg társakkal való konfliktus a pályán, sétálgatás már tavasszal is (ha még nem korábban) jellemző volt, de sokszor ő hozta a meccseket a góljaival, a statja rendben volt, ezért és a múltja miatt nem piszkálták annyira. Én nem is a statisztikájában látom a legnagyobb gondot, hanem hogy nem képes a hátára venni a csapatot, mert ez a nagy játékosok ismérve. És nem mondd Bob, hogy 30 évesen már nem lehet vagy fizikálisan annyit gyengült.
Talán ez a motiváció hiánya vagy már nem a focipályán elért sikerek izgatják nem tudni. Mindenesetre a londoni nyilatkozata is sejtet valamit.
Azt nem hiszem, hogy ennyi van benne és innentől már csak lefelé van neki, ha eligazol a PSG-be vagy a MU-ba biztos, hogy egy más CR-t látunk majd. De még az is elképzelhető, hogy felszívja magát és villant egyet még Madridban.
Ezt szerintem csak a nagyon belső kör tudhatja mi a probléma az hogy kiégett ennyi idős korára én sem hiszem, de neki az atletikus képességei nagyon sokat segítettek hogy ilyen szintre jusson és talán a térdproblémái, talán a kor is közrejátszik hogy ezek kezdenek eltűnni. És talán ebből okból látja ő is, hogy már nem ugrik kétszer akkorát mint más, nem gyorsabb mint más és ez egy becsömörlött nem érdekel mentalitást eredményez. Ez mind csak feltételezés én azt látom rajta, hogy ezen képességei megkoptak és sokkal inkább rá van már szorulva, hogy őt kiszolgálják, labdát adjanak neki.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.11.09. 20:46:03

Szerintem Ronaldonál leginkább fejben vannak gondok...

Mindigis az motiválta leginkább, hogy a világ legjobbja legyen, amit leginkább aranylabdák számában szeretne elérni,meg persze a gólokban.

De az aranylabdás lehetőség már tavasszal elúszott, mert ha minden igaz akkor Messi megkapja januárban az 5-ödiket, és ezt már aligha fogja valaha még beérni sem, nemhogy megelőzni...

Másik ugye a gól, és azt meg már megdöntötte a Real Madridban. ( Bár a helyében kitűzném az új célt, és Raúl rekordját úgy megdönteni, hogy tizik nélkül is több gólja legyen mint Raúlnak volt :mrgreen: )

Számomra olyan jóllakottnak tűnik, de ehhez például az is hozzájárul hogy kitudja mióta nem pihent meccsen, lehet neki is jót tenne pár meccs padoztatás, mint pl tavaly Piquének.
Szerintem ő is átértékelné a helyzetet akkor, és jóval odaadóbb lenne.

Mellesleg megszokta már, hogy elég ha kapu előtt várja és bepöccinti a labdát, akkoris instant reflexből a focivilág azt hangsúlyozza hogy" a világ legjobbja, hihetetlen mire képes", és gondolom ilyenkor úgy van vele, hogy minek harcoljon a labdáért úgy mint régen, ha megoldják csapaton belül, és neki elég ha berúgja.

Én mindenesetre nem temetném, azért mégis "csak" 30 éves múlt.

Amúgy azt bírtam, amikor Benzema bevallotta, hogy részese a botránynak, majd pár órára rá Pérez tagadta hogy Benzema részese lenne :mrgreen:

Amúgy ezeket a franciákat sem értem...Jó csapatuk van, ráadásul otthon rendezik az EB-t, és végre lenne megint esélyük, erre ilyeneken megy a hiszti és a csapatbomlás.

Amúgy jut eszembe, Benzemával mi van? sérült még, vagy mi?
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.09. 20:07:41

Messias2 írta:Szerintem nem az a legnagyobb gond Ronaldoval, h nem olyan szinten termeli a gólokat, hanem az, h láthatóan nem törődik az egésszel. És egyáltalán nem látszik rajta a motiváció, ami korábban oly híres volt vele kapcsolatban. Nem tudom, mi lehet az oka ennek a motiválatlanságnak, valószínűleg az, h megdöntötte Raul rekordját, illetve ő is érzi, h idén nincs esélye az aranylasztira. Tisztán látszik, h a saját brandje már jobban érdekli, mint a Real Madrid. Ma is utazott a filmbemutatójára. Amúgy ezzel még mindig nem lenne gond, ha ki lehetne rakni a kezdőből, de ezt tudjuk, h lehetetlen.
Ez nem az idei szezonban kezdődött, csak korábban jöttek a gólok, így sokkal elnézőbbek voltak vele szemben és nem is tűnt fel annyira ez a visszaesés. Ez a kalimpálás meg társakkal való konfliktus a pályán, sétálgatás már tavasszal is (ha még nem korábban) jellemző volt, de sokszor ő hozta a meccseket a góljaival, a statja rendben volt, ezért és a múltja miatt nem piszkálták annyira. Én nem is a statisztikájában látom a legnagyobb gondot, hanem hogy nem képes a hátára venni a csapatot, mert ez a nagy játékosok ismérve. És nem mondd Bob, hogy 30 évesen már nem lehet vagy fizikálisan annyit gyengült.
Talán ez a motiváció hiánya vagy már nem a focipályán elért sikerek izgatják nem tudni. Mindenesetre a londoni nyilatkozata is sejtet valamit.
Azt nem hiszem, hogy ennyi van benne és innentől már csak lefelé van neki, ha eligazol a PSG-be vagy a MU-ba biztos, hogy egy más CR-t látunk majd. De még az is elképzelhető, hogy felszívja magát és villant egyet még Madridban.
Forca Barca!!!!
Messias2
Director del Fútbol

2015.11.09. 19:25:40

Szerintem nem az a legnagyobb gond Ronaldoval, h nem olyan szinten termeli a gólokat, hanem az, h láthatóan nem törődik az egésszel. És egyáltalán nem látszik rajta a motiváció, ami korábban oly híres volt vele kapcsolatban. Nem tudom, mi lehet az oka ennek a motiválatlanságnak, valószínűleg az, h megdöntötte Raul rekordját, illetve ő is érzi, h idén nincs esélye az aranylasztira. Tisztán látszik, h a saját brandje már jobban érdekli, mint a Real Madrid. Ma is utazott a filmbemutatójára. Amúgy ezzel még mindig nem lenne gond, ha ki lehetne rakni a kezdőből, de ezt tudjuk, h lehetetlen.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.09. 18:31:58

Ronaldo már befejező lett (főleg Benzema hiányában). Én sem azt mondom hogy jó formában lenne, de az hogy pl kiesett mellőle egy Benzema aki adogatta neki a labdákat sokat jelent. Nálunk Neymar vagy Suarez esetében még mindig megvannak egymásnak, összehasonlítani meg az uruguayi emberünkkel kellene, amiben szintén nem a portugál nyerne, de közelebb van jelenlegi felfogásban mint a brazilhoz. Nem menti fel semmi alól, mert attól még gyenge formában van. Pont amiatt is van rossz formában, hogy vagy fizikálisan vagy mentálisan már ő nem tudja elvinni a hátán a csapatot. Neki már kell, hogy "kiszolgálják".
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése