Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Normandia
Director del Fútbol

2015.12.31. 19:25:29

noname írta:
Én továbbra sem értem minek kell igazolnunk.
Alba mögé kellene valaki
még max az MSN mögé vennék valakit vészmegoldásnak
Igen. Kb ezért igazolunk. :D

Szóba került pár érdekes név, de Pogba, szerencsére eléggé kikerült a képből és akik most szóba jöttek azok valóban olyanok, akik az MSN mögé jönnének. Én se támogatom Nolitot, de olyan ember kéne, aki hamar megszokja a bajnokságot és képes mind3 csatár poszton játszani, ez pedig illik Nolitora. :wink: Ha rajtam múlna hoznék egy rutinos vén rókát középcsatár posztra és annyi. Esetleg Patot érdemes lenne kipróbálni.

Balhátvéd nem igazán került szóba. Remélem Adriano lelép és akkor hozunk egy jó cserét.
Egy középcsatár-csere amúgy elég fontos lenne, mert jelenleg csk Suarez tud ott jól játszani. Szélre ott lesz SR, Turan és Vidal, így Neymar és Mesii mögé lesz ember, de ha Suarezt pihentetjük, akkor Sandro kínoz minket.
Ezt úgy hívják, hogy kiragadtad a szövegkörnyezetéből és így tényleg képzavar.:-D

Csababarca jól leírta, amit erről én is gondolok. Nincsen szükség új igazolásokra, majd a nyári átigazolási időszakban lehet ezen gondolkodni.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Tivornya
Capitá del Barça

2015.12.31. 18:32:40

Denist szerintem is érdemes volna másodszorra is megvásárolni :D Egyébként tényleg jó kis játékos és 3-4 éven belül akár stabil kezdő is lehet a Barcában(bár a baltámadó poszton szívesen versenyeztetném Dulifulival :P)! Mindezt azért mondom, mert Neymarral kapcsolatban ugyanazt érzem, mint anno R10-nél: pár év csillivilli és lépni fog, nem lesz belőle klublegenda, "csak" egy páréves korszak(remélem anyagilag a lehető legjobban jön ki belőle a klub :D).

BUÉK mindenkinek és vigyázzatok magatokra és egymásra :)

Szerk.: a körmönfontabb fórmuzók miatt a cicakaparás a csak szó körül :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
noname
Llegenda del Barça

2015.12.31. 18:15:29

Chino írta:-
Nem igazán értem miért kellene annyira Denis. Egyrészt ki kellene pengetni érte vagy 8-9 milliót, másrészt azon a poszton Arda talán még jobb is, kp-n meg bőven megvagyunk. Ini, SR, Rakitic, Turan (Vidal?) bőven elég plusz még Rafinha is jön vissza. Idehozni padmelegítőnek, ahelyett, hogy a Villarrealban folyamatosan játszana nagy hiba szerintem.

Nolitot sem érzem ezért annyira létszükségnek. Neymar helyére okés, de a másik szélen, de főleg középen...
Szerintem nem érdemes télen igazolni, ha nincs perfect jelölt. Nyáron könnyebb is, plusz egy középhátvédre is tartalékolni kellene a pénzt.
Denisre ha jól tudom van 3 milliós visszavásárlási opció. Annyit bőven megér. Stabil kezdő a Villarrealban és az egyik legjobbjuk. Ráadásul elég univerzális.

KATT
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2015.12.31. 16:26:41

-
Nem igazán értem miért kellene annyira Denis. Egyrészt ki kellene pengetni érte vagy 8-9 milliót, másrészt azon a poszton Arda talán még jobb is, kp-n meg bőven megvagyunk. Ini, SR, Rakitic, Turan (Vidal?) bőven elég plusz még Rafinha is jön vissza. Idehozni padmelegítőnek, ahelyett, hogy a Villarrealban folyamatosan játszana nagy hiba szerintem.

Nolitot sem érzem ezért annyira létszükségnek. Neymar helyére okés, de a másik szélen, de főleg középen...
Szerintem nem érdemes télen igazolni, ha nincs perfect jelölt. Nyáron könnyebb is, plusz egy középhátvédre is tartalékolni kellene a pénzt.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.31. 15:19:47

Arda megoldja végső esetben középen. Szerintem sem fogunk igazolni, nem szokásunk télen. Max visszahozzuk Suarezt. Nolitot a pénz miatt nem hozzuk, de hozzáteszem hogy ő viszont echte szélső.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.31. 14:49:24

palesz77 írta: Csak akkor nincs senki, ha Suárez esik ki.. Tavaly is nem egy meccs volt, amikor a lecserélése után Messi ment be középre, nem kicsit esett vissza a játékunk - és Messié is sokat romlott. Azért hoznék én egy ilyen embert mögé, akinek feküdne is az a poszt, akkor talán kisebb lenne a kontraszt. Tőlem mehetne Munir is ilyenkor, csak játsszuk továbbra is a középcsatáros játékot, amikor nincs Suárez..
Azt a színvonalat senki nem fogja megközelíteni sem.
Most ha csak az a lényeg,hogy az ő esetleges kiesésével (ami fikció... :mrgreen: ) is maradjon középcsatáros játék,akkor felmehet Piqué is brusztolni, lényegében mindegy.

De értem mit mondasz, csak erre a szerepre bazi nehéz hozni valakit, aki néha beszáll, és még el is várnánk hogy mutasson valamit.
Szóval Lajos esetleges kiesésével lehet,hogy inkább mást kellene játszani, lehet könnyebb lenne, mint bedobni valakit helyette...nem tudom,ez már csak elmélkedés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.31. 14:45:08

csababarca írta:ha egy kiesik, akkor is ott van Arda valamelyik szélre, vagy Aleix a jobbosra, szóval kettejükkel már lehet optimálisan variálni a dolgokat.
Ha ketten esnek ki az MSNből,akkor meg tök mindegy,hogy van egy Soriano a padon, sokat nem érne.
Csak akkor nincs senki, ha Suárez esik ki.. Tavaly is nem egy meccs volt, amikor a lecserélése után Messi ment be középre, nem kicsit esett vissza a játékunk - és Messié is sokat romlott. Azért hoznék én egy ilyen embert mögé, akinek feküdne is az a poszt, akkor talán kisebb lenne a kontraszt. Tőlem mehetne Munir is ilyenkor, csak játsszuk továbbra is a középcsatáros játékot, amikor nincs Suárez..
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.12.31. 14:29:46

Szerintem nem igazolunk senkit, még Denisben is kételkedem,hogy visszavennénk.
De nem is gondolom hogy kellene, elől hárman megoldják, ha egy kiesik, akkor is ott van Arda valamelyik szélre, vagy Aleix a jobbosra, szóval kettejükkel már lehet optimálisan variálni a dolgokat.
Ha ketten esnek ki az MSNből,akkor meg tök mindegy,hogy van egy Soriano a padon, sokat nem érne.

Arda,Vidal, max Denis és kész is tavaszra a csapat, van kellő ember, ezt LE simán megoldja, ha mondjuk nem sérül le a fél keret egyszerre.
Nem ezen fog múlni.
Aztán nyáron már érdekesebb lehet, mert akármennyire is hisszük,hogy a védelem meg kp rendben van, meg reptetjük az éterben a Halilovic neveket, ezek nem garanciák semmire.
De az még messze van, addig még címet védünk 2 helyen minimum. :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
defender3
Entrenador del Barça

2015.12.31. 14:06:36

http://www.sport-english.com/en/noticia ... na-4657305
Soriano biztos jönne. Ennél jobb esélye arra, hogy európai szinten nyerjen valamit nem lesz neki. Fizetése biztos nem lenne nagyon sok, meg biztos nem kerülne annyiba, mint Nolito
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.31. 13:57:39

Akkora fizetésért ezt a teljesítményt.. Tuti nem hoznám el a kolumbiait, pedig én anno igen kedveltem.

Az eddigi hírekben felmerültek közül amúgy én komolyan leginkább Sorianot hoznám középre - már ha olcsón megszerezhető -, abban az esetben, ha Sandroék távoznak. Denist ugye elvileg hozzuk, ő tud Neymar helyén játszani, Messi helyén tudná Arda tolni ha kell, Suárezt kéne valakivel pótolni ha úgy van, de arra Nolito sem a legalkalmasabb. Soriano se egy nagy csatár, osztrák ligában jó, meg Európa Ligában rugdossa a gólokat, nálunk jó, ha harmada annyit lőne egy szezonban, de 180 magas, vérbeli center, elküzdene ott középen, és csinálná a területet Neymaréknak ha kell. Ha nem is ő jönne, tuti ilyen embert hoznék, aki középen képes ütközni és küzdeni, Nolitot feleslegesnek érzem Denis érkezése esetében, főleg ennyiért.
recrea
Llegenda del Barça

2015.12.31. 13:41:27

ab1daL írta:Ha már ennyire szóba jött, hogy kéne egy igazi vérbeli középső csatár Suárez mellé, eszembe jutott egy név: Falcao. :D Annyit, amennyit a Unitednél, és a Chelseanél csinált (játékpercekre gondolok elsősorban), annyit itt is tudna, sőt, talán újra magára találna. PErsze ez csak hirtelen jött ötlet a részemről, semmi komoly. :D :wink:
Ez fikció, jelentve leszel rosszfiú. :)

Tavaly gyengébb kerettel (ha most hozzávesszük a két újat és néhány játékos minőségi javulását) nyertünk mindent, ősszel szintén elég szűk kerettel (bünti és sérülések), télen sztem felesleges igazolni, véleményem szerint nem is fogunk, nem is szoktunk.

Centert igazolni, aki hozzá is tud tenni beugróként, ha ezt megoldja LE, akkor világklasszis edző. Igazolásokat tekintve már jobban tűnik, mint a félisten Pep.
noname
Llegenda del Barça

2015.12.31. 13:40:38

A legrosszabb h nekem is ő ugrott be elsőnek, mint aki bármikor mozdítható lenne. :lol:

Igazából a szóba jöhető nevek közül nyáron vele nyerhetnénk legtöbbet, mint középcsatár, csak nagy lutri. Karrierje csúcsán közel állt a mostani Suarezhez.

Nah persze az esély rá tényleg nulla. LE nem az a fajta, aki nagyot kockáztat. Jobban bízik a stabil játékosokban(Bravo, Rakitic), de nem bánnám, ha, főleg csere posztra megpróbálnánk egy high risk, high reward játékost. :wink:
A Fifa egy szégyen
ab1daL
Director del Fútbol

2015.12.31. 13:08:18

Ha már ennyire szóba jött, hogy kéne egy igazi vérbeli középső csatár Suárez mellé, eszembe jutott egy név: Falcao. :D Annyit, amennyit a Unitednél, és a Chelseanél csinált (játékpercekre gondolok elsősorban), annyit itt is tudna, sőt, talán újra magára találna. PErsze ez csak hirtelen jött ötlet a részemről, semmi komoly. :D :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
visca el barca
Presidente del Barça

2015.12.31. 11:27:10

noname írta:Neymar még nem elég jó ahhoz, Messi már nem elég jó. Azért Messi se 22 éves már. Nem véletlen h látványosan visszaesik a teljesítménye (fals)9-es pozícióban. Neymar pedig ugyan rengeteget erősödött, de ha beküldenénk birkózni kétlem h sok haszon lenne belőle. A jelenlegi játékunk megkövetel egy masszív középcsatárt: Suarez. Patot csak azért említem, mert ugyan nem illik teljesen a profilba, de kiváló játékos.
itt is annyi a dilemma, hogy minek veszel 20 millioért egy nolitot arra az évi 3 meccsre. akinél ney meg messi még így is jobb fényévekkel középen...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.12.31. 10:00:32

Neymar még nem elég jó ahhoz, Messi már nem elég jó. Azért Messi se 22 éves már. Nem véletlen h látványosan visszaesik a teljesítménye (fals)9-es pozícióban. Neymar pedig ugyan rengeteget erősödött, de ha beküldenénk birkózni kétlem h sok haszon lenne belőle. A jelenlegi játékunk megkövetel egy masszív középcsatárt: Suarez. Patot csak azért említem, mert ugyan nem illik teljesen a profilba, de kiváló játékos.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2015.12.31. 09:44:12

noname írta:Egy középcsatár-csere amúgy elég fontos lenne, mert jelenleg csk Suarez tud ott jól játszani. Szélre ott lesz SR, Turan és Vidal, így Neymar és Mesii mögé lesz ember, de ha Suarezt pihentetjük, akkor Sandro kínoz minket.
ha nincs suarez, akkor majd játszik neymar vagy messi ott.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.12.31. 08:58:36

Én továbbra sem értem minek kell igazolnunk.
Alba mögé kellene valaki
még max az MSN mögé vennék valakit vészmegoldásnak
Igen. Kb ezért igazolunk. :D

Szóba került pár érdekes név, de Pogba, szerencsére eléggé kikerült a képből és akik most szóba jöttek azok valóban olyanok, akik az MSN mögé jönnének. Én se támogatom Nolitot, de olyan ember kéne, aki hamar megszokja a bajnokságot és képes mind3 csatár poszton játszani, ez pedig illik Nolitora. :wink: Ha rajtam múlna hoznék egy rutinos vén rókát középcsatár posztra és annyi. Esetleg Patot érdemes lenne kipróbálni.

Balhátvéd nem igazán került szóba. Remélem Adriano lelép és akkor hozunk egy jó cserét.
Egy középcsatár-csere amúgy elég fontos lenne, mert jelenleg csk Suarez tud ott jól játszani. Szélre ott lesz SR, Turan és Vidal, így Neymar és Mesii mögé lesz ember, de ha Suarezt pihentetjük, akkor Sandro kínoz minket.
A Fifa egy szégyen
Normandia
Director del Fútbol

2015.12.31. 08:25:13

Én továbbra sem értem minek kell igazolnunk. Pontosabban Alba mögé kellene valaki, mert az ő helyére nincsen megfelelő alternatìva. Matyi elég béna azon az oldalon. Nolitó annyit nem ér. Volt 3 jó meccse az egyik ellenünk, akkor vegyük meg gyorsan. Középpályára annyian vagyunk, hogy lassan egy csapatot ki lehetne állìtani belőle, de azért vegyük meg még Verattit, Pogbát. Hátul detto az egy Alba helyét kivéve. Én még max az MSN mögé vennék valakit vészmegoldásnak, akinek nem gond, ha padozik.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Samper
Director del Fútbol

2015.12.30. 19:45:07

Bob_Marley írta:
csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2458035

Visszautasíthatatlan?
Talán bedobtak a franciák egy Verratti, Aurier+40M-t érte? :mrgreen:
Nálam ennyiért mehetne, de kevesebbért nem.
Mindig van az a pénz, amiért ellehet engedni embereket. Busquets borzasztó fontos láncszem, de pótolhatatlan játékos nincs. Az általad felírt pakk pl bőven a jó kategória.
Természetesen nincs pótolhatatlan ember, mert elég egy súlyos sérülés és kell pótolni. De az szövetségi kapitányi gondolkodás, hogy ha ez nem, akkor majd az, meg amaz. Egy klub ennél több: mit szólnak a játékostársak és a közönség, hogy a csapat saját nevelésű oszlopa el akar menni és sok pénzért el is engedik. Milyen folyamatok indulnak ettől? Ez több a szakmai kérdésnél.
noname
Llegenda del Barça

2015.12.30. 19:21:11

Nyugodtan vihetik Busquets-et. Verratti+100 millió és az övék. :twisted: Kölcsönbe fél évre.

Van pár ember a jelenlegi csapatban, aki pótolhatatlan a maga poszján: ezek nálam az MSN és Busquets és talán Pique. Iniesta nagyon összekapta magát erre a szezonra, de a tavalyi teljesítménye pótolható volna. Az idei nem.
Úgy gondolom h a helyükre bárki jönne, nem jelentene erősítést, hanem épp ellenkezőleg, visszaesést. Mégis kit hoznánk Sergi helyett vkp posztra? Olyan játékos kellene, aki viszonylag erős, 15 m-en belül kb 100%-al passzol, mindemellett képtelenség elvenni tőle a labvdát és rengeteg megelőző szerelést hajt végre. Ha Busquets elmenne, a kp dominanciának vége. Láthattuk mekkora különbség van közte és Masch között(pedig Masch is rengeteget szerel).
A Fifa egy szégyen
soadroli
Llegenda del Barça

2015.12.30. 19:19:12

A Barcelona B egy évre kölcsönvette a Fluminense brazil középpályását, Robert Gonçalvest.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.30. 18:40:31

Hála Istennek, hogy nem ti vagytok a klub sportigazgatói. Akinek ennyi év alatt sem esett le, hogy mennyire szerepe van a csapat sikereiben, az semmit nem ért a focihoz. Arról nem is beszélve hogy a jövő csapatkapitánya. #-o
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.30. 18:11:11

csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2458035

Visszautasíthatatlan?
Talán bedobtak a franciák egy Verratti, Aurier+40M-t érte? :mrgreen:
Nálam ennyiért mehetne, de kevesebbért nem.
Mindig van az a pénz, amiért ellehet engedni embereket. Busquets borzasztó fontos láncszem, de pótolhatatlan játékos nincs. Az általad felírt pakk pl bőven a jó kategória.
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.12.30. 17:23:42

Castiel írta:Dennis Suárez vonalon mi a helyzet? (Az elmúlt időben nem nagyon volt lehetőségem utána nézni!)
A Le Parisien és a Mundo Deportivo azt hozta le, hogy a Psg Busquets játékjogát szeretné megszerezni, akivel Motta pozícióját szeretnék betölteni, ugyanis a Brazil távozik a Francia fővárosból! Összeget ugyan nem írnak, de állítólag visszautasíthatatlan ajánlatot tettek a Spanyol világ- és európa bajnok középpályásért!
Visszautasíthatatlan ajánlat nem létezik, legfeljebb ilyennek szánt ajánlat. A Barcanál Busi identitás kérdés, neki meg aligha ígérhetnek több pénzt, mint amit az ottani sztárok kapnak. Ha ő egy csapathoz kötött karrierben gondolkodik, akkor több pénzért úgyse megy nem ismert körülmények közé.
messideco
Presidente del Barça

2015.12.30. 15:04:27

Denis Suarez lehetséges opció, L.E. is többször kihangsúlyozta :)

(a mellékneveket kisbetűvel írjuk még mindig...)
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése