palesz77 írta:
Alba bőven jó ebbe a kategóriába, de Piqué és Bellerín is ide sorolható - és jelenleg Deu is elég jó szezont fut. Visszavásárlási bőven mehetett volna Grimaldora is, de hát mindegy, ők tudják.. Annyit remélek, hogy Adriano eladása+1,5 millióból kijön a csere balhátvéd is.
Sampert meg nagyon remélem, hogy max visszavásárlásival adjuk el, bár én megtartanám alapból, már leírtam miért. Amúgy vicces, hogy pár éve fikázva volt a Real igazolás politikája, aztán az évek alatt mi is áttértünk rá. Eladjuk az ifiket - jobb esetben visszavásárlásival -, hogy a költségvetést javítsuk, és legyen pénz igazolni.
Deulofeu és Bellerín egyelőre nem befutott játékosok, Deulofeu ráadásul nem is élcsapatban tolja. Tavaly pl. a Sevilla-ba kevés volt. Bellerín pedig még túl kevés ideje kap lehetőséget az Arsenal-ban ahhoz, hogy ki lehessen jelenteni, hogy bevált ott. Piqué sem volt igazán nagy játékos amikor visszahoztuk. Még csak tehetség kategória volt.
Icardi-t is ideírtam, de lehet ezzel is várni kellene még pár évet.
Én olyanokra gondoltam, akik ifiként távoztak, jóformán be sem mutatkoztak a nagyok között, legfeljebb 1-2 meccsen szálltak be és máshol komoly sikereket értek el, elismert, klasszis játékosok lettek.
Cesc a tipikus példája ennek, vagy
Gerard. Mindkettőjüket nagy pénzért vissza is hoztuk, de ennek ellenére utána már egyikük sem tudott igazán megmaradni nálunk.
Akik még kis utánanézés után ide tartozhatnak azok
Luque (Szuper-Depor tagjaként) és
Rufete (kétszer bajnok a valencia-val, BL-döntős stb.). Csak őket nem igazoltuk vissza.
Alba amolyan határeset, akár ide is tehető, bár abból a Valencia-ból kevésbé volt nagy feladat kitűnni, mint a 2000-es évek elején összerakott csapatból.
Arteta meg... hát döntse el ki-ki maga, hogy ő klasszisnak számít-e, talán még belepasszírozható ebbe a kategóriába.
Ez így is csak 5-6 játékos, akik közül Cesc az egyetlen, aki nem Spanyolországon belül futott be.
Akikre én jelenleg a legtöbb esélyt látok, hogy később ide sorolhatóak lesznek azok Thiago, Deulofeu, Bellerín és Icardi.
Chino írta:
Ez így elég fals kép, ebből túl sok következtetést nem lehet levonni. Vermaelen esete ugye egyértelmű.
Mitől lenne fals?

Számok támasztják alá, kikkel nem számol Lucho.
Egyébként hátul azzal abszolút egyetértek, hogy egy másik betonbiztos kezdőjátékos nem ártana a kezdőbe. Hummels-el ugye az volt a baj, hogy lassú, de Mathieu sem épp szélvész, mégis élvezi a bizalmat, még a széleken is...
Nevekkel nem akarok én sem dobálózni, de egy jobbszélső is elférne, igaz, bár majd kiderül mit tud Vidal Alves mellett, helyett nyújtani. Roberto sem volt ott rossz. Egy csere balhátvéd jobb lenne Alba mögé.
A Sport azt írta ma, hogy Denis Suárez, Nolito és Soriano a célpontok a télen.