itt is annyi a dilemma, hogy minek veszel 20 millioért egy nolitot arra az évi 3 meccsre. akinél ney meg messi még így is jobb fényévekkel középen...noname írta:Neymar még nem elég jó ahhoz, Messi már nem elég jó. Azért Messi se 22 éves már. Nem véletlen h látványosan visszaesik a teljesítménye (fals)9-es pozícióban. Neymar pedig ugyan rengeteget erősödött, de ha beküldenénk birkózni kétlem h sok haszon lenne belőle. A jelenlegi játékunk megkövetel egy masszív középcsatárt: Suarez. Patot csak azért említem, mert ugyan nem illik teljesen a profilba, de kiváló játékos.
Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- noname
- Llegenda del Barça
Neymar még nem elég jó ahhoz, Messi már nem elég jó. Azért Messi se 22 éves már. Nem véletlen h látványosan visszaesik a teljesítménye (fals)9-es pozícióban. Neymar pedig ugyan rengeteget erősödött, de ha beküldenénk birkózni kétlem h sok haszon lenne belőle. A jelenlegi játékunk megkövetel egy masszív középcsatárt: Suarez. Patot csak azért említem, mert ugyan nem illik teljesen a profilba, de kiváló játékos.
A Fifa egy szégyen
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha nincs suarez, akkor majd játszik neymar vagy messi ott.noname írta:Egy középcsatár-csere amúgy elég fontos lenne, mert jelenleg csk Suarez tud ott jól játszani. Szélre ott lesz SR, Turan és Vidal, így Neymar és Mesii mögé lesz ember, de ha Suarezt pihentetjük, akkor Sandro kínoz minket.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- noname
- Llegenda del Barça
Én továbbra sem értem minek kell igazolnunk.
Alba mögé kellene valaki
Igen. Kb ezért igazolunk.még max az MSN mögé vennék valakit vészmegoldásnak

Szóba került pár érdekes név, de Pogba, szerencsére eléggé kikerült a képből és akik most szóba jöttek azok valóban olyanok, akik az MSN mögé jönnének. Én se támogatom Nolitot, de olyan ember kéne, aki hamar megszokja a bajnokságot és képes mind3 csatár poszton játszani, ez pedig illik Nolitora.

Balhátvéd nem igazán került szóba. Remélem Adriano lelép és akkor hozunk egy jó cserét.
Egy középcsatár-csere amúgy elég fontos lenne, mert jelenleg csk Suarez tud ott jól játszani. Szélre ott lesz SR, Turan és Vidal, így Neymar és Mesii mögé lesz ember, de ha Suarezt pihentetjük, akkor Sandro kínoz minket.
A Fifa egy szégyen
- Normandia
- Director del Fútbol
Én továbbra sem értem minek kell igazolnunk. Pontosabban Alba mögé kellene valaki, mert az ő helyére nincsen megfelelő alternatìva. Matyi elég béna azon az oldalon. Nolitó annyit nem ér. Volt 3 jó meccse az egyik ellenünk, akkor vegyük meg gyorsan. Középpályára annyian vagyunk, hogy lassan egy csapatot ki lehetne állìtani belőle, de azért vegyük meg még Verattit, Pogbát. Hátul detto az egy Alba helyét kivéve. Én még max az MSN mögé vennék valakit vészmegoldásnak, akinek nem gond, ha padozik.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Természetesen nincs pótolhatatlan ember, mert elég egy súlyos sérülés és kell pótolni. De az szövetségi kapitányi gondolkodás, hogy ha ez nem, akkor majd az, meg amaz. Egy klub ennél több: mit szólnak a játékostársak és a közönség, hogy a csapat saját nevelésű oszlopa el akar menni és sok pénzért el is engedik. Milyen folyamatok indulnak ettől? Ez több a szakmai kérdésnél.Bob_Marley írta:Mindig van az a pénz, amiért ellehet engedni embereket. Busquets borzasztó fontos láncszem, de pótolhatatlan játékos nincs. Az általad felírt pakk pl bőven a jó kategória.csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2458035
Visszautasíthatatlan?
Talán bedobtak a franciák egy Verratti, Aurier+40M-t érte?![]()
Nálam ennyiért mehetne, de kevesebbért nem.
- noname
- Llegenda del Barça
Nyugodtan vihetik Busquets-et. Verratti+100 millió és az övék.
Kölcsönbe fél évre.
Van pár ember a jelenlegi csapatban, aki pótolhatatlan a maga poszján: ezek nálam az MSN és Busquets és talán Pique. Iniesta nagyon összekapta magát erre a szezonra, de a tavalyi teljesítménye pótolható volna. Az idei nem.
Úgy gondolom h a helyükre bárki jönne, nem jelentene erősítést, hanem épp ellenkezőleg, visszaesést. Mégis kit hoznánk Sergi helyett vkp posztra? Olyan játékos kellene, aki viszonylag erős, 15 m-en belül kb 100%-al passzol, mindemellett képtelenség elvenni tőle a labvdát és rengeteg megelőző szerelést hajt végre. Ha Busquets elmenne, a kp dominanciának vége. Láthattuk mekkora különbség van közte és Masch között(pedig Masch is rengeteget szerel).

Van pár ember a jelenlegi csapatban, aki pótolhatatlan a maga poszján: ezek nálam az MSN és Busquets és talán Pique. Iniesta nagyon összekapta magát erre a szezonra, de a tavalyi teljesítménye pótolható volna. Az idei nem.
Úgy gondolom h a helyükre bárki jönne, nem jelentene erősítést, hanem épp ellenkezőleg, visszaesést. Mégis kit hoznánk Sergi helyett vkp posztra? Olyan játékos kellene, aki viszonylag erős, 15 m-en belül kb 100%-al passzol, mindemellett képtelenség elvenni tőle a labvdát és rengeteg megelőző szerelést hajt végre. Ha Busquets elmenne, a kp dominanciának vége. Láthattuk mekkora különbség van közte és Masch között(pedig Masch is rengeteget szerel).
A Fifa egy szégyen
A Barcelona B egy évre kölcsönvette a Fluminense brazil középpályását, Robert Gonçalvest.

Hála Istennek, hogy nem ti vagytok a klub sportigazgatói. Akinek ennyi év alatt sem esett le, hogy mennyire szerepe van a csapat sikereiben, az semmit nem ért a focihoz. Arról nem is beszélve hogy a jövő csapatkapitánya. 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mindig van az a pénz, amiért ellehet engedni embereket. Busquets borzasztó fontos láncszem, de pótolhatatlan játékos nincs. Az általad felírt pakk pl bőven a jó kategória.csababarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2458035
Visszautasíthatatlan?
Talán bedobtak a franciák egy Verratti, Aurier+40M-t érte?![]()

Visszautasíthatatlan ajánlat nem létezik, legfeljebb ilyennek szánt ajánlat. A Barcanál Busi identitás kérdés, neki meg aligha ígérhetnek több pénzt, mint amit az ottani sztárok kapnak. Ha ő egy csapathoz kötött karrierben gondolkodik, akkor több pénzért úgyse megy nem ismert körülmények közé.Castiel írta:Dennis Suárez vonalon mi a helyzet? (Az elmúlt időben nem nagyon volt lehetőségem utána nézni!)
A Le Parisien és a Mundo Deportivo azt hozta le, hogy a Psg Busquets játékjogát szeretné megszerezni, akivel Motta pozícióját szeretnék betölteni, ugyanis a Brazil távozik a Francia fővárosból! Összeget ugyan nem írnak, de állítólag visszautasíthatatlan ajánlatot tettek a Spanyol világ- és európa bajnok középpályásért!
- Castiel
- Capitá del Barça
Dennis Suárez vonalon mi a helyzet? (Az elmúlt időben nem nagyon volt lehetőségem utána nézni!)
A Le Parisien és a Mundo Deportivo azt hozta le, hogy a Psg Busquets játékjogát szeretné megszerezni, akivel Motta pozícióját szeretnék betölteni, ugyanis a Brazil távozik a Francia fővárosból! Összeget ugyan nem írnak, de állítólag visszautasíthatatlan ajánlatot tettek a Spanyol világ- és európa bajnok középpályásért!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2458035" target="_blank
Visszautasíthatatlan?
Talán bedobtak a franciák egy Verratti, Aurier+40M-t érte?
Visszautasíthatatlan?
Talán bedobtak a franciák egy Verratti, Aurier+40M-t érte?

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Chino
- Llegenda del Barça
Azért a kölcsönadásoknál is érdemes számolni azzal, hogy sokkal nehezebb ott beverekedni magát egy játékosnak. Az edző is tudja, hogy hosszútávon nem számolhat vele, így nem is nagyon erőlteti csak, ha az komoly erősítés a csapatának. Ez egy fiatal játékosnál nem egyszerű, ezért sem jön be annyi kölcsönadás. De nem csak nálunk, hanem általában. Plusz edzője válogatja. Van akinek annyit jelent, hogy jön egy évre egy kölyök, aztán majd használjuk valamire.
Deulofeu az előbbi kategóriába tartozik, ő tényleg komoly erősítés az Evertonnak. Adama-t sem nagyon értettem. Egy évet volt a B-ben, piszok jó kis játékos volt nyugodtan maradhatott volna, egy 18 éves kölyköt nem vet vissza a harmadosztály, plusz szem előtt is lett volna.
Én ebben látom a problémát. Túl gyorsan kezdik el ide-oda küldözgetni a játékosokat (most nem Samperre vagy Grimaldora gondolok). Egy 18 évest nem fognak elkezdeni beépítgetni az edzők, ha tudják, hogy egy-két év múlva mindenképp dobbantanak. Ez vonatkozik arra is amit LE csinált a Munir-Sandro párossal.
Sampert semmiképp sem lenne szabad elengedni. Igaz, hogy Busquets ott van előtte, de egy ilyen stílusú játékos hiányát iszonyatosan megérzi a csapat. Egy kicsit fejlődne, és tudnánk pihentetni Busit, sérülés miatt sem kellene eret vágni, de mellette is tudna játszani.
Denist viszont nem tartom jó ötletnek visszahozni télen. De még nyáron sem. Kaphatna még egy évet a Villarrealban, rendszeresen játszik, fejlődik, főleg ha tényleg jönne egy cserecsatár. Arda ugyanúgy tud ott játszani kp-n pedig nyáron lennénk öten (Ini, SR, Rafinha, Rakitic, Arda) két pozícióra, amiből egy (Ini) betonkezdő. Másrészt ha jól tudom nem is kölcsönben van, hanem visszavásárlási opciónk van rá.
Deulofeu az előbbi kategóriába tartozik, ő tényleg komoly erősítés az Evertonnak. Adama-t sem nagyon értettem. Egy évet volt a B-ben, piszok jó kis játékos volt nyugodtan maradhatott volna, egy 18 éves kölyköt nem vet vissza a harmadosztály, plusz szem előtt is lett volna.
Én ebben látom a problémát. Túl gyorsan kezdik el ide-oda küldözgetni a játékosokat (most nem Samperre vagy Grimaldora gondolok). Egy 18 évest nem fognak elkezdeni beépítgetni az edzők, ha tudják, hogy egy-két év múlva mindenképp dobbantanak. Ez vonatkozik arra is amit LE csinált a Munir-Sandro párossal.
Sampert semmiképp sem lenne szabad elengedni. Igaz, hogy Busquets ott van előtte, de egy ilyen stílusú játékos hiányát iszonyatosan megérzi a csapat. Egy kicsit fejlődne, és tudnánk pihentetni Busit, sérülés miatt sem kellene eret vágni, de mellette is tudna játszani.
Denist viszont nem tartom jó ötletnek visszahozni télen. De még nyáron sem. Kaphatna még egy évet a Villarrealban, rendszeresen játszik, fejlődik, főleg ha tényleg jönne egy cserecsatár. Arda ugyanúgy tud ott játszani kp-n pedig nyáron lennénk öten (Ini, SR, Rafinha, Rakitic, Arda) két pozícióra, amiből egy (Ini) betonkezdő. Másrészt ha jól tudom nem is kölcsönben van, hanem visszavásárlási opciónk van rá.
Forca Barca!!!!
- noname
- Llegenda del Barça
A 2014-es Pedro is tudott hasznos lenni. Ellentétben Sandro-val és Munirral, akik eddig fontos meccsen ha nem tévedek összesen 1 gólpasszt és egy tizit hoztak össze(mind2-t Munir).
A Fifa egy szégyen
- Mascherano
- Jugador del Barça
A 2010- es Pedrohoz esetleg, a 2014-es Pedronál nehéz lenne visszább lépninoname írta: hosszútávon Pedro után visszalépés lenne.

Més que un club !
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Visszavásárlási opció biztosíték lett volna, de lejjebb jól össze lett szedve, hogy igazából az elmúlt években nem sok játékos vált meghatározóvá, akiről levettük a kezünket. Kíváncsi vagyok Grimaldoval mi lesz. Egyértelműen vannak előtte a sorban, adott esetben hárman is, így játszatni biztosan nem tudtuk volna. Az hogy a klub nem szólt neki anno hogy a Levanteval tárgyal, nem tartom bűnnek. Úgyis a játékos dönt, de a klub kell tudja mik a szándékai és nem Grimaldot kell pátyolgatni.
Viszont annyiból jó, s ezt már többször írtam, hogy legalább nem rugdossuk jobbra-balra azokat a fiatalokat, akik lógnak a levegőben. Ez a vezetés pénzt csinál belőlük és ez mindenképpen jó. Emlékezzünk vissza a régi időkre, mikor évenként nézegettünk embereknek csapatokat, meg kölcsönök és társai. Lucho a főnök, neki nem kell Grimaldo. Mi legyen? Először kölcsönt akartak, nem jött be akkor egyértelműen pénzt kell belőle csinálni. A visszavásárlás lehetőségét meghagytam volna, de a világ nem dőlt össze.
Viszont annyiból jó, s ezt már többször írtam, hogy legalább nem rugdossuk jobbra-balra azokat a fiatalokat, akik lógnak a levegőben. Ez a vezetés pénzt csinál belőlük és ez mindenképpen jó. Emlékezzünk vissza a régi időkre, mikor évenként nézegettünk embereknek csapatokat, meg kölcsönök és társai. Lucho a főnök, neki nem kell Grimaldo. Mi legyen? Először kölcsönt akartak, nem jött be akkor egyértelműen pénzt kell belőle csinálni. A visszavásárlás lehetőségét meghagytam volna, de a világ nem dőlt össze.

- noname
- Llegenda del Barça
Azért az utóbbi években kissé átalakítottuk a klubrekordokat: Suarez 80, Neymar valahol 40 és 86 között. Vidal, Turan, Mathieu...Ráadásul a sikeresség miatt szerződéshosszabbítások, mindez úgy h a klub össze kell szedjen kb 2 év alatt 200 milliót(minimum) az Espai Barca projekthez.
Nem sok szükség van igazolásokra, a kezdőbe erősítést nem nagyon tudunk hozni. Iniesta tavaly visszaesés jeleit mutatta erre idén az egyik legjobb, szóval ott sincs gond. A cserejátékosokkal érdemes spórolni. Ne adjunk ki 25 milliót egy cseréért. Nyáron vagy jövő nyáron lehetséges h kell majd új középső védő, szóval inkább arra legyen pénz, mint 25 Nolitora. Egyre kevésbé hiszem h Nolito kell nekünk. Középcsatárnak nem az igazi szélre pedig lesz(ha jön DS), akkor 3 extra emberünk az eddigiekhez képest. Ez azt jelenti h szélsőnek lesz: Turan, Vidal, DS, SR. Ez bőven elég. Középcsatár csere kéne ide. Valami masszívabb fajta, aki rutinos, képes lefoglalni a védőket. Reaktiváljuk Larssont!!!
UI: egyáltalán nem vagyok benne biztos h Nolito itt beválna. Annak idején sem volt rossz, de egyértelműen bebizonyosodott h Pedro más szint. Mindenki tudta h Nolito remek lenne egy spanyol középcsapatba. Ez látszott a játékán. Most ugyan nagyon elkapta a fonalat, de, főleg hosszabb távon Pedro után visszalépés lenne. Góllövéshez ért, de közel sem tudja majd kivenni a részét annyira a kombinációkból, mint az elvárnák tőle. LE szava szentírás, így ha mégis Nolito mellett kötünk ki, akkor elfogadom és remélem h beválik, de tartok tőle h kidobott pénz lenne.
Nem sok szükség van igazolásokra, a kezdőbe erősítést nem nagyon tudunk hozni. Iniesta tavaly visszaesés jeleit mutatta erre idén az egyik legjobb, szóval ott sincs gond. A cserejátékosokkal érdemes spórolni. Ne adjunk ki 25 milliót egy cseréért. Nyáron vagy jövő nyáron lehetséges h kell majd új középső védő, szóval inkább arra legyen pénz, mint 25 Nolitora. Egyre kevésbé hiszem h Nolito kell nekünk. Középcsatárnak nem az igazi szélre pedig lesz(ha jön DS), akkor 3 extra emberünk az eddigiekhez képest. Ez azt jelenti h szélsőnek lesz: Turan, Vidal, DS, SR. Ez bőven elég. Középcsatár csere kéne ide. Valami masszívabb fajta, aki rutinos, képes lefoglalni a védőket. Reaktiváljuk Larssont!!!
UI: egyáltalán nem vagyok benne biztos h Nolito itt beválna. Annak idején sem volt rossz, de egyértelműen bebizonyosodott h Pedro más szint. Mindenki tudta h Nolito remek lenne egy spanyol középcsapatba. Ez látszott a játékán. Most ugyan nagyon elkapta a fonalat, de, főleg hosszabb távon Pedro után visszalépés lenne. Góllövéshez ért, de közel sem tudja majd kivenni a részét annyira a kombinációkból, mint az elvárnák tőle. LE szava szentírás, így ha mégis Nolito mellett kötünk ki, akkor elfogadom és remélem h beválik, de tartok tőle h kidobott pénz lenne.
A Fifa egy szégyen
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mi ez a pénz mizéria?
Eddig dobáltunk ki 20 milliókat nulla matyikért, most meg garasoskodni kell,meg cipőfűzőket eladni, hogy összekapargassunk pár milliót?
Eddig dobáltunk ki 20 milliókat nulla matyikért, most meg garasoskodni kell,meg cipőfűzőket eladni, hogy összekapargassunk pár milliót?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Egy elég nagy van, kell a pénz Nolitora. 1/3-át ki is tudnánk "termelni" Samperből, én látok rá esélyt - sajnos.noname írta:Sampert tuti nem adjuk el. Semmi érv nincs az eladása mellett.
- noname
- Llegenda del Barça
Denis Suarez visszahívását határozottan támogatom.
Sampert tuti nem adjuk el. Semmi érv nincs az eladása mellett. Végre kap lehetőséget a nagy csapatban és láthatólag elégedettek is vele(Gumbau már egyértelműen mögötte van).
Douglas, Sandro, Munir felőlem mindhárom mehet egy zsák focilabdáért. Suarez, Vidal és Arda is tud szélsőt játszani(mind3 jobban mint Munir vagy Sandro). Leginkább egy középcsatár-cserének örülnék.
Sampert tuti nem adjuk el. Semmi érv nincs az eladása mellett. Végre kap lehetőséget a nagy csapatban és láthatólag elégedettek is vele(Gumbau már egyértelműen mögötte van).
Douglas, Sandro, Munir felőlem mindhárom mehet egy zsák focilabdáért. Suarez, Vidal és Arda is tud szélsőt játszani(mind3 jobban mint Munir vagy Sandro). Leginkább egy középcsatár-cserének örülnék.
A Fifa egy szégyen
-
- Az Év fórumozója 2013
A Grimaldo-vitát nem akarom hatvanezredszerre is elkezdeni, legyen elég annyi, hogy én továbbra sem értem, miért kezeltük így ezt az egészet. Én nagyon megkedveltem az utóbbi években, remélem, bejön neki az élet Portugáliában, és pár éven belül visszatér hozzánk.
Itt van a búcsúlevele egyébként.
Ami Sampert illeti, én véglegesen is felhoznám a télen (ha már ez előző nyáron nem történt meg). Ugyan a legideálisabb az lenne, ha egy teljes, nagycsapattal töltött előszezon után kezdene el rendszeresen játszani Messiékkel, de szerintem ebben a helyzetben is sokat tudna segíteni a csapatnak. A beilleszkedési időszak nyilván nála sem lenne nagyon rövid, de valamennyit talán segíthet az, hogy idén már jó párszor edzett a nagyokkal, illetve néhány tétmeccsen is lehetőséget kapott. A januártól márciusig tartó (remélhetőleg) elég sűrű időszakban szerintem sokat jelentene, ha lenne valaki, akivel lehetne pihentetni Busquetset, esetenként akár Rakiticet is.
Az utolsó mondattal pedig egyetértek, én is hasonló mozgásokat várok. Ősszel nem tartottam elképzelhetetlennek, hogy Adriano is távozik a télen, de így, hogy Grimaldo már nincs, és csak Mathieu maradna Alba mögé, nem hiszem, hogy elengednénk a brazilt.

Itt van a búcsúlevele egyébként.
Ami Sampert illeti, én véglegesen is felhoznám a télen (ha már ez előző nyáron nem történt meg). Ugyan a legideálisabb az lenne, ha egy teljes, nagycsapattal töltött előszezon után kezdene el rendszeresen játszani Messiékkel, de szerintem ebben a helyzetben is sokat tudna segíteni a csapatnak. A beilleszkedési időszak nyilván nála sem lenne nagyon rövid, de valamennyit talán segíthet az, hogy idén már jó párszor edzett a nagyokkal, illetve néhány tétmeccsen is lehetőséget kapott. A januártól márciusig tartó (remélhetőleg) elég sűrű időszakban szerintem sokat jelentene, ha lenne valaki, akivel lehetne pihentetni Busquetset, esetenként akár Rakiticet is.
Ennél a Levante-esetnél (ugye hozzájuk küldték volna kölcsönbe Grimaldót) szerintem érdemes figyelembe venni a másik, kevésbé ismert/hangoztatott nézőpontot, mely szerint (ezt a történetet ugyebár a híresen megbízható Gerard Romero osztotta meg először a közvéleménnyel) a klub Grimaldo tájékoztatása nélkül kezdett tárgyalni a valenciaiakkal, majd megegyeztek velük, és végül az átigazolási időszak legutolsó napján közölték Grimaldóval, hogy akkor ő most megy a Levantéba.kristop írta:grimaldonál lényegében csak az, hogy ő akart dönteni a saját jövőjét illetően, ez pedig részben érthető és nem ördögtől való szerintem.
szerintem sandro, douglas lelép, denis suarez meg jön és ilyen csendes télt nyomunk.
Az utolsó mondattal pedig egyetértek, én is hasonló mozgásokat várok. Ősszel nem tartottam elképzelhetetlennek, hogy Adriano is távozik a télen, de így, hogy Grimaldo már nincs, és csak Mathieu maradna Alba mögé, nem hiszem, hogy elengednénk a brazilt.
lucho elég karakteres és szigorú edző, jól látható hogy vele összeveszni, vagy akár csak nem teljesíteni, amit ő kér nem túl jó irány. ha még egy messivel is szembement, akkor nem fogja érdekelni, hogy mennyire tehetség és hiányposzt az épp távozó ifi.palesz77 írta:Ezért se értem, hogy miért kell lehetőség néllkül elengedni egy olyan embert, akinek a posztja hiányposzt a keretben jelenleg, de mindegy, lerágott csont. LE tudja mit miért csinál - remélhetőleg.
és bár míg deulofeunál értettem a problémát (nem volt megfelelő edzésen, és nem tudta mezőnyben azt nyújtani, amit elvárt tőle LE) grimaldoval szemben inkább csak ilyen dacot érzek. elakarták küldeni kölcsönbe, mint halilovicot, ő nem akart menni, szembement velük, ezért onnantól levették róla a kezüket és már csak az volt a lényeg hogy minél előnyősebb üzletet kiharcoljanak az eladásnál (ebből az lett, hogy jövőbeli eladás valahány százaléka minket illet). szóval míg előbbinél az aktuális teljesítmény volt probléma, és talán a hozzáállás, grimaldonál lényegében csak az, hogy ő akart dönteni a saját jövőjét illetően, ez pedig részben érthető és nem ördögtől való szerintem.
szerintem sandro, douglas lelép, denis suarez meg jön és ilyen csendes télt nyomunk.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Januártól jön Arda, Denis is jó eséllyel, mellé még Március végén Rafinha is felépül, bőven jó lenne ő jobbhátvédnek elsősorban, és csak végső esetben középpályára. Szerintem legalábbis, stílusa alapján még Alvest is jól tudná helyettesíteni, még mindig élénken élnek bennem az év elején játszott meccsei jobbhátvédként, legjobb teljesítményeit akkor hozta. Én örülnék, ha Lucho is így gondolná.roby122 írta: Roberto gyerek ügyes, jól bejátsza a posztot, viszont rá a KP-n van szükség, meg hát itt van Vidal.
Ja értem, akkor sorry. Mondjuk az is kérdéses számomra, hogy Busi vagy Pedro mekkora karriert futott volna be, ha nem itt játszanak alapból.. Busi idővel biztos elért volna a legjobb szintre, bár lehet nem tartana itt, de Pedro pl nekem kérdéses. Ezért se értem, hogy miért kell lehetőség néllkül elengedni egy olyan embert, akinek a posztja hiányposzt a keretben jelenleg, de mindegy, lerágott csont. LE tudja mit miért csinál - remélhetőleg.crixus írta:Én olyanokra gondoltam, akik ifiként távoztak, jóformán be sem mutatkoztak a nagyok között, legfeljebb 1-2 meccsen szálltak be és máshol komoly sikereket értek el, elismert, klasszis játékosok lettek.
2 Larsson egyszerre, nem lenne semmi..crixus írta:A Sport azt írta ma, hogy Denis Suárez, Nolito és Soriano a célpontok a télen.