Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.15. 21:16:46

visca el barca írta:a gaboni mint egy szezonos? :D 2011/2012 óta elég jó és stabil teljesítményt nyújt. és azért ő nem egy messi/suarez duoval a háta mögött nyomja...

még mielőtt valaki #swag#yolo#neymarskill ember betalálna, nem arról beszélek h egy az egybe cseréljük el.
Igazad lehet, én idén hallok róla komolyabban, hogy milyen sok gólt lő. Előtte egy Dortmundból pl Kagawa, Reus, Götze neveket hallottam nem Auba... embereket. Nem nézek Bundesligát, nem ismerem annyira. Etienneben jó volt, nyurga, gyors srác. Nekem ennyi van meg belőle. De igazán kiemelkedő szezont most látok tőle. És ha ezt veszem akkor pl Kanenek a második sorozatban. :D Nem mintha azt írnám ő jönne, csak remélem érthető mire gondolok.
Kép
Kép
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.15. 20:53:37

Hát azt veszem észre,hogy a felvetésem,hogy ha jó áron eladható Neymar,még úgy is ha teljes értékű pótlása nem megoldható,teljesen nem verte itt ki a biztosítékot.Hiszen az árából 3-4 akár meghatározó fiatal játékos is megvehető.Egyre tőbbekben igy bennem is rossz érzéseket kelt ami vele kapcsolatban nap mint nap olvasható.Gondolok itt az apja zsarolás szerű nyilatkozataira az adóügyeire a bulizásaira a nem éppen tiszta szerződtetésére a most nyilvánosságra került érthetetlen garantált bónuszaira.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.15. 20:35:49

visca el barca írta:már hogyne tudna cselezni? :D jó, lehet nem egy neymar, de azért ilyen butaságokat ne irkáljatok már. épp ezért, meg a sebességéből adódóan tudna nyugodtan a szélen is játszani, nem az a suarez/ibrahimovic féle lomha ember...
Azért írtam ilyet, mert szoktam nézni a játékát, és az utóbbi 2 évben nem sűrűn megy bele 1v1-be. Attól még hogy gyors, nem az a cselezős típus, vagy ha igen, akkor egyáltalán nem betömörült védelmeket bont meg. Még a statok is ezt bizonyítják, Suáreznek kétszer annyi jó csele van egy meccsen idén, mint a gaboninak. Pedig Lajost se mondanám egy cselgépnek. Nem véletlen került beljebb a szélről is amúgy, sokkal jobban passzol oda. A Dortmundba aki azt csinálja a széleken, mint nálunk Neymar, az Mikhytarian. Na ő jól cselez. Auba meg jól indul be, és jól fejez be.

Persze nem muszáj olyan ember, aki az őrületbe kergeti a védelmeket, anno a Villa-Pedro duó is jól megélt itt. De ahhoz más középpálya kell, és újra kéne szervezni kb a csapatot, ami szerintem egyáltalán nem indokolt. Úgyhogy igazából az is lehet, hogy mások a kritériumaink jelenleg, amikor jól cselező játékosra gondolunk, mert én tényleg olyan emberrel pótolnám a brazilt - hál istennek nem kell -, aki sokszor nekimegy a védelmeknek egy meccsen, nem olyannal, aki ha odakerül, akkor megveri az emberét, de amúgy nem ez az egyik fő erőssége.
Bob_Marley írta:Mondjuk ezt az 1v1 dolgot nem nagyon értem miért kritérium, nem ebből áll a foci, sőt.
Nyilván, de a jelenlegi csapat javarészt az MSN-re van utalva támadásban, ahol meg az egyik fő erény pont ez, ezért írom ezt.
Bob_Marley írta:Amennyit meg cselezni kell azt szerintem is tudja, amennyit láttam belőle.
Attól függ mi számít jó cselezésnek. Te szereted a statokat, idén 2 meccsenként van 1 jó csele. Szerintem ez nem olyan hű de jó, egy szélsőnek legalábbis, középen megél így is, megcsinálják helyette a dolgokat, neki "csak" gólokat kell lőnie idén igazából. Szélsőként, meg a francia ligában több volt neki, de én mióta látom, azóta sose betömörülős csapatok ellen villogott, hanem beindították üresbe, és lefutott mindenkit, ahogy írod te is. Nálunk meg nem pont ez a játék, legalábbis egy meccs 80%-ában nem.
visca el barca írta:a gaboni mint egy szezonos? :D 2011/2012 óta elég jó és stabil teljesítményt nyújt. és azért ő nem egy messi/suarez duoval a háta mögött nyomja...
Ezzel viszont egyetértek, évről évre fejlődik, kb mint Griezmann. Csak a francia valamivel fiatalbb ugye, de Auba meg többet termelt idén. De az biztos, hogy egyszezonos játékosnak én se mondanám.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.15. 20:31:42

A gaboni ügyes, de ahogy TripleH írja, nem tud jól cselezni kis területen. Igazából nagy területen se, versenytfutni tud, de 1v1-benn nem túl erős, és Griezmannhoz hasonlóan ő is középső támadóként lépett szintet. Azt meg meg se említem, hogy minden adódó alkalommal tövig nyal a Realnak..
Nekem nagyon tetszik a játéka, főleg a robbanékonysága, engem kicsit Etoora emlékeztet. De abban igazad van, ő középen lenne jó, nem Neymar helyett.

A brazilnál jelenleg nem tudnék jobb alternatívát mondani. + abban is igazad van, hogy ő az, aki ha esetleg Messi kidől hosszabb távra, át tudja venni a húzóember szerepet. Egy az egyben nem tudná pótolni senki abban a rendszerben amit játszunk. Komolyabb változtatások meg kockázatosak és indokolatlanok lennének. Szóval maradjon csak Neymar.
és azért ő nem egy messi/suarez duoval a háta mögött nyomja...
Na, azért ő mögötte is vannak jó kis játékosok: Göndogan, Kagawa, Reus, az örmény fiú, meg (a tavalyi évet leszámitva) remekül működő támadójáték.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.15. 20:30:51

a gaboni mint egy szezonos? :D 2011/2012 óta elég jó és stabil teljesítményt nyújt. és azért ő nem egy messi/suarez duoval a háta mögött nyomja...

még mielőtt valaki #swag#yolo#neymarskill ember betalálna, nem arról beszélek h egy az egybe cseréljük el.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.15. 20:26:06

Amúgy valószínűleg megint olyat igazolunk,akire nem nagyon számítunk lásd Arda vagy Vidal de Lucho első nyarán is váratlan nevek jöttek viszonylag hirtelen.

Gameiroról egyre többet írnak.El tudom képzelni, hogy Lucho lát benne fantáziát. A ligából jönne,mindkét szélén tud játszani ésm messziről is jól lő. A Sevilla 20at+Halilovicot akarja érte.

Csak nemtudom mennyire van kedve idejönni,úgy hogy ha nem lesz komolyabb sérülés az MSNben, akkor lesz évi 800 perce kb.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.15. 20:13:10

Mondjuk ezt az 1v1 dolgot nem nagyon értem miért kritérium, nem ebből áll a foci, sőt. Abból a pénzből lehet hozni 2-3 embert is akár és csapatként lehet pótolni xy embert. De pl Giezmann nem felejtett el szélen sem játszani még ha kevesebbet is tolja ott, de sokszor oda mozog ki és balról indul meg. Teszem azt eladjuk Neymart azonnal hoznám a Koke-Griezmann párost belőle, hátrébb nem lennénk, nekem ne mondja senki. :D De csak nevek egyébként, mielőtt valaki leírná hogy ezt meg azt.

Német focit nem nagyon nézek, de pl sokszor előjön xy egyszezonos emberke, Aubameyangnak is igazán ez az átütő szezonja. Amennyit meg cselezni kell azt szerintem is tudja, amennyit láttam belőle. Meg elég ha leteszi, beindul és lefut mindenkit. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.15. 20:08:17

már hogyne tudna cselezni? :D jó, lehet nem egy neymar, de azért ilyen butaságokat ne irkáljatok már. épp ezért, meg a sebességéből adódóan tudna nyugodtan a szélen is játszani, nem az a suarez/ibrahimovic féle lomha ember...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2016.04.15. 19:31:50

visca el barca írta:én a gabonit.
A gaboni ügyes, de ahogy TripleH írja, nem tud jól cselezni kis területen. Igazából nagy területen se, versenytfutni tud, de 1v1-benn nem túl erős, és Griezmannhoz hasonlóan ő is középső támadóként lépett szintet. Azt meg meg se említem, hogy minden adódó alkalommal tövig nyal a Realnak.. :D
ntibi67 írta:Mi az hogy még nem Barcelona szint,majd akkor vegyünk valakit ha már az lesz 3x áron?Ezeket sem értem,hogy nem az a posztja meg ugyan az a posztja.S.Robertonak tavaly még helye sem volt a csapatban most meg lassan csak kapus nem volt.Szóval egy-egy játékost nem kellene posztra beskatulyázni.
Nyilván el lehet hozni most is bárkit, de ha az ifik folyton csesztetve vannak, és Lucho se játszatja őket, mert nem tudnak annyi pluszt nyújtani, akkor nem tudom miért jobb olyat hozni drágán, aki szintén nem tud. Mert kétségeid ne legyenek, Coutinho és főleg Dybala is 50-60 alatt nem hozható. Coutinho talán, de az argentin egész biztos nem.

Az SR féle játékosok meg ritkák mint a fehér holló. Nyilván sok olyan játékos van, aki tud másik poszton is jól játszani, de Griezmann pl pont nem olyan típus - a tulajdonságai miatt -, aki a szélen azt tudná hozni, amit most az Atmában - meg ami nekünk kéne szeirntem. Dybala meg egyelőre több labdát ad el meccsenként mint az Adidas, pedig egy gyengébb ligában játszik. Itt keresztre lenne feszítve sokszor a dolgai miatt. Coutinhot meg akármennyire is szeretem, de eszméletlen hullámhzó, és rengetegszer eltűnik - ami igaz Neymarra is, csak a mi brazilunk mellette 1-2-3 szinttel jobb focista jelenleg.

Amúgy ha nekem választanom kéne, biztos egy fiatal, jól cselező, szélvész gyereket hoznék, mint Dembelé vagy Coman, de engem nem zavarna egy "bukott év", amíg ifiket építünk be - Sampert is pl.. Viszont Lucho nem olyan típusnak tűnik, hogy ilyen kockázatot be merjen vállalni, és sanszos, hogy jobb is, mert nagy pofáraesés is lehet belőle, az meg az állásába kerülne.. De a kiforrott játékosok között meg én nem látok jelenleg senkit, aki azt az űrt pótolni tudná, ami a kis bulibáró brazilnuk távozása után keletkezni. Még 1v1-ezésben se nagyon, nem hogy a többi aspektusában a játéknak.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.15. 19:14:17

Mi az hogy még nem Barcelona szint,majd akkor vegyünk valakit ha már az lesz 3x áron?Ezeket sem értem,hogy nem az a posztja meg ugyan az a posztja.S.Robertonak tavaly még helye sem volt a csapatban most meg lassan csak kapus nem volt.Szóval egy-egy játékost nem kellene posztra beskatulyázni.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.15. 19:08:21

visca el barca írta: én a gabonit. egy az egyben ua. mint neymar, csak ő a flikkflakkozás helyett inkább agresszíven támadja a kaput és tényleg tud mind a 3 pozicioban játszani. ráadásul mégiscsak egy olyan csapatban van, ahonnan azért lehet igazolni, mert jó pénzért mindenkit eladnak (lásd götze, akit a mai árakhoz képest fillérekért passzoltak el)

jó, persze a marketing értéke nulla, de hát engem az érdekel legkevésbé :D
A Gaboninak viszont hely kell, nem is kevés és középen igazán jó nem szélen.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.15. 19:06:24

palesz77 írta:Engem az érdekelne, hogy kit honzátok Neymar helyett?
én a gabonit. egy az egyben ua. mint neymar, csak ő a flikkflakkozás helyett inkább agresszíven támadja a kaput és tényleg tud mind a 3 pozicioban játszani. ráadásul mégiscsak egy olyan csapatban van, ahonnan azért lehet igazolni, mert jó pénzért mindenkit eladnak (lásd götze, akit a mai árakhoz képest fillérekért passzoltak el)

jó, persze a marketing értéke nulla, de hát engem az érdekel legkevésbé :D
Kép
palesz77

2016.04.15. 19:01:04

Feast4 írta:És egy szerintem kopp ugyanolyan játékos mint at előző kettő:Grizman.Viszont ő nem sérülékeny de könnyen lehet úgy járnánk vele mint Alexissel.
Ha Griezmannra gondolsz, akkor azt is írd le hol játszatnád a jelenlegi rendszerbe. Mert ő akkor igazán jó, ha 2 csatáros játékban ő az egyik aki középen van. Bár idén már 1 szem támadóként is egész jól megállta a helyét, de úgy a legjobb azért. Az viszont bitzos, hogy már rég nem szélső, mitn a Sociedadban volt, úgyhogy oda értelmetlen lenne visszateni. 1v1-be meg ő aztán egyáltalán nem erős, szóval Neymar szerepét szerintem totál nem tudná átvenni.

Draxler meg egy Wolfsburgban se tud kiegyensúlyozott lenni egyelőre, most a Real ellen tényleg parádés volt, de előbb legyen egy jó teljes szezonja, utána esetleg szóba jöhet..
ntibi67 írta:Természetesen egy az egyben nem lehetne pótolni,hiszen ő Neymar.De ha az árából elsősorban a védelmet tennénk rendbe,akkor nem kellene aggódnunk azon hogy a csatáraink rúgjanak több gólt mint amennyit kapunk.Tehát ebben az esetben nem lenne szükség olyan kaliberű járékosra mint Neymar.
Mondjuk szerintem a Barca pont az a csapat, ahol sose a védelem a legerősebb, és nem 1 gólokkal akarunk meccseket nyerni a bivaly védelmünknek hála, de nyilván változhatnak az idők.. Viszont ha most döcög a támadóalakzat, mert nincsenek jó formában a srácok, akkor mi lenne jövőre úgy, ha alapból se elég ütős az első trió? Ez már nem a Pep féle csapat, ahol elég volt "szólistának" egy szem Messi elöl, mert olyan bivaly középpálya volt. Lucho rendszerében a támadóknak kell eldöntein inkább a meccset, szenvedünk is rendesen, ha nem megy egyiküknek, a középpálya csak kisegít, de inkább helyettük is gürizik.

Úgyhogy a brazil távozása esetén kulcsfontosságú lenne őt pótolni is megfelelően, különben kuka az egész mostani rendszer. Bár végülis Lucho ki is találhat újat, de ami működik, azt minek eldobni egy ismeretlnért? Elég lenne csiszolni csak a mostanin, 2 hónapja még Európa legjobbjaként voltunk számontartva, akkora gondok nincsenek a csapatnál.. :roll: Csak mélyíteni kell a keretet.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.15. 18:51:10

Az nem csak a védelmen múlik, hogy mennyi gólt kapunk, hanem mostmár nagy szerepe van benne a csapatvédekezésnek, és a fullbackek komoly taktikai elemek nálunk, tehát ugyan az lenne a felállás mint most, csak jobb nevekkel hátul (ami frissítés Neymar eladása nélkül is kell) és minusz 1 ember aki feltudja törni a védelmeket.

-Marquinhos, akkor lehet megvenni, ha ő kéri a PSG vezetőségtől. (kétlem)
-Laporte, ő így is target.
-Dybala, Messivel azonos poszton játszik.
-Coutinho, őt én is támogatnám, csak szvsz posztja nem lenne.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.15. 18:48:41

palesz77 írta:Engem az érdekelne, hogy kit honzátok Neymar helyett? Ugyanis Leo habár nagyon jól játszott a szezon javában, Neymar volt az javarészt, aki a védelmeket feltörte 1v1-ekkel. Nem lenézve ezzel Messit, mert ő a cselei mellett a passzaival is megtette mindezt, de Neymar volt a leglendületesebb támadónk idén szerintem - amíg formában volt. Ezt meg nem lenne egyszerű pótolni, és egy ilyen stílusú játékos nélkül nem is működne úgy a támadótriónk. Lehetne nyilván Dembelével próbálkozni, de az elég lutri, Coutinho és Dybala meg még nem Barca kezdő szint - ráadásul nem is olyan jók 1v1-be, mint nekünk kéne. Szóval ez szép dolog, hogy el lehetne adni - én se törnék össze lelkileg nyilván, ha elmenne -, és kapnánk érte soksok pénzt, de amíg nem tudjuk úgy pótolni, hogy ne essünk vissza, addig nem lenne sok értelme szerintem elengedni a brazilt.. Úgyis megy pár év múlva, de addig "használjuk ki" amennyire csak tudjuk.
Most ha elméleti beszélgetésbe bonyolódunk akkor azt kell mondjam jelenleg 3 játékos van akik ha nem is olyanok mint ő de kvalitásaik alapján ők állhatnak a helyére.(Szerintem.De ezzel lehet vitatkozni.)Elő kell venni szerintem egy már agyonkoptatott nevet akire meggyőződésem szerintem semmi szükségünk nem volt soha Reus, középpályán bal szélén és meg akar hamis 9-esben is használható.De ő az aki örökre a Dortmund játékosa lesz.

A másik név Draxler aki kétoldalú és félelmetesen veszélyes mind a beadásaival mind a támadásaival.Nagy hátránya viszont hogy rengeteg sérülést beszed.És ő inkább hatékony nem az a bohóc nagy zsugas mint Neymar.

És egy szerintem kopp ugyanolyan játékos mint at előző kettő:Grizman.Viszont ő nem sérülékeny de könnyen lehet úgy járnánk vele mint Alexissel.

Az más kérdés mennyire szoknák meg a ligát illetve a stílusunkat.Neymarnak is egy év kellett hozzá.

Coutinhoba én semmit nem látok.Dybala már más tészta de neki még a Juve pont elég.

Az a baj hogy nagyon lutri lenne ide mindenki.Kényes poszt kényes helyzet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2016.04.15. 18:51:58-kor.
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.15. 18:47:27

Természetesen egy az egyben nem lehetne pótolni,hiszen ő Neymar.De ha az árából elsősorban a védelmet tennénk rendbe,akkor nem kellene aggódnunk azon hogy a csatáraink rúgjanak több gólt mint amennyit kapunk.Tehát ebben az esetben nem lenne szükség olyan kaliberű járékosra mint Neymar.
palesz77

2016.04.15. 18:32:36

Engem az érdekelne, hogy kit honzátok Neymar helyett? Ugyanis Leo habár nagyon jól játszott a szezon javában, Neymar volt az javarészt, aki a védelmeket feltörte 1v1-ekkel. Nem lenézve ezzel Messit, mert ő a cselei mellett a passzaival is megtette mindezt, de Neymar volt a leglendületesebb támadónk idén szerintem - amíg formában volt. Ezt meg nem lenne egyszerű pótolni, és egy ilyen stílusú játékos nélkül nem is működne úgy a támadótriónk - a góljairól nem is beszélve. Lehetne nyilván Dembelével próbálkozni, de az elég lutri, Coutinho és Dybala meg még nem Barca kezdő szint - ráadásul nem is olyan jók 1v1-be, mint nekünk kéne. Szóval ez szép dolog, hogy el lehetne adni - én se törnék össze lelkileg nyilván, ha elmenne -, és kapnánk érte soksok pénzt, de amíg nem tudjuk úgy pótolni, hogy ne essünk vissza, addig nem lenne sok értelme szerintem elengedni a brazilt.. Úgyis megy pár év múlva, de addig "használjuk ki" amennyire csak tudjuk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.15. 18:03:10

etooka9 írta:
visca el barca írta:hummelsnek amugy jövőre lejár a szerződése :D régen nagy sláger volt itt, egy próbát lehet megérne :D
Elvileg nagyon anglia felé kacsingat. Korábban téma volt itt, hogy mindenképpen egy alacsonyabb, gyorsabb játékost akarunk Pique mellé, hát ő nem az. :D

A német 1 centivel alacsonyabb, szóval az stimmel. :mrgreen:
Igen, téma volt, hogy akarunk egy alacsonyabb, gyors védőt. Aztán leigazoltuk a Mathieut. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.15. 18:00:14

S.Agüero írta:Csak annyi a gond, hogy nem a FIFA-ban vagyunk, és ez nem fog bekövetkezni.
Kíváncsi leszek, kit akartok majd megvenni, hogyha netán nem nyerjük meg a bajnokságot. :roll:
had fifázzunk már egy kicst lécci lécci lécci [-o<

amugy örülök h nem én írtam le elsőnek, de ha a psg egy masszív ajanlatot letenne én is eladnám mint a huzat :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.15. 17:55:41

Csak annyi a gond, hogy nem a FIFA-ban vagyunk, és ez nem fog bekövetkezni.
Kíváncsi leszek, kit akartok majd megvenni, hogyha netán nem nyerjük meg a bajnokságot. :roll:
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.15. 17:49:22

S.Agüero írta:Ja, meg Messit is, és akkor már egy egész kezdőcsapatot tudunk venni. :o :wink:
Tőlem ironizálhatsz de én nem viccnek szántam.Ha elvész köztük az összhang és másról sem hallani csak hogy a Neymar papa hogy prőbálja feltornázni a fia bérét.Meg hogy mikor melyik országban idézik be adócsalásért.Most meg kijöttek a szerződésének részletei.Én úgy érzem ezek morálisan rombolják az öltözői hangulatot ami a teljesítmény rovására megy.Tehát ha van aki kifizetné érte 190M + van 60M igazolásra és az eladásokból (Adriáno,Vermaelen,Alves,Mathieu,Douglas,Turan) is befolyna 70M,ebből komoly vérfrissítést lehetne csinálni.Marquinhos,Laporte,Dybala,Coutinho...

Ja és ez a négy játékos 21-22 évesek és szinte csak Neymar kivásárlási árából kijönne.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.15. 17:21:43

ntibi67 írta:
palesz77 írta:Neymarról úgyis azt olvastam most, hogy már a Brazil szövetség is aggódik a sok bulizása miatt, úgyhogy kell a pótlás.. :mrgreen:
Vagy adjuk el,190+60+eladásokból származó milliókból rendesen meglehetne újítani a csapatot.
Ja, meg Messit is, és akkor már egy egész kezdőcsapatot tudunk venni. :o :wink:
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.15. 16:43:35

palesz77 írta:Neymarról úgyis azt olvastam most, hogy már a Brazil szövetség is aggódik a sok bulizása miatt, úgyhogy kell a pótlás.. :mrgreen:
Vagy adjuk el,190+60+eladásokból származó milliókból rendesen meglehetne újítani a csapatot.
palesz77

2016.04.15. 16:25:17

visca el barca írta:amugy néztem videót a gyerekről, salah hozzá képest egy lassított felvétel :D
Nekem ami tetszik benne ezen kívül az az, hogy totál kétlábas. Nyilván neki most játékpercek kellenek a fejlődéshez, szóval hülye lenne idejönni.. De én azért örülnék, ha ilyen típusú szélsőt tudnánk igazolni a nyáron, aki mindkét oldalon tud játszani, és jól is cselez.
Samper írta:Kifejezetten idegesítenek azok a hírek (kacsák), hogy 30 közeli játékosokat akarnánk igazolni. Így is elég sok az öregünk.
A nem névdobálós hírek szerint fiatal támadót és fiatal védőket akarunk hozni, nem kell aggódni. :D
Samper
Director del Fútbol

2016.04.15. 16:22:16

Kifejezetten idegesítenek azok a hírek (kacsák), hogy 30 közeli játékosokat akarnánk igazolni. Így is elég sok az öregünk.
Válasz küldése