Barca Igazolások
Egyébként most akkor a mezszponzorral mi lesz? Csak mert alapból gondba vagyunk már csak a fizetésekkel is, nemhogy még Pogba + 50 millás sztárvédő, de jelenleg még egyezség sincs a szponzorral kapcsolatban ez elég aggasztó szerintem.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- aka Game90
Samuel Umtiti 2015-16:
https://youtu.be/KnAQwVnWVzs" target="_blank
https://youtu.be/KnAQwVnWVzs" target="_blank
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Nincs olyan formában, mint 2 éve, lehet már nem is lesz, de, hogy alkalmatlan lenne az élfocihoz, az nem igaz! A gyorsasága megkopott, de a technikája, ereje még mindig kiváló.visca el barca írta:olvastam itt touéról h valaki visszahoználáttátok játszani mostanában? az az ember olyan tetű lassú lett, hogy rossz nézni. jelenleg abszolut alkalmatlannak tartom az élfocihoz.
Mindig sírunk, hogy nekünk olyan emberek kellenek, aki megtudja bontani a betemörölű védelmet. Na, ha valaki, akkor ő megtudja.
Szerintem csere kp-nak bőven jó lenne, de sok esély nincs a visszatérésére. De majd kilövi a Realt a BL-ből, és rájön a vezetőség, hogy kell nekünk.

Ez mondjuk igaz, pedig régen nem ilyen volt, akkor simán végighajtotta a meccseket emberfeletti munkabírással. Gondolom ebben benne van a kor is. De mondom, cserének sztem még jó lenne, de ez inkább csak álmodozás.Vele inkább az a baj, hogy a futómennyisége, akarása ami kevés már a City-be is(semmit nem védekezik, nem zár vissza, csak sétál vissza mint Messi kb.)
Touré abszólut nem lassú játékos, ha van területe felgyorsulni, akkor én inkább még gyorsnak mondanám. Vele inkább az a baj, hogy a futómennyisége, akarása ami kevés már a City-be is(semmit nem védekezik, nem zár vissza, csak sétál vissza mint Messi kb.), a Barcába meg alapból LE, inkább a Rakitic féle hajtós kp-okkal számol mint kreatívokkal, ezért lett elküldve Fabregas is(ami szvsz ritka nagy hiba volt, elfért volna ő itt Rakéta mellett is, bőven).
Az a baj, hogy nehéz megtalálni azt a határt a kp-n, ami elég hajtós, védekezni tudó és kreatív is, tavaly bejött ez Rakitic-el, most viszont az Atma ellen kevés volt a kreatív játékos sztem, ezért nem voltak helyzetek, plusz a a rossz formaidőzités, persze.
Az a baj, hogy nehéz megtalálni azt a határt a kp-n, ami elég hajtós, védekezni tudó és kreatív is, tavaly bejött ez Rakitic-el, most viszont az Atma ellen kevés volt a kreatív játékos sztem, ezért nem voltak helyzetek, plusz a a rossz formaidőzités, persze.
- visca el barca
- Presidente del Barça
olvastam itt touéról h valaki visszahozná
láttátok játszani mostanában? az az ember olyan tetű lassú lett, hogy rossz nézni. jelenleg abszolut alkalmatlannak tartom az élfocihoz.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ha már Lyon, Lacazettéről mit gondoltok ő lehetne barca szint??
Telóról írok!Ne akadj már fent azon hogy 4 vagy 5!palesz77 írta:...

Tegnap egy 20-30 percig néztük amúgy.De egy olyan nézhetetlen bajnokinak iteltük hogy inkabb pizzát rendeltünk filmet néztünk és söröztünk.Arról a kis időről tudok nyilatkozni.Fel se tűnt hogy a pályán van pedig direkt néztem holott lett volna éppen mit csinálnia.Lehet egy rossz periódusában kaptuk el a meccset vagy ő volt rossz passzban de abból a csapatból nem hiszem hogy bárkire szükség lenne itt...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Barcelona sports director Robert was in Lyon tonight to watch Olympique Lyon defender Samuel Umtiti (22) in league game against Nice. [rac1]
Rac1 megbízható, szóval úgy tűnik tényleg figyeljük. Nem nézte valaki esetleg a meccset? Hogy játszott?
Ez 5 igazolás nem?
És amúgy a 190 elmenne Pogba+Neymar pótlására már, max még egy csere jöhetne, de ennyi. Pogba 100 lesz nagyjából annak, aki megveszi, Neymart ha nem tehetséggel akarjuk pótolni - passz kivel lehetne -, az is 50 alsó hangon, egy jó kh is 50 körül lesz, ha nem Umtiti féle igazolást ütünk nyélbe. A cserék meg 20 körül fájnak majd fejenként gondolom, manapság ennél olcsóbban nem nagyon lehet hozni senkit. Sok értelme nem lenne szerintem.
Még ha nem is feltétlen értek egyet.
Rac1 megbízható, szóval úgy tűnik tényleg figyeljük. Nem nézte valaki esetleg a meccset? Hogy játszott?
Feast4 írta:Azért úgy látom hogy 190 millióért zokszó nélkül lemondana róla itt sokminndenki.Ami valahol érthető.Megvehető lenne egy Pogba/Koke egy tetszés szerinti szélső támadó, egy minőségi védő egy csere támadó egy balbekk.Ez 4 minőségi igazolás lehetne ebből kettő a kezdőbe.
Ez 5 igazolás nem?

Ezzel szinte teljesen egyetértek, csak én Denist kipróbálnám jövőre Ini posztján, és Ardát ha úgy van elengedném.nagyatyesz írta:...
Téged meg bátorítalak, hogy a random egysorosok helyett inkább ilyeneket írj..Samper írta:...

-
- Entrenador del Barça
Tavaly én is szorgalmaztam volna azt, hogy Hozzunk egy minőségi középpályást. Elvileg meg is tettük Arda személyében, bér eddig ebből nem sokat láttunk. Idén én max D. Suarezt hoznám vissza, bár inkább őt sem, mivel nem jutna neki játékperc. Ini még vezér, bár nem bír már olyan sokat, Busi szintén jó, míg Rakitic idén is robotol. Ez adott lesz jövőre is. Én nagyon kellemesen csalódtam SR-ben, aki a középpálya bármely pontján hasznos csere lehet. Rafinha lendülete hiányzott idén, míg Ardának adnék még egy szezont. Ha nem hozza azt, amiért vettük, akkor is 2 ember lesz helyette középre, aki bevethető.
Mint már utaltam rá...én idén kitenném a létzámon felülieket. Előre hoznék egy univerzális szélsőt, aki Munirral elég lenne, így Sandrot eladnám. Hátul én rettentően bízom Alves távozásában, és remélem Adriano, Douglas is megy. Így kell 2 szélső hátvéd, míg középhátvédként egy megbízható ember. Szerintem idén ezek az elsődlegesek, de jövőre jöhet a középpálya...
Mint már utaltam rá...én idén kitenném a létzámon felülieket. Előre hoznék egy univerzális szélsőt, aki Munirral elég lenne, így Sandrot eladnám. Hátul én rettentően bízom Alves távozásában, és remélem Adriano, Douglas is megy. Így kell 2 szélső hátvéd, míg középhátvédként egy megbízható ember. Szerintem idén ezek az elsődlegesek, de jövőre jöhet a középpálya...
Azért úgy látom hogy 190 millióért zokszó nélkül lemondana róla itt sokminndenki.Ami valahol érthető.Megvehető lenne egy Pogba/Koke egy tetszés szerinti szélső támadó, egy minőségi védő egy csere támadó egy balbekk.Ez 4 minőségi igazolás lehetne ebből kettő a kezdőbe.Vagy akár tetszés szerint átalakítható lenne a csapat mondjuk szerkezetileg is.
Másrészt megszabadulnánk apucitól.
Nem mintha el kéne adni mert szerintem nem kell de vannak logikus érvek az eladása mellett.
Másrészt megszabadulnánk apucitól.
Nem mintha el kéne adni mert szerintem nem kell de vannak logikus érvek az eladása mellett.

Én nem aggódnék annyira Neymar miatt. Amikor egy játékosnak nem megy, akkor általában a média még rátesz egy lapáttal, és előhoz olyan dolgokat, amiket olvashatunk. Persze ezek valós problémák, de nem gondolom, hogy megoldhatatlanok lennének. Nyáron biztos nem adnám el. Ne feledjük, nem is olyan régen még bomba formában volt! Ha a következő szezonja gyenge lesz, akkor én is elgondolkoznék rajta. Attól nem félek, hogy egy gyengébb szezon után ne lenne olyan csapat, aki hajlandó lenne kisebb vagyont kiadni érte.ntibi67 írta:Hát azt veszem észre,hogy a felvetésem,hogy ha jó áron eladható Neymar,még úgy is ha teljes értékű pótlása nem megoldható,teljesen nem verte itt ki a biztosítékot.Hiszen az árából 3-4 akár meghatározó fiatal játékos is megvehető.Egyre tőbbekben igy bennem is rossz érzéseket kelt ami vele kapcsolatban nap mint nap olvasható.Gondolok itt az apja zsarolás szerű nyilatkozataira az adóügyeire a bulizásaira a nem éppen tiszta szerződtetésére a most nyilvánosságra került érthetetlen garantált bónuszaira.
De mondom, elsősorban arra törekednék, hogy ő se akarjon elmenni, és a klub segítsen neki megoldani a problémáit. 24 éves, még nagyon sok lehet benne. Több, mint 4 évvel fiatalabb, mint Messi, CR-nél 7-el, tehát néhány éven belül ő lehet a világ legjobbja, persze, ha nem esik Ronaldinho hibájába.
Én annyira nem figyeltem a játékukat, hogy véleményt tudjak róluk mondani. Sokan azt írják róluk, nincs posztjuk a csapatban, hát akkor LE találja meg!Az ilyen Denis Suarez, Halilovic féle játékosokra nem érzem, hogy szükség lenne.
Nekem nagy szívfájdalmam, hogy nem tudunk fiatalokat beépíteni már egy ideje. Pár éve még verte a mellét a fórum, hogy mi akár 11 saját neveléssel is ki tudunk állítani egy ütős kezdőt, bezzeg a Real, meg a többiek... Hol vannak már azok idők? Ha mi is Pogbákat fogunk igazolni 100 milliókért, akkor miben leszünk különbek pl. egy Real Madridnál?
Samper! Most buktál le!Samper írta:Neymar eladása és helyette újak vétele abba a koncepcióba illene bele, hogy a csapat játékát is meg kéne változtatni. Guardiola alapvető döntést hozott, amikor elküldte Yaya Tourét és Busquetsre tette a tétjét. Ettől lett a Barca egy időre csodacsapat és verte végig a világot. Így egy periódusra igaza lett. Gyerekség azt képzelni, hogy mindakettőt meg kellett volna tartani és felváltva játszatni. Ilyen nincs! Most viszont szerintem a fordított lépést kellene megtenni. Nem Yayát visszahozni, hanem egy hasonló zsánerű középpályás vezéregyéniséget hozni - hívják őt Pogbanak, vagy másképp. És ehhez illeszteni Messi és Suarez szerepkörét és ezt figyelembe vételével keresni Neymar helyére csatárokat.

Eddig csak trollkodtál, ez a hsz is mutatja, hogy van benned kurázsi.

A Pogba résszel nagyon egyetértek, ő az akire szükségünk lenne, vagy egy hasonló kvalitású középpályásra. Francia bajnokságból lehet ilyeneket előbányászni.
Az ilyen Denis Suarez, Halilovic féle játékosokra nem érzem, hogy szükség lenne.
Denisre max. azért, hogy haszonnal továbbadjuk.
Neymar eladása és helyette újak vétele abba a koncepcióba illene bele, hogy a csapat játékát is meg kéne változtatni. Guardiola alapvető döntést hozott, amikor elküldte Yaya Tourét és Busquetsre tette a tétjét. Ettől lett a Barca egy időre csodacsapat és verte végig a világot. Így egy periódusra igaza lett. Gyerekség azt képzelni, hogy mindakettőt meg kellett volna tartani és felváltva játszatni. Ilyen nincs! Most viszont szerintem a fordított lépést kellene megtenni. Nem Yayát visszahozni, hanem egy hasonló zsánerű középpályás vezéregyéniséget hozni - hívják őt Pogbanak, vagy másképp. És ehhez illeszteni Messi és Suarez szerepkörét és ezt figyelembe vételével keresni Neymar helyére csatárokat.ntibi67 írta:Hát azt veszem észre,hogy a felvetésem,hogy ha jó áron eladható Neymar,még úgy is ha teljes értékű pótlása nem megoldható,teljesen nem verte itt ki a biztosítékot.Hiszen az árából 3-4 akár meghatározó fiatal játékos is megvehető.Egyre tőbbekben igy bennem is rossz érzéseket kelt ami vele kapcsolatban nap mint nap olvasható.Gondolok itt az apja zsarolás szerű nyilatkozataira az adóügyeire a bulizásaira a nem éppen tiszta szerződtetésére a most nyilvánosságra került érthetetlen garantált bónuszaira.
- palesz77
Tavaly 46 meccsen 25 gólt lőtt, mindezt úgy, hogy nem ment annyira eleinte a Dortmundnak, szerintem már azt is nyugodtan lehet jó szezonnak nevezni - szerk.: és eleinte még nem is csak középcsatárt játszott. Előtte évben 15-öt lőtt, most 37-nél jár, fejlődik szépen lassan évről évre..Bob_Marley írta:Igazad lehet, én idén hallok róla komolyabban, hogy milyen sok gólt lő.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igazad lehet, én idén hallok róla komolyabban, hogy milyen sok gólt lő. Előtte egy Dortmundból pl Kagawa, Reus, Götze neveket hallottam nem Auba... embereket. Nem nézek Bundesligát, nem ismerem annyira. Etienneben jó volt, nyurga, gyors srác. Nekem ennyi van meg belőle. De igazán kiemelkedő szezont most látok tőle. És ha ezt veszem akkor pl Kanenek a második sorozatban.visca el barca írta:a gaboni mint egy szezonos?2011/2012 óta elég jó és stabil teljesítményt nyújt. és azért ő nem egy messi/suarez duoval a háta mögött nyomja...
még mielőtt valaki #swag#yolo#neymarskill ember betalálna, nem arról beszélek h egy az egybe cseréljük el.

Hát azt veszem észre,hogy a felvetésem,hogy ha jó áron eladható Neymar,még úgy is ha teljes értékű pótlása nem megoldható,teljesen nem verte itt ki a biztosítékot.Hiszen az árából 3-4 akár meghatározó fiatal játékos is megvehető.Egyre tőbbekben igy bennem is rossz érzéseket kelt ami vele kapcsolatban nap mint nap olvasható.Gondolok itt az apja zsarolás szerű nyilatkozataira az adóügyeire a bulizásaira a nem éppen tiszta szerződtetésére a most nyilvánosságra került érthetetlen garantált bónuszaira.
- palesz77
Azért írtam ilyet, mert szoktam nézni a játékát, és az utóbbi 2 évben nem sűrűn megy bele 1v1-be. Attól még hogy gyors, nem az a cselezős típus, vagy ha igen, akkor egyáltalán nem betömörült védelmeket bont meg. Még a statok is ezt bizonyítják, Suáreznek kétszer annyi jó csele van egy meccsen idén, mint a gaboninak. Pedig Lajost se mondanám egy cselgépnek. Nem véletlen került beljebb a szélről is amúgy, sokkal jobban passzol oda. A Dortmundba aki azt csinálja a széleken, mint nálunk Neymar, az Mikhytarian. Na ő jól cselez. Auba meg jól indul be, és jól fejez be.visca el barca írta:már hogyne tudna cselezni?jó, lehet nem egy neymar, de azért ilyen butaságokat ne irkáljatok már. épp ezért, meg a sebességéből adódóan tudna nyugodtan a szélen is játszani, nem az a suarez/ibrahimovic féle lomha ember...
Persze nem muszáj olyan ember, aki az őrületbe kergeti a védelmeket, anno a Villa-Pedro duó is jól megélt itt. De ahhoz más középpálya kell, és újra kéne szervezni kb a csapatot, ami szerintem egyáltalán nem indokolt. Úgyhogy igazából az is lehet, hogy mások a kritériumaink jelenleg, amikor jól cselező játékosra gondolunk, mert én tényleg olyan emberrel pótolnám a brazilt - hál istennek nem kell -, aki sokszor nekimegy a védelmeknek egy meccsen, nem olyannal, aki ha odakerül, akkor megveri az emberét, de amúgy nem ez az egyik fő erőssége.
Nyilván, de a jelenlegi csapat javarészt az MSN-re van utalva támadásban, ahol meg az egyik fő erény pont ez, ezért írom ezt.Bob_Marley írta:Mondjuk ezt az 1v1 dolgot nem nagyon értem miért kritérium, nem ebből áll a foci, sőt.
Attól függ mi számít jó cselezésnek. Te szereted a statokat, idén 2 meccsenként van 1 jó csele. Szerintem ez nem olyan hű de jó, egy szélsőnek legalábbis, középen megél így is, megcsinálják helyette a dolgokat, neki "csak" gólokat kell lőnie idén igazából. Szélsőként, meg a francia ligában több volt neki, de én mióta látom, azóta sose betömörülős csapatok ellen villogott, hanem beindították üresbe, és lefutott mindenkit, ahogy írod te is. Nálunk meg nem pont ez a játék, legalábbis egy meccs 80%-ában nem.Bob_Marley írta:Amennyit meg cselezni kell azt szerintem is tudja, amennyit láttam belőle.
Ezzel viszont egyetértek, évről évre fejlődik, kb mint Griezmann. Csak a francia valamivel fiatalbb ugye, de Auba meg többet termelt idén. De az biztos, hogy egyszezonos játékosnak én se mondanám.visca el barca írta:a gaboni mint egy szezonos?2011/2012 óta elég jó és stabil teljesítményt nyújt. és azért ő nem egy messi/suarez duoval a háta mögött nyomja...
Nekem nagyon tetszik a játéka, főleg a robbanékonysága, engem kicsit Etoora emlékeztet. De abban igazad van, ő középen lenne jó, nem Neymar helyett.A gaboni ügyes, de ahogy TripleH írja, nem tud jól cselezni kis területen. Igazából nagy területen se, versenytfutni tud, de 1v1-benn nem túl erős, és Griezmannhoz hasonlóan ő is középső támadóként lépett szintet. Azt meg meg se említem, hogy minden adódó alkalommal tövig nyal a Realnak..
A brazilnál jelenleg nem tudnék jobb alternatívát mondani. + abban is igazad van, hogy ő az, aki ha esetleg Messi kidől hosszabb távra, át tudja venni a húzóember szerepet. Egy az egyben nem tudná pótolni senki abban a rendszerben amit játszunk. Komolyabb változtatások meg kockázatosak és indokolatlanok lennének. Szóval maradjon csak Neymar.
Na, azért ő mögötte is vannak jó kis játékosok: Göndogan, Kagawa, Reus, az örmény fiú, meg (a tavalyi évet leszámitva) remekül működő támadójáték.és azért ő nem egy messi/suarez duoval a háta mögött nyomja...
- visca el barca
- Presidente del Barça
a gaboni mint egy szezonos?
2011/2012 óta elég jó és stabil teljesítményt nyújt. és azért ő nem egy messi/suarez duoval a háta mögött nyomja...
még mielőtt valaki #swag#yolo#neymarskill ember betalálna, nem arról beszélek h egy az egybe cseréljük el.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Amúgy valószínűleg megint olyat igazolunk,akire nem nagyon számítunk lásd Arda vagy Vidal de Lucho első nyarán is váratlan nevek jöttek viszonylag hirtelen.
Gameiroról egyre többet írnak.El tudom képzelni, hogy Lucho lát benne fantáziát. A ligából jönne,mindkét szélén tud játszani ésm messziről is jól lő. A Sevilla 20at+Halilovicot akarja érte.
Csak nemtudom mennyire van kedve idejönni,úgy hogy ha nem lesz komolyabb sérülés az MSNben, akkor lesz évi 800 perce kb.
Gameiroról egyre többet írnak.El tudom képzelni, hogy Lucho lát benne fantáziát. A ligából jönne,mindkét szélén tud játszani ésm messziről is jól lő. A Sevilla 20at+Halilovicot akarja érte.
Csak nemtudom mennyire van kedve idejönni,úgy hogy ha nem lesz komolyabb sérülés az MSNben, akkor lesz évi 800 perce kb.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk ezt az 1v1 dolgot nem nagyon értem miért kritérium, nem ebből áll a foci, sőt. Abból a pénzből lehet hozni 2-3 embert is akár és csapatként lehet pótolni xy embert. De pl Giezmann nem felejtett el szélen sem játszani még ha kevesebbet is tolja ott, de sokszor oda mozog ki és balról indul meg. Teszem azt eladjuk Neymart azonnal hoznám a Koke-Griezmann párost belőle, hátrébb nem lennénk, nekem ne mondja senki.
De csak nevek egyébként, mielőtt valaki leírná hogy ezt meg azt.
Német focit nem nagyon nézek, de pl sokszor előjön xy egyszezonos emberke, Aubameyangnak is igazán ez az átütő szezonja. Amennyit meg cselezni kell azt szerintem is tudja, amennyit láttam belőle. Meg elég ha leteszi, beindul és lefut mindenkit.

Német focit nem nagyon nézek, de pl sokszor előjön xy egyszezonos emberke, Aubameyangnak is igazán ez az átütő szezonja. Amennyit meg cselezni kell azt szerintem is tudja, amennyit láttam belőle. Meg elég ha leteszi, beindul és lefut mindenkit.

- visca el barca
- Presidente del Barça
már hogyne tudna cselezni?
jó, lehet nem egy neymar, de azért ilyen butaságokat ne irkáljatok már. épp ezért, meg a sebességéből adódóan tudna nyugodtan a szélen is játszani, nem az a suarez/ibrahimovic féle lomha ember...

- palesz77
A gaboni ügyes, de ahogy TripleH írja, nem tud jól cselezni kis területen. Igazából nagy területen se, versenytfutni tud, de 1v1-benn nem túl erős, és Griezmannhoz hasonlóan ő is középső támadóként lépett szintet. Azt meg meg se említem, hogy minden adódó alkalommal tövig nyal a Realnak..visca el barca írta:én a gabonit.

Nyilván el lehet hozni most is bárkit, de ha az ifik folyton csesztetve vannak, és Lucho se játszatja őket, mert nem tudnak annyi pluszt nyújtani, akkor nem tudom miért jobb olyat hozni drágán, aki szintén nem tud. Mert kétségeid ne legyenek, Coutinho és főleg Dybala is 50-60 alatt nem hozható. Coutinho talán, de az argentin egész biztos nem.ntibi67 írta:Mi az hogy még nem Barcelona szint,majd akkor vegyünk valakit ha már az lesz 3x áron?Ezeket sem értem,hogy nem az a posztja meg ugyan az a posztja.S.Robertonak tavaly még helye sem volt a csapatban most meg lassan csak kapus nem volt.Szóval egy-egy játékost nem kellene posztra beskatulyázni.
Az SR féle játékosok meg ritkák mint a fehér holló. Nyilván sok olyan játékos van, aki tud másik poszton is jól játszani, de Griezmann pl pont nem olyan típus - a tulajdonságai miatt -, aki a szélen azt tudná hozni, amit most az Atmában - meg ami nekünk kéne szeirntem. Dybala meg egyelőre több labdát ad el meccsenként mint az Adidas, pedig egy gyengébb ligában játszik. Itt keresztre lenne feszítve sokszor a dolgai miatt. Coutinhot meg akármennyire is szeretem, de eszméletlen hullámhzó, és rengetegszer eltűnik - ami igaz Neymarra is, csak a mi brazilunk mellette 1-2-3 szinttel jobb focista jelenleg.
Amúgy ha nekem választanom kéne, biztos egy fiatal, jól cselező, szélvész gyereket hoznék, mint Dembelé vagy Coman, de engem nem zavarna egy "bukott év", amíg ifiket építünk be - Sampert is pl.. Viszont Lucho nem olyan típusnak tűnik, hogy ilyen kockázatot be merjen vállalni, és sanszos, hogy jobb is, mert nagy pofáraesés is lehet belőle, az meg az állásába kerülne.. De a kiforrott játékosok között meg én nem látok jelenleg senkit, aki azt az űrt pótolni tudná, ami a kis bulibáró brazilnuk távozása után keletkezni. Még 1v1-ezésben se nagyon, nem hogy a többi aspektusában a játéknak.
Mi az hogy még nem Barcelona szint,majd akkor vegyünk valakit ha már az lesz 3x áron?Ezeket sem értem,hogy nem az a posztja meg ugyan az a posztja.S.Robertonak tavaly még helye sem volt a csapatban most meg lassan csak kapus nem volt.Szóval egy-egy játékost nem kellene posztra beskatulyázni.