Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:51:48

mahitoo írta:[

Bob, értjük amit mondasz. Igen ott vannak. Igen, megdolgoztak érte. Tetszik nekünk? Nem. Ennyi.
Nincs ezzel gond, csak ne úgy állítsuk ezt be hogy antifoci meg patkányok meg tudom is én. Nem tetszik, szíved joga, de a lőtéri kutyát nem érdekli hogy te hátra fele futod le a 100 métert, vagy békaugrásban vagy bárhogy. Aki ott van a végén az nyeri meg. Ez nem szimpátiaverseny, meg xy megmondja hogy kéne játszani. Ugyanazt tudom mondani, tessenek az Atleticot leutánozni ha annyira egyszerű.

Ennyiben jelwaz tök jól megfogalmazta, hogy akkor mondjuk ki utálom az Atleticot stb, de ne próbáljuk így előadni, mert nekem meg ez a megmagyarázás és nem objektív gondolkodás. Iniesta mikor belőtte a gólt gondolom sokan mondták, hogy jaj de kár.....meg érdemtelen meg ilyenek. Vagy írhatnám azt hogy mikor a Sevilla feljött, de csak megnyertük a hosszabbításban. Jaj de egy undormány így megnyerni. Mert mintha mi csak valami grált viselve glóriával a fejünk felett nyernénk és csak ez a foci van. Rohadt nagy túlzás ez is, amit írtam de máshogy nem lehet egyszerűen érzékeltetni, hogy szimpla szimpátia kérdés az egész. Ha ezt xy csinálja akkor az fain, ha más az patkány ha Real akkor egyenesen földönkívüli....

Hasonlítsuk már össze mi van a pályán meg azon kívül. :D A pályán az Anyádat is meg kell fojtanod egy kanál vízben, különben ki se menj rá.

Nekem semmi bajom nincs azzal ha valaki nem szeret valamit, csak az hogy itt nem szeretem ott meg igen, az nem objektív nálam. Vagy akkor utáljunk mindent és mindenkit az úgy legalább kerek. :D
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:47:06

Ejj, az ezredik hozzászólásom is a Bobbal való vitára ment rá... :| :mrgreen:

Bob. Te ezért szereted a focit, a nagy többség meg másért. Nekem pl van elég bajom, nem ezt a bekkelős, fetrengős focit szeretném nézni egy BL elődöntőben "kikapcsolódásként".

Amúgy is. Ahogyan te a fociról gondolkodsz, az szembe megy a Barca elmúlt kb 25 évével. Akkor miért nekik drukkolsz? :D A másik. Ha itt valaki egy rossz szót szól a fórumon az ellenfelekről, azt általában megtalálod, hogy nem kéne ilyennek lennie (ne a kirívó példákat vedd alapul, azt minden normális ember elítéli). De az Atleti, Chelsea, Inter által PÁLYÁN nyújtott gusztustalanságokat meg jogosnak tartod. Na most hogy jön ez ahhoz, hogy valaki egy magyar Barca fórumon normális stílusban rosszat ír egy riválisról? :mrgreen:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:46:24

Bob_Marley írta:Tudnak ők focizni, Saul gólja mi volt ? Jah az meg csak 10 mp. Hát akkor a Bayern szégyene hogy ennyi is elég volt ellenük, hogy 10 mp meg most még 10 mp. És ez is túlzás persze, amit írok, mert nem szégyene a németeknek, mert jólt játszottak főleg az elején, de nem bírták végig.
Ilyenkor jön képbe az inkompetens bíráskodás, különben közel sem biztos, hogy elég lett volna. Félre ne érts, nem ellened, vagy az Atletico ellen emelem fel a hangom, csupán most pattant el a cérna azzal kapcsolatban, hogy a bíráskodás is az unfair csapatokat segíti, akik feltehetőleg kevesek lennének egyenlő feltételekkel. Itt nem arra célzok, hogy szándékosan kapnak bírói előnyt, de utólag bőven szembetűnő, hogy másféleképpen közel sem biztos, hogy itt lennének. Másfelől pedig hogyan maradt a Barca elleni második meccsen és ezen a mérkőzésen is minden játékosuk pályán? Persze, hogy bejön a stílus, ha egy marha asszisztál hozzá.

Állítom, hogy egy kompetens játékvezetővel a párharcok nem így alakulnak. Ezt ki fogja visszaadni, ha az Atletico van a BL döntőben? Itt adott szezonról van szó, nem a következő x évről. Ráadásul az adott szezon meghatározhatja a következőket, nem fordítva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2016.05.03. 23:48:11-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:38:50

Petr írta: Szerinted ez normális? Legyen mindig korrekt, és nem lesz vitatéma. Röhej, hogy két csapaton is így verekedik át magukat.

Amiről beszélek nem a kockázatról szól, hanem a labdarúgásról. Mutassanak valamit a labdával egy kompetens csapat ellen több, mint öt percen keresztül, és én leszek itt az első, aki elnézést kér. Bár a cél az eredményesség, akkor sem vagyok képes elviselni ezt a harcmodort a rengeteg unfair cselekedettel, gerinctelenséggel és bírói segítséggel.
Első bekezdés leesett hogy Gabi kezére gondolsz, mondjuk azzal hosszabbításra jöhettünk volna fel, itt meg nyilván akkor marad az 1:0 és más lehet. Érdekességképpen egyik sem volt olyan hogy ha jól ítélnek azzal automatikus rosszabbul állt volna az Atletico. De ez a megmagyarázás kategória gondolom. :D Amit írok, hogy így átverekedni az kicsit erős. És nem normális a bíró tévedés, de nem tudom felhánytorgatni, mert "játék része" és vica versa működik. Nem mondom hogy helyes, egy percig sem!!!

Második meg megint az hogy mi a labdarúgás? :D Cruyff nem hiába mondta, hogy labda nélkül is lehetsz a legjobb játékos. Amit a Tico mozgásban művel az nagybetűs labdarúgás és csapatmozgás. Vagy csak az a szép ha valaki a fején pörgeti a labdát (ez túlzás persze, de érzékeltetésképpen). Tudnak ők focizni, Saul gólja mi volt ? Jah az meg csak 10 mp. Hát akkor a Bayern szégyene hogy ennyi is elég volt ellenük, hogy 10 mp meg most még 10 mp. És ez is túlzás persze, amit írok, mert nem szégyene a németeknek, mert jól játszottak főleg az elején, de nem bírták végig. A foci oda-vissza működik, ezt próbálom átadni, hogy amit begyakorolt megtanultak az foci.

És igen vannak elborult elemeik is, ezt alá is írom!!! De ez nem is jó meg rossz harca. Szerintetek minket félteni kell ha fetrengésről van szó? Alba, Alves, Neymar bármikor vehető egy kis hempergésre. És tudom hogy nem csak fetrengésről van itt szó, labdabedobás és társai. Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:38:01

Petr írta:
mahitoo írta:Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.
Ezt mondtam :)
Nem érdekel... :mrgreen: Bocs, igazad van, csak egyértelműbben akartam fogalmazni, mint te. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2016.05.03. 23:39:13-kor.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:35:28

mahitoo írta:
Petr írta:Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...
Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.
Ezt mondtam :).
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:33:43

Petr írta:
ZBarca írta:Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...
Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.

Bob, értjük amit mondasz. Igen ott vannak. Igen, megdolgoztak érte. Tetszik nekünk? Nem. Ennyi.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.03. 23:32:35

ZBarca írta:Egyébként furcsa, de engem jelen pillanatban jobban érdekel az EL, mint a BL. :D A Liverpoolnak drukkolok, de egy spanyol házidöntő esetén sem lennék csalódott.
Teljesen egyetertek, mostmar csak az hoz lazba engem is, es ugyanigy drukkolok en is. :D

Atleticot meg megneznem, ha egy hasonlo csapattal jatszananak, mint ok. De tartok tole, hogy akkor se lenne jobb a jatekuk, ez zavar sokakat, koztuk engem is. Spanyol kicsik ellen mar tobbszor jatszanak szepen, de amint egy szintet eler az ellenfel, mar "csakabekk". Ami persze nehez, meg mas nem is tudja ilyen szinten uzni, de en ennek nem tudok szurkolni, az biztos.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:32:18

Xanthor írta: De az nem UEFA-s ember volt, hanem az Atletico stábjából valaki. Itt van róla kép is.
Így viszont még érthetőbb a dolog, hogy a saját stábtagjára volt ideges, hogy nem volt elég erélyes és nem tudott miatta cserélni. Kiment a labda, cserélni akart, de bedobták a labdát és ment a játék.

Alaba beleért a valóban nem számít. Les volt, én is azt mondom, de most megkérdezném vebet, mert tipikus olyan eset volt, amit írt. :D Centin múlt, be kellett volna rántani, mert a feje tuti előrébb volt szerintem.
Kép
Kép
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:28:28

ZBarca írta:Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...
Bob_Marley írta:Nem egy dologra akarom ezt kihozni, de bírói segítség is olyan hogy adnak és elvesznek.
Szerinted ez normális? Legyen mindig korrekt, és nem lesz vitatéma. Röhej, hogy két csapaton is így verekedik át magukat.

Amiről beszélek nem a kockázatról szól, hanem a labdarúgásról. Mutassanak valamit a labdával egy kompetens csapat ellen több, mint öt percen keresztül, és én leszek itt az első, aki elnézést kér. Bár a cél az eredményesség, akkor sem vagyok képes elviselni ezt a harcmodort a rengeteg unfair cselekedettel, gerinctelenséggel és bírói segítséggel.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2016.05.03. 23:33:10-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:27:22

Nem egy dologra akarom ezt kihozni, de bírói segítség is olyan hogy adnak és elvesznek. Bayern a Juve ellen kaphatott volna még gólt ha nem tévesen lest fújnak. Atleticonak nem tudom hol volt ennyi bírói segítség, ami szóba került. Mint írtam pl a PSV ellen pont hogy tőlük vettek el egy megadható gólt.

Egy Bayern-Real-Barcelona tehetségre erősebb csapat, s pont ezért nagy szó a Tico nálam, mert a csapategység legyőzni az individualitást. A felsorolt hármas ellen is volt olyan hogy az Atletico nem ennyire visszahúzódva játszott. Miért? Mert tudnak azt is, de nyilván nem fognak tudni olyan szinten mint pl mi labdát tartani habár akarnak, s kisebb meccseken be is mutatják, de míg náluk van 3-4 olyan ember aki tényleg a posztján a szűkek tagja, addig pl nálunk kapásból olyanok vannak, akik minden posztra értendően szűk tagok. Ezért felhánytorgatni mit játszanak? Mondom, volt mikor négyet rúgtak a Realnak, ellenünk nem vitézkednek, BL-ben most viszont eléggé partiban voltak sajnos, sőt. Most ez a Bayern visszavágó főleg meg olyan volt, hogy mást nem is kellett játszani, mert lehet szépen meghalni, de egy elődöntőt nem akar senki elveszteni. City-Realon se akart senki kockáztatni, egy Tico sem fog idegenben mikor továbbjutásra áll. Megakarták ők tartani, de jobb volt a Bayern és nagyon sok futással, agresszívan vissza is szerezték. Ezért is le a kalappal előttük, de ezt végig nem lehet bírni. Másodikra már meg is tartották a labdákat és lőn el is mentek, mert ez volt a céljuk és a játékuk. Ahogy az első meccsen is mondhatni addig "erőlködtek", amíg meglett a vezetés, másodikra átadták a területet. Mutathatnának valamit a labdával? Mutatnak ők, Bayern-ellenünk is mutattak. Ilyen tét mellett egy számít, ki megy tovább. Ez a kupák legfontosabb alapszabálya.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.05.03. 23:29:31-kor.
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.05.03. 23:23:33

Egyébként furcsa, de engem jelen pillanatban jobban érdekel az EL, mint a BL. :D A Liverpoolnak drukkolok, de egy spanyol házidöntő esetén sem lennék csalódott.

Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2016.05.03. 23:19:27

Nero. írta:
Szégyen... Így valószínűleg a Real ellen se lesz ott a döntőben. Tizenegyedik BL, óriási...
De az nem UEFA-s ember volt, hanem az Atletico stábjából valaki. Itt van róla kép is.
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:12:12

Bob_Marley írta:És még annyit, hogy mit kéne játszaniuk, mikor 180 perc alatt 0 azaz 0 percig álltak kiesésre!
Mondjuk mutathatnának valamit a labdával, ha már labdarúgásnak hívják a sportágat. Értem, hogy ez az eredményes, de én és a legtöbb fociszurkoló ezt nem vagyunk hajlandóak elviselni. Tudom, hogy nem számít, de nekem ez nagyon fájó, hogy ezzel ott lehet lenni egy BL döntőben, ráadásul ennyi bírói hiba segítségével.
Bob_Marley írta:Les nem les meg nagyon centis volt, nem is tudok benne dönteni. Szerintem előrébb volt a teste a Griezmannak.
Akkor nincs miről beszélni.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:10:29

Nekem nem volt bajom a görögök EB győzelmével, mert csoda volt. Nem volt gondom a Leicester City bajnoki címével (sőt!), mert csoda volt. Nem lenne bajom a mieink 16 közé jutásával az EB-n ilyen játékkal, mert csoda lenne. És mert ezek a csapatok nem tudnak mást csinálni. És ha egy papíron 4-szer olyan erős csapat nem tudja őket megverni, akkor meg is érdemlik. De komoly csapatoktól ezt a fajta "focit" sosem fogom szeretni. És az Atleti mostanra tényleg túlment a sportszerűség határain. És az a baj, hogy ha marad ez az irány, akkor majd a BL, meg a többi komoly bajnokság is mehet az olasz foci szintjére, és csak a hozzád hasonlók (ez nem bántás, mindenki mást szeret) fogják nézni a futballt. Értem én az elvárásokat, az anyagiakat, a nyomást, mindent. De a világ 95%-a a látványos foci miatt nézi ezt a sportot, és ha majd mindig 2 olyan csapat találkozik, aki az egy adódó lehetőségre vár, akkor vége is lesz a mókának. Neked ez tetszik, nekünk nem. De az Atleti az említett dolgokon túl is eljátszotta sokak szimpátiáját.
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.03. 23:09:16

MessiNeymarSuarez írta:
ZBarca írta:Sajnálom a Bayernt, mert szerintem a párharc nagy részében jobbak voltak az Atmánál és a továbbjutást is jobban megérdemelték volna.

Az Atmában pedig vannak számomra szimpatikus játékosok, viszont nagyon árnyalja a képet, hogy sokat buszoznak és néha egyes játékosok átmennek favágóba.
Minden esetre szerintem innen behúzzák, mert tényleg szervezettek, a Torres-Griezzmann páros pedig nagyon jól együttműködik, de rajtuk kívül is vannak veszélyes játékosaik.

Egyedül azt sajnálom, hogy számomra nem lesz szimpi csapat a döntőben. :(
Naigen, a focitörténelem legérdekesebb BL döntője lesz ez...
Lehet választani, ki nyerjen?
Aki egy Európa-liga ággal jut be a döntőbe, vagy aki öli a focit?

Bőség zavara, nem is tudom melyiket válasszam, annyira sok érvek-ellenérvek vannak... :mrgreen:
Szépen le kéne vinni 60 percre a játékidőt, mindig megállítani, mint a kéziben vagy a futsalban és ölhetik az időt. Viszont a legjobb lenne, hogyha ilyen végjátékban valaki "megsérül", amíg áll a játék, annak az idejét megtriplázná a bíró és annyi pluszban a ráadás. Ha a sok szimulálás miatt lenne plusz 20 perc, akkor lenne annyi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:06:41

És még annyit, hogy mit kéne játszaniuk, mikor 180 perc alatt 0 azaz 0 percig álltak kiesésre!!!!Majd kezdjenek el ezerrel támadni? Szünetben rögtön váltottak is, mert kellett már egy olyan játék hogy feljebb tudnak labdát hozni és megtartani. Carrasco rohadt nagy kulcs volt.

Les nem les meg nagyon centis volt, nem is tudok benne dönteni. Szerintem előrébb volt a teste a Griezmannak.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:05:52

ZBarca írta:Sajnálom a Bayernt, mert szerintem a párharc nagy részében jobbak voltak az Atmánál és a továbbjutást is jobban megérdemelték volna.

Az Atmában pedig vannak számomra szimpatikus játékosok, viszont nagyon árnyalja a képet, hogy sokat buszoznak és néha egyes játékosok átmennek favágóba.
Minden esetre szerintem innen behúzzák, mert tényleg szervezettek, a Torres-Griezzmann páros pedig nagyon jól együttműködik, de rajtuk kívül is vannak veszélyes játékosaik.

Naigen, a focitörténelem legérdekesebb BL döntője lesz ez...
Lehet választani, ki nyerjen?
Aki egy Európa-liga ággal jut be a döntőbe, vagy aki öli a focit?

Bőség zavara, nem is tudom melyiket válasszam, annyira sok érvek-ellenérvek vannak... :mrgreen:
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.03. 23:04:50

palesz77 írta: Bar igy lehet meg se nezem a dontot majd, ezt a "focit" nem akarom egy dontoben is nezni. Kiscsapatoknal amugy meg belefer, bar ott is utalom, de ezzel BL-t nyerni? Csoda lenne. Remelem mutatjak az utat a tobbi csapatnak majd, es egyre tobb hasonlo egyuttest lathatunk, oromfoci.. :roll:
Hatalmas +1!
Ezt a BL döntőt valszeg én is kihagyom. Nem vagyok kiváncsi erre az undorító focira, illetve a 2 évvel ezelőtti döntő is élvezhetetelen volt.
Ráadásul egyik csapatnak se tudok szurkolni. Megyek inkább leiszom magam. :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.03. 23:04:32

Sima Real Bl siker lesz, szomorú.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2016.05.03. 23:05:37-kor.
mess2009
Director del Fútbol

2016.05.03. 23:03:38

végre bejött egy tippem.
engem is csak az érdekel valójában, hogy melyik állíthatja meg nagyobb eséllyel a Realt és azt gondolom, hogy a matracosok.
ami pedig az "antifoci" minősítést illeti ezek "anti-vélemények". egyszerűen az döntött, hogy a matracosok jobban adták elő azt amihez értenek, a Bajorok elfáradtak és belassultak a második félidőre. a többi nézőpont kérdése. egy görcsös támadó foci ami nem képes egy gólt összehozni húsz perc alatt miért is olyan felsőbbrendű?
és még egy: ezen a meccsen nem volt semmiféle rugdosódás, szándékos durvaság amit egyoldalúan a Spanyoloknak kellene felróni.... feszült kemény párharcok voltak - szerintem ( és a bíró szerint is nagyjából ez volt a helyzet.
jelwaz
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:03:03

Mondjuk besírok, hogy sosem szerettem az Atleticot, de én védem őket. Amúgy várom ugyanezeket a fröcsögéseket, ha Magyarország az EB-n mondjuk 1-0 vagy 1-1-re áll Portugáliával és Király Gabi lefekszik ápoltatni magát a 80. percben! Alapvető ellenszenvből adódik sok mocskolódás.

Amúgy ma milyen kirívó dolgot követtek el? (Simeone bíró lökése nem érdekel, mert valóban nem szép, de nem a pályán történt)
mahitoo írta:Értem én amit mondtok, rengeteg munka van ebben a teljesítményben, elképesztő akarat és védekezés. De akkor is leírom. Nyert a NAGYBETŰS FUTBALL. =D> :mrgreen:
Ízlésbeli dolgokban nincs mit vitatkozni. Én nem azért védtem be őket, mert testszik, amit játszanak vagy én ezt a focit bírom, nekem az igazságérzetem bántja. Különben is minek próbálnának a világ legjobb zsugásai ellen joga bonitozni? Akkor 100 évente nyerhetnének 1 meccset bármelyik nagy ellen.

Szerk: Sírok, drukkoljatok akkor a Realnak :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:00:38

csababarca írta:K.....
Magyarázza neked a bús franc, úgyse akarod elfogadni akkor meg minek. Az Atletico se ezt játssza mindig, csak úgy van beállítva meg antifoci. De az talán a leglogikusabb ha nem egy meccset veszünk alapul és ez minden csapatra igaz. De egyébként elfogadom hogy nem a legjobb példa a Leicester!!!!! Arra akartam utalni, hogy szervezett foci, team effort az sokat jelent.

És több volt mint lökés. rányomott a vállára. Eltiltás is lehet belőle.
Annyit mondj nekem, hogy te emiatt szeretted meg a focit, emiatt kezdted el nézni, és játszani. Ha igen, akkor rendben vagyunk.
A sport erről szól, hogy kimész és legyőzd a másikat. Ezek úgy dolgoznak együtt csapatként, amit én komolyan mondom még nem láttam és igen emiatt is szerettem meg pl a Barcat is, mert rohadtul együtt mozogtunk. Ez a futball, csapatjáték. Begyakorolt elemek, s ki mondja fel jboban az iskolában. És akkor lehetek tőlem korlátolt is, mindig előjön a személyeskedés ha máshogy nem megy (nem neked írom) én szeretem az ilyet mikor ezt látom. Nem konkrétan a mai meccsre, mert mint írtam simán lehtett volna fordítva is a továbbjutás a végén, de összességében az idei év, de legfőképpen a finis egyértelműen az Atleticoé és azért mert rohadt nagy betűs csapat, ahogy együtt dolgoznak.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.03. 22:58:15

TripleH írta:
Bob_Marley írta:Szerintem is meglökte, mert nem engedték cserélni.
Ezt én nem tudom lökésként definiálni.
Szégyen... Így valószínűleg a Real ellen se lesz ott a döntőben. Tizenegyedik BL, óriási...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.05.03. 22:56:41

Sajnálom a Bayernt, mert szerintem a párharc nagy részében jobbak voltak az Atmánál és a továbbjutást is jobban megérdemelték volna.

Kép
Válasz küldése