Petr írta:Bob_Marley írta:Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.
Ne haragudj, hogy ez emelem ki, de ma este már csak erre van kompetenciám és az esetleges reakciókra.
Büntetik őket, utólag, miután megvan az eredmény. Akkor ki is jár jól? Egyébként fordított esetben is elítélem a színészkedéseket, de amit az Atletico művel lábdarálás, labdabedobálás (egyszer fordult elő, de remekül reprezentálja a csapat gerincét, vagyis annak hiányát) és reklamálás terén, az a legalja. Ezenfelül dobálják magukat és többet húzzák az időt, mint bárki más. Ez alól az én szememben nem menti fel őket semmi.
u.i.: Látom, korábban írtad, csak elrontottad a hozzászólásod, mindegy, tartom 

.

Ezzel maximálisan egyet is értek, látható Simeone ki is játszotta az "eltiltást". Ez megint olyan, hogy belelehet menni erkölcsi dolgokba, de amit a szabályok engednek maximálisan megpróbálják súrolni, sőt át is lépik. Bizonyítsd rá, hogy kommunikáltak Gabival? Nem lehet, de akkor a szabályok rosszak. Ezt az előzőre is írom meg hogy hogy mentek tovább, de pl kiállítások már pályán vannak. És saját magunkkal szemben is így vélekedek hogy Isten ad Isten elvesz, bakker annyi pirosat meg tizit 
ítéltek nekünk idén, hogy ebben is rekordokat döntünk. Ez most ránk értve írom, de Atletico meg mint írtam PSV érdekes Godín fejes, vagy ugye Torres kiállítás, amit lehet más bíró meg elenged. Aztán meg Gabi kezezése, ami nekik jött jól, előtte Iniesta meg kiállíthatta volna magát( ebben nem vagyok biztos, mert ezt a szabályt is annyit változtatják, hogy dupla büntetés, kiállítás és tizi). Szóval igen, akkor legyen technika meg midnen, de azzal meg múltkor leírtam hogy a legnagyobb gondom nekem továbbra is az hogy les és a fociban effektíve még ha teszem azt 50-60 percet is van játékban a labda, 1-1 ítélet felülbírálására nem mindig van lehetőség állítani a játékot. A les nálam a legnagyobb kakukktojás, hogy azzal mit kezdesz. Mert mi van ha lefújja, de nem volt az akkor vissza mindenki? Esetleg lehetne büntetőpontot bevezetni (corner szabály szerűséget, vagy mint kispályán hogy büntető jár érte)s ezt alkalmazni egyébként időhúzásra is meg olyanokra ha tévesen ítéltek ellened. Nehéz ügy, nagyon át kéne ezt gondolni, de addig én bírókkal soha nem szoktam foglalkozni, mert magam részéről feleslegesnek tartom. Hülye az összes. 

Ma nekünk ítélnek, holnap ellenünk.
mahitoo: elfogadom amit írsz. Ilyen helyzetben, amiben ők voltak hogy nem nekik kellett előre menni nem is jó pl az Iniesta példám. Döntőben térjünk vissza rá, én magunkra is mindig szoktam írni annyi kell amennyi kell a győzelemhez. Ha van plusz oké, boldogság, de egy BL elődöntőben egyszerűen még inkább nevezzük úgy célfutball van. Real példát is emiatt hoztam, de lehetne más is. Nem kell aggódni ha kell más akkor az Atletico is fog váltani, egyik nagy erősségük is ez. Ma a Bayern megölte ezt, aztán a másodikra azért feljebb tudtak jönni. Legyen kettős mérce, nekem nincs bajom az ilyen csapatokkal, soha nem is volt. Tudják mit akarnak végrehajtják. Szervezettek, tanult focit tolnak, szenvedéllyel, csapatként. Nekem ez elismerő. Módja? Nem csinálok belőle erkölcsi kérdést, fociztam elég sokat és tudom hogy a pályán mi megy. Ott csak egy dolog számít ki nyer, a többi mese habbal. Erre tudom kicsit mondani, hogy "álszent" azt gondolni hogy szépen meghalni mennyire "felülemelkedett", mert mi is fetrengünk, mi is megyünk körbevenni a sporit ha "baj van", megy a buli. És ez minden csapatra igaz szerintem. Akkor a szabályok rosszak ide is ezt tudom mondani. 
ui: amit írok és esetleg egy bekezdésben van, vagy téged idézlek az nem feltétlen rád vonatkozik. Nehéz írva több aspektust is nyomon követni. Szóval pl az álszent lehet erős kifejezés, nem te vagy más, hanem saját magamból indulok ki, s ismételni tudom magam az Anyámat megfojtottam volna egy kanál vízben a pályán. Így is voltunk kiküldve. Ez nálam egy versenyszellembeli különbség. Én maximálisan megértem mit írsz, de nem ezt látom, hogy ilyen meccseken erkölcsi dolgok lennének. Ahogy jelwaz is írta, Alabaák rögtön mentek reklamálni, fetrengeni, partjelzőt szidni mikor nem úgy ítélt és a többi. Mert nem jó meg rossz küzdelme a szememben. Másról írtam már, csak a módjára akartam kitérni. Nem kell elfogadni, hogy így tolják, de én megértem mert tudom hogy ez van a pályán, hogy nyerni bármi áron.
És még annyit hogy ez szerintem egyáltalán nem egy olyan párharc volt, ahol a bírókat kellene elővenni, mert a tizi az nem volt az, oké. A lest meg még technikával is vitázunk rajta. 

Ennél sokkal erősebb tévedések is vannak. Itt a Bayernnek megvolt a sansz, nem éltek vele egy Atletico ellen ilyen "ziccert" kihagyni hogy megpattanó gól és tizi nem lehet. Aztán a pályán az igazi ziccert meg ők be is verték egyből higgadtan. Egy Bayern-Barcelona kettősön meg túl menni meg akármilyen szemszögből meg így meg úgy az nálam nem kérdés hogy elég nagy feladat és nem akármilyen teljesítmény.