Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De amúgy kvára bírnám, ha valaki tényleg megmondaná, hogy ebben a párharcban mi volt olyan undorító, féreg, patkány meg hasonlók? Mert a fórum nagyobb része amúgy semmi értelmeset nem mond, csak egymás alá adják a lovat az érvek nélküli vagdalkozással, de pl., hogy ma mit csináltak, azt senki nem írta.Bob_Marley írta:És még annyit hogy ez szerintem egyáltalán nem egy olyan párharc volt, ahol a bírókat kellene elővenni, mert a tizi az nem volt az, oké. A lest meg még technikával is vitázunk rajta.Ennél sokkal erősebb tévedések is vannak. Itt a Bayernnek megvolt a sansz, nem éltek vele egy Atletico ellen ilyen "ziccert" kihagyni hogy megpattanó gól és tizi nem lehet. Aztán a pályán az igazi ziccert meg ők be is verték egyből higgadtan. Egy Bayern-Barcelona kettősön meg túl menni meg akármilyen szemszögből meg így meg úgy az nálam nem kérdés hogy elég nagy feladat és nem akármilyen teljesítmény.
Szerintem Lacika ennél százszor meredekebb dolgokat lát a magyar futball közegbenhajnesz írta:Viszont, Simeone átlépett egy bizonyos szintet, mint anno Mourinho is. Nekik a szerepkörük a saját csapatukra terjed ki, és nem szabadna beleavatkozni a játékba.
Vicc, hogy 3 meccset kapott az a szerencsétlen. Most, hogy ellökte a 4. játékvezetőt, mit fog kapni? 10.000 forintos büntetést, meg 2 hét kötelező önkénteskedést a vöröskeresztben?
Leül a 7 éves Lacika focit nézni (mert a válogatott kijutott az EB-re, és megszerette a sportágat), és ezt kell, hogy lássa? Netalántán ha véletlenül megnyernék, ez a foci csúcsa?
Jahhaj, mindjárt elsírom magam...Nero. írta:Eltiltás nem lesz akkor, viszont így még undorítóbb. Képzeljétek el, hogy Lucho ráver egyet a nálunk hasonló poszton lévő kopaszodó ősz kisöregre. Botrány
Eltiltás nem lesz akkor, viszont így még undorítóbb. Képzeljétek el, hogy Lucho ráver egyet a nálunk hasonló poszton lévő kopaszodó ősz kisöregre. BotrányBob_Marley írta:Pedro Pablo Matesanz volt az áldozat és nem a spori.
Én úgy emlékszem, hogy a bírót lökte el.Bob_Marley írta:Azt se tagadom, hogy nem lesz szentté avatva se Mourinho se Simeone.Az életben azért rájuk is igaz, hogy vége a meccsnek akkor más világ van. Ez persze nem menti fel se őt se a másikat. Ez a határkérdés érdekes, s abszolút vérmérséklet függő szerintem. Nem mondom hogy nem sok ez már, mert betudnak rendesen kattanni.
Saját stábtagot veregetett meg, azt meg úgy lehet.Valahol még felpofozni is szokták a játékosokat meccs előtt, hogy felvegyék a meccs ritmusát.
Itt a stábtagra kiakadt, hogy elbénázta a cserelehetőséget.
Én sem őt akarom követni vagy példakép lenne vagy ilyesmi, de elítélni meg nem tudom, mert mindent a győzelemért és megértem ezeket a viselkedési struktúrákat. Maximálisan meccsel együtt élt most is az argentin, apróságnak tűnik, hogy nem tud cserélni, de koránt sem az. Szöglet lett abból az akcióból. És ha cserélnek félpályánál a labda, minimum fél perc elmegy a cserével is.
Ezzel maximálisan egyet is értek, látható Simeone ki is játszotta az "eltiltást". Ez megint olyan, hogy belelehet menni erkölcsi dolgokba, de amit a szabályok engednek maximálisan megpróbálják súrolni, sőt át is lépik. Bizonyítsd rá, hogy kommunikáltak Gabival? Nem lehet, de akkor a szabályok rosszak. Ezt az előzőre is írom meg hogy hogy mentek tovább, de pl kiállítások már pályán vannak. És saját magunkkal szemben is így vélekedek hogy Isten ad Isten elvesz, bakker annyi pirosat meg tizitPetr írta:Ne haragudj, hogy ez emelem ki, de ma este már csak erre van kompetenciám és az esetleges reakciókra.Bob_Marley írta:Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.
Büntetik őket, utólag, miután megvan az eredmény. Akkor ki is jár jól? Egyébként fordított esetben is elítélem a színészkedéseket, de amit az Atletico művel lábdarálás, labdabedobálás (egyszer fordult elő, de remekül reprezentálja a csapat gerincét, vagyis annak hiányát) és reklamálás terén, az a legalja. Ezenfelül dobálják magukat és többet húzzák az időt, mint bárki más. Ez alól az én szememben nem menti fel őket semmi.
u.i.: Látom, korábban írtad, csak elrontottad a hozzászólásod, mindegy, tartom.
Ne haragudj, hogy ez emelem ki, de ma este már csak erre van kompetenciám és az esetleges reakciókra.Bob_Marley írta:Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.
Nincs ezzel gond, csak ne úgy állítsuk ezt be hogy antifoci meg patkányok meg tudom is én. Nem tetszik, szíved joga, de a lőtéri kutyát nem érdekli hogy te hátra fele futod le a 100 métert, vagy békaugrásban vagy bárhogy. Aki ott van a végén az nyeri meg. Ez nem szimpátiaverseny, meg xy megmondja hogy kéne játszani. Ugyanazt tudom mondani, tessenek az Atleticot leutánozni ha annyira egyszerű.mahitoo írta:[
Bob, értjük amit mondasz. Igen ott vannak. Igen, megdolgoztak érte. Tetszik nekünk? Nem. Ennyi.
Ilyenkor jön képbe az inkompetens bíráskodás, különben közel sem biztos, hogy elég lett volna. Félre ne érts, nem ellened, vagy az Atletico ellen emelem fel a hangom, csupán most pattant el a cérna azzal kapcsolatban, hogy a bíráskodás is az unfair csapatokat segíti, akik feltehetőleg kevesek lennének egyenlő feltételekkel. Itt nem arra célzok, hogy szándékosan kapnak bírói előnyt, de utólag bőven szembetűnő, hogy másféleképpen közel sem biztos, hogy itt lennének. Másfelől pedig hogyan maradt a Barca elleni második meccsen és ezen a mérkőzésen is minden játékosuk pályán? Persze, hogy bejön a stílus, ha egy marha asszisztál hozzá.Bob_Marley írta:Tudnak ők focizni, Saul gólja mi volt ? Jah az meg csak 10 mp. Hát akkor a Bayern szégyene hogy ennyi is elég volt ellenük, hogy 10 mp meg most még 10 mp. És ez is túlzás persze, amit írok, mert nem szégyene a németeknek, mert jólt játszottak főleg az elején, de nem bírták végig.
Első bekezdés leesett hogy Gabi kezére gondolsz, mondjuk azzal hosszabbításra jöhettünk volna fel, itt meg nyilván akkor marad az 1:0 és más lehet. Érdekességképpen egyik sem volt olyan hogy ha jól ítélnek azzal automatikus rosszabbul állt volna az Atletico. De ez a megmagyarázás kategória gondolom.Petr írta: Szerinted ez normális? Legyen mindig korrekt, és nem lesz vitatéma. Röhej, hogy két csapaton is így verekedik át magukat.
Amiről beszélek nem a kockázatról szól, hanem a labdarúgásról. Mutassanak valamit a labdával egy kompetens csapat ellen több, mint öt percen keresztül, és én leszek itt az első, aki elnézést kér. Bár a cél az eredményesség, akkor sem vagyok képes elviselni ezt a harcmodort a rengeteg unfair cselekedettel, gerinctelenséggel és bírói segítséggel.
Nem érdekel...Petr írta:Ezt mondtammahitoo írta:Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.
Ezt mondtammahitoo írta:Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.Petr írta:Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...
Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.Petr írta:Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...ZBarca írta:Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Teljesen egyetertek, mostmar csak az hoz lazba engem is, es ugyanigy drukkolok en is.ZBarca írta:Egyébként furcsa, de engem jelen pillanatban jobban érdekel az EL, mint a BL.A Liverpoolnak drukkolok, de egy spanyol házidöntő esetén sem lennék csalódott.
Így viszont még érthetőbb a dolog, hogy a saját stábtagjára volt ideges, hogy nem volt elég erélyes és nem tudott miatta cserélni. Kiment a labda, cserélni akart, de bedobták a labdát és ment a játék.Xanthor írta: De az nem UEFA-s ember volt, hanem az Atletico stábjából valaki. Itt van róla kép is.
Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...ZBarca írta:Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Szerinted ez normális? Legyen mindig korrekt, és nem lesz vitatéma. Röhej, hogy két csapaton is így verekedik át magukat.Bob_Marley írta:Nem egy dologra akarom ezt kihozni, de bírói segítség is olyan hogy adnak és elvesznek.
De az nem UEFA-s ember volt, hanem az Atletico stábjából valaki. Itt van róla kép is.Nero. írta:Szégyen... Így valószínűleg a Real ellen se lesz ott a döntőben. Tizenegyedik BL, óriási...TripleH írta: Ezt én nem tudom lökésként definiálni.
Mondjuk mutathatnának valamit a labdával, ha már labdarúgásnak hívják a sportágat. Értem, hogy ez az eredményes, de én és a legtöbb fociszurkoló ezt nem vagyunk hajlandóak elviselni. Tudom, hogy nem számít, de nekem ez nagyon fájó, hogy ezzel ott lehet lenni egy BL döntőben, ráadásul ennyi bírói hiba segítségével.Bob_Marley írta:És még annyit, hogy mit kéne játszaniuk, mikor 180 perc alatt 0 azaz 0 percig álltak kiesésre!
Akkor nincs miről beszélni.Bob_Marley írta:Les nem les meg nagyon centis volt, nem is tudok benne dönteni. Szerintem előrébb volt a teste a Griezmannak.