Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.04. 07:13:32

Igen végül is ez meg a másik, hogy tegnap pl mi volt olyan felháborító, ami miatt undorító lenne a dolog meg ugye általánosan beszéltünk róla (és arról, hogy ezt ugyanúgy mások is előveszik, ilyen tét mellett nincs olyan hogy szépen meghalok)hogy időt húznak, szabálytalankodnak stb. Na ez tegnap még csak elő se került. Tízszer szabálytalankodtak egész meccsen, s Oblak húzta az időt. veb meg is jegyezte, hogy mi van velük, hogy nem "fetrengenek". :D Bayern érdeme, hogy nem tudtak kijjebb jönni, de hátul azért tudták magukat hozni és nem is kellett több, egyszer mentek el beverték. Hangsúlyozom egy pillanatig sem álltak kiesésre a párharcban. Mit kellett volna még több?
Kép
Kép
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2016.05.04. 02:18:13

Bob_Marley írta:És még annyit hogy ez szerintem egyáltalán nem egy olyan párharc volt, ahol a bírókat kellene elővenni, mert a tizi az nem volt az, oké. A lest meg még technikával is vitázunk rajta. :D Ennél sokkal erősebb tévedések is vannak. Itt a Bayernnek megvolt a sansz, nem éltek vele egy Atletico ellen ilyen "ziccert" kihagyni hogy megpattanó gól és tizi nem lehet. Aztán a pályán az igazi ziccert meg ők be is verték egyből higgadtan. Egy Bayern-Barcelona kettősön meg túl menni meg akármilyen szemszögből meg így meg úgy az nálam nem kérdés hogy elég nagy feladat és nem akármilyen teljesítmény.
De amúgy kvára bírnám, ha valaki tényleg megmondaná, hogy ebben a párharcban mi volt olyan undorító, féreg, patkány meg hasonlók? Mert a fórum nagyobb része amúgy semmi értelmeset nem mond, csak egymás alá adják a lovat az érvek nélküli vagdalkozással, de pl., hogy ma mit csináltak, azt senki nem írta.

Szerintem minden Atleticót védő ember elmondta már itt, hogy nem tartja alaptalannak a feléjük irányuló utálatot, súlyos dolgokat követtek el a múltban, de ma tisztességesen helytállt mindkét csapat, amiből az Atletico jött ki jobban. A Bayernnek megvolt az esélye, nem éltek vele, csak magukat okolhatják. És hát ez a futball, végtelenszer elhangzik, hogy gólra játszák. Az Atletico ugyanúgy 2 gólt lőtt, mint a Bayern, idegenben ők többet, ez a futball, mindenki tudta, hogy ezek a szabályok. Mi nem futball ezen? Ugyanott játszanak, ugyanazok a körülmények és ugyanazok a szabályok. Ha az Atletico ezzel eredményes, akkor ilyen a foci. Volt, hogy a tiki-taka volt az eredményes, volt, hogy a szétszaladgálás, volt, hogy a joga. Jött az ellenszere és elült. Ha az Atletico meg örökké, ezzel a játékkal ilyen eredményeket tud elérni, akkor meg feltalálták a spanyol viaszt, a futball meg egy ilyen [auto_cenzúra] játék, kell keresni egy izgalmasabbat. Nagyon furcsa napnak kellett volna lennie, hogy a Bayern 5-0-val essen ki, minden matracos tudta, hogy legjobb esetben is egy hajszál fog dönteni. Má' bocsánat, de a helyzetkihasználás az utóbbi időben elég rendesen téma itt, hát szerintem az pedig igenis magas szintű futball, hogy, amit kell beverek. Ha ez nem tetszik a nagy csapatoknak, akkor találjanak ki rá valamit és ne a bíróra mutogassanak, főleg, hogy egy szegényebb ország költségvetésével dolgoznak. Nekem onnantól nem számít a nyafi, hogy 10-enmillás fizetésekkel, többtizmilliós játékosokat szipkáznak el mindenki orra elől, mert a pár nagy elviszi a legtehetségesebbeket. Végtelenül szimpatikus a Madridban, hogy rengeteg játékosból kihozzák a maximumot, míg a Barca-Real szentkettősség meg játékostemető.

A játéktördelésről is az a véleményem, hogy azontúl, hogy a szabályok fixek, sokszor amit Góliát nem engedhet meg magának, azt Dávid igen. Pl. időhúzás. Nem jó, nem jó, de a szabályok adta keretek (amit a bíró képvisel) között igazuk. Lehet őket olyan helyzetbe is hozni, hogy semmire nem mennek vele. Ominózus Ovrebros eseteink nekünk is vannak, de azért utáltam akkor a Chelseat, és az igazuk ellenére gondoltam, hogy megérdemelten estek ki, mert attól még, hogy nem kaptak meg egy tizenegyest, még nem kell gólt kapni. Meg lehetett volna lőni még egyet, aztán akkor Iniesta kipókhálózhatta volna akárhogy, semmit nem ért volna vele.

Én alapvetően azt látom, hogy a legtöbben várták, hogy a Bayern kiejtse az Atleticot, aztán ahogy ez nem jött, egyre dühösebbek lettek és túlságosan belelovalták magukat.
hajnesz írta:Viszont, Simeone átlépett egy bizonyos szintet, mint anno Mourinho is. Nekik a szerepkörük a saját csapatukra terjed ki, és nem szabadna beleavatkozni a játékba.
Vicc, hogy 3 meccset kapott az a szerencsétlen. Most, hogy ellökte a 4. játékvezetőt, mit fog kapni? 10.000 forintos büntetést, meg 2 hét kötelező önkénteskedést a vöröskeresztben?
Leül a 7 éves Lacika focit nézni (mert a válogatott kijutott az EB-re, és megszerette a sportágat :lol: ), és ezt kell, hogy lássa? Netalántán ha véletlenül megnyernék, ez a foci csúcsa?
Szerintem Lacika ennél százszor meredekebb dolgokat lát a magyar futball közegben :D
De komolyra fordítva. Szimi/nem szimpi, ki tudja hogyan dolgoznak és milyen a viszonyuk, ez a magánügyük. A fociban az ütés el van túlozva egyébként szerintem, nyilván nem mint követendő magatartás vagy a játék részének tekintendő, de utálom mikor ezek a férfietalonok minden kis csapkodásra repülnek, miközben tisztességes löketet régen láthattunk komoly szinten. Vagy ugyanúgy piros a színésznek vagy csak sárga vagy figyelmeztetés (elsőre) az ütőnek. Mondjuk én arra is simán dobálnám a sárgát, amikor az egyértelmű szituk után reklamál, hogy de hát nekem bedobás/szabad akármi, focizzon a szemét, ne nézzen hülyének és próbáljon meg rászedni.
A labda bedobás egyértelműen nagyon sportszerűtlen, az más kategória. De amit akartam, hogy Simeone őszintén paraszt, látod, hogy forr az agyvize, pulzusa egymillió stb. Mourinho tudatosan, direkt, és hidegfejjel, előre eltervezetten paraszt és szerintem az sokkal gázabb.

De mondjuk ugyanezt az érzékenységet szívesen láttam volna Böde ébredő erős akciója után is, mert ahhoz képest, hogy az is egy végtelenül tuskó magatartás volt, olyan hős kerekedett belőle, hogy bocsánatot sem kellett kérnie, hanem a maga éppen hogy nem fogyatékos IQ-jával még viccelődött is, hogy pofára esett, mint zsíroskenyér, amitől még nagyobb sztár lett. És szerintem több gyerek néz példaképként Bödére, mint Simeonéra.
Nero. írta:Eltiltás nem lesz akkor, viszont így még undorítóbb. Képzeljétek el, hogy Lucho ráver egyet a nálunk hasonló poszton lévő kopaszodó ősz kisöregre. Botrány :evil:
Jahhaj, mindjárt elsírom magam...
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.04. 01:25:36

Bob_Marley írta:Pedro Pablo Matesanz volt az áldozat és nem a spori.
Eltiltás nem lesz akkor, viszont így még undorítóbb. Képzeljétek el, hogy Lucho ráver egyet a nálunk hasonló poszton lévő kopaszodó ősz kisöregre. Botrány :evil:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.04. 01:11:16

Pedro Pablo Matesanz volt az áldozat és nem a spori.
Kép
Kép
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.05.04. 00:54:15

Bob_Marley írta:Azt se tagadom, hogy nem lesz szentté avatva se Mourinho se Simeone. :D Az életben azért rájuk is igaz, hogy vége a meccsnek akkor más világ van. Ez persze nem menti fel se őt se a másikat. Ez a határkérdés érdekes, s abszolút vérmérséklet függő szerintem. Nem mondom hogy nem sok ez már, mert betudnak rendesen kattanni.

Saját stábtagot veregetett meg, azt meg úgy lehet. :D Valahol még felpofozni is szokták a játékosokat meccs előtt, hogy felvegyék a meccs ritmusát. :D Itt a stábtagra kiakadt, hogy elbénázta a cserelehetőséget.

Én sem őt akarom követni vagy példakép lenne vagy ilyesmi, de elítélni meg nem tudom, mert mindent a győzelemért és megértem ezeket a viselkedési struktúrákat. Maximálisan meccsel együtt élt most is az argentin, apróságnak tűnik, hogy nem tud cserélni, de koránt sem az. Szöglet lett abból az akcióból. És ha cserélnek félpályánál a labda, minimum fél perc elmegy a cserével is.
Én úgy emlékszem, hogy a bírót lökte el.
A cserével kapcsolatban viszont egyetértek.
Saját játékosait mindenki úgy pofozza, ahogy akarja, de kiváncsi vagyok, hogy Riberynek mit mondhatott? :lol: Viszont kétség nem fér hozzá, elérte a célját, akkor tört meg a Bayern lendülete az első félidőben. Hurrá
https://www.youtube.com/watch?v=1SYaLRpHjUI
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.04. 00:46:26

Azt se tagadom, hogy nem lesz szentté avatva se Mourinho se Simeone. :D Az életben azért rájuk is igaz, hogy vége a meccsnek akkor más világ van. Ez persze nem menti fel se őt se a másikat. Ez a határkérdés érdekes, s abszolút vérmérséklet függő szerintem. Nem mondom hogy nem sok ez már, mert betudnak rendesen kattanni.

Saját stábtagot veregetett meg, azt meg úgy lehet. :D Valahol még felpofozni is szokták a játékosokat meccs előtt, hogy felvegyék a meccs ritmusát. :D Itt a stábtagra kiakadt, hogy elbénázta a cserelehetőséget.

Én sem őt akarom követni vagy példakép lenne vagy ilyesmi, de elítélni meg nem tudom, mert mindent a győzelemért és megértem ezeket a viselkedési struktúrákat. Maximálisan meccsel együtt élt most is az argentin, apróságnak tűnik, hogy nem tud cserélni, de koránt sem az. Szöglet lett abból az akcióból. És ha cserélnek félpályánál a labda, minimum fél perc elmegy a cserével is.

És még annyit, hogy akik attól félne milyen döntő lesz, hát szerintem aki izgalomra vágyik megfogja kapni, mert hasonlóan kiélezett csata várható mint ma volt.
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.04. 00:44:37

Valahol egyet kell értenem Bobbal.Bármennyire is undorító és visszataszító amit az Atlético játszik Simeone jelensége pedig konkrétan undorító de hatékony.Ha egy Barcelona vagy egy Bayern nem képes két meccs alatt fölé nőni akkor nem is érdemelnek BL döntőt.Hányinger keltő nézhetetlen a játékuk kb. a BL győztes Inter antifociját idézi.Ellenünk ráadásul még játszottak is.Elég sok fegyverük van és nagyon mocskos amit csinálnak.De ha valaki BLt ajar nyerni át kell lépni az ilyen csapatokon is.Ez most a szezon két fő esélyesnek nem ment.És bármennyire is féreg módjára mentek tovább nem mondható hogy érdemtelenül.
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.05.04. 00:42:11

Írtam egy nagyon hosszú reagálást Bob, de sajnos végül nem küldtem el, mostmár sajnálom.
Röviden, nincs bajom sem a kemény focival, sem a defenzívvel, sőt...
Viszont, Simeone átlépett egy bizonyos szintet, mint anno Mourinho is. Nekik a szerepkörük a saját csapatukra terjed ki, és nem szabadna beleavatkozni a játékba.
Vicc, hogy 3 meccset kapott az a szerencsétlen. Most, hogy ellökte a 4. játékvezetőt, mit fog kapni? 10.000 forintos büntetést, meg 2 hét kötelező önkénteskedést a vöröskeresztben?
Leül a 7 éves Lacika focit nézni (mert a válogatott kijutott az EB-re, és megszerette a sportágat :lol: ), és ezt kell, hogy lássa? Netalántán ha véletlenül megnyernék, ez a foci csúcsa?
Mindegy, nem erkölcsi kérdés, tudom, de valahogy egyes dolgokat az edzők 99%-a be tud tartani, csak a 2 említett úriember mindent megengedhet magának, majdnem büntetlenül.
S nem gondolom, és sosem gondoltam, hogy mi különbek vagyunk, de nálunk is, mint a csapatok többségénél, van egy szint ami alá nem megyünk. Az edzőnek azért van kijelölve a boxutcája, hogy abban tartózkodjon, és a saját játékosainak ugasson,és ne Riberynek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.04. 00:29:54

Petr írta:
Bob_Marley írta:Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.
Ne haragudj, hogy ez emelem ki, de ma este már csak erre van kompetenciám és az esetleges reakciókra.

Büntetik őket, utólag, miután megvan az eredmény. Akkor ki is jár jól? Egyébként fordított esetben is elítélem a színészkedéseket, de amit az Atletico művel lábdarálás, labdabedobálás (egyszer fordult elő, de remekül reprezentálja a csapat gerincét, vagyis annak hiányát) és reklamálás terén, az a legalja. Ezenfelül dobálják magukat és többet húzzák az időt, mint bárki más. Ez alól az én szememben nem menti fel őket semmi.

u.i.: Látom, korábban írtad, csak elrontottad a hozzászólásod, mindegy, tartom :D.
Ezzel maximálisan egyet is értek, látható Simeone ki is játszotta az "eltiltást". Ez megint olyan, hogy belelehet menni erkölcsi dolgokba, de amit a szabályok engednek maximálisan megpróbálják súrolni, sőt át is lépik. Bizonyítsd rá, hogy kommunikáltak Gabival? Nem lehet, de akkor a szabályok rosszak. Ezt az előzőre is írom meg hogy hogy mentek tovább, de pl kiállítások már pályán vannak. És saját magunkkal szemben is így vélekedek hogy Isten ad Isten elvesz, bakker annyi pirosat meg tizit
ítéltek nekünk idén, hogy ebben is rekordokat döntünk. Ez most ránk értve írom, de Atletico meg mint írtam PSV érdekes Godín fejes, vagy ugye Torres kiállítás, amit lehet más bíró meg elenged. Aztán meg Gabi kezezése, ami nekik jött jól, előtte Iniesta meg kiállíthatta volna magát( ebben nem vagyok biztos, mert ezt a szabályt is annyit változtatják, hogy dupla büntetés, kiállítás és tizi). Szóval igen, akkor legyen technika meg midnen, de azzal meg múltkor leírtam hogy a legnagyobb gondom nekem továbbra is az hogy les és a fociban effektíve még ha teszem azt 50-60 percet is van játékban a labda, 1-1 ítélet felülbírálására nem mindig van lehetőség állítani a játékot. A les nálam a legnagyobb kakukktojás, hogy azzal mit kezdesz. Mert mi van ha lefújja, de nem volt az akkor vissza mindenki? Esetleg lehetne büntetőpontot bevezetni (corner szabály szerűséget, vagy mint kispályán hogy büntető jár érte)s ezt alkalmazni egyébként időhúzásra is meg olyanokra ha tévesen ítéltek ellened. Nehéz ügy, nagyon át kéne ezt gondolni, de addig én bírókkal soha nem szoktam foglalkozni, mert magam részéről feleslegesnek tartom. Hülye az összes. :D Ma nekünk ítélnek, holnap ellenünk.

mahitoo: elfogadom amit írsz. Ilyen helyzetben, amiben ők voltak hogy nem nekik kellett előre menni nem is jó pl az Iniesta példám. Döntőben térjünk vissza rá, én magunkra is mindig szoktam írni annyi kell amennyi kell a győzelemhez. Ha van plusz oké, boldogság, de egy BL elődöntőben egyszerűen még inkább nevezzük úgy célfutball van. Real példát is emiatt hoztam, de lehetne más is. Nem kell aggódni ha kell más akkor az Atletico is fog váltani, egyik nagy erősségük is ez. Ma a Bayern megölte ezt, aztán a másodikra azért feljebb tudtak jönni. Legyen kettős mérce, nekem nincs bajom az ilyen csapatokkal, soha nem is volt. Tudják mit akarnak végrehajtják. Szervezettek, tanult focit tolnak, szenvedéllyel, csapatként. Nekem ez elismerő. Módja? Nem csinálok belőle erkölcsi kérdést, fociztam elég sokat és tudom hogy a pályán mi megy. Ott csak egy dolog számít ki nyer, a többi mese habbal. Erre tudom kicsit mondani, hogy "álszent" azt gondolni hogy szépen meghalni mennyire "felülemelkedett", mert mi is fetrengünk, mi is megyünk körbevenni a sporit ha "baj van", megy a buli. És ez minden csapatra igaz szerintem. Akkor a szabályok rosszak ide is ezt tudom mondani.

ui: amit írok és esetleg egy bekezdésben van, vagy téged idézlek az nem feltétlen rád vonatkozik. Nehéz írva több aspektust is nyomon követni. Szóval pl az álszent lehet erős kifejezés, nem te vagy más, hanem saját magamból indulok ki, s ismételni tudom magam az Anyámat megfojtottam volna egy kanál vízben a pályán. Így is voltunk kiküldve. Ez nálam egy versenyszellembeli különbség. Én maximálisan megértem mit írsz, de nem ezt látom, hogy ilyen meccseken erkölcsi dolgok lennének. Ahogy jelwaz is írta, Alabaák rögtön mentek reklamálni, fetrengeni, partjelzőt szidni mikor nem úgy ítélt és a többi. Mert nem jó meg rossz küzdelme a szememben. Másról írtam már, csak a módjára akartam kitérni. Nem kell elfogadni, hogy így tolják, de én megértem mert tudom hogy ez van a pályán, hogy nyerni bármi áron.

És még annyit hogy ez szerintem egyáltalán nem egy olyan párharc volt, ahol a bírókat kellene elővenni, mert a tizi az nem volt az, oké. A lest meg még technikával is vitázunk rajta. :D Ennél sokkal erősebb tévedések is vannak. Itt a Bayernnek megvolt a sansz, nem éltek vele egy Atletico ellen ilyen "ziccert" kihagyni hogy megpattanó gól és tizi nem lehet. Aztán a pályán az igazi ziccert meg ők be is verték egyből higgadtan. Egy Bayern-Barcelona kettősön meg túl menni meg akármilyen szemszögből meg így meg úgy az nálam nem kérdés hogy elég nagy feladat és nem akármilyen teljesítmény.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.05.04. 00:42:26-kor.
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.04. 00:09:16

Bob, az előző hozzászólásomat olvasd el, mert a kettős mérce talán még rád is igaz. Az említett meccsek. Támadtunk, támadtunk, támadtunk, elfáradtunk, vagy emberhátrányba kerültünk, de támadtunk. Ennek mi köze ahhoz, hogy labdát dobok, vagy dobatok be a pályára, vagy hogy 4 percenként az egyik játékosunk lent marad 2 percre? Hogy amikor lehet, szétrúgom az ellenfelet, majd én szimulálok? Nem a defenzív és célfoci volt csak leírva itt, hanem a módja. És továbbra is az, hogy ez tetszik, vagy nem tetszik.

Én azt bánom, hogy nem mi döntőzünk. Azt, hogy a Bayern-nek nem jött össze még egy gól. Hogy a PSG-ben Verratti a legfontosabb meccsekre sérült le. Mert akkor nem kéne az idén rémgyenge Realnak, még gyengébb Citynek, vagy az utolsó pár meccsén minden sportszerűségi határon átmenő Atletinek drukkolnom a döntőben. Mert ha megnézem, valamelyiknek szorítani fogok.

Ja, és én nem patkányoztam őket. Antifoci? Nos, igen. Mert az. És te is írtad, tudnának jobban. Kellett az eredmény? Igen. Örülnünk kéne annak, hogy ezt kell nézni a döntőben? Nem hinném.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:56:35

Bob_Marley írta:Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.
Ne haragudj, hogy ez emelem ki, de ma este már csak erre van kompetenciám és az esetleges reakciókra.

Büntetik őket, utólag, miután megvan az eredmény. Akkor ki is jár jól? Egyébként fordított esetben is elítélem a színészkedéseket, de amit az Atletico művel lábdarálás, labdabedobálás (egyszer fordult elő, de remekül reprezentálja a csapat gerincét, vagyis annak hiányát) és reklamálás terén, az a legalja. Ezenfelül dobálják magukat és többet húzzák az időt, mint bárki más. Ez alól az én szememben nem menti fel őket semmi.

u.i.: Látom, korábban írtad, csak elrontottad a hozzászólásod, mindegy, tartom :D.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:51:48

mahitoo írta:[

Bob, értjük amit mondasz. Igen ott vannak. Igen, megdolgoztak érte. Tetszik nekünk? Nem. Ennyi.
Nincs ezzel gond, csak ne úgy állítsuk ezt be hogy antifoci meg patkányok meg tudom is én. Nem tetszik, szíved joga, de a lőtéri kutyát nem érdekli hogy te hátra fele futod le a 100 métert, vagy békaugrásban vagy bárhogy. Aki ott van a végén az nyeri meg. Ez nem szimpátiaverseny, meg xy megmondja hogy kéne játszani. Ugyanazt tudom mondani, tessenek az Atleticot leutánozni ha annyira egyszerű.

Ennyiben jelwaz tök jól megfogalmazta, hogy akkor mondjuk ki utálom az Atleticot stb, de ne próbáljuk így előadni, mert nekem meg ez a megmagyarázás és nem objektív gondolkodás. Iniesta mikor belőtte a gólt gondolom sokan mondták, hogy jaj de kár.....meg érdemtelen meg ilyenek. Vagy írhatnám azt hogy mikor a Sevilla feljött, de csak megnyertük a hosszabbításban. Jaj de egy undormány így megnyerni. Mert mintha mi csak valami grált viselve glóriával a fejünk felett nyernénk és csak ez a foci van. Rohadt nagy túlzás ez is, amit írtam de máshogy nem lehet egyszerűen érzékeltetni, hogy szimpla szimpátia kérdés az egész. Ha ezt xy csinálja akkor az fain, ha más az patkány ha Real akkor egyenesen földönkívüli....

Hasonlítsuk már össze mi van a pályán meg azon kívül. :D A pályán az Anyádat is meg kell fojtanod egy kanál vízben, különben ki se menj rá.

Nekem semmi bajom nincs azzal ha valaki nem szeret valamit, csak az hogy itt nem szeretem ott meg igen, az nem objektív nálam. Vagy akkor utáljunk mindent és mindenkit az úgy legalább kerek. :D
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:47:06

Ejj, az ezredik hozzászólásom is a Bobbal való vitára ment rá... :| :mrgreen:

Bob. Te ezért szereted a focit, a nagy többség meg másért. Nekem pl van elég bajom, nem ezt a bekkelős, fetrengős focit szeretném nézni egy BL elődöntőben "kikapcsolódásként".

Amúgy is. Ahogyan te a fociról gondolkodsz, az szembe megy a Barca elmúlt kb 25 évével. Akkor miért nekik drukkolsz? :D A másik. Ha itt valaki egy rossz szót szól a fórumon az ellenfelekről, azt általában megtalálod, hogy nem kéne ilyennek lennie (ne a kirívó példákat vedd alapul, azt minden normális ember elítéli). De az Atleti, Chelsea, Inter által PÁLYÁN nyújtott gusztustalanságokat meg jogosnak tartod. Na most hogy jön ez ahhoz, hogy valaki egy magyar Barca fórumon normális stílusban rosszat ír egy riválisról? :mrgreen:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:46:24

Bob_Marley írta:Tudnak ők focizni, Saul gólja mi volt ? Jah az meg csak 10 mp. Hát akkor a Bayern szégyene hogy ennyi is elég volt ellenük, hogy 10 mp meg most még 10 mp. És ez is túlzás persze, amit írok, mert nem szégyene a németeknek, mert jólt játszottak főleg az elején, de nem bírták végig.
Ilyenkor jön képbe az inkompetens bíráskodás, különben közel sem biztos, hogy elég lett volna. Félre ne érts, nem ellened, vagy az Atletico ellen emelem fel a hangom, csupán most pattant el a cérna azzal kapcsolatban, hogy a bíráskodás is az unfair csapatokat segíti, akik feltehetőleg kevesek lennének egyenlő feltételekkel. Itt nem arra célzok, hogy szándékosan kapnak bírói előnyt, de utólag bőven szembetűnő, hogy másféleképpen közel sem biztos, hogy itt lennének. Másfelől pedig hogyan maradt a Barca elleni második meccsen és ezen a mérkőzésen is minden játékosuk pályán? Persze, hogy bejön a stílus, ha egy marha asszisztál hozzá.

Állítom, hogy egy kompetens játékvezetővel a párharcok nem így alakulnak. Ezt ki fogja visszaadni, ha az Atletico van a BL döntőben? Itt adott szezonról van szó, nem a következő x évről. Ráadásul az adott szezon meghatározhatja a következőket, nem fordítva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2016.05.03. 23:48:11-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:38:50

Petr írta: Szerinted ez normális? Legyen mindig korrekt, és nem lesz vitatéma. Röhej, hogy két csapaton is így verekedik át magukat.

Amiről beszélek nem a kockázatról szól, hanem a labdarúgásról. Mutassanak valamit a labdával egy kompetens csapat ellen több, mint öt percen keresztül, és én leszek itt az első, aki elnézést kér. Bár a cél az eredményesség, akkor sem vagyok képes elviselni ezt a harcmodort a rengeteg unfair cselekedettel, gerinctelenséggel és bírói segítséggel.
Első bekezdés leesett hogy Gabi kezére gondolsz, mondjuk azzal hosszabbításra jöhettünk volna fel, itt meg nyilván akkor marad az 1:0 és más lehet. Érdekességképpen egyik sem volt olyan hogy ha jól ítélnek azzal automatikus rosszabbul állt volna az Atletico. De ez a megmagyarázás kategória gondolom. :D Amit írok, hogy így átverekedni az kicsit erős. És nem normális a bíró tévedés, de nem tudom felhánytorgatni, mert "játék része" és vica versa működik. Nem mondom hogy helyes, egy percig sem!!!

Második meg megint az hogy mi a labdarúgás? :D Cruyff nem hiába mondta, hogy labda nélkül is lehetsz a legjobb játékos. Amit a Tico mozgásban művel az nagybetűs labdarúgás és csapatmozgás. Vagy csak az a szép ha valaki a fején pörgeti a labdát (ez túlzás persze, de érzékeltetésképpen). Tudnak ők focizni, Saul gólja mi volt ? Jah az meg csak 10 mp. Hát akkor a Bayern szégyene hogy ennyi is elég volt ellenük, hogy 10 mp meg most még 10 mp. És ez is túlzás persze, amit írok, mert nem szégyene a németeknek, mert jól játszottak főleg az elején, de nem bírták végig. A foci oda-vissza működik, ezt próbálom átadni, hogy amit begyakorolt megtanultak az foci.

És igen vannak elborult elemeik is, ezt alá is írom!!! De ez nem is jó meg rossz harca. Szerintetek minket félteni kell ha fetrengésről van szó? Alba, Alves, Neymar bármikor vehető egy kis hempergésre. És tudom hogy nem csak fetrengésről van itt szó, labdabedobás és társai. Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.
Kép
Kép
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:38:01

Petr írta:
mahitoo írta:Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.
Ezt mondtam :)
Nem érdekel... :mrgreen: Bocs, igazad van, csak egyértelműbben akartam fogalmazni, mint te. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2016.05.03. 23:39:13-kor.
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:35:28

mahitoo írta:
Petr írta:Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...
Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.
Ezt mondtam :).
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:33:43

Petr írta:
ZBarca írta:Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...
Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.

Bob, értjük amit mondasz. Igen ott vannak. Igen, megdolgoztak érte. Tetszik nekünk? Nem. Ennyi.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.03. 23:32:35

ZBarca írta:Egyébként furcsa, de engem jelen pillanatban jobban érdekel az EL, mint a BL. :D A Liverpoolnak drukkolok, de egy spanyol házidöntő esetén sem lennék csalódott.
Teljesen egyetertek, mostmar csak az hoz lazba engem is, es ugyanigy drukkolok en is. :D

Atleticot meg megneznem, ha egy hasonlo csapattal jatszananak, mint ok. De tartok tole, hogy akkor se lenne jobb a jatekuk, ez zavar sokakat, koztuk engem is. Spanyol kicsik ellen mar tobbszor jatszanak szepen, de amint egy szintet eler az ellenfel, mar "csakabekk". Ami persze nehez, meg mas nem is tudja ilyen szinten uzni, de en ennek nem tudok szurkolni, az biztos.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:32:18

Xanthor írta: De az nem UEFA-s ember volt, hanem az Atletico stábjából valaki. Itt van róla kép is.
Így viszont még érthetőbb a dolog, hogy a saját stábtagjára volt ideges, hogy nem volt elég erélyes és nem tudott miatta cserélni. Kiment a labda, cserélni akart, de bedobták a labdát és ment a játék.

Alaba beleért a valóban nem számít. Les volt, én is azt mondom, de most megkérdezném vebet, mert tipikus olyan eset volt, amit írt. :D Centin múlt, be kellett volna rántani, mert a feje tuti előrébb volt szerintem.
Kép
Kép
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:28:28

ZBarca írta:Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...
Bob_Marley írta:Nem egy dologra akarom ezt kihozni, de bírói segítség is olyan hogy adnak és elvesznek.
Szerinted ez normális? Legyen mindig korrekt, és nem lesz vitatéma. Röhej, hogy két csapaton is így verekedik át magukat.

Amiről beszélek nem a kockázatról szól, hanem a labdarúgásról. Mutassanak valamit a labdával egy kompetens csapat ellen több, mint öt percen keresztül, és én leszek itt az első, aki elnézést kér. Bár a cél az eredményesség, akkor sem vagyok képes elviselni ezt a harcmodort a rengeteg unfair cselekedettel, gerinctelenséggel és bírói segítséggel.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2016.05.03. 23:33:10-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.03. 23:27:22

Nem egy dologra akarom ezt kihozni, de bírói segítség is olyan hogy adnak és elvesznek. Bayern a Juve ellen kaphatott volna még gólt ha nem tévesen lest fújnak. Atleticonak nem tudom hol volt ennyi bírói segítség, ami szóba került. Mint írtam pl a PSV ellen pont hogy tőlük vettek el egy megadható gólt.

Egy Bayern-Real-Barcelona tehetségre erősebb csapat, s pont ezért nagy szó a Tico nálam, mert a csapategység legyőzni az individualitást. A felsorolt hármas ellen is volt olyan hogy az Atletico nem ennyire visszahúzódva játszott. Miért? Mert tudnak azt is, de nyilván nem fognak tudni olyan szinten mint pl mi labdát tartani habár akarnak, s kisebb meccseken be is mutatják, de míg náluk van 3-4 olyan ember aki tényleg a posztján a szűkek tagja, addig pl nálunk kapásból olyanok vannak, akik minden posztra értendően szűk tagok. Ezért felhánytorgatni mit játszanak? Mondom, volt mikor négyet rúgtak a Realnak, ellenünk nem vitézkednek, BL-ben most viszont eléggé partiban voltak sajnos, sőt. Most ez a Bayern visszavágó főleg meg olyan volt, hogy mást nem is kellett játszani, mert lehet szépen meghalni, de egy elődöntőt nem akar senki elveszteni. City-Realon se akart senki kockáztatni, egy Tico sem fog idegenben mikor továbbjutásra áll. Megakarták ők tartani, de jobb volt a Bayern és nagyon sok futással, agresszívan vissza is szerezték. Ezért is le a kalappal előttük, de ezt végig nem lehet bírni. Másodikra már meg is tartották a labdákat és lőn el is mentek, mert ez volt a céljuk és a játékuk. Ahogy az első meccsen is mondhatni addig "erőlködtek", amíg meglett a vezetés, másodikra átadták a területet. Mutathatnának valamit a labdával? Mutatnak ők, Bayern-ellenünk is mutattak. Ilyen tét mellett egy számít, ki megy tovább. Ez a kupák legfontosabb alapszabálya.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.05.03. 23:29:31-kor.
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.05.03. 23:23:33

Egyébként furcsa, de engem jelen pillanatban jobban érdekel az EL, mint a BL. :D A Liverpoolnak drukkolok, de egy spanyol házidöntő esetén sem lennék csalódott.

Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2016.05.03. 23:19:27

Nero. írta:
Szégyen... Így valószínűleg a Real ellen se lesz ott a döntőben. Tizenegyedik BL, óriási...
De az nem UEFA-s ember volt, hanem az Atletico stábjából valaki. Itt van róla kép is.
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.03. 23:12:12

Bob_Marley írta:És még annyit, hogy mit kéne játszaniuk, mikor 180 perc alatt 0 azaz 0 percig álltak kiesésre!
Mondjuk mutathatnának valamit a labdával, ha már labdarúgásnak hívják a sportágat. Értem, hogy ez az eredményes, de én és a legtöbb fociszurkoló ezt nem vagyunk hajlandóak elviselni. Tudom, hogy nem számít, de nekem ez nagyon fájó, hogy ezzel ott lehet lenni egy BL döntőben, ráadásul ennyi bírói hiba segítségével.
Bob_Marley írta:Les nem les meg nagyon centis volt, nem is tudok benne dönteni. Szerintem előrébb volt a teste a Griezmannak.
Akkor nincs miről beszélni.
Válasz küldése