Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban,őket elfelejtettem.TripleH írta:Azért az egy hollandnál a PSG talán erősebb.daffy írta: 1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
Azért az egy hollandnál a PSG talán erősebb.daffy írta: 1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
így van, ezt írtam utólag szerkesztve én isdaffy írta:1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
Ott az Európa Liga. A döntő résztvevői induljanak a szuperligában a következő szezonban,ha maguktól a bajnokságban nem kvalifikálják magukat.visca el barca írta:]
értem én, hogy olyan "Bobosan" () meg kell adni az esélyt a kicsiknek is
igen, erről van szó, sokszor írom én is, hogy a bl helyett kell egy szuperliga. értem én, hogy olyan "Bobosan" (daffy írta:Ennek megoldása számomra a szuperliga. Lenne a 12 nagy,akik liga rendszerben 11 meccset/csapat lenyomva eldöntik,hogy ki a legény a vidéken. Nem megterhelőbb az a 11 meccs,mint eljutni a bl végéig. A liga miatt az eredményt is igazságosabbnak tartanám.visca el barca írta: remélem azért az uefánál is érzik h kezd gáz lenni ez az állandó apoel, sálke, bvb, wolfsburg féle "sorsolás". értem én, hogy mindent a pénz diktál és a realra 10-20-100x annyian kíváncsiak mint egy kiscsapatra, de mintha kezdenének átesni a ló túloldalára
De marhára nem mindegy MIKOR!!!!!!!De hogy a 4. Cityt vagy a 2. Arsenlt vagy a 12. Chelseat kapod a között sincs különbség.
Nem en irtam, de ez nagyon gaz...ntibi67 írta:Ez tudtommal egy Barca oldal igy elég nehéz,jól érteni azt,hogy "anyámasszonykatonája".De ha már viccesnek akarod mutatni magadat,légyszives írjál néhány ilyen magyartalan jelzőt a szeretett madrid játékosaidra is.daffy írta:Az,hogy ésszel kell játszani. Nem elég,ha Stam előrevágja a labdát. Nem elég,ha Gattuso tripla tüdővel lohol. Egy vkp már nem egy marha nagy néger,hanem egy 180 centis Verratti vagy egy "anyámasszonykatonája"(értsd jól) Busquets. Shevchenkot vessük össze Neymarral vagy Suarezzel. Vagy egy Inzaghit. Falábúak. De éltek és virultak akkor. Ma a technikátlan játékosok a kiesés elől menekülő csapatokban vannakBarcaforever írta:
Tudom, de nem tudom mi az oka komolyan.
Már megbocsáss de itt megint csak valami real specifikus csusztatást érzek (mosdatást) vagy én értem félre: Tavaly= 2014/2015 bajnokok ligájaA tavalyi német második, az olasz második és az angol második helyezettet kaptuk. Régebben nem ezeket hívtuk "noname" csapatoknak.
Ez tudtommal egy Barca oldal igy elég nehéz,jól érteni azt,hogy "anyámasszonykatonája".De ha már viccesnek akarod mutatni magadat,légyszives írjál néhány ilyen magyartalan jelzőt a szeretett madrid játékosaidra is.daffy írta:Az,hogy ésszel kell játszani. Nem elég,ha Stam előrevágja a labdát. Nem elég,ha Gattuso tripla tüdővel lohol. Egy vkp már nem egy marha nagy néger,hanem egy 180 centis Verratti vagy egy "anyámasszonykatonája"(értsd jól) Busquets. Shevchenkot vessük össze Neymarral vagy Suarezzel. Vagy egy Inzaghit. Falábúak. De éltek és virultak akkor. Ma a technikátlan játékosok a kiesés elől menekülő csapatokban vannakBarcaforever írta:
daffy írta:Ennek megoldása számomra a szuperliga. Lenne a 12 nagy,akik liga rendszerben 11 meccset/csapat lenyomva eldöntik,hogy ki a legény a vidéken. Nem megterhelőbb az a 11 meccs,mint eljutni a bl végéig. A liga miatt az eredményt is igazságosabbnak tartanám.visca el barca írta: remélem azért az uefánál is érzik h kezd gáz lenni ez az állandó apoel, sálke, bvb, wolfsburg féle "sorsolás". értem én, hogy mindent a pénz diktál és a realra 10-20-100x annyian kíváncsiak mint egy kiscsapatra, de mintha kezdenének átesni a ló túloldalára
Ki lehet forgatni amit írtam ,de második hellyel kvalifikálták magukat a Bl-re. Az más kérdés, hogy a keretük nem bírta a kettős terhelést. De igazából mindegy is. A német bajnokságból a München kivételével senki nem számít nehéz ellenfélnek. Ez lenne a mondandóm lényege. Az is mindegy, hogy az olasz második vagy a 8. helyezettet kapod mert egy szint. De hogy a 4. Cityt vagy a 2. Arsenlt vagy a 12. Chelseat kapod a között sincs különbség.visca el barca írta:wolfsburg mint második?2009-ben bajnokságot is nyert
lényegében egy bundesliga bajnokot ütöttetek ki! sőt, a róma már kétszer is volt bajnok, úgyhogy dupla nagy teljesítmény
![]()
Ennek megoldása számomra a szuperliga. Lenne a 12 nagy,akik liga rendszerben 11 meccset/csapat lenyomva eldöntik,hogy ki a legény a vidéken. Nem megterhelőbb az a 11 meccs,mint eljutni a bl végéig. A liga miatt az eredményt is igazságosabbnak tartanám.visca el barca írta: remélem azért az uefánál is érzik h kezd gáz lenni ez az állandó apoel, sálke, bvb, wolfsburg féle "sorsolás". értem én, hogy mindent a pénz diktál és a realra 10-20-100x annyian kíváncsiak mint egy kiscsapatra, de mintha kezdenének átesni a ló túloldalára
Úgy értettem,hogy anno egy Shevchenko vagy egy Owen aranylabdát kapott. Ma el tudsz ilyet képzelni? Higuain vagy Kane a bogyó közelébe kerülhet? Most a Juventusnak a bajnokságban hány nehéz meccse van? 2-3 kb. Hol vannak a Roma,Lazio,Milan,Inter elleni rangadók,ahol mind a 8-10 meccs kétesélyes volt. Angliában nem az a kirdés,hogy ki a jobb csapat,hanem hogy ki a kevésbé rossz. A Leicesterről senki sem hiszi,hogy jövőre 6ban lesznek,most meg bajnokok voltak. Nekem ez a foci silányodása. Természetesen a véleményem szubjektív,ellenben olyan határozott,aminek ellenkezőjéről nem lehetne meggyőzni. (ezzel arra céloztam,hogy kifejezetten örömmel beszélgetek erről,de nem lesz a dolognak olyan vége,hogy kézenfogva egyetértünkLG írta:..
Mert van 5-6 csapat. Abból ideális esetben 2 vagy 3 kerül egy ágra. Így megint lehet olyan ág,ahol akár a Barca egy komoly csapattal találkozik a döntőig. A másik kettő sörmeccs. Most a 6ból 4 került azonos ágra. Na puff. Ha lenne értelmes Milan,Inter,Liverpool,Mu,Arsenal akkor nem lenne ilyen a bl.Pontosabban a sorsolásé... mégicsak furcsa, hogy valaki ugy jut el egy döntőig, hogy szinte noname csapatokkal játszik,
raul72 írta:
A tavalyi német második, az olasz második és az angol második helyezettet kaptuk. Régebben nem ezeket hívtuk "noname" csapatoknak. Arról már nem a Real tehet hogy 4 maximum 5 olyan csapat van európában aki nem számít nonamenek... Ha pár évvel ezelőtt nézzük, ezeknek a ligáknak a második helyezettjei komoly kihívásokat jelentettek volna. Most meg van a bayern, a barca, az atleti , a madrid meg esetleg a juventus nagyon talán a psg, de ha őket kapjuk se mondta volna senki, hogy nehéz volt a sorsolásunk...
A tavalyi német második, az olasz második és az angol második helyezettet kaptuk. Régebben nem ezeket hívtuk "noname" csapatoknak. Arról már nem a Real tehet hogy 4 maximum 5 olyan csapat van európában aki nem számít nonamenek... Ha pár évvel ezelőtt nézzük, ezeknek a ligáknak a második helyezettjei komoly kihívásokat jelentettek volna. Most meg van a bayern, a barca, az atleti , a madrid meg esetleg a juventus nagyon talán a psg, de ha őket kapjuk se mondta volna senki, hogy nehéz volt a sorsolásunk...francisco franco. írta:Pontosabban a sorsolásé... mégicsak furcsa, hogy valaki ugy jut el egy döntőig, hogy szinte noname csapatokkal játszik, akiknek már az is nagy szó, hogy továbbjutnak egy csoportkörből.Nem a Real Madrid szégyene az idei bl,hanem a mai labdarúgásé.
A City meg az adott 3-as leggyengébbje volt...öröltek annak, hogy eletükben először elődöntősök...
Azért ez egy kicsit ferdítés, mert a jelenből kiemelek a két talán legtechnikásabb vkp-t, a csatároknál szintén, pedig ma is vannak mindkét poszton olyanok, akiknek nem kiemelkedő a játékintelligenciája, technikai tudása, de mégis ott vannak a legjobbak között, ha nem is top 3-ban, de top 10-ben.daffy írta:Az,hogy ésszel kell játszani. Nem elég,ha Stam előrevágja a labdát. Nem elég,ha Gattuso tripla tüdővel lohol. Egy vkp már nem egy marha nagy néger,hanem egy 180 centis Verratti vagy egy "anyámasszonykatonája"(értsd jól) Busquets. Shevchenkot vessük össze Neymarral vagy Suarezzel. Vagy egy Inzaghit. Falábúak. De éltek és virultak akkor. Ma a technikátlan játékosok a kiesés elől menekülő csapatokban vannakBarcaforever írta:
Pontosabban a sorsolásé... mégicsak furcsa, hogy valaki ugy jut el egy döntőig, hogy szinte noname csapatokkal játszik, akiknek már az is nagy szó, hogy továbbjutnak egy csoportkörből.Nem a Real Madrid szégyene az idei bl,hanem a mai labdarúgásé.
Ez szerintem hülyeség már bocs, az utóbbi 10 év legrosszabb döntöjét pont a két madridi csapat játszotta. Még a 2 évvel ezelőtti hagyjám is mert tényleg 5 gól volt, de a mostani...és még csak arra se lehet fogni, hogy az Atma buszozott.Az egész foci silányodott az utóbbi 10 évben.
Az,hogy ésszel kell játszani. Nem elég,ha Stam előrevágja a labdát. Nem elég,ha Gattuso tripla tüdővel lohol. Egy vkp már nem egy marha nagy néger,hanem egy 180 centis Verratti vagy egy "anyámasszonykatonája"(értsd jól) Busquets. Shevchenkot vessük össze Neymarral vagy Suarezzel. Vagy egy Inzaghit. Falábúak. De éltek és virultak akkor. Ma a technikátlan játékosok a kiesés elől menekülő csapatokban vannakBarcaforever írta:
Tudom, de nem tudom mi az oka komolyan. Addig oké, hogy Messi és Ronaldo a világ előtt jár, de van még 10 játékos a pályán. A Milan-Inter-Juventus-MU-Arsenal-Chelsea-City nemzetközi átütő sikere nagyon hiányzik véleményem szerint. A Juventus erős nagyon, de a többieket 5ből 4x megveri 2 meccsen a 3 nagy spanyol csapat. Érdekes.daffy írta:Nem a Real Madrid szégyene az idei bl,hanem a mai labdarúgásé. Az egész foci silányodott az utóbbi 10 évben. 5 csapatba tömörülnek azok a játékosok,akik képesség alapján kiemelkedőnek mondhatók. 10 éve bajnokságonként volt 5 csapat,nem összesen. Tégy be most egy Stam-Davids-Gattuso sort. Meccsenként kapna valamelyik pirosat,annyira elpuhult az egész. Ez inkább színészet,mintsem férfiak játéka. Én minden színészkedést utólag pénzbírsággal súlytanék,mely egy heti,két heti,egy havi,stb fizetés lenne. Aztán lehet gondolkodni.Barcaforever írta:...