gg86 írta:A Realnak idén is jók az esélyei a végső győzelemre. Igazából nekik az elődöntőnél kezdődik a BL, elég lehozni 2 jó meccset és meg is van a kupa. Következő körben Benfica, Leicester, vagy ha nagyon pechesek a Sevilla vár rájuk.
"igazából nekik az elődöntőnél kezdődik a BL" sajnos ezzel minden össze lett foglalva...
Nem tudom h szándékos vagy sem, de hihetetlen hogy sosincs szerencsénk kb sorsolással..
Most is kaphattunk volna egy Portot, aztán rossz formában de tovább mennénk, tavaszra meg lehet összeállnánk... Erre jön egy, talán a klubtörténetük legjobb meccsét kifogó PSG és szétver minket...
Majd kapnak egy Leicester-Benficát a negyeddöntőben, aztán elődöntőben megint jöhet egy "keményebb" csapat, mondjuk egy City, akik szintén ellenünk játszották életük meccsét, a döntőben meg bármi lehet...
Persze tudom nem a riválissal kéne foglalkozni, de bosszantó hogy hihetetlenül nincs szerencsénk..Állítólag ez kiegyenlítődik,gyakorlatilag meg...a 2009-es Chelsea elleni szerencse óta
mikor is volt úgy igazán szerencsénk?
2010-es Inter..Áhh felejtős az az utolsó percben elvett továbbjutást érő gól, meg az odavágón többméteres lesgól...Ibra olyan szintű lerántásáról nem is beszélve, amitől meze is szétszakadt, de tizi sem járt..
2012-es Chelsea ellen? Fájdalmas...
2014 Atleti?
2016 Atleti? ahol nem fújta be a "kedves" Rizzoli az utolsó percben a tizit nekünk, mikor fordítva félórája befújta?
Komolyan, miért nem lehetett legalább ezek közül valamelyiken kicsivel több szerencsénk?
Miért van az hogy bizonyos csapatok mákosgubát fogyasztanak egész nap(már a sorsolásnál is), mi meg sorra szívunk? Mikor volt számunkra kedvező sorsolás legutoljára? Elég rég volt tréningmeccsünk a legjobb 16 között, sorra City,Arsenal-okat kapunk..
Valahogy nagyon nem néz ki kiegyenlítettnek a szerencse...
Persze tudom, a "butthurt"-ság beszél belőlem, és jobban kéne játszania a csapatnak, de mint láthattuk, fontos a szerencse, mert egyesek kedvező sorsolással BL-t nyernek mert sokáig megfelelő csapatokat kapnak és belelendülnek, mi meg sorra a legnehezebbekből, és jóval esélyesebb 1 rossz meccset kifogni(mint kedden) és pápá..