Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

Spanyol bíró...csak nem igazad let...Mateo Tahóó...csababarca írta:City-Monacon spanyol bírók, az izgi lesz így biztosan.![]()
Amúgy nem gondolnám egyértelmű favoritnak a cityt, főleg amennyire itt fel volt dícsérve a Monaco, plusz látva, hogy mit műveltek eddig a gyorsan kontrázó és letámadó csapatok a cityvel, fifty-fifty minimum.
Másik az totál érdektelen meccs, szerintem simán továbbmegy a Tico, hogy aztán a RM újra beárazhassa őket ahogy kell.
Úgy, ahogy a kupában, vagy mint tavaly a bajnokságban, nem kell tulok becsokizni, túl vannak fujva picit. Közben Caballero mit csinált...Nero. írta:Ezekkel megint nagyon kellemetlen lesz talalkozni barki is kapja oket. Nem tudom hogy fogjuk megverni oket a Calderonba.

Nero. írta:Ezekkel megint nagyon kellemetlen lesz talalkozni barki is kapja oket. Nem tudom hogy fogjuk megverni oket a Calderonba.

Kicsit vicces, de ha például az Atlético csak egy icipicit lenne mákosabb, akkor most lenne 2 BL címük, a Madrid meg hajhászná a 10.-et ami közül jórésze BEK diadal.recrea írta:Imádom, amikor a szerencsére fogjátok és/vagy jósoltok, h mi lesz meg mi lett volna
Mondjuk az tényleg könnyű volt mert állítólag már a félidőbe összeverekedtek a német játékosok Messi mezéért.gg86 írta:Utoljára 5 éve(!), Pep utolsó szezonjában került utunkba az egyenes kieséses szakaszban kifejezetten könnyű ellenfél (Leverkusen).MessiNeymarSuarez írta: Nem tudom h szándékos vagy sem, de hihetetlen hogy sosincs szerencsénk kb sorsolással..
Utoljára 5 éve(!), Pep utolsó szezonjában került utunkba az egyenes kieséses szakaszban kifejezetten könnyű ellenfél (Leverkusen).MessiNeymarSuarez írta: Nem tudom h szándékos vagy sem, de hihetetlen hogy sosincs szerencsénk kb sorsolással..