Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.21. 21:21:35

Na Atleti tovább is jutott kb.. :D

Fenéért nincs szerencsénk legalább egyszer és kapunk mi is egy könnyüt...

Közben Lahoz alakit
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.21. 21:18:54

Nero. írta:Ezekkel megint nagyon kellemetlen lesz talalkozni barki is kapja oket. Nem tudom hogy fogjuk megverni oket a Calderonba. :oops:
Úgy, ahogy a kupában, vagy mint tavaly a bajnokságban, nem kell tulok becsokizni, túl vannak fujva picit. Közben Caballero mit csinált...
Lahoz te vak. :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2017.02.21. 21:22:49-kor.
pep71
Entrenador del Barça

2017.02.21. 21:18:18

ez a hátul passzolgatás...kapussal..tiszta Barca..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.21. 21:17:55

Most nem szabad megzuhanni, mert lehet itt keresnivalója a Monaconak, eljutottak az ellenfél kapujáig és ők tudták a ritmust diktálni.

Ott is az 1-1

Bízom benne valaki kint van Londonban, ha jhv és univerzális játékost keressünk van egy ott kettesben. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2017.02.21. 21:19:20-kor.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.21. 21:16:41

Nero. írta:Ezekkel megint nagyon kellemetlen lesz talalkozni barki is kapja oket. Nem tudom hogy fogjuk megverni oket a Calderonba. :oops:

easy win, 0-2.

City is vezet, meglepően jól odavágóznak ahhoz képest hogy Pep az edző :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.21. 21:15:02

Ezekkel megint nagyon kellemetlen lesz talalkozni barki is kapja oket. Nem tudom hogy fogjuk megverni oket a Calderonba. :oops:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
pep71
Entrenador del Barça

2017.02.21. 21:12:12

Ez a De Bruyne nagyon nagy játékos, elnézegetném a Barcában is, de azért AG bőven magasabb szint :D Agüero meg mit hagyott ki...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.02.21. 21:11:35

Na akkor itt ez eldőlt. Legalább harcolt volna meg érte az Atletico így hétvége előtt...
Na a City ids vezet. Azért ahogy a Sané gyerek maga elé húzta a zsugát a középreadás előtt az nem volt csúnya. Eléggé kezd formába lendülni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2017.02.21. 21:13:45-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.21. 21:02:43

Én meg a citynek drukkolok, de ezek a fajta csapatok sose ízlettek a Pep-teameknek.
A rutin persze számíthat,ha egyben maradnának, jövőre lehetnének faktorok inkább.

Azért mekkora blama Bravonak, hogy egy Caballero kiszorította. :oops:

Atletico meg tovább is jutott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.21. 20:55:34

A Monacoban azért vannak elég rutintalanok, ez szerintem sokat számít és a fogadóirodák és a szaksajtó is a City tartja esélyesnek. Hiába nagyon jó Lemar vagy Bakayoko még nem az a szint mint egy Silva vagy Bruyne. Na meglássuk, én a Monaconak szorítok, de próbálom objektíven nézni.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.21. 20:50:01

City-Monacon spanyol bírók, az izgi lesz így biztosan. :mrgreen:

Amúgy nem gondolnám egyértelmű favoritnak a cityt, főleg amennyire itt fel volt dícsérve a Monaco, plusz látva, hogy mit műveltek eddig a gyorsan kontrázó és letámadó csapatok a cityvel, fifty-fifty minimum.

Másik az totál érdektelen meccs, szerintem simán továbbmegy a Tico, hogy aztán a RM újra beárazhassa őket ahogy kell.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.21. 20:35:13

Lehet javítani egy spanyol csapatnak, idegenbeli gól kell az Atleticotól és jók lehetnek.

Másikon a City az egyértelmű favorit, de nagyon bízok a franciákban, hogy sebességben meglephetik az angolokat és egy iksz már fantasztikus lenne.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.17. 07:36:20

Én is pedzegettem már és sajnos az El sem úgy sikerült a spanyol csapatoknak mint korábban, szomorú.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.02.17. 06:10:19

Tegnap a végére az Apoel szépített 3-2-re, a Roma meg elrakta a negyediket, nagyon-nagyon rég nem kezdték ilyen gyengén a spanyolok az egyenes kiesést. Ezek után én a Sevillát és az Atleticot sem tartom akkora favoritnak a párharcukban, mint előzetesen gondoltuk volna. A Leicester amúgy is mindent a BL-re rak fel idén, és a Bayer szintű német erős középcsapatok is egy-egy meccsre nagyon feltudják szívni magukat, ezt tapasztalhattuk mi is párszor az elmúlt években, a Real is tavaly a Wolfsburg ellen.

A Real lehet egyedül elégedett az odavágó után, de kapott gól miatt ők sem teljesen. Bízom benne, hogy otthon a Napoli egészen más mentalitásban fut ki a pályára, a Real meg talán kissé elbízza magát, és akkor még nincs lefutva a párharc.
Barca333
Jugador del Barça

2017.02.17. 01:05:27

recrea írta:Imádom, amikor a szerencsére fogjátok és/vagy jósoltok, h mi lesz meg mi lett volna :D
Kicsit vicces, de ha például az Atlético csak egy icipicit lenne mákosabb, akkor most lenne 2 BL címük, a Madrid meg hajhászná a 10.-et ami közül jórésze BEK diadal. :D
recrea
Llegenda del Barça

2017.02.17. 00:13:35

Imádom, amikor a szerencsére fogjátok és/vagy jósoltok, h mi lesz meg mi lett volna :D
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.17. 00:07:55

gg86 írta:
MessiNeymarSuarez írta: Nem tudom h szándékos vagy sem, de hihetetlen hogy sosincs szerencsénk kb sorsolással..
Utoljára 5 éve(!), Pep utolsó szezonjában került utunkba az egyenes kieséses szakaszban kifejezetten könnyű ellenfél (Leverkusen).
Mondjuk az tényleg könnyű volt mert állítólag már a félidőbe összeverekedtek a német játékosok Messi mezéért. :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
gg86
Jugador d'estrella

2017.02.16. 23:52:34

MessiNeymarSuarez írta: Nem tudom h szándékos vagy sem, de hihetetlen hogy sosincs szerencsénk kb sorsolással..
Utoljára 5 éve(!), Pep utolsó szezonjában került utunkba az egyenes kieséses szakaszban kifejezetten könnyű ellenfél (Leverkusen).
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.16. 23:44:01

gg86 írta:A Realnak idén is jók az esélyei a végső győzelemre. Igazából nekik az elődöntőnél kezdődik a BL, elég lehozni 2 jó meccset és meg is van a kupa. Következő körben Benfica, Leicester, vagy ha nagyon pechesek a Sevilla vár rájuk.
"igazából nekik az elődöntőnél kezdődik a BL" sajnos ezzel minden össze lett foglalva...

Nem tudom h szándékos vagy sem, de hihetetlen hogy sosincs szerencsénk kb sorsolással..
Most is kaphattunk volna egy Portot, aztán rossz formában de tovább mennénk, tavaszra meg lehet összeállnánk... Erre jön egy, talán a klubtörténetük legjobb meccsét kifogó PSG és szétver minket...
Majd kapnak egy Leicester-Benficát a negyeddöntőben, aztán elődöntőben megint jöhet egy "keményebb" csapat, mondjuk egy City, akik szintén ellenünk játszották életük meccsét, a döntőben meg bármi lehet...

Persze tudom nem a riválissal kéne foglalkozni, de bosszantó hogy hihetetlenül nincs szerencsénk..Állítólag ez kiegyenlítődik,gyakorlatilag meg...a 2009-es Chelsea elleni szerencse óta

(bár akkor bőven tévedett a kárunkra is, elég odavágón lévő elmaradt tizit, sárgákat, téves lest stb-t nézni, visszavágón Abidal vicc piroslapját amit Drogbának kellett volna kapni kőkemény talpalásért, Ballack kezezéséét stb-t nézve)
mikor is volt úgy igazán szerencsénk?
2010-es Inter..Áhh felejtős az az utolsó percben elvett továbbjutást érő gól, meg az odavágón többméteres lesgól...Ibra olyan szintű lerántásáról nem is beszélve, amitől meze is szétszakadt, de tizi sem járt..

2012-es Chelsea ellen? Fájdalmas...

2014 Atleti?

2016 Atleti? ahol nem fújta be a "kedves" Rizzoli az utolsó percben a tizit nekünk, mikor fordítva félórája befújta?

Komolyan, miért nem lehetett legalább ezek közül valamelyiken kicsivel több szerencsénk?
Miért van az hogy bizonyos csapatok mákosgubát fogyasztanak egész nap(már a sorsolásnál is), mi meg sorra szívunk? Mikor volt számunkra kedvező sorsolás legutoljára? Elég rég volt tréningmeccsünk a legjobb 16 között, sorra City,Arsenal-okat kapunk..
Valahogy nagyon nem néz ki kiegyenlítettnek a szerencse...

Persze tudom, a "butthurt"-ság beszél belőlem, és jobban kéne játszania a csapatnak, de mint láthattuk, fontos a szerencse, mert egyesek kedvező sorsolással BL-t nyernek mert sokáig megfelelő csapatokat kapnak és belelendülnek, mi meg sorra a legnehezebbekből, és jóval esélyesebb 1 rossz meccset kifogni(mint kedden) és pápá..
gg86
Jugador d'estrella

2017.02.16. 23:30:46

A Realnak idén is jók az esélyei a végső győzelemre. Igazából nekik az elődöntőnél kezdődik a BL, elég lehozni 2 jó meccset és meg is van a kupa. Következő körben Benfica, Leicester, vagy ha nagyon pechesek a Sevilla vár rájuk.
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.02.16. 23:30:39

LG írta:A Roma pedig 3-0-ra vezet a Villarreal otthonában. A Celta otthon kikapott a Sakhtaról. Idén megtörhet a nagy spanyol hegemónia az európai kupasorozatokban. Csak nehogy a Real legyen a megmentő... Tudom, nem illik irigykedni, meg magunkkal kell foglalkozni, de én őszintén megmondom, igenis bántana, ha idén is behúznák, ezzel az első sikeres címvédők lennének, és 4 év alatt a 3. BL sikerük lenne, ami eddig szintén nem sikerült senkinek, még a mi korszakos csapataink sem. Ráadásul a bajnokság állását tekintve valószínűleg az első Liga-BL duplájuk is meglenne a modern érában. Szóval nem, nem hiányzik ez. [-X
Tény hogy nehéz gombóc lenne, de le kellene nyelni. Engem jobban érdekel, hogy a Barca talpra álljon. Egyébként ha megnézed az őszi és az idei meccseiket közel sem akkora pengék csak jött egy lesgól, jött egy 94. perces gól és kész. Nem alázták szét az egész bajnokságot. A többször betliző és már szétesőben lévő Barcával is 1-1 lett. Szerintem A Bayern lazán, de még a Juve is meg tudná állítani őket. Én kedvelem a Juve-t. [auto_cenzúra] jól tudnak védekezni és nagyon szervezett játékot tudnak tolni ami ellen a Real is megakadna. Tavaly a Bayern is elég komoly bírói hibák miatt tudott túlmenni csak a Juve-n. Egyébként meg teljesen megértem azokat akik már unják hogy a spanyolok ennyire nyomasztóak. Nekem van MU, Juve drukker ismerősöm és bár szeretik nézni a spanyol játékot, de már a tökük tele van hogy Barca, Real, Atletico főlény van a BL-ben, EL-ben meg Sevilla. Jó igaz. Nőjenek fel a feladathoz a többiek és lehet nyerni :)
Csak is Puyol
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.16. 23:27:50

Barca333 írta:Szerintem a mi címvédésünktől tavaly jobban aggódtak. Azért az Atlético elleni párharcig nem csak statisztikai rekordokat döntögettünk, hanem a játék is zseniális volt. Mégsem lett belőle semmi. Nem kell aggódni szerintem.
Az a baj hogy tavaly is ezt mondtuk, hogy mi aratunk, ők meg majd szépen kiesnek...
Ehhez képest ők döntőbe jutottak(vicc úton de ez mellékes), megnyerték, mi meg kizúgtunk Atleti ellen sajnos...

Azóta meg kb elfelejtettünk focizni..Nem képesek reagálni arra hogy az ellenfél megtanult hatásosan letámadni, és koncepció sincs...Itt tartunk hogy mi kiesünk a legjobb 16 között, ők meg tovább mennek, és ki tudja mi lesz, pláne hogy a legtöbb csapat telegatyával lép ki ellenük(mint pl a Napoli tegnap)
Barca333
Jugador del Barça

2017.02.16. 23:08:40

Szerintem a mi címvédésünktől tavaly jobban aggódtak. Azért az Atlético elleni párharcig nem csak statisztikai rekordokat döntögettünk, hanem a játék is zseniális volt. Mégsem lett belőle semmi. Nem kell aggódni szerintem.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.16. 23:05:12

Én még mindig nem készülök Real címvédésre. Ezt a félős Napolit még mi is vertük volna. Bayern, PSG, Juve, City ellátnák a bajukat szerintem.
Mondjuk ha megint behúznák az hatalmas gyomros lenne... 12 BL, első címvédők, semmissé vállna számukra az hogy 10 éven át kisebb megszakitásokkal alázgattuk őket.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.16. 23:01:24

LG írta:A Roma pedig 3-0-ra vezet a Villarreal otthonában. A Celta otthon kikapott a Sakhtaról. Idén megtörhet a nagy spanyol hegemónia az európai kupasorozatokban. Csak nehogy a Real legyen a megmentő... Tudom, nem illik irigykedni, meg magunkkal kell foglalkozni, de én őszintén megmondom, igenis bántana, ha idén is behúznák, ezzel az első sikeres címvédők lennének, és 4 év alatt a 3. BL sikerük lenne, ami eddig szintén nem sikerült senkinek, még a mi korszakos csapataink sem. Ráadásul a bajnokság állását tekintve valószínűleg az első Liga-BL duplájuk is meglenne a modern érában. Szóval nem, nem hiányzik ez. [-X
Ezt sajnos én is egy ideje mondogatom...Finoman szólva a foci szégyene lenne, ha a tavalyi vicc menet mellé még BL-t is nyernének..
Persze ha ezt zseniális, kiváló játékkal teszik akkor megérdemlik, de ha úgy fogják tolni mint tavaly a City ellen,akkor no comment.

Én nagyon szomorú lennék, ha annyi legendás csapat után pont egy ilyen Real Madrid lenne az első címvédő...ha már Real Madrid, akkor védtek volna címet inkább a Galaktikusok...

Nemrég azt mondtam, hogy max mi tudnánk megállítani őket, de sajnos ez már elszállni látszik, PSG meg gyanítom következő körben egy Benfica-szintű csapat ellen meg majd kizúg..

Azért az durva, hogy kedden pont arról volt szó, hogy most a Barcát várják esélyesnek, erre már lényegében aznap kizúgtunk..
Pedig nemrég egy lesajnált gyenge csapat volt pár hónapja, és jöttek is a kommentek hogy mennyire jól jártunk velük és hogy komolyabb ellenfél egy Napoli pl..Hát nem úgy tűnik.
Válasz küldése