Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nevetséges, egy BL továbbjutást el is ment a City-nek..de gondolom a következő körben ugyanúgy meccset fog vezetni Lahoz...MessiNeymarSuarez írta:Mikor jönnek már rá hogy katasztrofálisak a spanyol birok?
Spanyol bíró...csak nem igazad let...Mateo Tahóó...csababarca írta:City-Monacon spanyol bírók, az izgi lesz így biztosan.![]()
Amúgy nem gondolnám egyértelmű favoritnak a cityt, főleg amennyire itt fel volt dícsérve a Monaco, plusz látva, hogy mit műveltek eddig a gyorsan kontrázó és letámadó csapatok a cityvel, fifty-fifty minimum.
Másik az totál érdektelen meccs, szerintem simán továbbmegy a Tico, hogy aztán a RM újra beárazhassa őket ahogy kell.
Úgy, ahogy a kupában, vagy mint tavaly a bajnokságban, nem kell tulok becsokizni, túl vannak fujva picit. Közben Caballero mit csinált...Nero. írta:Ezekkel megint nagyon kellemetlen lesz talalkozni barki is kapja oket. Nem tudom hogy fogjuk megverni oket a Calderonba.
Nero. írta:Ezekkel megint nagyon kellemetlen lesz talalkozni barki is kapja oket. Nem tudom hogy fogjuk megverni oket a Calderonba.