Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
safranek
Barça B

2024.07.02. 21:14:13

Feast4 írta:
2024.07.02. 13:59:37
La Masia1 írta:
2024.07.01. 22:00:36

A Barca továbbra is az egyik legnagyobb név a fociban. Presztizs és imázs terén kb. csak a Real előzi meg.
Bocs ez most nem csak neked szól, csak nálad akadt meg a szemem rajta. Honnan szeditek gyerekek?
Szerintem ez meg mindig igaz. Lehet rossz hasonlat, de az nba-ben a bulls az egyik legkevesebb nezot vonzott MJ korszak elott, mar majdnem 30 eve befejezte a bull-os palyafutasat, de csak az utobbi evekben csuszott le a nezoszam a top3-bol. Pedig nagyobb [auto_cenzúra] tulaj es gm nem sok van az egesz ligaban, mint amit a bulls felvonultatott ebben az idoszakban. A barcelona azert Messi idoszak elott is orias klub volt es ez nem fog valtozni egy laporta vagy deco miatt.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.02. 17:42:20

Peter írta:
2024.07.02. 16:02:31
Legjobb esetben is most próbálunk tenni annak érdekében, hogy előremutató legyen..... :lol:

Legalábbis az edzőváltás szándéka ezt hivatott üzenni. Egyéb vonatkozásban pedig ma még semmit sem tudunk a jövőről. Azt azért lássuk már be, hogy sem Gündogan, sem Lewa nem előremutató, ahogyan Alonso, Inigo, Robi sem azok voltak. Nem tudom kihagyni azt a Xavi projektet sem, ami Busi köré épült majd össze is dőlt. Milyen projekt mutatott előre eddig?

Ez volt tegnap, oké. Ma még nem tudjuk mi a sportszakmai projekt, csak annyit, hogy Flick az edző.
Holnap tudjuk mi lesz? Abban picit bízom, hogy Flick tudja, mi lesz holnap.
Erre rá lehet mondani, hogy előremutató szakmai projekt tele fiatallal?
Maximum jóindulattal bízni lehet benne és reménykedni.

Arról a nagyon nem elhanyagolható tényről nem beszélve, hogy éppen a pénz hiánya miatt lettünk kénytelenek előkapni ezt a jól csengő "tele fiatal" szlogent, miközben ha volt némi pénz, azt Lewára égettük és égetjük a nem apró fizetésére, ahogy Inigo bérére is.
Továbbá Koeman is és Xavi is akkor nyúlt a fiatalokhoz, amikor az öreg brigád lesérült.
Szóval, ha ezek megalapoztak egy fiatalokra épülő szakmai projektet, akkor háttal ültem a stadionban és a képernyő előtt is.

Ha lesz szakmailag előremutató projekt, akkor elhiszem....ha látom is.... :lol:
Hidd el, legelsők között örülnék, ha látnám.
Pár tízmilliós ráfordítással (vétel/eladás)lecserélték az egész keretet, pedig eléggé hátráltatva voltak. Ahogy írtam, tele fiatallal(Kounde, Fort, Araujo, Cubarsi, Garcia?, Faye, Balde, Gavi, Pedri, Fermin, Yamal, Ferran?, Roque?) és Stegen, De Jong?, Christensen, Raphinha is simán elfocizik még minimum 4-5 évet, vagy cseréljük (főleg a kérdőjelesek)az árukon őket. Gündogan ingyen egy klasszis játékos 2-3 évre, a rengeteg fiatal mellé. Lewy leigazolásával én sem értettem egyet, de nézzük már azt is, hogy a teljesítménye mellett mekkora a marketing értéke. (nemrég voltam kint spanyol boltban, 10 eladó mezből kb. 8 Lewandowskié volt)
Igazából ahogy lejjebb írtam, kellene idén egy vkp-s, egy bal szélső, jövőre egy csatár Lewy helyére, és évekre meglesz a csapat.
Jó lenne pár jó korban (25-30) lévő játékos.
Persze ha lesz pénz, és engednek igazolni, minőségben lehet majd jócskán emelni a szinten. Az új edző el is érheti, akár az adott kerettel. Tavaly a Napoli, idén a Leverkusen értéke is kilőtt.
Szerintem jóval több van ebben a keretben, remélem idén ez majd meg is látszik, ha eredményekben még nem is, de a mutatott játékban.
Off: szerintem jobb a keretünk, mint a spanyol válogatotté, de valahogy a válogatott játéka nekem tetszetősebb.
Peter
Director del Fútbol

2024.07.02. 16:02:31

FcBarcelona1 írta:
2024.07.02. 15:34:57
Sportszakmai projektünk is előre mutató, tele fiatallal,
Legjobb esetben is most próbálunk tenni annak érdekében, hogy előremutató legyen..... :lol:

Legalábbis az edzőváltás szándéka ezt hivatott üzenni. Egyéb vonatkozásban pedig ma még semmit sem tudunk a jövőről. Azt azért lássuk már be, hogy sem Gündogan, sem Lewa nem előremutató, ahogyan Alonso, Inigo, Robi sem azok voltak. Nem tudom kihagyni azt a Xavi projektet sem, ami Busi köré épült majd össze is dőlt. Milyen projekt mutatott előre eddig?

Ez volt tegnap, oké. Ma még nem tudjuk mi a sportszakmai projekt, csak annyit, hogy Flick az edző.
Holnap tudjuk mi lesz? Abban picit bízom, hogy Flick tudja, mi lesz holnap.
Erre rá lehet mondani, hogy előremutató szakmai projekt tele fiatallal?
Maximum jóindulattal bízni lehet benne és reménykedni.

Arról a nagyon nem elhanyagolható tényről nem beszélve, hogy éppen a pénz hiánya miatt lettünk kénytelenek előkapni ezt a jól csengő "tele fiatal" szlogent, miközben ha volt némi pénz, azt Lewára égettük és égetjük a nem apró fizetésére, ahogy Inigo bérére is.
Továbbá Koeman is és Xavi is akkor nyúlt a fiatalokhoz, amikor az öreg brigád lesérült.
Szóval, ha ezek megalapoztak egy fiatalokra épülő szakmai projektet, akkor háttal ültem a stadionban és a képernyő előtt is.

Ha lesz szakmailag előremutató projekt, akkor elhiszem....ha látom is.... :lol:
Hidd el, legelsők között örülnék, ha látnám.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.02. 16:00:01

Troym írta:
2024.07.02. 15:53:56
Én Fabianban továbbra sem látok sokat, nem venném meg most sem, ahogy Soler meg el is tűnt, talán még őt említettéket sokat.
Rabiot nem szimpi alapból, de ne válogasson a templom egere a sajtok közül, érte pénzt nem adnék, így azért simán jó vétel ingyen.
Pár éve azért helyettük másokat is lehetett volna hozni, most nem tudok ingyenes alternatívát, aki jobb Rabiotnál és beférne a csapatba.
Különösen úgy, hogy a MARCA is arról ír, hogy Laportának egy nagy nevű támadó kell, aki Nico, elvileg azzal számolnak, pár héten belül rendeződik az FFP helyzet, de vkp-ra nem lesz 50+ millió.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.02. 15:53:56

FcBarcelona1 írta:
Bocs, ha rosszul emlékszem, mintha Rabiot és Fábián leigazolása ellen lettél volna 0, illetve 18 millióért pár éve.
Én Fabianban továbbra sem látok sokat, nem venném meg most sem, ahogy Soler meg el is tűnt, talán még őt említettéket sokat.
Rabiot nem szimpi alapból, de ne válogasson a templom egere a sajtok közül, érte pénzt nem adnék, így azért simán jó vétel ingyen.
Pár éve azért helyettük másokat is lehetett volna hozni, most nem tudok ingyenes alternatívát, aki jobb Rabiotnál és beférne a csapatba.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Troym írta:
2024.07.02. 14:30:00
Bocs, ha rosszul emlékszem, mintha Rabiot és Fábián leigazolása ellen lettél volna 0, illetve 18 millióért pár éve.
Feast: a La Liga és a negatív hírek elérték, hogy sokan így gondolkoznak.
Szponzori szerződéseink az egyik legnagyobbak. Bartomeuék ámokfutását évek alatt tudjuk kompenzálni, az tény, de az 1+ milliárdos adósság mellett is a 3. legnagyobb értékű, és tudtommal a 2. legkedveltebb klub a világon. Ha nem lenne a La Liga FFP-je, simán igazolhatnánk 60-70 milliós játékosokat. Már írtam, hogy lényegében nem is ez számít az UEFA FFP-jének, hanem az, hogy ne legyen veszteséges a klub, ugye reméljük 1 éven belül elérjük gazdasági karok nélkül, az új stadionnal, és a játékosok fizetésének rendezésével. Bérkeret a bevétel 70% alatt legyen, és a játékosok amortizációja lényeges.

Sportszakmai projektünk is előre mutató, tele fiatallal, igaz van 1-2 hiányposzt, ami betöltése nem rajtunk múlik, idei eladásokból betölthető lenne, ha engednék.
Épül az új stadion. Nemrég valamelyik régi elnök nyilatkozta, hogy nálunk nem is stadion, hanem sport város épül.
Mennyivel jobb a Chelsea, ahol a tulajdonos váltás óta 700 milliót költöttek el mínuszban játékosokra, 1 milliárd felett az adósság, minden évben veszteséges a klub. Ha a tulaj megunja a költekezést, ott tényleg csődbe mehet a klub. Jelen állapotában nem hiszem, hogy nagy lenne rá a kereslet.
PSG, MC hasonló, utóbbinál a sportszakma kiemelkedő a régi Barcasokkal. Előbbit mikor unja el a tulaj a BL sikertelenség mellett, utóbbi ellen eljárás folyik, ahol visszasorolhatják alsóbb osztályba, és menekülhet a vezetőség.
Persze lehet ezen vitatkozni hosszasan, de legrosszabb esetben a piacra kerül a klub, ahol kereslet szempontjából elvileg top 3-ban minden téren, a keret kivételével.
Peter
Director del Fútbol

2024.07.02. 15:28:57

Troym írta:
Az biztos, hogy szét kéne csapni, mert ez a középpálya ezzel a garnitúrával üzemképtelen és hiába hisszük, egy szem vkp nem fogja megoldani a kevés gólhelyzet kialakításának problémáját.

Gündogan 34, Pedri és Chris sérülékeny, Gavi ki tudja hogy tér vissza, Frenkie nem kiemelkedő (finoman szólva), Fermin meg jó fej, hajtós srác, de szerintem minőségre nem elég a középpályára, annyi előnye, hogy érzi a kaput jobban.
Csak egy fél megjegyzésem lenne és az Fermint érinti. Persze ettől még nem oldódik meg a probléma, de egy "Flick üzemmódú" csapatban - én legalábbis - egyedül Ferminben látok fejlődési potenciált. A többiek - szerintem - úgyis, hogy jobbak már nem lesznek, de hasznosabbak, hatékonyabbak lehetnek egy megbízható vkp körül.
E tekintetben tehát akár sokat is megoldhat egy jó vkp, mert megfelelően hozzárendelt felfogással (ez lenne a Flick üzemmód) jelentősen változhat a körülötte kialakuló középpálya kinézete.

kicsi off, szubjektív....lövésünk sincs - legalábbis nekem biztosan - arról, hogy mit is hogyan képzel el Flick, de én egészen biztosan eladnám vagy elcsereberélném Frenkie-t. Az nem az én dolgom, hogy kire vagy mire, meg addig nem is érdekel, míg valami épkézláb Flick projektről nem fogok hallani.
Addíg mi is csak lövöldözünk a nagy semmibe, bele a levegőben....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2024.07.02. 15:39:57-kor.
Troym
Director del Fútbol

FcBarcelona1 írta:
2024.07.02. 13:54:24
Szerk: látod Troym, lehet többre mennénk ingyenes, olcsó "középszerű" játékosokkal, mint Rabiot, Fábián Ruiz stb.
Egyrészt szerintem a francia válogatottban alapkezdő Rabiot nem középszerű, másrészt nem mindegy, hogy az egyik ingyen van, a másik 20-40 millió.
Az biztos, hogy szét kéne csapni, mert ez a középpálya ezzel a garnitúrával üzemképtelen és hiába hisszük, egy szem vkp nem fogja megoldani a kevés gólhelyzet kialakításának problémáját.

Gündogan 34, Pedri és Chris sérülékeny, Gavi ki tudja hogy tér vissza, Frenkie nem kiemelkedő (finoman szólva), Fermin meg jó fej, hajtós srác, de szerintem minőségre nem elég a középpályára, annyi előnye, hogy érzi a kaput jobban. Ez a csapatrész 2-3 játékos érkezéséért kiált, vagy maradunk, ahol vagyunk.
Chino írta:
2024.07.02. 14:26:39
Kimmichet is buktuk a 19 milliója miatt.
Kimmich 30 millió vételár plusz a 19 milliója. FFP oldalon olyan 25 milliós terhelés évente, Rabiot meg 15 körül lenne és talán lelép Frenkie (mondjuk ebben nem hiszek, ingyen fog lelépni 2026ban)

Amúgy 13!! játékos van mindössze regisztrálva és nem fér be a keretbe? Nem hinném. Amúgy a vékony keret miatt azért "sírnak sokan" mert mellette aprópénzért kihajigálják azokat, akik a csapat 19-24. számú játékosai lehetnének. (Guiu, Riad, Abde, Nico, Dest stb stb)
Chino
Llegenda del Barça

2024.07.02. 14:26:39

Barcaman1993 írta:
2024.07.02. 13:35:53
Troym írta:
2024.07.02. 13:26:37
Adrien Rabiot's mother has offered her son to Barça as a free agent. The player wants a salary of €8m net.

Még ma küldeném a szerződést. Jelenleg 13 játékos van regisztrálva a felnőtt csapatban, csak beférne az ő fizuja SR, Alonso helyére.
Nem hiszem, hogy ez túl jó ötlet lenne. Nem védekező középpályásnak jönne, a maradék posztra meg ott van Gündo, Pedri, Gavi, Fermin, Frenkie. Balszélső, vkp, szélső hátvédek kellenének szerintem.
Azt hiszem ez Romerotól (legalábbis a Sporton rá hivatkoztak)származik, de 16-17 körül szeretne keresni, ami nem fér be, főleg, hogy nem egy ilyen típusú játékost keresnek a középpályára. (bár ha idejönne két hét és már középszernek hívnák)
Ha pedig ezért nem tudunk 2-3 másik játékost beregisztrálni, aztán meg csodálkozunk, hogy vékony a keret és azért megy a sírás. SR sem kap jelenleg új szerződést, annak ellenére, hogy 3 millióra csökkenne a fizetése, azon múlik, hogy hány játékost és kiket leszünk képesek regisztrálni. Rabiot fizetése jelenleg kb. egy Gavi, Balde, Fermin trióé és akkor ott van a két prioritásnak tervezett poszt. Kimmichet is buktuk a 19 milliója miatt.
De az sem olyan egyszerű, hogy bizonyos játékosokat nem regisztrálunk. Nem hiszem, hogy olyan egyszerűen azt mondhatják egy élő szerződéssel rendelkező játékosnak, hogy figyu, te idén nem játszol. Nem tudom a pontos menetét, de ennél szerintem bonyolultabb a dolog.

Peter írta:
2024.07.02. 12:24:05
Fernando írta:
2024.07.02. 10:24:51
Cubarsi tartalekjanak szerintem nem lenne rossz
Kicsit atestunk a ló tuloldalara a saját játékosaink szidasaval és előre leírásával.
Tűpontos jellemzés ez, az egész csapat töltelékké válásának folyamatáról az "ilyen olyan tartaléknak, beugrónak elmegy, rotálni jó lesz, nem olyan rossz" megfogalmazás. Az ilyen tipusú játékosokon bizony pontok, kiesések múlnak.
Bárkinek is a tartaléka nem azt fogja a szezonban jelenteni, hogy a már zsebben a győzelem meccsek 80.percétől időhúzó céllal lesz pályára küldve.

Holt időszakban könnyen lehet erről így beszélni, de amikor egy BL egyenes kieséses szakaszban úgy hozza az élet, hogy egyszerre több ilyen "nem olyan rossz" játékos kerül a kezdőbe, már a párharc elején ki is estünk velük. Néha olyat is dob a gép, hogy jókor vannak jó helyen, de valljuk be, ezek a kivételes alkalmak.

Ezt áthozom ide. Azért jelenleg van egy Araujo-Cubarsi-Koundé-Christensen kvartettünk, akikből bárki bátran a kezdőbe tehető. A legtöbb csapat neki is indul ennyivel. Talán egyedül a City az, akinek brutális felhozatala van cb-k tekintetében. A Pool-nál két stabil kezdő, aztán meg Joe Gomez és Quansa, az ötödik nem igazán szint. A Psg-nél négyen vannak plusz egy vészmegoldás, a Real néggyel futott neki, de abból is kétlem, hogy Nacho jobb lenne mint EG. Az Internél szintén 3 kezdőszintű utána meg kuka van. De szerintem lehetne sorolni, ilyen jól nem hiszem, hogy sok csapat állna. Ráadásul nálunk még elég fiatal volt, főleg egy középső védőhöz képest, 22-23 évesen már egy kiváló szezont hozott le. Biztos számított a kisebb nyomás is. Szóval könnyen lehet, hogy komoly fejlődésen ment keresztül. Plusz ingyen van alacsony fizetéssel.
Ötödik számú védőként, szerintem simán elmegy. Más posztokan van komolyabb gond, mert ott nem 5-ből háromnak kell kiesni, hogy gyenge pótlás legyen.
Forca Barca!!!!
Feast4
Director del Fútbol

2024.07.02. 13:59:37

La Masia1 írta:

A Barca továbbra is az egyik legnagyobb név a fociban. Presztizs és imázs terén kb. csak a Real előzi meg.
Bocs ez most nem csak neked szól, csak nálad akadt meg a szemem rajta. Honnan szeditek gyerekek?

Tudom jó lenne azt gondolni, hogy tudunk ilyen 60-70 millás igazolásokat csinálni, de se pénzünk se presztizsünk nincs hozzá.
Nézzük reálisan, ahhoz, hogy presztizsünk legyen eredmények kellenek. 10 éve nemzetközi porondon teljesen súlytalanmok vagyunk, de a BL legnagyobb égéseiből legalább 3 hozzánk kötődött. Anyagilag padlón vagyunk, és az egyik legnagyobb játékostemető lettünk jelenleg a nemzetközi porondon. Ez a reputációnkat igen csak lehúzta.

Csak nézzük meg az igazolásainkat, kivénhedt játékosok ingyen, vagy senkinek nem kellő huszon pár évesek, akik körül a klub csap hypeot, hogy lenyugtassa a szurkolókat, ha ide hozzuk őket.

Higyjétek el ha annyira nagyon nagy presztizsünk lenne, sorozatba dőlnének a sponzori szerződések és csont vélkül kifizetnénk a tartozásainkat, lásd a Realt. Ott is toronyba áll a tartozás, ahhoz képpest valahányszor oda lyukad ki, hogy fizetni kell ők tudnak. Ehhez képest, már lassan a labdaszedő kisfiúkat is eladjuk a dark weben. A legrosszabb az, hogy ezt pedig már konkrétan az egész világ tudja. Mondhatjuk, hogy nyugi már van pénzünk csak az FFP fog minket, ahhoz képest még mindig nem tudjuk, hogy 1:1-ben lehet-e már igazolnunk, vagy nem.

Egy lecsövesedett egyenlőre előre mutató program nélküli klub vagyunk. ( Nagyon remélem, hogy Flickkel jön valami változás, mert ha nem akkor ez a baj még nagyobb lesz.) Mire alapozzuk mi második helyünk a presztizsben? A Bek BL. győzelmek számára? Nekünk van 5, a Milánnak van 7, a Liverpoolnak 6, a Bayernnek 6, tehát ebbe se vagyunk elől. Bár az tény, hogy a legtöbb, csóringer klubos mém, már rólunk van, tehát ebben vezetünk az fix. Az az egy mázlink van, hogy a spanyol klubbok az utóbbi 10 év leggyegébb periódusát élik. Mert ha lenne még kép folyamatosan fejlődő haladó klub, már a BL indulással is gond lenne.

A City, PSG, Newcastle tipusu csapatok olyan pénzzel játszanak, hogy azzal nem tudunk versenyezni. A Chelsea, MU féle csapatok hiába mögöttünk vannak játékban olyan anyagi lehetőségeik vannak, hogy előbb-utóbb talpra állnak.

Na most ebben a helyzetben, azt gondolom, hogy ha valami csoda folytán egy Nico-t -vagy bárkit aki 30-40 millió fölött van- le tudunk igazolni az nekem valahogy sci-fi. És legyünk őszinték, kéne egy balszélső, szerintem két szélső védő, meg egy védekező középpályás.
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.02. 13:54:24

Jött is a hír (Barca Universal)
A lejárt szerződésű Rabiot felajánlották nekünk.
Erőteljesen elgondolkodnék rajta, még akkor is, ha tényleg 8 milliós a fizetési igénye. Ha De Jong távozik, ingyen pótoltuk (MU vinné De Ligtet és őt is a hírek szerint) Ha nem lesz meg az 1/1 akkor is be tudjuk szerintem regisztrálni Roberto, Dest, Alonso, Inigo helyére.
Ha marad De Jong, dupla szűrőben elférnek egymás mellett.
Így lehetne Nico Williams a prioritás igazolás, ha lesz eladás. (De Jong/Kounde/Araujo/Raphinha). Inkább őt, mint Onanat 60-ért.
Szerk: látod Troym, lehet többre mennénk ingyenes, olcsó "középszerű" játékosokkal, mint Rabiot, Fábián Ruiz stb.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.02. 13:38:49

Barcaman1993 írta:
Troym írta:
Adrien Rabiot's mother has offered her son to Barça as a free agent. The player wants a salary of €8m net.

Még ma küldeném a szerződést. Jelenleg 13 játékos van regisztrálva a felnőtt csapatban, csak beférne az ő fizuja SR, Alonso helyére.
Nem hiszem, hogy ez túl jó ötlet lenne. Nem védekező középpályásnak jönne, a maradék posztra meg ott van Gündo, Pedri, Gavi, Fermin, Frenkie. Balszélső, vkp, szélső hátvédek kellenének szerintem.
Ezzel is éreztetném Frenkievel, hogy vége az álomvilágnak, vagy lelép, vagy megelégszik sokkal kevesebb játékperccel, Pedrivel meg minek számolni? Szeptemberre megint ki fog dőlni, most is látszik rajta, hogy valami nem kerek. Gavi meg télig nem elérhető jelen állás szerint sem.
Nem kellenek nagy hangzatos címek, meg ilyenolyan topnak gondolt játékosok, hanem olyanokból kéne még pár, akik nem töttyögnek minden meccsen és 30+ meccsen is elérhetőek.
Barcaman1993
Director del Fútbol

Troym írta:

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Troym
Director del Fútbol

Benfica have started negotiations with Atleti for Joao Felix and are willing to pay €15m for 50% of the player's rights. Atleti may ask for €25m. The player is prioritizing Barcelona but would be open to a return to Benfica.

Ennek meg őszintén örülnék, tutira nem megoldás semmire Felix.

If Barcelona don't promote Alex Valle to the first team this season, his release clause will be reduced to €3m. If he's part of the first team, it will increase to €30m.

Na akkor Valle kapcsán is összejön majd 3 millió a végén :(
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.07.02. 13:15:50

ElBartimaeus írta:
2024.07.02. 10:29:08
Nico azért egy olyan csapatban hoz eféle számokat, akik nem a liga győzelemért mennek, sokszor keményebb, brusztolósabb játékot játszanak. Nem mondom, hogy kiemelkedő lenne statok terén, de elvitathatatlan tehetsége van. A már 22 éves inkább lehetne "csak" 22 éves is, lehet későn érő is, meg lehet, hogy csak egy jobb csapatba kell kerülnie. Amit a spanyoloknál művel, az is elképesztő, kicsit hosszabb, jobb edzéssel teljesen kivirágozhat. Ha jönni akar, elképesztő hiba lenne kihagyni, 2 ilyen szélsővel hosszú időre meg lenne oldva a támadóalakzat.
Hatalmasat dobna a támadójátékunkon Nico, főleg ha ott van mellette Pedri és Gündi, elől meg Ferran nagyon jól szokott érkezni és akkor még ott van Lewa is. Jó kis támadó csapat lenne, egyenlőre álom. Sikerülne elpasszolni pár játékost, akkor működhet a dolog.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.07.02. 10:29:08

Nico azért egy olyan csapatban hoz eféle számokat, akik nem a liga győzelemért mennek, sokszor keményebb, brusztolósabb játékot játszanak. Nem mondom, hogy kiemelkedő lenne statok terén, de elvitathatatlan tehetsége van. A már 22 éves inkább lehetne "csak" 22 éves is, lehet későn érő is, meg lehet, hogy csak egy jobb csapatba kell kerülnie. Amit a spanyoloknál művel, az is elképesztő, kicsit hosszabb, jobb edzéssel teljesen kivirágozhat. Ha jönni akar, elképesztő hiba lenne kihagyni, 2 ilyen szélsővel hosszú időre meg lenne oldva a támadóalakzat.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.07.01. 22:43:38

Én Nicot a játék minden elemében tehetségesebbnek, és a játék majdnem minden elemében már most jobbnak tartom, mint amilyen Dembélé valaha volt. Erősebb, okosabb, melósabb, csapatjátékos, tudatosabban cselez, tudatosabban lő (és ő ebben még fejlődhet is), gólpasszai meg kb ugyanott lehetnek, de idén talán jobb is volt már.

Őt ide a nyelv, az ország, Flick, a Barca név vonzhatja (ha kicsit szentimentális, akkor korabeli, vagy legalábbis fiatal válogatott csapattársak). Sok játékos választott minket az elmúlt időszakban, és voltak köztük olyanok is, akik mehettek volna jobb helyre, több fizuért. Még nem romboltuk le a nevünket, és azért ha (1-2 kivétellel, sajnos) gigafizukat nem is osztogatunk, de versenyképesek próbálunk lenni benne. Koundéékat sem alamizsnáért hoztuk ide, jól keresnek, csak nem annyira jól, mintha a CFC-be mentek volna.

De Liverpoolban én is el tudom sajnos képzelni. PSG-ben Barcola miatt neccesebben, de azért ott is.

Ha nem vagyunk 1:1-ben, akkor gondolom idén teljesen esélytelen. Már nem tudom a hír eredetét, de mindenhol lejött az, hogy Nico máshová nem akar menni, csak ide, és ha nem tudjuk elvinni, vár egy évet. Ez persze lehet kitaláció.

Idén szerintem vagy Felix, vagy a Hullos gyerek lesz, és a Cápa (meg Raphinha) marad tartaléknak, szerintem ő a nyilatkozatai alapján ugyanannyira nem hajlandó elmenni, mint DJ.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2024.07.01. 22:24:37

La Masia1 írta:
És egy ilyen játékos, aki mindenben otthon van, a klubnak is előny.

Az, hogy végül meg kik jönnek, annak több köze van a realitáshoz.

Amit eddig mutatott az EB-n, az alapján nem lenne akkora gond, ha nem jönne sok pénzért és magas fizetésért.
Kicsit túl "dembelés" sok tekintetben.
De persze simán lehet, hogy Flick alatt csodát mutatna.
Mindenben is jó... sokadik megváltó.
Ügyes kölyök, de 22 évesen van 11 Laliga gólja és 15 gólpassza én biztos nem adnék 60 milliót érte, mindegy nem ez volt az érdekes, hanem, hogy ő miért ide jönne, ha van az asztalán 3-4 ajánlat x pénzért, meg a mienk x/3-ért.

Inkább megpróbálnék adni 15-25 milliót Gnabryért, szerintem Laliga szinten még a 2-3 sérülése után is jó lehetne és ő talán lőne néha gólokat is.
La Masia1
Jugador d'estrella

Troym írta:
2024.07.01. 21:37:30
Erre a Nico pletykára hadd kérdezzek már körbe. Miből gondoljuk, hogy ha lelép Bilbaóból idejön?
Mert haverja Yamal?
Kb ennyit tudunk felmutatni a PL nagycsapatok, PSG, Bayern ellenében. Én a helyében mennék Párizsba, LE azért nem rossz referencia és Mbappe sem lesz ott, így villoghatnak a többiek, gondolom sokszoros fizetésért, de tippre mehet akár a Poolba is.

Mindenki crazy, hogy idejöjjön, végül kapjuk Romeut, Inigot +Mendes legényeket.
Az országban maradna, pár száz km-re Bilbaótól, a testvérétől, a családjától, a válogatott központjától.
Ismeri a ligát, a nyelvet, a kultúrát.
Bízik benne, hogy Flick alatt fényesebb lesz minden.
Most is nagyon jól keres, nyilván csak ennél (jóval) többért jönne.
Sok érv van, hogy miért akarhat valóban nagyon jönni.
És egy ilyen játékos, aki mindenben otthon van, a klubnak is előny.

Az, hogy végül meg kik jönnek, annak több köze van a realitáshoz.

Amit eddig mutatott az EB-n, az alapján nem lenne akkora gond, ha nem jönne sok pénzért és magas fizetésért.
Kicsit túl "dembelés" sok tekintetben.
De persze simán lehet, hogy Flick alatt csodát mutatna.
davi10
Llegenda del Barça

2024.07.01. 21:40:13

Peter írta:
2024.07.01. 21:22:42
Szerinted az ilyen "nem volt akkora tragédiákkal" jutunk is bármennyit előrébb?
Nem véletlenül írtam, hogy maximum akkor látnám szívesen, ha nem tudunk senkit hozni. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy előrébb lennénk, ha Ő lenne a keretben és nem Romeu. De bízom benne, hogy mi kezdő szintű vkp-t akarunk hozni, és nálam sem EG sem Romeu nem az.

Nico meg szimpatikus, és én is mennék utána, de ha annyira crazy, akkor talán nem kellett volna hosszabbítani. Vagy kellett volna egy olyan "Barca-záradék", amilyen elvileg Bernardo Silva-nak is van. Tudta milyen csóró a klub.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Troym
Director del Fútbol

2024.07.01. 21:37:30

Erre a Nico pletykára hadd kérdezzek már körbe. Miből gondoljuk, hogy ha lelép Bilbaóból idejön?
Mert haverja Yamal?
Kb ennyit tudunk felmutatni a PL nagycsapatok, PSG, Bayern ellenében. Én a helyében mennék Párizsba, LE azért nem rossz referencia és Mbappe sem lesz ott, így villoghatnak a többiek, gondolom sokszoros fizetésért, de tippre mehet akár a Poolba is.

Mindenki crazy, hogy idejöjjön, végül kapjuk Romeut, Inigot +Mendes legényeket.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.07.01. 21:37:01

Nico Williams is 'crazy' to join Barcelona! He has made the club his TOP priority & is even willing to wait for Barça.
Chelsea are interested in signing him, but have received a clear response from his entourage: Nico wants Barça. @DBR8
Kép
Peter
Director del Fútbol

2024.07.01. 21:22:42

davi10 írta:
2024.07.01. 21:10:12
EG meg pivotként tényleg nem volt akkora tragédia,
Szerinted az ilyen "nem volt akkora tragédiákkal" jutunk is bármennyit előrébb?
davi10
Llegenda del Barça

2024.07.01. 21:10:12

barlacy írta:
2024.07.01. 19:44:35
Most olvastam,hogy 2028 júniusig J.Alvarez a City csatára a mienk !!Lehet .hogy csak remény .vagy óhaj .... )
Azért az ilyen szinten a valóságtól elrugaszkodott hírekhez kéne forrást linkelni.

EG meg pivotként tényleg nem volt akkora tragédia, mint védőnek, de így is csak akkor látnám szívesen a keretben, ha tényleg nem tudunk senkit oda hozni.
Amúgy csak hogy idén is meglegyen a szokásos, Rabiot megint szabadon igazolható :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Peter
Director del Fútbol

2024.07.01. 20:26:43

Troym írta:
2024.07.01. 18:23:54
Nem tudom sírjak, vagy nevessek...
egyszerre mindkettőt, de nagyon remélem, hogy ez egy nagy nagy hápogó kacsa.....
Válasz küldése