Hát, az volt a gond, hogy az egész idejét nézted, és ott ugye tényleg sokszor volt nyolcasként elherdálva, ahogy nálunk is.tatesz1990 írta: ↑2024.07.14. 11:19:27Ezzel a TM posztra húzással megfogtál. Nem tudok belekötni. Én Whoscored.com - ot szoktam nézegetni.
A Maldini-Nesta korszak óta én is elég sok Milan meccset láttam. Nem mondom, hogy mindet, mert sokszor fedték a Barca meccsekkel egymást.
Lehet, hogy az emlékeimmel van gond, de nekem még mindig nem úgy rémlik Kessié, mint egy Casemiro vagy egy Gattuso!
Egy az egyben Casemiro, egy fokkal kevésbé intelligens, és szerencsére nem is olyan durva, csak kemény. Amikor kell, a maga faék egyszerűségével is úgy érkezik a kapu előtt, mint Casemiro, nem gólképtelen. Ezt az egy dolgot láttuk itt néha előretolt posztról.
Ha most random felmész a magyar Milan oldalra, és rákattintasz bármelyik transzferes hírre, gyakorlatilag tuti, hogy találsz egy hsz-t ami arról szól, hogy "és még mindig nem pótoltuk Kessiét védekező középpályással." Ekkora sokk volt a csapatnak és a szurkolóknak, két év után is talán ez a leggyakrabban felemlegetett téma, azóta nincs védekezés, pedig a védők és a kapus nem változtak. Mint amikor berakták télen, aztán kiesett Chris év végén, akkora a különbség kb, ilyen volt a Milan vele és nélküle.