De la Fuente kihúzta a függönyt és ezzel megváltoztak a fényviszonyok.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem Barcelona van, a Barcelona létezik és a Barcelonának szurkolunk.
Barcelonáért van szükség a játékosokra és nem a játékosokért van szükség a Barcelonára.
Torres, Gavi, Pedri, Raphi, de Jong aranyos, kedves, szimpatikus játékosok, de egyiknek sem sikerült bebizonyítania, hogy nélkülözhetetlen. Bármennyire nehéz szembenézni azzal, hogy egyenként sem nélkülözhetetlenek, de együtt egyszerre egyidőben a pályán tudni őket....hát ezt inkább nem folytatom.
Kaptak lehetőséget, nem is keveset, de szerintem láttuk, tapasztaltuk, hogy mi az amire számítani lehet tőlük.
Szerintem a továbbiakban rájuk építkezni időveszteséggel jár. Helybenjáráshoz rendben vannak, de gondolom, hogy a szurkolók többsége a helybenjárásnál többet szeretne látni a csapattól.
A trófeákat és a felső polcos helyeket nem szimpátia alapján osztják, hanem képesnek kell lenni azt megszerezni. Ezt bizony ki kell tudni venni annak a kezéből, aki jelenleg kézben tartja, illetve képesnek kell lenni helyet csinálni magunknak a felső polcon.
Flick bűvész kalapjában lehet reménykedni, fejlődni is akár, de esetleges fejlődéstől függetlenül és hosszabb távon sajnos én nem látom ezekben a srácokban a megszerzés képességét, ami a felső polchoz elengedhetetlen.