Igen. Szerintem mindhárom alsó hangon is üti Olmo szintjét a poszton, Gündogan tuti, hogy jobb, szerintem a brazil is, és mindketten bizonyítottak már, nem zsákbamacskák, lehet tudni, mire képesek, és azt stabilan hozzák is, egy új játékosnál ez mindig kérdéses egy Lipcse után egy Barcelonában, és azért a Lipcsében sem egy egetrengető sztori. Pedri meg kb szerintem egy szint, csak más stílus, nem véletlenül kezdett ő Olmo előtt a válogatottban sem, és nem hozott rosszabb meccseket sem, a spanyolok sem hoztak rosszabb meccseket vele. Pedig Olmo is nagyon jó volt. És vagyunk oda annyian, hogy nyugodtan lehet vele tartalékként számolni, ami sajna már reális.davi10 írta: ↑2024.07.20. 12:19:55Pedri, Raphinha, Gündogan az a 3?
Amúgy én se értem miért mennénk utána. Volt 3 jó meccse, de még a válogatottban is előtte volt Pedri a sorban. Plusz ahogy olvasom meg amennyit én láttam belőle a Lipcsében se alkotott olyan nagyot.
Engem nem zavarna, de mind Nico, mind Merino (vagy legalábbis a balos meg a vkp poszt) sokkal nagyobb priotitást élvez. Az árát is sokallom, 60-at egy összegbe letenni, pláne 2 sokkal lyukasabb poszttal a keretben szerintem nagy hülyeség lenne.
Kicsit amúgy felpöröghetnének már az események, azért jó lenne ha az USA haknitúra közepére már meglenne a végleges keret. Érkezőknek ugyanaz a 2-3 név pörög hetek óta, de semmi előrelépés, távozókról meg nagyon szó sincs.
És hát tényleg ott van még Darvich, aki elvileg nagyon jó és német edzőnk van, szóval potenciálisan akár még többen pályáznak oda, felépülés után még Gavi is ott van cserének, akinek a válogatottban az állt a legjobban.
Nem lenne összhangban az eladásokkal sem. Ha eladjuk pl. Raphinhát Nicoért (vagy egy Ugarte-szintű vkpsért), akkor nem örülök, de azt mondom, tök érthető. De ezért pl. nem lenne semmi értelme.
Tényleg azt tudom egyedül elképzelni, hogy a 3+1 támadó posztra jön, cserének. De az akkor megint olyan megoldás lenne, hogy jó-jó ő a támadó posztokon, de nem ott kiemelkedő, félmegoldás mindenhová, a válogatottban sem volt ott soha túl jó pl. szélsőként, hasonlóan, mint pl Oyarzabal.
Lassan tényleg jöhetnének, főleg a vkp posztot kéne gyorsan megoldani, mert ott kelnek a nevek. A haknimeccsekre engem csak azért nem zavar, mert azok nekem személy szerint az ifik miatt érdekesek, ki az aki meg tud ragadni, Roque, Casado, Fayé, stb. Így legalább mind tuti kap normális percszámot komoly csapatok ellen, le lehet őket jobban mérni. Hátha berobban valaki, akár a vkp posztra is. Nem sok esély van rá, de lehet reménykedni kicsit.
A Milan amúgy alighanem most viszi el max 20 misi körül a 21-szeres francia válogatott vkp Fofanát a Monacóból. Nálunk szerintem képben sem volt, pedig egy elég jó játékos elég olcsón. Nyilván ha be húzzuk Merinot, oké, de remélem azért vannak b-c-zs terveink.