Okoska írta: ↑2024.07.19. 06:43:10
Guiu nagy ígéret volt de a pénzt választotta a felépítés helyett. Nem lehet mindenki Messi, ő annak hitte magát. Most meg megy az ősellenséghez. Szerintem ez is egy kicsinyes bosszú a részéről.
Roque bizniszt meg nem értem egyáltalán.
Reménykedtem, hogy Flick ad neki esélyt, de úgy látszik mégsem.
FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.19. 08:52:47
Chino írta: ↑2024.07.18. 21:37:55
A klubnál bejelentették, hogy sikeresen hosszabbítottak Guille Ferandezzel, pedig a Bayern, a City és a Dortmund is előnyösebb ajánlatot nyújtott be.
Guiu úgy néz ki jövő nyárig az Espanolba kerül kölcsönbe. (Sport)
Olvastam. Hát eddig is megvolt a véleményem róla. Ő lesz az új Sergio Garcia?
Ezek után reméljük pont olyan pályafutása is lesz, és akkor ajándék volt a 6 millió. Nem hiszem el, hogy ne választhatna bármilyen más csapatot. Majd jön más a helyére az utánpótlásból.
Azért egy futballcsapatot ellenségnek, meg ősellenségnek titulálni, kárhiztatni egy bizonyos csapat választásáért, legyen az akár Espanyol, akár Madrid, bármi, háááát. Ezek a csapatok között nem ellenségeskedés folyik, (max a hülye, politikusként viselkedő vezetők hergelése szerint), az ellenségeskedés nem itt kezdődik, ahhoz nézzétek meg Ukrajnát és Oroszországot, vagy akár a Közek-Keletet. De hagyjuk a politikát, csak a példák miatt mondtam. Úgy néz ki Guiu intelligensebb sok tökfej szurkolónál, és nem hajlandó kiszúrni magával kamu presztízskérdések miatt. Igaza van, legyen szerencséje! Amúgyis a tisztelet csak kölcsönös alapon működik, a klub sem törte össze magát, hogy megbecsülje a srácot. Mindketten a saját érdekeiket nézték, teljesen jól van ez így.
Amúgy Yamallal ugyanez lesz. Most elkezdenek követelőzni, a PSG 250-t fizetett volna érte, ahhoz milyen fizu társulhatott vajon? Ugyanaz lesz vele, mint Messivel, amíg tudja fejni a klubot, akár a teljesítőhatárain túl is addig marad, amúgy koccol. Leszünk még bajban vele. Nem innen fog visszavonulni az biztos, mert vagy nem engedünk a csillagászati követeléseinek, vagy igen, de akkor meg a klub megy csődbe. Visszasírja még Laporta azt a 250M-s ajánlatot.