Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem igazán tudom én sem hova tenni ezt az új Flick érával eddig járó szokatlan alacsony fordulatszámot.
Pedri, Raphinha, Gündogan az a 3?
Azzal együtt, hogy én is óvatos fenntartással fogadnám a nevezett triót, a kirakatba most Mbappé bekerült.
Nemrég arról írtak, hogy hitelt akarunk felvenni. Gazdasági beszámolóban tavaly 300 (tavalyelőtt 100) millió volt a profit, nemrég kérdeztem is, hogy szó sincs arról, hol ez a pénz. Szerintem igenis lényeges, ha eladtuk a közvetítési jogokat, a socioknak erre kellene rákérdezni, nem stand up-olni, mint Fontnak.
Pénz az van, csak engedély kell a Ligától. Ha az megvan, bármikor röpködhetnek a százmilliók. És persze megint nem azokra a posztokra, amelyekre szükség lenne.
Szerintem sem. A 200 kb biztos, legalábbis annyira biztos, amennyire egy ilyen hír biztos lehet, ha maga az elnök mondja. Ebből nem elvakult következtetés, hogy még 50-et emelhetnek akár.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.19. 13:41:16Továbbra is úgy gondolom, hogy nem jött hivatalos 250 milliós ajánlat.
Elég csonka keretet hagynàl meg megkell hagyni…főként egy bizonytalan Fatira bízni a bal szélső posztotZsolti írta: ↑2024.07.19. 12:10:15Jamalt 250m-es ajalat eseten gondolkodas nelkul el kellene adni. Raphinha lehozza meg jo ideig a jobbost. Nicotol en kicsit felek, odaadnam iden Fatinak a bal szelso posztot, hatha feltamad. Plusz Rokit megtartanam, a lengyellel valthatnak egymast. Padra meg jo az oreg Ferran plusz igazolnek valakit, de en Nicoba nem latom az x-et.
Én azon mosolygok, hogy 200-250 millióért nem engedünk el egy nagyon tehetséges, de minimálisan bizonyított 17 éves játékost... Csípem, jól játszik, de ennyi pénzből csak a kivásárlási árak kifizetésével beférhetne egy Nico Williams, Zubimendi, Mikel Merino, Dani Olmo, Cancelo 5-ösből legalább 4 ember. Konkrétan szinte az összes problémás posztot lefednénk, míg Yamal helyén "csak" egy Raphinha játszana.Troym írta: ↑2024.07.19. 10:24:41
De a következő hír is jópofa:
Jorge Mendes has asked FC Barcelona to modify Lamine Yamal's contract and make a major economic effort after the player's big rise recently.
There is already an AGREEMENT to extend Yamal's contract until 2030, next year.
@sport
75% of the new jerseys sold yesterday were of those of Lamine Yamal
Kíváncsi leszek most a Laporta féle mű keménykedésre a csapat legjobb, legeladhatóbb játékosával szemben. Az eladott új mezek 75%-án Yamal neve virít. Hogy próbáljuk eladni, hogy nem kaphat akár 10-20 milliót, ha kér? Amúgy is kb mindent Mendes irányít és Yamal szülei sem hülyék.
Nico miatt pedig banki hitelt veszünk fel (sport), ami némileg ellentmond annak, hogy cash-flow szinten olyan jól állnánk a rekordbevételek okán.
A szurkolók is kiveszik a részüket, elkezdtek pörögni a tiktok donate-ek azért, hogy a klub meg tudja venni Nico-t
Okoska írta: ↑2024.07.19. 06:43:10Guiu nagy ígéret volt de a pénzt választotta a felépítés helyett. Nem lehet mindenki Messi, ő annak hitte magát. Most meg megy az ősellenséghez. Szerintem ez is egy kicsinyes bosszú a részéről.
Roque bizniszt meg nem értem egyáltalán.
Reménykedtem, hogy Flick ad neki esélyt, de úgy látszik mégsem.
Azért egy futballcsapatot ellenségnek, meg ősellenségnek titulálni, kárhiztatni egy bizonyos csapat választásáért, legyen az akár Espanyol, akár Madrid, bármi, háááát. Ezek a csapatok között nem ellenségeskedés folyik, (max a hülye, politikusként viselkedő vezetők hergelése szerint), az ellenségeskedés nem itt kezdődik, ahhoz nézzétek meg Ukrajnát és Oroszországot, vagy akár a Közek-Keletet. De hagyjuk a politikát, csak a példák miatt mondtam. Úgy néz ki Guiu intelligensebb sok tökfej szurkolónál, és nem hajlandó kiszúrni magával kamu presztízskérdések miatt. Igaza van, legyen szerencséje! Amúgyis a tisztelet csak kölcsönös alapon működik, a klub sem törte össze magát, hogy megbecsülje a srácot. Mindketten a saját érdekeiket nézték, teljesen jól van ez így.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.19. 08:52:47Olvastam. Hát eddig is megvolt a véleményem róla. Ő lesz az új Sergio Garcia?
Ezek után reméljük pont olyan pályafutása is lesz, és akkor ajándék volt a 6 millió. Nem hiszem el, hogy ne választhatna bármilyen más csapatot. Majd jön más a helyére az utánpótlásból.
A Barca kispadjával se lenne előrébb, ha nem kap játéklehetőséget, amúgy okosan döntött, több pénzt keres és marad Barcelonában.Okoska írta: ↑2024.07.19. 06:43:10Guiu nagy ígéret volt de a pénzt választotta a felépítés helyett. Nem lehet mindenki Messi, ő annak hitte magát. Most meg megy az ősellenséghez. Szerintem ez is egy kicsinyes bosszú a részéről.
Roque bizniszt meg nem értem egyáltalán.
Reménykedtem, hogy Flick ad neki esélyt, de úgy látszik mégsem.
Olvastam. Hát eddig is megvolt a véleményem róla. Ő lesz az új Sergio Garcia?