Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
soadroli
Llegenda del Barça

2024.07.20. 14:09:28

The decision for Barça is to sign both Nico Wiliams and Dani Olmo. Laporta has given the green light and Barça feel financially prepared. There is total optimism. Both signings are on track. @sport
Kép
Peter
Director del Fútbol

2024.07.20. 13:01:36

Nekem az egész Olmo sztori és a komplett spanyol válogatott szereplésének a lényege az, hogy bizonyítást nyert, van élet azon túl is, hogy ragaszkodni kellene a megszokásokhoz..... :lol:

De la Fuente kihúzta a függönyt és ezzel megváltoztak a fényviszonyok.

Arról nem is beszélve, hogy szerintem Barcelona van, a Barcelona létezik és a Barcelonának szurkolunk.
Barcelonáért van szükség a játékosokra és nem a játékosokért van szükség a Barcelonára.

Torres, Gavi, Pedri, Raphi, de Jong aranyos, kedves, szimpatikus játékosok, de egyiknek sem sikerült bebizonyítania, hogy nélkülözhetetlen. Bármennyire nehéz szembenézni azzal, hogy egyenként sem nélkülözhetetlenek, de együtt egyszerre egyidőben a pályán tudni őket....hát ezt inkább nem folytatom.

Kaptak lehetőséget, nem is keveset, de szerintem láttuk, tapasztaltuk, hogy mi az amire számítani lehet tőlük.
Szerintem a továbbiakban rájuk építkezni időveszteséggel jár. Helybenjáráshoz rendben vannak, de gondolom, hogy a szurkolók többsége a helybenjárásnál többet szeretne látni a csapattól.

A trófeákat és a felső polcos helyeket nem szimpátia alapján osztják, hanem képesnek kell lenni azt megszerezni. Ezt bizony ki kell tudni venni annak a kezéből, aki jelenleg kézben tartja, illetve képesnek kell lenni helyet csinálni magunknak a felső polcon.

Flick bűvész kalapjában lehet reménykedni, fejlődni is akár, de esetleges fejlődéstől függetlenül és hosszabb távon sajnos én nem látom ezekben a srácokban a megszerzés képességét, ami a felső polchoz elengedhetetlen.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.07.20. 12:33:50

davi10 írta:
2024.07.20. 12:19:55
bence0330 írta:
2024.07.20. 10:53:35
Én még mindig próbálok értelmet találni abban, hogy egyáltalán pletyka szinten felmerülhet Olmo. Van vagy 3 felsőpolcos tizesünk, plusz a legnagyobb német tehetség.
Pedri, Raphinha, Gündogan az a 3?

Amúgy én se értem miért mennénk utána. Volt 3 jó meccse, de még a válogatottban is előtte volt Pedri a sorban. Plusz ahogy olvasom meg amennyit én láttam belőle a Lipcsében se alkotott olyan nagyot.
Engem nem zavarna, de mind Nico, mind Merino (vagy legalábbis a balos meg a vkp poszt) sokkal nagyobb priotitást élvez. Az árát is sokallom, 60-at egy összegbe letenni, pláne 2 sokkal lyukasabb poszttal a keretben szerintem nagy hülyeség lenne.

Kicsit amúgy felpöröghetnének már az események, azért jó lenne ha az USA haknitúra közepére már meglenne a végleges keret. Érkezőknek ugyanaz a 2-3 név pörög hetek óta, de semmi előrelépés, távozókról meg nagyon szó sincs.
Igen. Szerintem mindhárom alsó hangon is üti Olmo szintjét a poszton, Gündogan tuti, hogy jobb, szerintem a brazil is, és mindketten bizonyítottak már, nem zsákbamacskák, lehet tudni, mire képesek, és azt stabilan hozzák is, egy új játékosnál ez mindig kérdéses egy Lipcse után egy Barcelonában, és azért a Lipcsében sem egy egetrengető sztori. Pedri meg kb szerintem egy szint, csak más stílus, nem véletlenül kezdett ő Olmo előtt a válogatottban sem, és nem hozott rosszabb meccseket sem, a spanyolok sem hoztak rosszabb meccseket vele. Pedig Olmo is nagyon jó volt. És vagyunk oda annyian, hogy nyugodtan lehet vele tartalékként számolni, ami sajna már reális.
És hát tényleg ott van még Darvich, aki elvileg nagyon jó és német edzőnk van, szóval potenciálisan akár még többen pályáznak oda, felépülés után még Gavi is ott van cserének, akinek a válogatottban az állt a legjobban.

Nem lenne összhangban az eladásokkal sem. Ha eladjuk pl. Raphinhát Nicoért (vagy egy Ugarte-szintű vkpsért), akkor nem örülök, de azt mondom, tök érthető. De ezért pl. nem lenne semmi értelme.

Tényleg azt tudom egyedül elképzelni, hogy a 3+1 támadó posztra jön, cserének. De az akkor megint olyan megoldás lenne, hogy jó-jó ő a támadó posztokon, de nem ott kiemelkedő, félmegoldás mindenhová, a válogatottban sem volt ott soha túl jó pl. szélsőként, hasonlóan, mint pl Oyarzabal.

Lassan tényleg jöhetnének, főleg a vkp posztot kéne gyorsan megoldani, mert ott kelnek a nevek. A haknimeccsekre engem csak azért nem zavar, mert azok nekem személy szerint az ifik miatt érdekesek, ki az aki meg tud ragadni, Roque, Casado, Fayé, stb. Így legalább mind tuti kap normális percszámot komoly csapatok ellen, le lehet őket jobban mérni. Hátha berobban valaki, akár a vkp posztra is. Nem sok esély van rá, de lehet reménykedni kicsit.

A Milan amúgy alighanem most viszi el max 20 misi körül a 21-szeres francia válogatott vkp Fofanát a Monacóból. Nálunk szerintem képben sem volt, pedig egy elég jó játékos elég olcsón. Nyilván ha be húzzuk Merinot, oké, de remélem azért vannak b-c-zs terveink.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2024.07.20. 12:28:43

davi10 írta:
Kicsit amúgy felpöröghetnének már az események, azért jó lenne ha az USA haknitúra közepére már meglenne a végleges keret. Érkezőknek ugyanaz a 2-3 név pörög hetek óta, de semmi előrelépés, távozókról meg nagyon szó sincs.
Nem igazán tudom én sem hova tenni ezt az új Flick érával eddig járó szokatlan alacsony fordulatszámot.
davi10
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
Én még mindig próbálok értelmet találni abban, hogy egyáltalán pletyka szinten felmerülhet Olmo. Van vagy 3 felsőpolcos tizesünk, plusz a legnagyobb német tehetség.
Pedri, Raphinha, Gündogan az a 3?

Amúgy én se értem miért mennénk utána. Volt 3 jó meccse, de még a válogatottban is előtte volt Pedri a sorban. Plusz ahogy olvasom meg amennyit én láttam belőle a Lipcsében se alkotott olyan nagyot.
Engem nem zavarna, de mind Nico, mind Merino (vagy legalábbis a balos meg a vkp poszt) sokkal nagyobb priotitást élvez. Az árát is sokallom, 60-at egy összegbe letenni, pláne 2 sokkal lyukasabb poszttal a keretben szerintem nagy hülyeség lenne.

Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Peter
Director del Fútbol

2024.07.20. 12:08:11

gránit írta:
2024.07.20. 08:25:14
Én ugyan nem vagyok a Williams-Olmo-Merino-vonal híve,

Szükségük van új kirakatemberekre, akikkel lehet marketingelni a Ligát, ráadásul ők mind spanyolországiak.
Azzal együtt, hogy én is óvatos fenntartással fogadnám a nevezett triót, a kirakatba most Mbappé bekerült.
Hogy az élet majd mit dob, azt meglátjuk.
Amúgy pedig abban szeretnék igazán hinni, hogy a pályáról jöjjön ki a marketing és ne fordítva.
bence0330

Én még mindig próbálok értelmet találni abban, hogy egyáltalán pletyka szinten felmerülhet Olmo. Van vagy 3 felsőpolcos tizesünk, plusz a legnagyobb német tehetség. Tényleg centernek, azaz arra a posztra árnyékéknek jönne? Máskülönben a legérthetetlenebb igazolás lenne az új Laporta érában, mert egy Torres max túlárazott de legalább lyukra jött.
Vagy Nico nem jön össze és balszélsőnek?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

2024.07.20. 10:50:39

fcjoc írta:
2024.07.20. 07:44:53
Chino írta:
2024.07.18. 21:37:55
Guiu úgy néz ki jövő nyárig az Espanolba kerül kölcsönbe. (Sport)
Guiu lassan egy hónapja a Chelseabe igazolt.
Onnan megy az Espanolba.
Kép
bunga
Capitá del Barça

2024.07.20. 10:48:14

Ha Nico és Olmo tényleg együtt érkezik, akkor Lewa fokozatos visszavonulása megoldott kérdés. FT, Roque és Raphi bármikor elengedhető plusz egy támadó igazolásával - várva Unai, Dani,Gistau és Toni Fernandez beérését.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.20. 08:45:17

gránit írta:
Pénz az van, csak engedély kell a Ligától. Ha az megvan, bármikor röpködhetnek a százmilliók. És persze megint nem azokra a posztokra, amelyekre szükség lenne.
Nemrég arról írtak, hogy hitelt akarunk felvenni. Gazdasági beszámolóban tavaly 300 (tavalyelőtt 100) millió volt a profit, nemrég kérdeztem is, hogy szó sincs arról, hol ez a pénz. Szerintem igenis lényeges, ha eladtuk a közvetítési jogokat, a socioknak erre kellene rákérdezni, nem stand up-olni, mint Fontnak.
Hát azt az edző, és a vezetőség dönti el, mire van szükség.
Neymar óta nincs bal szélsőnk, szóval szerintem az a legfontosabb, Nico jónak tűnik.
Iniesta óta nincs kreatív kp-unk, Olmo is jónak tűnik, és ne felejtsük el, az MC hajt rá a hírek szerint De Bruyne helyére, és a Bayern.
Valószínűleg ő lenne a csere jobb/bal szélső is.
Persze nekem is bajom van vele, hogy sérülékeny, meglátjuk mi az ára vége, ha lehet tárgyalni, 40+20 nem rossz.
Erre a posztra is elvileg Simons Bayern kölcsön +90, Wirtz, Musiala, Bellingham 100+
Ha ráfogjuk, hogy erre a pozícióra ott van Pedri, Gündogan, (szerintem ők inkább kp-sok 6-os poszton)Raphinha, Gavi,
Akkor vkp-s posztra is ott van De Jong, Romeu, Casado, Bernal, Gavi, Gündogan, Christensen, Garcia és Merino? :)
Igaz valószínűleg ha Olmo jön, Raphinha távozhat.
2. számú pivot posztra csak le tudjuk akasztani Merinot vagy Rabiot.
Vkp-s poszt biztos, hogy fontos lenne, de Kimmich 50 körül, 20 milliós bruttó fizetéssel, és egyedüli Pivotként nem hiszem, hogy elég jó. Onana szerintem felejtős, nem is vkp-s, egy gyengébb Kessie.
Zubimendi esetleg, de továbbra sem akar távozni.
Én Ugartera szavaznék, ő hozza a megfelelő számokat védekezésben, elvileg 60 millió és a MU-ba tart.
A lényeg, hogy Flick ha ragaszkodik a 4231-hez, nem kell tipikus vkp-s, tkp-s annál inkább.
gránit
Director del Fútbol

FcBarcelona1 írta:
2024.07.20. 08:00:10
Most akkor van pénz, vagy nincs pénz.
Pénz az van, csak engedély kell a Ligától. Ha az megvan, bármikor röpködhetnek a százmilliók. És persze megint nem azokra a posztokra, amelyekre szükség lenne.

Én ugyan nem vagyok a Williams-Olmo-Merino-vonal híve, de ezeket szerintem engedni fogja a Liga. Azok után, amit a válogatottért tettek, durva lenne, ha keresztbe tenne nekik.

Emellett a Ligának Messi óta nincs igazi arca. Szükségük van új kirakatemberekre, akikkel lehet marketingelni a Ligát, ráadásul ők mind spanyolországiak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.07.20. 08:47:25-kor.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.20. 08:00:10

MD szerint hivatalos ajánlatot tettünk Olmonak, 6 éves szerződéssel (Chelseat játszunk?) és jeleztük, hogy kifizetjük a kivásárlási árát.
Érdekes lesz ez így. Most akkor van pénz, vagy nincs pénz.
Ha a hír igaz, remélem van annyi eszük, hogy fel lehessen bontani a szerződést, ha nem szerepel a meccsek 50%-án. A Chelsea nyakán is ott maradhatnak 6 évig a leigazolt játékosok. Lenglet sem tudjuk évek óta eladni.

Szintén itt, Sergi Roberto távozik a Barcatol.
fcjoc
Entrenador del Barça

2024.07.20. 07:44:53

Chino írta:
Guiu lassan egy hónapja a Chelseabe igazolt. Viszont így hogy az EB crew ki X-elte magát az amerikai túráról, remélem a fiatalok mutatnak ezt azt.
tatesz1990
Jugador del Barça

2024.07.19. 15:35:35

Yamal eladása esetén előjönne ugyanaz a probléma, mint Neymar után! Mindenki tudná, hogy rengeteg pénze van a klubnak, ami hátrányt jelentene, mert túláraznák a játékosaikat a klubok!
Visca el Barca! =D>
bence0330

2024.07.19. 15:29:54

FcBarcelona1 írta:
2024.07.19. 13:41:16
Továbbra is úgy gondolom, hogy nem jött hivatalos 250 milliós ajánlat.
Szerintem sem. A 200 kb biztos, legalábbis annyira biztos, amennyire egy ilyen hír biztos lehet, ha maga az elnök mondja. Ebből nem elvakult következtetés, hogy még 50-et emelhetnek akár.

A 10-esnek én is örülök, bár Fatinál nem a mezszám volt súlyos, hanem a betises játékos lába. Szerintem ő nagyon magabiztos volt (Yamalhoz hasonlóan), elbírta volna.
Andrsika
Jugador del Barça

2024.07.19. 15:13:21

Zsolti írta:
2024.07.19. 12:10:15
Jamalt 250m-es ajalat eseten gondolkodas nelkul el kellene adni. Raphinha lehozza meg jo ideig a jobbost. Nicotol en kicsit felek, odaadnam iden Fatinak a bal szelso posztot, hatha feltamad. Plusz Rokit megtartanam, a lengyellel valthatnak egymast. Padra meg jo az oreg Ferran plusz igazolnek valakit, de en Nicoba nem latom az x-et.
Elég csonka keretet hagynàl meg megkell hagyni…főként egy bizonytalan Fatira bízni a bal szélső posztot
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.19. 13:41:16

Továbbra is úgy gondolom, hogy nem jött hivatalos 250 milliós ajánlat. Szerintem maradni fog, mert a piaci (120 TM) áráért, nem fogjuk eladni. Ez jelenleg presztízs kérdés is, még Nicot is szeretnénk mellé leigazolni.
Hogy miért ennyi, miért nem több a fizetése, mennyit érdemel, már hátország topic téma.
Tavaly így is egy kiemelkedő szerződést kapott, 16 éves létére. (Simons ugye elvileg ezért is távozott)Felnőtt szerződést Spanyolországban 18 éves korában köthet.
Én személy szerint aggódtam, hogy el fogják csábítani, az apja rengeteg hír szerint Real Madrid szurkoló, és valószínűleg kifogtunk egy újabb pénzéhes apukát.
Yamal viszont nemrég lenyilatkozta a Realosok unszimpátiáját még jobban elnyerve, hogy sosem fog a Realban szerződni. Remélem tartja ehhez magát, én kicsit megnyugodtam, hogy egy intelligensnek tűnő srác a tehetsége mellett, reméljük nem is száll el. Jelenleg jobban fejlődhet itt, ha figyelünk rá, mint a sztárokkal teletűzdelt Realban. A 10-es mezt sem adjuk oda, tanulva a Fatis hibából.
Pontosan Fatinak emeltük meg irreálisan magasra a fizetését, most pedig ezt is nyögjük a sérülései után.
Yamal fizetését biztosan meg fogják emelni (max 2 éves szerződést köthet) de az új, hosszú szerződést 18 évesen írhatja alá.
Nagyon nehéz kérdés lesz, mi lesz az optimális keresete, reméljük szép lassan fogjuk felépíteni.
bence0330

2024.07.19. 12:41:23

Nekem Yamallal kapcsolatban ez az egyértelmű álláspontom.

Ha 17 évesként kezeljük végre (könyörgöm Flicknek, legyen reális, nézzen rá az elmúlt éveinkre, és lépjen ezügyben...), akkor nem adnám el 250 millióért sem, és fizetést emelnék. Megérdemli, marketingértelemben is húzónevünk, és idén már alighanem fociban is az lesz. De jövőre már 100%. Nem egekbe, hanem egy erős lépcsőt, Ara szintjére. Hosszútávú szerződéssel, de az utolsó 2 év mondjuk opcionálisan a klub oldaláról, mert fiatalon nem lehet tudni, kivel mi lesz.
Yamal szerintem már bizonyított, és az nem kérdés, mi lesz belőle, ha nem jön be a szokásos sérüléshullám. Vagy überklasszis, vagy csak klasszis, mert már most is az, nem csak ígéret.

Ha az a terv vele, hogy majd kb minden meccset végigjátszik már ebben a szezonban, a 250-ért gondolkodás nélkül, de már talán 200-ért eladnám, az a vonat akkor ugyanarra tart, mint a Pedri félék, és noha Yamal lehet szerencsés és megúszhatja, erre nem építenék.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.19. 12:23:45

Oké értem és logikus bárkit eladni 250 millióért, inkább azt nem értem miért meglepő, ha több pénzt kér, ha vele adják el a mezeket, jegyeket stb?

FdJ fizetés 40 millió
Lewa fizetése 33 millió
Ferran 13 millió
Inigo 9 millió
Romeu vagy Roque 3,5 millió
Inaki Pena 3 millió

Yamal 2 millió

Valami homok került a gépezetbe akkor is, ha még csak 17 éves, ez hogy áll összhangban a csapatban betöltött szerepükkel? Nem kell, hogy 20-30 milliót adjunk neki, de Roque, Romeu, Inigo, Ferran milyen alapon keresi a sokszorosát Yamal fizetésének?
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2024.07.19. 12:10:15

Jamalt 250m-es ajalat eseten gondolkodas nelkul el kellene adni. Raphinha lehozza meg jo ideig a jobbost. Nicotol en kicsit felek, odaadnam iden Fatinak a bal szelso posztot, hatha feltamad. Plusz Rokit megtartanam, a lengyellel valthatnak egymast. Padra meg jo az oreg Ferran plusz igazolnek valakit, de en Nicoba nem latom az x-et.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.07.19. 11:57:41

Troym írta:
2024.07.19. 10:24:41

De a következő hír is jópofa:

Jorge Mendes has asked FC Barcelona to modify Lamine Yamal's contract and make a major economic effort after the player's big rise recently.

There is already an AGREEMENT to extend Yamal's contract until 2030, next year.
@sport
75% of the new jerseys sold yesterday were of those of Lamine Yamal

Kíváncsi leszek most a Laporta féle mű keménykedésre a csapat legjobb, legeladhatóbb játékosával szemben. Az eladott új mezek 75%-án Yamal neve virít. Hogy próbáljuk eladni, hogy nem kaphat akár 10-20 milliót, ha kér? Amúgy is kb mindent Mendes irányít és Yamal szülei sem hülyék.

Nico miatt pedig banki hitelt veszünk fel (sport), ami némileg ellentmond annak, hogy cash-flow szinten olyan jól állnánk a rekordbevételek okán.
Én azon mosolygok, hogy 200-250 millióért nem engedünk el egy nagyon tehetséges, de minimálisan bizonyított 17 éves játékost... Csípem, jól játszik, de ennyi pénzből csak a kivásárlási árak kifizetésével beférhetne egy Nico Williams, Zubimendi, Mikel Merino, Dani Olmo, Cancelo 5-ösből legalább 4 ember. Konkrétan szinte az összes problémás posztot lefednénk, míg Yamal helyén "csak" egy Raphinha játszana.

Mintha hasonló helyzetben Ansu Fatit sem engedtük el. Most meg nem győzik elüldözni... Remélem Yamallal nem jutunk el idáig, de ekkora bizniszekre nemet mondani nem bizonyított játékosokért, elég nagy ostobaságnak tűnik.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
superman
Jugador d'estrella

2024.07.19. 11:57:30

davi10 írta:
2024.07.19. 11:48:48
Troym írta:
Nico miatt pedig banki hitelt veszünk fel (sport), ami némileg ellentmond annak, hogy cash-flow szinten olyan jól állnánk a rekordbevételek okán.
A szurkolók is kiveszik a részüket, elkezdtek pörögni a tiktok donate-ek azért, hogy a klub meg tudja venni Nico-t :D
Tiktokom ugyan nincsen, de van valami megbízható felület, ahol tudnék donatelni, és tuti a klub kapja meg?
davi10
Llegenda del Barça

2024.07.19. 11:48:48

Troym írta:
A szurkolók is kiveszik a részüket, elkezdtek pörögni a tiktok donate-ek azért, hogy a klub meg tudja venni Nico-t :D
Kép
superman
Jugador d'estrella

2024.07.19. 11:34:57

Okoska írta:
2024.07.19. 06:43:10
Guiu nagy ígéret volt de a pénzt választotta a felépítés helyett. Nem lehet mindenki Messi, ő annak hitte magát. Most meg megy az ősellenséghez. Szerintem ez is egy kicsinyes bosszú a részéről.
Roque bizniszt meg nem értem egyáltalán.
Reménykedtem, hogy Flick ad neki esélyt, de úgy látszik mégsem.
FcBarcelona1 írta:
2024.07.19. 08:52:47
Chino írta:
A klubnál bejelentették, hogy sikeresen hosszabbítottak Guille Ferandezzel, pedig a Bayern, a City és a Dortmund is előnyösebb ajánlatot nyújtott be.

Olvastam. Hát eddig is megvolt a véleményem róla. Ő lesz az új Sergio Garcia?
Ezek után reméljük pont olyan pályafutása is lesz, és akkor ajándék volt a 6 millió. Nem hiszem el, hogy ne választhatna bármilyen más csapatot. Majd jön más a helyére az utánpótlásból.
Azért egy futballcsapatot ellenségnek, meg ősellenségnek titulálni, kárhiztatni egy bizonyos csapat választásáért, legyen az akár Espanyol, akár Madrid, bármi, háááát. Ezek a csapatok között nem ellenségeskedés folyik, (max a hülye, politikusként viselkedő vezetők hergelése szerint), az ellenségeskedés nem itt kezdődik, ahhoz nézzétek meg Ukrajnát és Oroszországot, vagy akár a Közek-Keletet. De hagyjuk a politikát, csak a példák miatt mondtam. Úgy néz ki Guiu intelligensebb sok tökfej szurkolónál, és nem hajlandó kiszúrni magával kamu presztízskérdések miatt. Igaza van, legyen szerencséje! Amúgyis a tisztelet csak kölcsönös alapon működik, a klub sem törte össze magát, hogy megbecsülje a srácot. Mindketten a saját érdekeiket nézték, teljesen jól van ez így.

Amúgy Yamallal ugyanez lesz. Most elkezdenek követelőzni, a PSG 250-t fizetett volna érte, ahhoz milyen fizu társulhatott vajon? Ugyanaz lesz vele, mint Messivel, amíg tudja fejni a klubot, akár a teljesítőhatárain túl is addig marad, amúgy koccol. Leszünk még bajban vele. Nem innen fog visszavonulni az biztos, mert vagy nem engedünk a csillagászati követeléseinek, vagy igen, de akkor meg a klub megy csődbe. Visszasírja még Laporta azt a 250M-s ajánlatot.
Troym
Director del Fútbol

Guiu elment szó szerint 100*fizetésért a város túlsó végére folyamatosan játszani, mellette a közelében lesz a családja, barátai és ezzel "feladta", hogy nálunk töredék annyi pénzért annyit kerüljön pályára, mint a karbantartó fickó.
Okos kölyök.
Amúgy is kb a katasztrófa előszele, amikor 18 éves csatárok csomagolnak a nyugdíjas 37 éves "szupersztár" miatt. Nagyon előremutató.

De a következő hír is jópofa:

Jorge Mendes has asked FC Barcelona to modify Lamine Yamal's contract and make a major economic effort after the player's big rise recently.

There is already an AGREEMENT to extend Yamal's contract until 2030, next year.
@sport
75% of the new jerseys sold yesterday were of those of Lamine Yamal

Kíváncsi leszek most a Laporta féle mű keménykedésre a csapat legjobb, legeladhatóbb játékosával szemben. Az eladott új mezek 75%-án Yamal neve virít. Hogy próbáljuk eladni, hogy nem kaphat akár 10-20 milliót, ha kér? Amúgy is kb mindent Mendes irányít és Yamal szülei sem hülyék.

Válasz küldése