bence0330 írta: ↑2024.07.25. 11:50:24
Szerintem akkora homályban vagyunk innen, hogy nehéz eldönteni, mi is van most, vagy ki a hibás. Lehet, hogy azért nem tudunk még ingyen sem hozni játékosokat, mert nincs hely nekik a bérkeretben. Akkor pl. Deco nehezen vonható felelősségre.
Az is lehet, hogy tényleg csak kivárás van, és valami csúszik, amit még várunk, és elindul a lavina (remélem Olmo nélkül). Persze erre egyre kisebb az esély. Sok idő van még, persze a játékosok nem várnak.
Prioritás Nico. Úgy látom beütött a Guiu ügy, mindenkivel hosszabbítunk az akadémián

Csak melóznak Decoék.
Nem segít, hogy akit tudtunk, már felhoztunk, és akik maradtak, jórészt 18 alattiak, akikkel 2 éves szerződést lehet kötni. Pl. Bernallal tavaly után megint hosszabbítottunk 2 évre (1-el toltuk így ki), nem tudom mi a szabály, de csak 20 millió a kivásárlási ára.
Meglátjuk mi lesz, ma Laporta azt nyilatkozta Nicora és Olmora is van pénz, reméli nemsokára bejelenthetik a gadasági lépéseket.
Flick szerint az ideális vkp-s már itt van, aki De Jong. Gondolom marad. Majd meglátjuk ebből is mi sül ki. Merino azért elférne, a második legfontosabb lenne szerintem. Elvileg nem akar Flick egyedüli pivotot, ezért szakadt meg a tárgyalás Guidoval.
Rajta kívül Rabiot 18-20 milliós fizetésért és Ndidi van ingyen aki szóba került velünk kapcsolatban. Idén nem túl jó a felhozatal lejáró szerződésekkel. Mbappe helyzete ugye már régóta tiszta volt.
Szerintem Cancelo a 3. legfontosabb, csak ezt nem akarják hangsúlyozni a City előtt, akik szabadulni akarnak tőle, Cancelo elvileg csak ide akar jönni. Valószínűleg ez húzódhat legtovább.
Általában egyetértek veled, az Olmo témában nem. Aggaszt a sérülékenysége, de a tkp-ok 80-100+ ért váltanak klubot. Szerintem nem hiába figyeli őt a City és a Bayern is. Wirtz nagyon jó, de drága, és inkább Reál vagy Bayernt mondanám következő csapatának. Musiala esélytelen. Simons esélytelen, ha megy is, 70+, PSG ide tuti nem engedné.
Általában azért megy a vita a játékosokon, mert mindenki máshogy értékeli őket. Szerintem Olmo még a sérülékenységével együtt is megérhet 50 körül. Egyedül el tud dönteni meccseket, ha a statjai nem elég bizonyíték (múltkor betettem kommentben 3 posztra, bal, jobb szél, tkp), akkor az EB-n a válogatottban is bizonyította.
Ahogy írtam, nekem Iniesta óta lyukas ez a poszt. Én nagyon nem látom az itt játszó, ezen a poszton elvileg bevethető játékosokban az irányítót. Gündogan érkezéséig 2-4 gólpasszokat adtak a kp-ink, a kapuig pedig nem látnak el

Gündogan viszont már 33 és szerintem ő inkább mélységi irányító.
Nico gólpasszokban, cselekben, a védelem megbontásában kiemelkedő, az ő bejelentését várom a legjobban. Yamallal évekre megoldhatják a 2 szélt, ha elkerülik őket a sérülések.
Jó lenne kémiát is építeni a játékosok közt, idén adott a spanyol válogatott.
Flickkel remélem a játék javulása mellett a rotáció is jobban fog működni, és jövőre el lehet adni játékosokat, amiből kijön egy csatár ára. Ha jönnek a megnevezett igazolások, De Jong, Pedri, Ferran esetleg Raphinha beáldozhatóvá válik egy jobb teljesítmény után reméljük kereslet is lesz rájuk. Vagy bizonyítsák, hogy itt a helyük, amiben a kommentek alapján úgy látom, egységesen, sokan kételkedünk.
Szerk: persze ha nem igazolunk olyan kp-st, aki védekezni is tud, ha nem is egyszemélyes vkp-on bevethető, akkor szerintem bajban leszünk. Merino-t nagyon elengedi a Sport, már a 2. cikk, hogy csak akkor érkezne, ha De Jong távozik. Nem értem hol az összefüggés, ha Merino 20-30, Olmo pedig 50+.
https://barcauniversal.com/full-details ... idiculous/
Elvileg az Olmo ajánlat
40+20, a 40 fix 10 milliónként fizetve, januáronként, 2025 az első részlet.
10 változó 2 bajnoki cím után
10 változó 2 BL cím után
Mindkettő, ha 5 éven belül teljesül.

Elutasították.