Troym írta: ↑2024.07.29. 12:40:47
Ahogy elkezdték gyűjteni az aláírásokat a bizalmatlanságinál, Barto rögtön megpattant.
Barto alatt is voltak eredmények, Barto 2020 őszén pattant meg, 2015, 2017, 2018, 2019-ben bajnok, 2015-ben BL yőztes, 2019ben BL elődöntős volt a csapat.
Laporta nyilván milliószor nehezebb helyzetben van, de a kamu igazolások minden évben lehet nem tetszenek sokaknak.
2021 Messi hosszabbít
Jön Haaland
Kimmich minden évben jön
Meg Brzovic
Idén meg a spanyol duóról nyilatkozik úton útfélen
Mellette csatározik mindenkivel, igazgató vezetők tucatjai léptek le, kétes ügyletek (Libero) Kimondottan ótvar módon bánik a klublegendákkal (Messi, Busi, Alba, Pique, Xavi)
Amúgy Fort sem véletlen kezdett újra nyilatkozni itt-ott, biztos vagyok benne, hogy ismét elindul.
DE! ez csak az én véleményem, lehetséges, hogy a katalánoknak ez kell.
Elképzelhető, hogy jön 2025-ben Salah (vagy hasonló nagy név) ingyen és minden meg van bocsájtva.
Szerintem meg teljesen működik a stratégiája, népszerűség szempontjából. Bemondja, hogy van új Nike-szerződés, és mindenkivel elhiteti, hogy van új Nike-szerződés.
Az igazolások terén meg nem tudjuk, hogy valójában mennyit enged a Liga. Lehet, hogy ezen a nyáron sem igazolhatunk rendesen, ami nem Laporta hibája.
Az tény, hogy sok a kamu. Az Olmóért beadott ajánlatunk is csak azt a célt szolgálta, hogy a szurkolókat reménnyel töltsék el. De egy olyan ajánlatot adtunk, amit nem gondoltunk komolyan. De mi mást tehetne? Mennyivel lennénk valójában beljebb, ha még kamu ajánlatokat sem tennénk? Ugyanott tartanánk, így meg hetekig illúziót ad a rajongóknak, ami kell is nekik. Szerintem jól működik a stratégiájának ez a része.
Ami szerintem nem működik, hogy eközben olcsó lehetőségekre nem megyünk rá, Guirassy-ra például. A választással viszont szerintem nem lesz gondja, mert azt az illúziót, amit a szurkolók akarnak, azt maximálisan megadja. Williams-t követelték tőle Barcelonában, és már hónapok óta fut a saga. Ha leigazoljuk, neki jó. Ha nem igazoljuk le, a népszerűsége szempontjából neki az is jó, hiszen mindent megtett, meg a Ligára lehet kenni mindent, amiben még lehet, hogy van is igazság.
Nekem az a problémám, hogy a sikeres illúziókeltés mellett valódi csapatépítés nem történik. Williams-t priortásként kezelni szerintem hiba, rá várunk, miközben sorra kelnek el az olcsó, de remek lehetőségek.