Minddel egyetértek.Andrsika írta: ↑2024.07.31. 16:13:17én is hoznék egy csatárt és nekem is vágyam a két csatáros rendszer
Most meg Romeura alapozunk megint arra az emberre aki tavaly egy interjúban érdekes dolgokat mesélt az itteni dolgairól.
Vicc kategória ami nálunk megy
A la masia legutóbb kihúzott minket a tréből csak reménykedni tudok, h jelenleg is hasonló lesz, mert ( bárki is az elnök) ezeknek nagy pénz szabadságot ad valaki tele töltik a csapatot túlárazott nem idevaló emberekkel. A tudatos építkezés terén példát vehetünk az ősi riválistól még, ha utálom is őket…
Romeu számomra azért fura, mert a Gironából vannak távozók rendesen, a mélységi középpályán is van távozó, és elvileg igényt tartottak rá. Ha mégis marad, akkor Peter szavai igazolódnak be, hogy kell ő nekünk, ami több mint ijesztő. Ha mindent rendben találunk vkp poszton, és nem lesz igazolás, akkor én elégedetlen leszek az igazolási időszak végén.
Hogy pozitívumról is legyen szó, Pau Victort 2,7 millióért szereztük meg, ami nem rossz. Ha nem válik be, akkor sem buktunk anyagilag, a probléma számomra az, hogy a támadósorba egy nagy ágyút szeretnék érkezőnek, ehelyett egy veteránra és még semmit nem bizonyítókra bízzuk magunkat. De a 2,7 milliós igazolással most legalább nem verték át a fejünket.