Ez a fő gond. Az tuti, hogy foglalkoznak vele, tavaly meg tavalyelőtt is foglalkoztak, Flick is kiemelte. Csak az a kérdés, hogy eléggé tudnak-e Olmók mellett ezzel foglalkozni. Annyira nem követtem a klubjában, hogy a sérülékenységét lássam, arról nem is nagyon tudtam, és még úgy sem tartottam jó üzletnek.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.01. 12:54:33Főleg, ha vkp-ra sem lesz pénz. Merinot nagyon írkálják az Arsenalba. A kp-nk, így ismét kevés lehet a sok sérülékeny játékossal.
Bernalban benne van szerintem a potenciál, hogy tol egy Cubarsit (vagy Casadoval közösen tolnak egy Cubarsit), akkor pokoli nagy mázlink lenne, de erre alapozni nyilván nem szabad, ahogy jclayton is írta.
És akkor még ott van a DJ probléma, akinél még nem lehet tudni, hogy az-e a jobb, ha sérült, vagy az ha nem, és ha egészséges lesz, így kb bérelt helye marad.
Az lehet még egy megoldás, ha hozunk egy jó középhátvédet (vagy reménykedünk hogy Fayé berobban). Akkor ha nem is lenne ideális, de Christensennel már azért alakulna az a poszt lefedettségben.
Annak örülök, hogy ebben a szorult helyzetben normális edzőnk van végre, mert az látszik, hogy így legalább lesz játékrendszer (már most több van tinikkel, mint évek óta), és szerintem bátrabban és remélhetőleg kevésbé szélsőségesen, racionálisabban fog nyúlni hozzájuk, mint Xavi. És azért ha van egy játékrendszer begyakorolt sémákkal, a közepes játékos is jó lehet a rendszerben.