Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.01. 13:13:51

FcBarcelona1 írta:
2024.08.01. 12:54:33
Főleg, ha vkp-ra sem lesz pénz. Merinot nagyon írkálják az Arsenalba. A kp-nk, így ismét kevés lehet a sok sérülékeny játékossal.
Ez a fő gond. Az tuti, hogy foglalkoznak vele, tavaly meg tavalyelőtt is foglalkoztak, Flick is kiemelte. Csak az a kérdés, hogy eléggé tudnak-e Olmók mellett ezzel foglalkozni. Annyira nem követtem a klubjában, hogy a sérülékenységét lássam, arról nem is nagyon tudtam, és még úgy sem tartottam jó üzletnek.

Bernalban benne van szerintem a potenciál, hogy tol egy Cubarsit (vagy Casadoval közösen tolnak egy Cubarsit), akkor pokoli nagy mázlink lenne, de erre alapozni nyilván nem szabad, ahogy jclayton is írta.

És akkor még ott van a DJ probléma, akinél még nem lehet tudni, hogy az-e a jobb, ha sérült, vagy az ha nem, és ha egészséges lesz, így kb bérelt helye marad.

Az lehet még egy megoldás, ha hozunk egy jó középhátvédet (vagy reménykedünk hogy Fayé berobban). Akkor ha nem is lenne ideális, de Christensennel már azért alakulna az a poszt lefedettségben.

Annak örülök, hogy ebben a szorult helyzetben normális edzőnk van végre, mert az látszik, hogy így legalább lesz játékrendszer (már most több van tinikkel, mint évek óta), és szerintem bátrabban és remélhetőleg kevésbé szélsőségesen, racionálisabban fog nyúlni hozzájuk, mint Xavi. És azért ha van egy játékrendszer begyakorolt sémákkal, a közepes játékos is jó lehet a rendszerben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.01. 12:54:33

bence0330 írta:
2024.08.01. 12:00:18
Hát most már én is aggódok az átigazolások miatt.
Romano szerint elment az új ajánlat Olmoért
55 fix
4 könnyebben teljesíthető
3 nehezebben teljesíthető változóért.
Szerettem volna Olmot, de ha részletekben is fizetjük, akkor is nagyon drága. Ez a 40+20 még jó is lett volna, jövőre eladunk valakit.
Nicorol továbbra sincs hír, nagyon csalódott leszek, ha nem jön, benne látom Yamal mellett az extrát.
Olmoval szélre kitolva, úgy, hogy sérülékeny, semmit nem fog megoldani Nico nélkül.
Simán jobb lett volna egy újabb Felix+Cancelo kölcsön, mint egy sérülékeny játékosra ellőni minden puskaport.
Főleg, ha vkp-ra sem lesz pénz. Merinot nagyon írkálják az Arsenalba. A kp-nk, így ismét kevés lehet a sok sérülékeny játékossal.
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.01. 12:43:03

Peter írta:
2024.08.01. 11:34:02
Chino írta:
2024.08.01. 10:46:47
Niconak kellene már egy ultimátumot adni, hogy döntsön. Nem hiszem, hogy ennyi hét nem volt elég neki, nyomás ide vagy oda. Amíg ez nem dől el egyéb igazolásokban sem reménykedjünk.
Nem gondolom, hogy ultimátum helyzetben lennénk Nicoval szemben. Az, ha valaki szeretné őt elcsábítani, ahhoz nem ultimátum, hanem vonzerő szükséges. Ugyanakkor a srácnak semmi köze ahhoz, hogy mi függ avagy mi nem függ az ő döntésétől a Barca számára. Ez nem Nico problémája, neki ehhez semmi köze.
Ha a Barcának nem tetszik, hogy a srác még nem döntött, akkor alkalmazkodnia kell és választhat mást, vagy csak egyszerűen továbblép avagy nyitva hagyja az ajtót egy meghatározott időpontig amit vagy Nicoval vagy nélküle, de akkor becsukja és tiszta sor, vége.
Ehhez nem neki kell, hogy köze legyen, de a klubnak egyre nagyobb érdeke, hogy lezáruljon ez a szappanopera. Az, hogy kinek milyen vonzereje van, már jó ideje irreleváns, mert előtte vannak az ajánlatok, tudja, hogy kitől mit kaphat.
Ha elfogulatlanul nézzük talán akkor is a Barca a legjobb választás. A fizu rosszabb esetben is kb. annyi lenne, mint Bilbaoban, de inkább több, Spanyolországban maradhatna, ami saját bevallása szerint nagyon fontos, tele van a csapat közeli barátaival, komoly szerepe lenne és nemzetközi szinten is megmutathatná magát, címeket nyerhetne, ami azért a jelenlegi helyétől távol van.

Jövőre már közel sem biztos, hogy ennyire kelendő lesz, ezért is félek kicsit tőle. Most is inkább az EB miatt lett ennyire középpontban, mintsem az utóbbi szezonjai ért. Olmot sem a lipcsei kalandja miatt támadták be ennyire a klubok. Ha nem lett volna ez a torna távolról sem vagyok biztos benne, hogy 60 milliót simán raknának le érte a klubok vagy ekkora harc lenne. Bőven benne van, hogy egy Felix szintet tol le.
Ha mégsem marad, talán a legjobb megoldás lenne, ha Fati maradna. Rizikós a sérülés-faktor, de focizni nem felejtett el és ha egy hasonló szintet lehoz a korábbi teljesítményéhez képest már sokkal előrébb vagyunk. 2-3 hét alatt max. valami félmegoldást hozhatunk, hosszabb távú megoldásra nem hiszem, hogy komoly esély lenne. A Brightonos kalandot igazán nem venném alapul. A PL egyértelműen idegen volt neki, össze vissza játszott különböző posztokon és csak egy kölcsönjátékos volt, akihez alapból máshogy viszonyulnak.
A felszabadult pénzből pedig más posztokat is tömhetünkj.
Forca Barca!!!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.01. 12:17:19

bence0330 írta:
Adja az ég, hogy Pau Victor berobbanjon legalább jó csereként, de Olmót gondolom pont azért akarják megvenni (az egyetlen magyarázat, ami logikát feltételez a transzfer mögött), hogy 4 poszton is okés. Akár néha Lewy helyett hamis kilencesként, az érdekes húzás lenne. Én idén nyáron az egyetlen távozónak amúgy Roquét látom, így akár még képbe is kerülhetne.
Pau Viktorban én is bízok és egyben elég nagy potenciált látok, remélem folytatja az az utat amit elkezdett.

Olmoval semmi bajom, de jelenleg nem értem hova szeretnénk, értem milyen posztokra képes, de akkor pl. FT mi a francnak? Fati szerintem maradni fog, legalábbis bízok benne mert tavaly is nagyon agilisen focizott ameddig itt volt és óriási motiváció van bent. Nagyon úgy fest, hogy Nico nem fog jönni, mégis miért várna ennyit? Itt max 1 érkező ha lesz, távozó pedig még mindig rejtély, ha egy Lenglet még mindig itt van, álmodozhatunk Merinoról és társaikról.. aki meg prioritás kellene legyen. Persze Laporta megint durranást akar, az ész érvek oltárán.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bence0330

Troym írta:
2024.08.01. 11:36:59
bence0330 írta:
2024.08.01. 11:28:49
Ha Olmót leigazoljuk, az vetekedni fog Coutinhoékkal, csak az árkülönbséggel lesz jobb üzlet.
Elfogadom abban az esetben, hogy jön Olmo, ha ezzel megússzuk Felix még egy évnyi ittlétét.
Amúgy kb ugyanaz a manőver a két játékos posztilag. A portugál inkább second striker mint 10-es, Olmo meg talán inkább 10-es, mint ss, de a lényeg, hogy Felix sem volt balszélső, odatettük, nem rossz ott, nem is az igazi, de az részemről teljesen okés volt kis fizetésért, kölcsönben. Olmo ugyanez lenne, csak javított kiadásban, ellenne ott a szélen, nem lenne rossz, de nem is lenne túl jó. Inkább nézném még őt 0 euróért, mint Olmót 60-ért, ha értelmesebb emberre költenénk el ezt a pénzt.

Adja az ég, hogy Pau Victor berobbanjon legalább jó csereként, de Olmót gondolom pont azért akarják megvenni (az egyetlen magyarázat, ami logikát feltételez a transzfer mögött), hogy 4 poszton is okés. Akár néha Lewy helyett hamis kilencesként, az érdekes húzás lenne. Én idén nyáron az egyetlen távozónak amúgy Roquét látom, így akár még képbe is kerülhetne.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.08.01. 11:47:19

Troym írta:
bence0330 írta:
Ha Olmót leigazoljuk, az vetekedni fog Coutinhoékkal, csak az árkülönbséggel lesz jobb üzlet.
Elfogadom abban az esetben, hogy jön Olmo, ha ezzel megússzuk Felix még egy évnyi ittlétét.
A Sport azt írja, hogy a második ajánlatot is visszadobta a Lipcse habozás nélkül.
Elvileg 45 millió fix + 15 változót ajánlottunk.

A Lipcse 55 millió fix + 10-15 változót szeretne. Deco optimista. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Troym
Director del Fútbol

bence0330 írta:
Peter
Director del Fútbol

2024.08.01. 11:34:02

Chino írta:
Niconak kellene már egy ultimátumot adni, hogy döntsön. Nem hiszem, hogy ennyi hét nem volt elég neki, nyomás ide vagy oda. Amíg ez nem dől el egyéb igazolásokban sem reménykedjünk.
Nem gondolom, hogy ultimátum helyzetben lennénk Nicoval szemben. Az, ha valaki szeretné őt elcsábítani, ahhoz nem ultimátum, hanem vonzerő szükséges. Ugyanakkor a srácnak semmi köze ahhoz, hogy mi függ avagy mi nem függ az ő döntésétől a Barca számára. Ez nem Nico problémája, neki ehhez semmi köze.
Ha a Barcának nem tetszik, hogy a srác még nem döntött, akkor alkalmazkodnia kell és választhat mást, vagy csak egyszerűen továbblép avagy nyitva hagyja az ajtót egy meghatározott időpontig amit vagy Nicoval vagy nélküle, de akkor becsukja és tiszta sor, vége.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2024.08.01. 11:37:43-kor.
bence0330

Ami jelenleg szomorú átigazolásban, az az, hogy spanyol szinten tényleg semmi nem történt, hozzájuk képest nem vagyunk lemaradva. De az olaszok közben egymással versengve vásárolgatnak be, és elég jó játékosokat. Szomorú, hogy náluk működik, nálunk meg nem. A Liga mindenképp önmagát sorolja egyre lejjebb és lejjebb. Csak a sok spanyol tehetségnek köszönheti szerintem a bajnokság, hogy nem süllyedt még le a L1 szintjére, alighanem ez a legerősebb bajnokság egy olyan csapatot nézve, aki nem tud igazolni, helyben legtöbben korrekt szinten meg tudják oldani.

A német lassan előz, és az olasz sincs már túl messze, jönnek fel rendesen. És ez zsinórban a második nyár, ahol max a Madrid tud igazolni. Mivel nem túl rég tart a tendencia, még tartjuk a szintet úgy-ahogy, de még 2-3 ilyen nyár, és a spanyol bajnokságnak szerintem kampec. Függetlenül az eszement korábbi költekezéseinktől, ez nem normális dolog.

Szóval ja, nem vagyunk még semmiről végleg lemaradva, csak közben tényleg remek játékosok mennek olyan helyekre, olyan bajnokságokba, aminek hozzánk képest alsó polcnak kéne lennie, és mégsem.

Ha Olmót leigazoljuk, az vetekedni fog Coutinhoékkal, csak az árkülönbséggel lesz jobb üzlet. Ha balszélsőnek gondolnák Nico helyett, akkor egy tizes skálán 2-es helyett kapna egy szűk négyest, mert akkor nem az igazi, de legalább posztot foltozunk, nem a 88. tizest hozzuk.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.01. 11:01:46

Jordi Batalla

Lazio president hints that they will go for Vitor Roque

The Italian side are looking for a striker following the departure of Ciro Immobile to Besiktas and manager Claudio Lotito said he wants to sign a great player from 2005, the year the Brazilian was born.

Florian Plettenberg

FC Barcelona, now 100 % focused on finalizing the deal with Dani #Olmo - confirmed ✔️

The 26 y/o is the main target for Laporta, Deco and Flick now. Olmo, keen to join Barcelona. Verbal agreement is done. It now depends on the clubs. RB Leipzig demand €60m.

Barca & Nico Williams, currently in stand-by.

Egyre inkább azt érzem, minden nappal egyre távolodunk Nicotól. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Chino
Llegenda del Barça

Troym írta:
2024.08.01. 09:20:45
Alex Valle's release clause has automatically been reduced to €3m. Barça can unilaterally renew his contract, increase his salary, and his release clause to €30m, but have not communicated the player their intention to do so.

@mundodeportivo

Szórjuk el őt is aprópénzért, ez a specialitásunk amúgy is.
Ez nem olyan egyszerű, ez a feltétel azta él, mióta visszakerült. Ha megmarad az eddigi, alacsonyabb kivásárlási ár, akkor a fizetése a tartalékcsapat szintjén lesz (miuvel csak 20 éves, akár Atletic játékos is lehet hivatalosan, mégis annyit játszik fent amennyit akar) és az FFP-t nem befolyásolja, míg ha felemelkedik a kivásárlási ára, a fizetése is automatikusan nő és helyet foglal a csapat bérköltségében. Ráadásul a játékos mindenképp maradni akar és jövőre bár nem lesz ilyen szigorúak ilyen szigorúak a feltételek, szóval egyelőre ezek is könnyíthetnek a dolgon.
Úgyhogy nem olyan egyértelmű, hogy mivel járnánk jobban. És ott van az is, hogy Flick számítana-e rá egyáltalán. Mert a hírmorzsák szerint Fayét a német balhátvédnek szánja, vagy ha Cancelo érkezne nem-e őt vagy Fortot szánná inkább a balosra. Feltéve, ha Balde sérül vagy komolyabban rotálni kell.

Dani Olmoért elvileg kész az újabb ajánlat. Az információk szerint 47 millió fix, plusz 3 milliós opció meghatározott pályáralépés után, 10 millió meg címekhez kötve. És ott van a játékos akarata, amit figyelembe vesznek, mivel tavaly léphetett volna, a klub nyomására viszont maradt még egy évet. Ennek ellenére örülnék, ha a németek visszadobnák ezt is.

Szerintem úgyis marad a Bilbaoban kakasnak a szemétdombon és gyakorol egy kis nyomást a baszkokra, hogy feljebb tornássák, az eddigi sem alacsony fizetését.

Annyira nem vagyunk lemaradva az igazolásokkal, nem olyan sok klub állt bele még túlságosan, főleg a spanyol bajnoksában.
Esetleg a Chelsea vagy Bayern, akik belehúztak Európa-szerte. De Merinot pl. az Arsenal nálunk is régebb óta üldözi és most tartanak ott, hogy komolyabban közeledjenek az álláspontok. Ha Nico döntene akárhogyan is, végre tiszta lenne, hogy mennyit költhetünk és az FFP mennyire kötne minket.
Gündogan szerintem azért jött szóba, mert igazából most kaphatunk még érte komolyabb összeget, magas a bérigénye és a helyére akár jöhet Olmo. Tény, hogy nagyon jó szezonja volt, de valóságos csoda, hogy végigbírta, most még volt egy EB-je is, és lassan már ő is 34 éves. Két ilyen szezont lehozni közben egy kontinenstornát beiktatva, elég kérdéses, pláne egy 19 milliós fizetéssel. Szóval valahol logikus, bár inkább akkor, ha komolyabb összeget kínálnak.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2024.08.01. 10:13:21

FCBsteve írta:
2024.08.01. 06:39:07
Amúgy ezt nem igazán értem...
Nem vagy egyedül, de bőven elegendő, ha Flick érti és tudja.
Aztán hamarosan együtt láthatjuk az előadást, fellebben a függöny és akkor közelebb kerülünk az értéshez....(szándékosan írtam értést és nem megértést)

Megváltót említettél, a magam nevében tudok csak hozzászólni, de én például Xavi érkezését vártam megváltóként, tőle vártam az áttörést.
Flick tekintetében pedig:
Peter írta:
2024.05.30. 22:46:15
Willkommen Herr Flick !!!

Remélem, hogy megtalálja az összhangot a játékosaival, az öltöző valódi csapattá válik a kezei között, kialakul nála egy karakteres, tónusos, markáns csapatjáték és visszakapja a pályáról azt, amivel felküldi oda a srácokat.

Sokan szurkolunk.... :lol:
Természetesen értelmezés kérdése, ami szubjektív, de az biztos, hogy én a fenti megfogalmazásból nem tudok "megváltót" kiolvasni.... :lol:
bence0330

2024.08.01. 09:48:54

FCBsteve írta:

Érkezett Flick, megnézte a csapatot, a fiatalokat, és úgy döntött, hogy a vkp posztot le tudja fedni meglévő játékosokkal - a pénzt a támadó csapatrészre szeretné eltapsolni...

Ha a szakmai stábbal egyetemben úgy gondolja, hogy a csapaton így lehet az egységnyi pénzből a legnagyobbat javítani - kik vagyunk mi, hogy a fotelből okosabbak legyünk???
Pláne, akik megváltóként várták??? :)
Hát, az tuti, hogy pénzünk/keretünk nincs igazolni, nem Flick álma Romeuval meg két tinivel lefedni a posztot DJ mellett... még alighanem egységnyi pénzből sem, hisz többször kihangsúlyozta a poszt fontosságát. Gondolom elfogadna két igazolást a posztra, mondjuk egy Xavi által eltékozolt verőembernek most örülne, és jobban megbecsülné, meg egy Kimmichet/Merinot is a keretben tudna, és ez még az alsó hang, felteszem nem ellenezné Rodri és Wirtz érkezését sem.

Felteszem megvan a valós esély arra, hogy nem tudunk hozni senkit. Sajnos.

Most alighanem reménykedünk, hátha Bernal vagy Casado befut. Balszélsőnk sajna nincs még potenciálisan sem lentről (félig Unai talán).

Amúgy egy felkészülési meccsen pár korábban ki nem próbált tinivel több foci és tudatosságot láttunk a pályán, mint Xavi utolsó két évében bármikor. Ez még nem jelent eleget, de mindenképp biztató. Főleg, hogy egyre nagyobb az esély rá, hogy gyengébb kerete lesz, mint elődjének.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.01. 09:20:45

Alex Valle's release clause has automatically been reduced to €3m. Barça can unilaterally renew his contract, increase his salary, and his release clause to €30m, but have not communicated the player their intention to do so.

@mundodeportivo

Szórjuk el őt is aprópénzért, ez a specialitásunk amúgy is.
jclayton
Jugador d'estrella

2024.08.01. 09:13:02

FCBsteve írta:

Érkezett Flick, megnézte a csapatot, a fiatalokat, és úgy döntött, hogy a vkp posztot le tudja fedni meglévő játékosokkal - a pénzt a támadó csapatrészre szeretné eltapsolni...

Ha a szakmai stábbal egyetemben úgy gondolja, hogy a csapaton így lehet az egységnyi pénzből a legnagyobbat javítani - kik vagyunk mi, hogy a fotelből okosabbak legyünk???
Én alapból nem vagyok a fiatal tehetségek és a második esélyek ellen, de nagyon óvatos lennék bármilyen kijelentéssel, ami arra utal, hogy Flick autonóm módon formálhatja a csapatát. Sokkal valószínűbb, hogy előrejelezték neki, kialakulhat egy pénz nélküli forgatókönyv és a prioritás egy-két igazolás a támadószekcióba, a többit meg önerőből kell megoldania (nagyon esetleg Cancelóval, mint "erősítés"). Szóval ebben a helyzetben még Lenglet-et is értékként kell kezelni, legalább tud egyeneset rúgni a labdába és van tapasztalata.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.08.01. 07:12:52

FCBsteve írta:

Nyilván a pontos választ erre mi nem fogjuk tudni megadni, de nem lepődnék meg, ha az utánpótlásból lenne a poszt megoldva. Elég ígéretes a felhozatal és olcsó opció lenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FCBsteve
Entrenador del Barça

Peter írta:
2024.07.30. 15:04:42
Sinya22 írta:
2024.07.30. 14:45:03
Úgy 8 éve tudjuk, hogy lyukas a vkp poszt, és minimum másfél éve a 9-es is.
Úgy tűnik, hogy nekünk néhányunknak lesz szükségünk alkalmazkodni a csapat egy polccal alacsonyabb szinten történő szurkolásához.
8 év nem kevés idő, valamennyire már sikerült alkalmazkodnom ehhez, de még mindíg nagy csatákat vívok magammal, amikor még a tálcán kínált lehetőségeinket sem emeljük le a tálcáról.

Csak egy mondat a főoldali cikkből : "Úgy tűnik, Romeu meggyőzte Flicket, és egy második szezonra is marad a klubnál."

Hajrá Barca!

gránit
Director del Fútbol

2024.08.01. 04:02:35

Peter írta:
2024.08.01. 03:44:35
Mindenesetre úgy tűnik, hogy az eddigi uborkaszezonnak a vége felé közeledünk.... :lol:
Olyannyira, hogy mindössze 16 nap múlva már kezdődik a bajnokság. Igaz, hogy az átigazolási szezon augusztus 30-ig tart, de a bajnokság már 17-én elkezdődik, így alig több mint két hetünk maradt arra, hogy még a szezonkezdet előtt bevásároljunk. Nem lenne jó pontokat veszteni emiatt. Tavaly is már rögtön az első fordulóban buktunk két pontot, nem lenne jó előnyhöz juttatni a riválisokat. Be kellene gyújtani a rakétákat.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.01. 03:44:35

Azzal teljesen egyetértek, hogy csapatban és taktikában kell gondoldni, de egy mélyebb levegővétel után gondoljunk egy picit arra, hogy vajon milyen überbrutál 6 társat és csúcs taktikát igényelne egy olyan csapat, ahol éppen a pályán szerepel az Inigo-Lenglet-EG-Romeu négyes?

Költői és naív kérdés, hogy vajon melyik játékos lesz attól piacképesebb, hogy Flick pozitívan nyilatkozik róla?

Azt például csak helyeselni tudnám, ha a középpálya akár teljes átalakuláson menne keresztül, de azon talán meglepődnék, ha Gündogan lenne onnan az első távozó.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy az eddigi uborkaszezonnak a vége felé közeledünk.... :lol:
bence0330

2024.07.31. 22:55:00

Gündogan szerintem jövőre is csont nélkül a legjobb játékosunk lesz/lenne, ha még ebben a Xavi féle csere nélküli ámokfutásban is az tudott lenni kérdés nélkül. Meglepő lenne a távozása, hacsak nem valami arab csapat jelentkezett be nagy összeggel. Az tény, hogy a fizuja is nagy, de az is tény, hogy meg is érdemli.
Chino
Llegenda del Barça

2024.07.31. 22:48:12

davi10 írta:
2024.07.31. 22:32:12
Ronaldinho&Barca írta:
2024.07.31. 22:22:03
Valami azt súgja, lesz itt fejvakarás a drukkerek körében a következő hetekben..
Vagy ez, vagy hülyeségeket írogat a Catalunya Radio. Én hajlok az utóbbira, el nem tudom képzelni, hogy Flick-et, aki elvileg évek óta követi a Barcát, majd Lenglet 1 hónap edzés alatt meggyőzi. Az a Lenglet akit még kölcsönbe se tudunk rendesen elpasszolni, mert mindenhonnan visszaküldik.
Mondjuk Flick az egész csapatról ugyanezt mondta és minden játékosról akire rákérdeztek.

Amúgy ma a Sport és a Mundo is lehozta Footmercatora hivatkozva (Santi Aouna, Hanif Ben Berkane), hogy az Atma a Barcával és Lenglet ügynökével is felvette a kapcsolatot a játékosért, mivel a Hermoso pótlására kinézett baloldali belső védőkkel Dávid Hanckoval (Feyenoord) és Nayef Aguerdel (West Ham) megszakadtak a tárgyalások, a legújabb kiszemeltjük ezért a francia.

Amúgy én EG-vel kapcsolatban nem vagyok biztos, hogy olyan rosszul járnánk. A Gironában jó szezont hozott, a válogatottban is eddig a védelem legjobbja. 5. számú védőnek nem biztos hogy lenne jobb megoldás, ha egyáltalán Fayé vagy IM megy.
Forca Barca!!!!
bunga
Capitá del Barça

2024.07.31. 22:47:22

Azért egy pillanatra se felejtsük el, hogy egy játékos nem feltétlenül ilyen vagy olyan, hanem egy adott edző szemében ilyen, az adott szerepkörben, társak között, taktika mellett. Ez mind pozitív, mind negatív irányban így van.
dingdong
Capitá del Barça

2024.07.31. 22:41:09

Lenglet sztori szerintem arról szól, hogy így próbálunk meg bevonzani minimális érdeklődést is rá. Nem mintha nem lehetne őt sehova eladni csak ilyen horror fizuval senki sem kéri. Ő meg ugye se nem ad le a fizetéséből se nem akar arabokhoz menni. Sakk matt. Ha eleget mondjuk hátha elhiszi valaki, hogy megéri.

Az öregeink közül én Lewandowskit simán eladnám de Göndoganban még van egy jó szezon. Az EB-n is jol nyomta. Ha lenne cseréje az sokat segítene. Fura lenne ha eladnánk
bence0330

2024.07.31. 22:35:56

Merino egyre több (bár nem a legnagyobb nevű) forrás alapján egyre közelebb az Arsenalhoz.

Én ezeket az xy-al elégedett témákat két dolognak tudom be, vagy nem akarjuk azt a látszatot kelteni, hogy el akarjuk sózni őket (alkupozíció javítása), vagy az égvilágon senkit nem fogunk tudni idén leigazolni, és abból fogunk főzni, amink van. Az nyilvánvalónak tűnik, hogy Flick nem rettentő elégedett Romeu-Lenglet közül mindkettővel.
davi10
Llegenda del Barça

2024.07.31. 22:32:12

Ronaldinho&Barca írta:
2024.07.31. 22:22:03
Valami azt súgja, lesz itt fejvakarás a drukkerek körében a következő hetekben..
Vagy ez, vagy hülyeségeket írogat a Catalunya Radio. Én hajlok az utóbbira, el nem tudom képzelni, hogy Flick-et, aki elvileg évek óta követi a Barcát, majd Lenglet 1 hónap edzés alatt meggyőzi. Az a Lenglet akit még kölcsönbe se tudunk rendesen elpasszolni, mert mindenhonnan visszaküldik.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Válasz küldése