Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem olyan egyszerű, ez a feltétel azta él, mióta visszakerült. Ha megmarad az eddigi, alacsonyabb kivásárlási ár, akkor a fizetése a tartalékcsapat szintjén lesz (miuvel csak 20 éves, akár Atletic játékos is lehet hivatalosan, mégis annyit játszik fent amennyit akar) és az FFP-t nem befolyásolja, míg ha felemelkedik a kivásárlási ára, a fizetése is automatikusan nő és helyet foglal a csapat bérköltségében. Ráadásul a játékos mindenképp maradni akar és jövőre bár nem lesz ilyen szigorúak ilyen szigorúak a feltételek, szóval egyelőre ezek is könnyíthetnek a dolgon.Troym írta: ↑2024.08.01. 09:20:45Alex Valle's release clause has automatically been reduced to €3m. Barça can unilaterally renew his contract, increase his salary, and his release clause to €30m, but have not communicated the player their intention to do so.
—
@mundodeportivo
Szórjuk el őt is aprópénzért, ez a specialitásunk amúgy is.
Nem vagy egyedül, de bőven elegendő, ha Flick érti és tudja.
Természetesen értelmezés kérdése, ami szubjektív, de az biztos, hogy én a fenti megfogalmazásból nem tudok "megváltót" kiolvasni....Peter írta: ↑2024.05.30. 22:46:15Willkommen Herr Flick !!!
Remélem, hogy megtalálja az összhangot a játékosaival, az öltöző valódi csapattá válik a kezei között, kialakul nála egy karakteres, tónusos, markáns csapatjáték és visszakapja a pályáról azt, amivel felküldi oda a srácokat.
Sokan szurkolunk....![]()
Hát, az tuti, hogy pénzünk/keretünk nincs igazolni, nem Flick álma Romeuval meg két tinivel lefedni a posztot DJ mellett... még alighanem egységnyi pénzből sem, hisz többször kihangsúlyozta a poszt fontosságát. Gondolom elfogadna két igazolást a posztra, mondjuk egy Xavi által eltékozolt verőembernek most örülne, és jobban megbecsülné, meg egy Kimmichet/Merinot is a keretben tudna, és ez még az alsó hang, felteszem nem ellenezné Rodri és Wirtz érkezését sem.FCBsteve írta: ↑2024.08.01. 06:39:07Amúgy ezt nem igazán értem...
Érkezett Flick, megnézte a csapatot, a fiatalokat, és úgy döntött, hogy a vkp posztot le tudja fedni meglévő játékosokkal - a pénzt a támadó csapatrészre szeretné eltapsolni...
Ha a szakmai stábbal egyetemben úgy gondolja, hogy a csapaton így lehet az egységnyi pénzből a legnagyobbat javítani - kik vagyunk mi, hogy a fotelből okosabbak legyünk???
Pláne, akik megváltóként várták???![]()
Én alapból nem vagyok a fiatal tehetségek és a második esélyek ellen, de nagyon óvatos lennék bármilyen kijelentéssel, ami arra utal, hogy Flick autonóm módon formálhatja a csapatát. Sokkal valószínűbb, hogy előrejelezték neki, kialakulhat egy pénz nélküli forgatókönyv és a prioritás egy-két igazolás a támadószekcióba, a többit meg önerőből kell megoldania (nagyon esetleg Cancelóval, mint "erősítés"). Szóval ebben a helyzetben még Lenglet-et is értékként kell kezelni, legalább tud egyeneset rúgni a labdába és van tapasztalata.FCBsteve írta: ↑2024.08.01. 06:39:07
Amúgy ezt nem igazán értem...
Érkezett Flick, megnézte a csapatot, a fiatalokat, és úgy döntött, hogy a vkp posztot le tudja fedni meglévő játékosokkal - a pénzt a támadó csapatrészre szeretné eltapsolni...
Ha a szakmai stábbal egyetemben úgy gondolja, hogy a csapaton így lehet az egységnyi pénzből a legnagyobbat javítani - kik vagyunk mi, hogy a fotelből okosabbak legyünk???
Nyilván a pontos választ erre mi nem fogjuk tudni megadni, de nem lepődnék meg, ha az utánpótlásból lenne a poszt megoldva. Elég ígéretes a felhozatal és olcsó opció lenne.FCBsteve írta: ↑2024.08.01. 06:39:07Amúgy ezt nem igazán értem...
Amúgy ezt nem igazán értem...Peter írta: ↑2024.07.30. 15:04:42Úgy tűnik, hogy nekünk néhányunknak lesz szükségünk alkalmazkodni a csapat egy polccal alacsonyabb szinten történő szurkolásához.
8 év nem kevés idő, valamennyire már sikerült alkalmazkodnom ehhez, de még mindíg nagy csatákat vívok magammal, amikor még a tálcán kínált lehetőségeinket sem emeljük le a tálcáról.
Csak egy mondat a főoldali cikkből : "Úgy tűnik, Romeu meggyőzte Flicket, és egy második szezonra is marad a klubnál."
Hajrá Barca!
Olyannyira, hogy mindössze 16 nap múlva már kezdődik a bajnokság. Igaz, hogy az átigazolási szezon augusztus 30-ig tart, de a bajnokság már 17-én elkezdődik, így alig több mint két hetünk maradt arra, hogy még a szezonkezdet előtt bevásároljunk. Nem lenne jó pontokat veszteni emiatt. Tavaly is már rögtön az első fordulóban buktunk két pontot, nem lenne jó előnyhöz juttatni a riválisokat. Be kellene gyújtani a rakétákat.
Mondjuk Flick az egész csapatról ugyanezt mondta és minden játékosról akire rákérdeztek.davi10 írta: ↑2024.07.31. 22:32:12Vagy ez, vagy hülyeségeket írogat a Catalunya Radio. Én hajlok az utóbbira, el nem tudom képzelni, hogy Flick-et, aki elvileg évek óta követi a Barcát, majd Lenglet 1 hónap edzés alatt meggyőzi. Az a Lenglet akit még kölcsönbe se tudunk rendesen elpasszolni, mert mindenhonnan visszaküldik.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.31. 22:22:03Valami azt súgja, lesz itt fejvakarás a drukkerek körében a következő hetekben..
Vagy ez, vagy hülyeségeket írogat a Catalunya Radio. Én hajlok az utóbbira, el nem tudom képzelni, hogy Flick-et, aki elvileg évek óta követi a Barcát, majd Lenglet 1 hónap edzés alatt meggyőzi. Az a Lenglet akit még kölcsönbe se tudunk rendesen elpasszolni, mert mindenhonnan visszaküldik.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.31. 22:22:03Valami azt súgja, lesz itt fejvakarás a drukkerek körében a következő hetekben..
Akkor készül a világverő team, fedélzeten Romeu, EG és Lenglet...Messa írta: ↑2024.07.31. 22:02:23| According to Catalunya Radio, Hansi Flick has been highly impressed with Clement Lenglet’s performance so far.
Viccelsz velünk, Hansi?![]()
| BREAKING: FC Barcelona have put Ferran Torres & Ilkay Gündoğan on the transfer market. — CatalunyaRadio
Hm, ez már érdekesebb. Ferrán nyilván mehetne, talán valaki adna is érte 15-20 milliót, de minden héten lenyilatkozza hogy esze ágában sincs távozni.
Gündogantól meg gondolom Olmo érkezése esetén válnánk meg. Ő lehet, hogy távozna is, de érte meg nem fogunk kapni ennyi idősen kb egy fillért sem.
És elvileg 11 milliót kapunk ezért a hakni túráért.
Az, hogy ki volt ott a pályán legkevésbé számít. Mindenki le lett cserélve, az összes belső védőnk (Inigo és Lenglet mellett csak Dominguez és Cuenca volt a keretben, aki még az Atleticet sem látta), ugyanannyira (nem) lesznek az első csapat tagjai, mint a francia. De az összes vkp-nk is játszott, ahogy szinte minden posztot ide vehetnénk. Nyilván nem fogja az alig 17 éves Bernalt fent hagyni a City ellen, másrészt ez volt gyakorlatilag az első meccse és nem csak ebben a szezonban, hanem összesen. (az Olot teljesen más volt)Peter írta: ↑2024.07.31. 17:38:44Hiszem, ha látom.....Romeu bizony ott volt a pályán, ahogyan Inigo és Lenglet is, aki ráadásul kezdő volt.....igazi nyerő emberek, de, hogy mit keresnek egyáltalán ők még az öltözőben és ezen a nyári túrán, arra kíváncsi lennék. (nem tőled kérdezem, a félreértés elkerülése végett)
Minddel egyetértek.Andrsika írta: ↑2024.07.31. 16:13:17én is hoznék egy csatárt és nekem is vágyam a két csatáros rendszer
Most meg Romeura alapozunk megint arra az emberre aki tavaly egy interjúban érdekes dolgokat mesélt az itteni dolgairól.
Vicc kategória ami nálunk megy
A la masia legutóbb kihúzott minket a tréből csak reménykedni tudok, h jelenleg is hasonló lesz, mert ( bárki is az elnök) ezeknek nagy pénz szabadságot ad valaki tele töltik a csapatot túlárazott nem idevaló emberekkel. A tudatos építkezés terén példát vehetünk az ősi riválistól még, ha utálom is őket…
Hiszem, ha látom.....Romeu bizony ott volt a pályán, ahogyan Inigo és Lenglet is, aki ráadásul kezdő volt.....igazi nyerő emberek, de, hogy mit keresnek egyáltalán ők még az öltözőben és ezen a nyári túrán, arra kíváncsi lennék. (nem tőled kérdezem, a félreértés elkerülése végett)
Vajon hányszor és hány edző csúszik el még a saját maga által lerakott banánhéjon....?
A csapat egyelőre csak gyengült, érkező nincs, mélység nincs, csak felhozott fiatalok. Egy ilyen közegben simán szükség van arra, hogy az egyébként is keveset kereső Romeu ücsörögjön a pad legvégén, ne pedig egy tizenhat éves reménység (és még véletlenül sem a kezdőben, de erre szándék sincs, ha jól látom). Szép dolog, hogy az elmúlt évben stabilan bejött néhány felhozott ifista, de ha egy csapat erre alapozza a stratégiáját, akkor már régen rossz.
Szerintem a két tini közül legalább az egyik, és ha van elég hátvédünk épp, akkor Chris mindenképp Romeu előtt lesz a sorban. Meg azért DJ is. Túl sokat szerintem akkor sem fogjuk látni, ha nem tudnánk hozni senkit. De ez utóbbi egy tragédia lenne.Troym írta: ↑2024.07.31. 17:12:30El tudnám engedni, hogy hozzunk VKP-t, de akkor adjuk lejjebb az igényeket és nyomja végig a szezont Bernal / Christensen, de SEMMIKÉPP nem Romeu. Neki mindenképp kiadnám az útját akár olyan áron is, hogy nem jön senki.
Bernal kapja meg az esélyt, kapjon 1500-2000 perc játékidőt és egyrészt fejlődhet, másrészt meg lehet nézni tényleg ő a hosszútávú megoldás, vagy nem.
Ugyanezt gondolom a csatár poszton, de ott meg Roquet mérjük meg a saját posztján 1500-2000 játékperc alatt.