Lamine Yamal

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.09.01. 11:06:13

LG írta:
2024.09.01. 10:36:16
Egyetértek Bencével, 17 éves srácot nem szabad csapágyasra hajtani. De még az idősebbeket sem. Tipikus Barca betegség lett az utóbbi években, hogy tavaszra elfogyunk. Ez tendencia volt Xavinál, Koemannál, Valverdénél, sőt, egyszer már Luchoval is belefutottunk 16-ban. Remélem Flick tanul az elődök hibájából.

Azt megértem, hogy a bajnokság elejét meg akartuk nyomni, de hosszútávon azért kell rotálni. Nem radikálisan, de 1-2 kulcsembert nyugodtan lehet pihentetni könnyebbnek ígérkező meccseken. Ha már valaki felhozta Messit, ő Giuly-vel volt rotálva ennyi idősen. Jelenleg nekünk erre Ferrán lehetne az emberünk, nem a legjobb, de hátha ő is javul, tegnap pl. szépen beverte a ziccert, ahogy kell. Ilyen 70-30 arányban osztouhatnának Yamallal a játékperceken.
Én is pihentetném és kímélném Yamalt. A legjobb, legértékesebb játékosunk.
Szerintem senki nem gondolta volna, de az alap kezdőnk elől
Raphinha-Lewy-Yamal
mögöttük Olmoval.
Első 2 nem sérülékeny szerencsére, Yamalt ne tegyük azzá, Olmot nagyon sokszor ki kell rotálni, de talán azon a poszton állunk legjobban.
Szerintem az lenne ezek után a legfontosabb, hogyan rotáljunk. Szerencsére Ferran és Pau is bevethető a széleken, de Ferrannak nagyon nem fekszik a bal szél, még akkor sem, ha inkább középre húzódik.
A lényeg, hogy nagyon úgy néz ki, hogy Fatinak kellene Raphinhát, és Ferrannak Yamalt pihentetnie.
Azzal lesz a legtöbb probléma, hogy a szűk keret miatt hány kulcsjátékost tudunk egyszerre pihentetni, és Flicknek is ez lesz szerintem a legnagyobb problémája. Egyelőre nem merte kihagyni egyszerre Yamalt és Raphinhát.
A gondok ott kezdődhetnek, ha egyikük kidől, és mellé Olmo vagy Pedri, vagy egyszerre mindkettő, amire sajnos nagy az esély.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.09.01. 10:36:16

Egyetértek Bencével, 17 éves srácot nem szabad csapágyasra hajtani. De még az idősebbeket sem. Tipikus Barca betegség lett az utóbbi években, hogy tavaszra elfogyunk. Ez tendencia volt Xavinál, Koemannál, Valverdénél, sőt, egyszer már Luchoval is belefutottunk 16-ban. Remélem Flick tanul az elődök hibájából.

Azt megértem, hogy a bajnokság elejét meg akartuk nyomni, de hosszútávon azért kell rotálni. Nem radikálisan, de 1-2 kulcsembert nyugodtan lehet pihentetni könnyebbnek ígérkező meccseken. Ha már valaki felhozta Messit, ő Giuly-vel volt rotálva ennyi idősen. Jelenleg nekünk erre Ferrán lehetne az emberünk, nem a legjobb, de hátha ő is javul, tegnap pl. szépen beverte a ziccert, ahogy kell. Ilyen 70-30 arányban osztouhatnának Yamallal a játékperceken.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.09.01. 08:59:42

Chino írta:
2024.09.01. 04:45:54
De ott van Dembélé aki pont fiatalon, tizenéves korában nem volt soha sérült, pedig rengeteget játszott. Aztán tudjuk itt mi lett vele.
Sajnos szerintem Dembélé is remek példa, ő sem tudott normál tempóban beépülni. Bár ott alighanem, ha csak a hírek harmada igaz, más lehetett a fő ok, ő egy szélsőségesen nem élsportolói mentalitással rendelkezett.

Viszont azt tényleg nem tudom elképzelni, hogy sok gólos előnynél ne lehetne lehozni a kicsit, még akkor is, ha az eredményorientáltság néha elhomályosítja mondjuk a józanságot. De tényleg, 5-0-nál aztán bárkit oda lehet tenni, Paut, a cserekapust, mindegy.

Alapvetően persze örülök, hogy Flickbe kb ennyit lehet belekötni 4 meccs után, de ha itt jön a gubanc, akkor az bizony súlyos tévedés lesz, és az ő számlájára lesz írható. Majd meglátjuk, reméljük, ő a vasember.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.01. 04:45:54

bence0330 írta:
2024.08.31. 23:57:19

Bármerre nézünk, jellemző, hogy akit nagyon korán tolnak be a felnőttek közé, rendre hamar kiég, vagy legalábbis az első 1-2-3 évében súlyos sérülésekkel (jellemzően szalagszakadásokkal) kell szenvednie. Nálunk nem kell sorolni, kik ezek, de bárkire gondolo az ember, 1-1 ritka példa van Európában, Wirtz, Moukoko, mindkettő megszívta, Wirtz talán visszajött belőle, de ettől még nem volt buli 1 évre kiesnie.

Nálunk lévő játékosok közül kb csak Raphinha nem volt életében sérült, amíg ide nem került, szélsőséges példa, lassan került a topfociba. Kevés ilyen van, hirtelen Guimaraes jut eszembe, aki későn érő, életében kihagyott 8 meccset. A Milanból ismerem még Reijnderst, 25 éves korára jutott el topfociig szép lassan felfelé lépkedve, válogatott is akkor lett. 1 db meccset hagyott ki pályafutása alatt. Nem véletlen.

Nyilván ez nem megvalósítható, csak jó példa a szélsőségek összehasonlításánál, milyen orbitálisan nagy különbség van a korán élfociba hajszolt, és nyugodtan beleérő játékosok közt.

Yamalért imádkozzunk, mert sikerkorszakot fémjelezhet és határozhat meg, ha túléli ezt valahogy kisebb sebhelyekkel.
Valamennyiben igazat adok, én is többet látnám a padon Yamalt, de a sérülések nem minden esetben függnek össze az életkorral.
Bernal egy ilyen ütközés után lehetett volna 19 éves is, akkor is ez a vége és ugyanúgy megeshet az 5. mint a 100. percben, ráadásul mindössze a harmadik meccsén. Lehet, hogy harmadosztály volt, de 16-17 évesen letolt 30+ meccset, amihez még jött a válogatott, ott is megeshetett volna.
Fati szintén egy brutális belépő áldozata lett. Gavi esete szintén más, egyrészt a válogatottban sérült meg, ami mindig más, másrészt egy rossz orvosi döntés miatt esett ki ennyi időre. Nem véletlen, hogy rengeteg játékos a nemzeti csapatban sérül le, hiába csak pár meccsre mennek el.

De ott van Dembélé aki pont fiatalon, tizenéves korában nem volt soha sérült, pedig rengeteget játszott. Aztán tudjuk itt mi lett vele.
Messi tinikorát nem lehet összehasonlítani Yamallal. 20 éve az élsport orvosi része nem ilyen volt, nem fordítottak ennyi figyelmet a fizikai felkészültségre, a sérülések megelőzése miatt.

Ennek ellenére tény, hogy óvatosan kell bánni vele, mert amellett hogy az ő pályafutása veszélybe kerül, a klub jövője is nagyban függ tőle.
Forca Barca!!!!
bence0330

2024.08.31. 23:57:19

Deluigi írta:
2024.08.31. 23:48:42
https://www.transfermarkt.com/lionel-me ... eler/28003

Messi is rengeteget volt sérült, nem értem ezt a túlaggódást a fiataljaink felé.
Senki nem akarja, hogy ne játsszanak, de létezik átmenet a minden meccsen 90 (ma már 100-105) perc és a nem játszatjuk között. Pláne 4-0-nál. Nézd meg, mit csinált a 80. perc tájékán már. A térdére hajolt, és mint egy asztmás, levegő után kapkodott. Ennél simább meccs a világon nincs, a 3. számú kapust is be lehetett volna rakni jobbszélsőnek, nem osztott, nem szorzott volna, max egy góllal kevesebbel nyerünk.

Továbbra is, Messi 17 évesen még kicsit feljátszogatott a B-ből. 16 évesen még percei sem voltak, amikor Yamal hónapokat játszott végig 90 percekkel. Össze sem lehet hasonlítani Messit azzal, amit most Yamal kap, vagy Bernal, Cubarsi, Gavi, Pedri, (Fati) kapott. Ráadásul egy kicsit durvább, fizikálisabb korszakban vagyunk még ráadásnak.

Messi még 18 évesen is - tehát ami Yamal még csak jövőre lesz! - alig játszott végig meccset a nagyoknál. Yamal addigra veterán lesz kb, Gavi is az volt. Ég és föld.

Én továbbra is hiszek az orvosi konszenzusnak, meg a mi klubunkon kívül mindenhol bevett beépítési szokásoknak. Más szóval vagy mindenki rosszul csinálja, csak mi nem, vagy mi csináljuk rosszul. Valószínűségszámítással elég nagy az esély a másodikra, és az említett fiatalok mellékelt példája is inkább emellett áll.

Mi itt sajna a a topfociban egyedülállóan 3-4 éve felépítettünk egy ilyen csúnya szóval futballpedofil kultuszt. Nem jókedvünkben, mert nehéz a dolgunk, de azért ennél lehetne őket jobban védeni, akkor is, ha szükség van rájuk anyagi okok miatt. De erre sehol máshol (szem előtt lévő bajnokságokban, klubokban legalábbis) nincs példa, mindenhol mindenki értetlenkedve és aggódva csóválja a fejét, orvosok, szakkomentátorok, mindenki, ha a Barca fiataljai szóba kerülnek. Mbappékat, Barcolákat 18 éves koruk körülre járatnak be.

Ettől még Yamal megúszhatja csont nélkül 1-1 kisebb átlagos sérüléssel, mint ahogy 100 évig is élhet valaki napi egy doboz cigivel is, de attól az még nem lesz jó, és statisztikailag jóval nagyobb az esélyed, hogy idejekorán elpatkolsz valamiben ezzel összefüggésben.

Bármerre nézünk, jellemző, hogy akit nagyon korán tolnak be a felnőttek közé, rendre hamar kiég, vagy legalábbis az első 1-2-3 évében súlyos sérülésekkel (jellemzően szalagszakadásokkal) kell szenvednie. Nálunk nem kell sorolni, kik ezek, de bárkire gondolo az ember, 1-1 ritka példa van Európában, Wirtz, Moukoko, mindkettő megszívta, Wirtz talán visszajött belőle, de ettől még nem volt buli 1 évre kiesnie.

Nálunk lévő játékosok közül kb csak Raphinha nem volt életében sérült, amíg ide nem került, szélsőséges példa, lassan került a topfociba. Kevés ilyen van, hirtelen Guimaraes jut eszembe, aki későn érő, életében kihagyott 8 meccset. A Milanból ismerem még Reijnderst, 25 éves korára jutott el topfociig szép lassan felfelé lépkedve, válogatott is akkor lett. 1 db meccset hagyott ki pályafutása alatt. Nem véletlen.

Nyilván ez nem megvalósítható, csak jó példa a szélsőségek összehasonlításánál, milyen orbitálisan nagy különbség van a korán élfociba hajszolt, és nyugodtan beleérő játékosok közt.

Yamalért imádkozzunk, mert sikerkorszakot fémjelezhet és határozhat meg, ha túléli ezt valahogy kisebb sebhelyekkel.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Deluigi
Entrenador del Barça

2024.08.31. 23:48:42

dingdong írta:
2024.08.31. 22:45:14
Nagyon jó lenne vigyázni rá. Flick egy jó szakember ezt eddig is tudhattuk de most látjuk is. Meglepődtem, hogy közel 60 éves. Ezt csak azért emelem ki mert szakmailag és emberileg is éreznie kell egy 18 éves gyerek korlátait bármennyire is ugy tünik, hogy nincs neki olyan. Aztán lehet ugy mint Messivel, hogy minden komolyabb sérülés elkerüli de nagyon rossz tapasztalatok vannak az utobbi időben.
https://www.transfermarkt.com/lionel-me ... eler/28003

Messi is rengeteget volt sérült, nem értem ezt a túlaggódást a fiataljaink felé.

Most akkor ne játsszanak, hogy ne sérüljenek le? Úgysem tudod elkerülni az elkerülhetetlent, akkor hadd játsszanak már...

https://prnt.sc/x-6u27nXJegW
dingdong
Capitá del Barça

2024.08.31. 22:45:14

Nagyon jó lenne vigyázni rá. Flick egy jó szakember ezt eddig is tudhattuk de most látjuk is. Meglepődtem, hogy közel 60 éves. Ezt csak azért emelem ki mert szakmailag és emberileg is éreznie kell egy 18 éves gyerek korlátait bármennyire is ugy tünik, hogy nincs neki olyan. Aztán lehet ugy mint Messivel, hogy minden komolyabb sérülés elkerüli de nagyon rossz tapasztalatok vannak az utobbi időben.
bence0330

2024.08.31. 22:21:19

Kicsit aggaszt, mennyire nem vigyázunk rá, ebben sajna Flick folytatja a sormintát, ami azért már egy Bernalba került. Remélem, ő nem lesz áldozata ennek, mert legalább egy Neymar szinten meghatározó játékos lehet belőle...

De úgy a 80. perc után itt is voltak jelenetek, mikor a kamera közelről vette, és a térdére támaszkodva szó szerint alig kapott levegőt. Valahogy ezt itt Barcelonában mindenképp ignorálják évek óta, gondolom mindig azt gondoljuk, hogy na, hátha ő nem esik ebbe bele. Úgy legyen, amiket kapott eddig bő egy év alatt, abban már nyolcszor belesérülhetett volna, de elég vasember érzete van a dolognak. Persze Gavinál is így volt, amíg egyszer csak nem volt így.

De szenzációs meccse volt (megint). Most épp nem rossz a cselezőkészsége úgy en bloc a csapatnak, de ebben nyilván nem csak tőlünk, hanem az egész ligából kiemelkedik. :) Nem sokan tudnak vele bármit kezdeni. És hát a munkamorálja ilyen tehetség mellett szintén brutál, mindig Fati ugrott be, aki ennyire nem volt tehetséges (kapu előtt volt extra), de neki meg is volt az egója, nem nagyon kapart soha még a sérülése előtt sem. Yamal nagyon megy.

Ami még hiányzik belőle néha a végén, az kb csak a kora miatt hiányzik.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.08.31. 21:05:33

Durva ütemben fejlődik, már most érett, letisztult játéka van, és egyre eredményesebb is. Ha valami rendkívüli nem jön közbe, akkor szerintem nem is olyan sokára a jelenkor legjobbja lehet.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.28. 08:45:33

Ahogy sejtettem már most látszik, hogy szintet lép a szezonra, 3 meccs 1g, 2a.
Szerintem már a legjobb támadónk 17 évesen.

Örülök, hogy nem adták el. (mondjuk nyugtával dicsérjem a napot, mi?)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.08.14. 23:46:41

A Marca szerint nincs életveszélyben szerencsére. Reméljük a legjobbakat.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.14. 22:50:33

Az nagyon kemény, szerencsétlen kölyök.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.08.14. 22:39:45

soadroli írta:
2024.08.14. 22:38:18
elvileg megkéselték a faterját valami parkolóban, súlyos az állapota.
Igen, a Sport le is hozta. Mataróban szúrták le, most a badalonai kórházban van. Nem jók a hírek. :(
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.14. 22:38:18

elvileg megkéselték a faterját valami parkolóban, súlyos az állapota.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2024.07.17. 12:01:40

Lamine Yamal will NOT travel for the pre-season US Tour. The club wants to give him a rest after such a long season. @tjuanmarti
Kép
Troym
Director del Fútbol

2024.06.29. 13:11:24

"persze" adjuk el Yamalt, hogy Felix miatt ismét lehúzzon az Atletico 80-100 millióra, plusz a City 40 millióra Cancelo kapcsán. Másnap én indulok Barcelonába bizalmatlanságit indítani az egész elnökség ellen.
gránit
Director del Fútbol

2024.06.29. 11:26:26

A "poén" az lenne, ha eladnánk, aztán a Liga bejelentené, hogy tessék csak még csökkenteni a bértömeget. :mrgreen: Vagy elszórnánk a pénzt mindenféle 5 gólos, no name játékosokra, mint annak idején Dembelé-re.
Cseri
Entrenador del Barça

2024.06.29. 11:25:37

soadroli írta:
2024.06.29. 09:58:00
BREAKING: Paris Saint-Germain are ready to pay €250M to Barcelona for Lamine Yamal. @mundodeportivo
Barcolat és Emery-t beszámolnám,utaljanak még 150-t és megkapják Ferrant grátisz. :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
soadroli
Llegenda del Barça

2024.06.29. 09:58:00

BREAKING: Paris Saint-Germain are ready to pay €250M to Barcelona for Lamine Yamal. @mundodeportivo
Kép
bence0330

2024.06.23. 11:49:42

brazilfan írta:
2024.06.23. 11:35:11
bence0330 írta:
2024.06.23. 00:38:25
"Nico és én is szeretünk egy az egy elleni szituációkat kialakítani és befelé húzni, így inkább erről szól a mi szerepünk, mint a labdatartásról, és az az igazság, hogy nagyon jól érezzük magunkat ebben a játékstílusban.”"

Ez egy kisebb fricska volt Xavi felé? Hogy kár volt ennyit tötymörögni, és arra játszani, hogy ne veszítsük el a labdát?
Szerintem nem. A válogatott mást játszik, mint mi. Nicóval a válogatottban játszik együtt, nem nálunk.
Igen, így értettem én is, hogy a válogatott mást játszik, mint mi, és ez a direktebb felfogás jobban fekszik neki, mint a labdatartásosdi. A végén a többesszám meg elsősorban magára utal, mivel Nico (egyelőre?) nem a Barca játékosa.
De persze lehet hogy nem, és mondjuk inkább egy korábbi spanyol válogatottra utal, de Yamal olyat nem ismerhetett. Volt a mondatokban összehasonlítás, "inkább erről szól a mi szerepünk, mint a labdatartásról", és Yamal eddig csak de la Fuente válogatottjában és Xavi Barcájában focizott. A válogatott stílusa meg nem változott.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.06.23. 11:35:11

bence0330 írta:
"Nico és én is szeretünk egy az egy elleni szituációkat kialakítani és befelé húzni, így inkább erről szól a mi szerepünk, mint a labdatartásról, és az az igazság, hogy nagyon jól érezzük magunkat ebben a játékstílusban.”"

Ez egy kisebb fricska volt Xavi felé? Hogy kár volt ennyit tötymörögni, és arra játszani, hogy ne veszítsük el a labdát?
Szerintem nem. A válogatott mást játszik, mint mi. Nicóval a válogatottban játszik együtt, nem nálunk.
bence0330

bence0330

2024.06.21. 00:45:58

gerobarcaa írta:
2024.06.21. 00:26:57
A valosag pedig a kovetkezo.Egy ilyen csillag mint Yamal,hiaba van benne,amit irsz nem csak egy jatekos,hanem presztizs kerdes is.A La Masia gyongyszeme,sajat neveles,az uj arcnak van kikialtva(igaz ez volt Fatival is) Laporta elobb adja el a lelket mint ot,mert azzal beismerne,hogy ez a Barca mar nem az a Barca.Ha nem is lesz belole semmi,akkor sem a PSGnek.Egy Mbappe alig tudott onnan elmenni akkor szerinted nekunk csak ugy vissza adnak Yamalt?
Ez igaz, de amilyen ütemben termeltük a Golden Boyokat a betegszobákba pontosan azzal a képlettel, ami most Yamallal megy, ahelyett, hogy focistákat építettünk volna fel, minimum necces, hogy a srácnak karrierje lesz. Amúgy stimmt, Yamal óriási érték, és arcvesztés az eladása, viszont nem értékként bánunk vele már egy éve. Akkor döntsük el klubszinten, melyik. Golden Boyt építünk, vagy játékost. Ha utóbbit, becsüljük meg, bánjunk vele óvatosan, és tartsuk meg, aztán legyen majd 18 évesen kezdő, esetleg. Mbappé akkor még bőven csere volt, és Messi is inkább rotációs játékos. Ha arra használtuk, hogy fiatalon túléljünk vele 1-2 évet bármi áron, és minden rekordot megdöntessünk vele, amiknek a nagy részét szörnyülködve olvasom, akkor köszönjük meg az egy évét, és adjuk el 250 millióért.
Ha visszavásárlási jogot rakunk a szerződésébe, akkor mindegy, mit enged a PSG és mit nem. Persze nehéz lenne egy potenciálisan ekkora értékű játékosnál ezt megoldani, nekem évente 50 misivel csökkenő lenne a reális a 250 millióhoz képest, egy mondjuk 5 éves szerződésnél. Akár úgy is, hogy csak 2 év múlva lép életbe, vagy 3.

Én csak akkor tartanám meg ilyen ajánlat mellett - de akkor mindenképp, hiszen ha okosan bánunk vele, lehet, hogy egy következő sikerszériánkat fogja fémjelezni a neve pár év múlva! - ha sürgősen szemléletváltás történik az elmúlt évekhez képest. Csak az a gond, ha egy edző örököl egy ilyen hagyatékot, hogy szét van járatva a kicsi, ő is felhatalmazva érezheti magát erre. Koeman után LE is így tett, Koeman és LE után Xavi is így tett.
gerobarcaa
Barça C

2024.06.21. 00:26:57

bence0330 írta:
2024.06.20. 11:32:51
A GB díj alapítója szerint a PSG nagyon rástartolt, és nem lepné meg egy 250 milliós ajánlat a részükről.
Mivel én úgy érzem, hogy jó esély van rá, hogy 20-21 éves korára ő már max Pedri szintjén lenne focista ilyen eszetlenség mellett, amit vele művel megint két front is, ennyiért alaposan megfontolnám a dolgot, ha 1:1-ben leszünk, anélkül nem. Valami amortizációval arányos visszavásárlásival, ha addigra rendeződünk, és tényleg akkora játékos lesz, mint amire az extrém tehetsége predesztinálja, akkor annyiért akár még visszavenni is megérné.
A valosag pedig a kovetkezo.Egy ilyen csillag mint Yamal,hiaba van benne,amit irsz nem csak egy jatekos,hanem presztizs kerdes is.A La Masia gyongyszeme,sajat neveles,az uj arcnak van kikialtva(igaz ez volt Fatival is) Laporta elobb adja el a lelket mint ot,mert azzal beismerne,hogy ez a Barca mar nem az a Barca.Ha nem is lesz belole semmi,akkor sem a PSGnek.Egy Mbappe alig tudott onnan elmenni akkor szerinted nekunk csak ugy vissza adnak Yamalt?
dingdong
Capitá del Barça

2024.06.20. 21:35:42

Egy normális világban nem történhetne meg Pedrivel az ami történt 2021ben. Ki szerint volt az jó ötlet? Ráadásul az a barca sokkal jobban ki volt téve Pedri formájának mint mondjuk most Yamalenak.

Megcsináltuk a hülyeséget akkor és most robogunk bele a másikba. De la fuentet mit erdekli a jatekos vagy a klub? Neki a válogatottal kell nyerni.

Az olimpiára én ugy tudom a klub nem köteles senkit küldeni. Yamalt nagyon remelem hogy nem latom ott. Eleve teljesen indokolatlan az olimpias focit barmennyire komolyan venni.

Érthetetlen ez
Válasz küldése