Itt maradni sem engedik, nemhogy ide igazoljon.
Amiről Gavi esetében volt is egy jogerős bírósági határozat.
Feladom. Ok, nem látsz összefüggést. Elfogadom
Itt maradni sem engedik, nemhogy ide igazoljon.
Ez a lényege a cikkednek:
Segítek neked, lerövidítettem.Troym írta: ↑2024.12.01. 09:22:51
Az összeesküvés elméleteid nem válnak igazzá, hogy te sokszor és hangosan elmondod.
Tebasról, regisztrációról?
"A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nemzetközi átigazolásokra vonatkozó egyes szabályai ellentétesek az uniós joggal, azok ugyanis akadályozzák a játékosok szabad mozgását, és korlátozzák a klubok közötti versenyt –
Indoklása szerint a szóban forgó szabályok alkalmasak arra, hogy akadályozzák a szabad mozgást azon hivatásos labdarúgók esetében, akik tevékenységüket azáltal kívánják előmozdítani, hogy egy új, az unió valamely másik tagállamában letelepedett klubnál folytatnák munkájukat. Ami a versenyjogot illeti, a bíróság azt állapította meg, hogy a vitatott szabályok célja az unióban letelepedett hivatásos futballklubok között esetlegesen fennálló verseny korlátozása, sőt megakadályozása.
elfogadható, mert nem tetszenek a szabályok.
Az összeesküvés elméleteid nem válnak igazzá, hogy te sokszor és hangosan elmondod.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.01. 07:40:00Ja. Hogyne. Értelmezni kellene.
Szerk:
Amúgy vicces, hogy ti akarjátok megmondani, hogy kellene vezetni egy klubot.
De látványosan nem akartok figyelembe venni nem elhanyagolható tényezőket. Így a vitának sincs értelme.
Magasan verjük a Liverpoolt fizetésekben. Baromság hogy nem vagyunk versenyképesek. A probléma hogy borzalmasan vannak kezelve a pénzügyeink. Lewa fizetéséből kijönne 3 játékos és amíg ment a csapatnak addig mindegy ki lett volna a center. És most hogy nem megy, most is mindegy ki volt a center, és persze az sem segít hogy Ferran vagy Fati 2. lenne fizetésben Szalah mögött a Poolban. De Jong sem túl hasznos, de tény hogy ő még örökölt, de hazugság azt mondani hogy csak az övével van a gond, szerintem az övé még a legkisebb gond ebből a 4-esből. Egy fél kezdőcsapatnyi fizetés idióta módon van kiosztva és ez nem Tebas vagy az FFP hibája.bence0330 írta: ↑2024.11.30. 21:32:28Az ingyen érkezőket nehéz vitatni, ők mindig sokat fognak kérni - ezért hagyják lejárni a szerződésüket. Ez egy ingyen játékos mögöttes ára lesz mindig. Inigo fizetése ezzel együtt abszolút rendben van. Lewynél a nevet is fizetjük, de top3-5 center még, Gündi volt még drága ingyenesként, de hát az sem csoda. A Fati ügy volt hiba szerintem, túl merész húzás volt.
Teljesen rendben vannak a fizetéseink. Ennél sokkal lejjebb nem adhatjuk, ha ott akarunk maradni legalább a kupák közelében, arra valamennyire esélyesként. Azért Tebas akármennyire próbálja szétbarmolni a Ligát, és akármennyire is sikerült neki félig, ha nem maradunk versenyképesek a fizukkal, nem lesz elméleti esélyünk sem kb semmire, esetleg egy csoda BL helyre. Még így is... hogy ne a szemétkedjünk szót kelljen használni, "huncutkodtunk" ilyen Depay-Auba féle játékosokkal, akik idejöttek minimál fizuért, következő évekre emelt bérrel, de még ezelőtt elküldtük őket - felteszem, már mikor idehoztuk őket, tudtuk, hogy így lesz. Rettenetes helyzetben vannak Laportáék, igazából még az elképzeléseiket is alig lehet látni, esélyük sincs megvalósítani őket, vagy legalábbis sokat közülük.
Az a profitot termelő klub amelyik az elmúlt 4 évben egyszer tudott összehozni papíron valami kis aprócska profitot, úgy hogy évek óta kamu számokkal és kamu eladásokkal eladott már minden létező és nem létező üzletrészt?FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 20:02:26Ha megértenéd, hogy egy 780 milliós bevételű, profitot termelő klubnak nem engednek beregisztrálni egy 380 ezres keresetű játékost, nem is kellene ennyiszer leírnom.
Akkor nem kellene "kamuzni" Barca Studios eladásokat, hogy legalább egy fél évre be legyen regisztrálva.
És ha te akarod megmondani, hogy ki mennyi fizetést érdemel a szerződése megkötésekor, minden körülményt figyelembe kellene venni, mennyi pénzt, szakmai sikert hoz a klubnak, és meg kellene tudni jól ítélni a játékosok képességét.
Most ez nálad hogy áll össze egy logikai egésszé?FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 21:15:33FFP szempontjából
https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... ios-joggal
Ehhez mit szólsz? Tebas teljes mértékben szembe megy mindenféle uniós joggal.
Aműgy milyen alapon?
Kb. A diktátorok alkotnak szabályokat saját szakállukra. És akkor már jó, mert ez a szabály?
FFP szempontjából
Akkor így járunk.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 20:52:18Feleslegesen vitatkozunk.
Annyit kérek, vegyél mindent figyelembe, úgy kritizálj.
Ha Yamalt megkínálja a PSG egy 40 milliós fizetéssel, akkor majd csak pislogunk.
Vagy a City 20-al, elmegy Abu Dhabi-ba "szakérteni" még egy 20-ért, mint Mancini![]()
Inigo nem évek óta a Laliga legjobb védője, sorry.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 20:26:26FFP-ben úgy sem fogunk egyetérteni.
Inigo ingyen jött, 9,4 milliós cserébe a fizetése
Évek óta a liga egyik legjobb védője mindenki szerint, te ott rúgsz belé ahol tudsz.
Maguire 12
Lindelöf 7,4
Lisandro 7,4
Adarabiayo (???) 7,4
Cucurella 11
Akanji 11
Ake 10
Saliba 11
White 9
Zinchenko 9,3
Stb. (Capology 1,2-es font/euró szorzóval)
Nálunk a szertáros fizetése is publikus, nem vennék rá mérget, hogy a PL csapatainak játékosai nem kapnak más/egyéb juttatást a City-ből kiindulva.
Lewyről sokszor írtam, hogy marketing szempontból is megéri.
Fatit te tetted tavaly is Felix felé. Leírtam, ha Yamal megkapja a 14 milliós fizetést, olyan pályát ír le, mint Fati, majd mehet megint a fikázás.
Írtam, hogy Bartomeuék simán bűnöző kategória, de ettől még ezek a játékosok elmentek (ki így, ki úgy, nagyrészüknek még most is tartozunk), igenis elvárás a fair bérezés azoknak, akik most érkeznek, pont a fenntarthatóság miatt.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 20:26:26Szerk: Azzal is számolj, hogy honnan indultunk
680 milliós felnőtt férfi foci bértömegről.
Ahol
Pique 30
Umtiti 30
Lenglet 12
Keresett.
Innen kellett csökkenteni.
FFP-ben úgy sem fogunk egyetérteni.
Kiválasztasz 2 számot igazolni a mondandód.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 20:02:26Ha megértenéd, hogy egy 780 milliós bevételű, profitot termelő klubnak nem engednek beregisztrálni egy 380 ezres keresetű játékost, nem is kellene ennyiszer leírnom.
Akkor nem kellene "kamuzni" Barca Studios eladásokat, hogy legalább egy fél évre be legyen regisztrálva.
És ha te akarod megmondani, hogy ki mennyi fizetést érdemel a szerződése megkötésekor, minden körülményt figyelembe kellene venni, mennyi pénzt, szakmai sikert hoz a klubnak, és még kellene tudni jól ítélni a játékosok képességét.
Ha megértenéd, hogy egy 780 milliós bevételű, profitot termelő klubnak nem engednek beregisztrálni egy 380 ezres keresetű játékost, nem is kellene ennyiszer leírnom.
1000szer is leírhatod, mert nem értünk egyet.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 19:08:11Kb. Tizedszerre írom le, nagyjából pont miattad.
Kérdésem, hogy lehet, hogy a 380 ezres keresetű Pau Victor december 31-ig van regisztrálva?
És ez nem Laporta, Deco, vagy Flick hibája.
Kb. Tizedszerre írom le, nagyjából pont miattad.
Csak Cancelo többet keres most, mint 10 millió euró, nálunk is 12 milliót keresett, nem tudtuk megtartani a 204 millió euróra csökkentett keretbe. Egy légiónyi ember távozott, és így is alig tudtuk Olmót regisztrálni, aki több fordulót a lelátón ült végig.
Senki nem tartott fegyvert sem Deco, sem Flick, sem Laporta fejéhez és érkezett is 2 játékos (Olmo, Victor) összesen 60 millióért, összesen 10 millió körüli bérrelFcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 12:29:30Cancelo hiányzik szerintem legjobban, kapott sok kritikát, de a mostani Flick stílusban 4 poszton (2 szélen) nyújthatna kiemelkeőt, 20-25 millióért. Nagyon kellett volna a rotációba, ahogy szerintem Gündogan/Merino egyike is.Chino írta: ↑2024.11.30. 11:24:52Cancelot nagyon akarta klub. Hetekig tárgyaltak Decoék a Cityvel, hogy milyen konstrukcióban tudnák elhozni. Kölcsön + vételi opcióval lehetett volna megoldani, sőt még a portugál adott is volna le a fizetéséből (ami azért úgyis magas lett volna), de az angolok csak a vételbe mentek bele 20-25 millióért. Elég hosszú szappanopera volt.
Cancelo baromira kellene most, minőségi lehetőség lenne rotációban mindkét oldalon, ha nem kezdő.
Nico Williams-es részen kívül egyetértek.Chino írta: ↑2024.11.30. 11:24:52Cancelot nagyon akarta klub. Hetekig tárgyaltak Decoék a Cityvel, hogy milyen konstrukcióban tudnák elhozni. Kölcsön + vételi opcióval lehetett volna megoldani, sőt még a portugál adott is volna le a fizetéséből (ami azért úgyis magas lett volna), de az angolok csak a vételbe mentek bele 20-25 millióért. Elég hosszú szappanopera volt.
Cancelo baromira kellene most, minőségi lehetőség lenne rotációban mindkét oldalon, ha nem kezdő.
Pubill mondjuk nem tudom mivel lenne jobb, mint Fort. Ugyan nem ismerem, de nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán a baloson bevethető-e és egy másodosztályú Almeriában is csere jh.
Olmo-t egyáltalán nem venném elő, nagyon magas szinten játszott, a Celta és Soci elleni másfél meccsen, minimum a fél csapat kilógott legalább annyira mint ő. Koundét jobban elő lehetne venni, gyakorlatilag mindhárom gólban nyakig benne volt, viszont alapvetően kiváló teljesítményt nyújt, semmi ok nincs rá, hogy ne egyértelmű kezdő legyen (max. pihentetés, amibe belevehetné Flick kicsit jobban Fortot)
Én az idei teljesítménye alapján egyáltalán nem hiányolom Nicot és nem feltétlenül a statjai miatt. Tavaly is inkább azért volt keresett, mert még fiatal. Volt egy jó EB-je, de eddig kb. ennyi.
Gündogan mondjuk nagy kérdés. A jelenlegi kezdőt tekintve szerintem nélküle jobban állnánk viszont rotációban iszonyatosan jó lenne, az viszont nem tudom mennyire tetszene neki, ha nem kirobbanthatatlan kezdő. Főleg olyan fizetéssel.
De ha Williamst még nem is sikerült volna leigazolnia Cancelo-Gündogan trió mellé szorosan odavenném Felixet.
Cancelot nagyon akarta klub. Hetekig tárgyaltak Decoék a Cityvel, hogy milyen konstrukcióban tudnák elhozni. Kölcsön + vételi opcióval lehetett volna megoldani, sőt még a portugál adott is volna le a fizetéséből (ami azért úgyis magas lett volna), de az angolok csak a vételbe mentek bele 20-25 millióért. Elég hosszú szappanopera volt.Troym írta: ↑2024.11.30. 09:37:49Rakd össze a 2 mondatot és rájössz, hogy nem is akartuk Cancelot, mert nála nem is próbálkoztunk, szerintem nagyon helyesen, mert nem egy cikk jelent meg arról, hogy a viselkedése itt is hagyott kívánnivalót maga után, főleg amikor nem játszott, plusz a nagy téttel bíró meccseken kaptuk a 3-5 gólt, amiben elég jelentős szerepe volt. ( A BL kieséskor 2 gól simán az ő sara volt)FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 07:18:19Pubill tegnap nyilatkozott, hogy közel állt nyáron a Barcához, de még ő sem fért bele az FFP-be.
Gondolom nem a vezetőségen múlt, hogy idén Nico Williams, Cancelo és Gündogan itt játsszon.
Nico Olmóhoz képest szerintem óriási előrelépés lett volna. Talán még Cancelo is (még feltolt bal-jobbszélsőként is magasan egy Ferran felett van). Gündogan is, de a kor miatt az okés, mint döntés abszolút. De amúgy nyilván alja módon meg van kötve a kezünk.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 07:18:19Pubill tegnap nyilatkozott, hogy közel állt nyáron a Barcához, de még ő sem fért bele az FFP-be.
Gondolom nem a vezetőségen múlt, hogy idén Nico Williams, Cancelo és Gündogan itt játsszon. Kíváncsi lennék, azzal a kerettel mit tudnánk alkotni.
Szerk: szerintem De Jong nem igazán illik ide. Inkább ilyen box to box játékos. A City elvihetné januárban![]()
Rakd össze a 2 mondatot és rájössz, hogy nem is akartuk Cancelot, mert nála nem is próbálkoztunk, szerintem nagyon helyesen, mert nem egy cikk jelent meg arról, hogy a viselkedése itt is hagyott kívánnivalót maga után, főleg amikor nem játszott, plusz a nagy téttel bíró meccseken kaptuk a 3-5 gólt, amiben elég jelentős szerepe volt. ( A BL kieséskor 2 gól simán az ő sara volt)FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 07:18:19Pubill tegnap nyilatkozott, hogy közel állt nyáron a Barcához, de még ő sem fért bele az FFP-be.
Gondolom nem a vezetőségen múlt, hogy idén Nico Williams, Cancelo és Gündogan itt játsszon.