Feleslegesen vitatkozunk.
Annyit kérek, vegyél mindent figyelembe, úgy kritizálj.
Ha Yamalt megkínálja a PSG egy 40 milliós fizetéssel, akkor majd csak pislogunk.
Vagy a City 20-al, elmegy Abu Dhabi-ba "szakérteni" még egy 20-ért, mint Mancini

Inigo nem évek óta a Laliga legjobb védője, sorry.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 20:26:26FFP-ben úgy sem fogunk egyetérteni.
Inigo ingyen jött, 9,4 milliós cserébe a fizetése
Évek óta a liga egyik legjobb védője mindenki szerint, te ott rúgsz belé ahol tudsz.
Maguire 12
Lindelöf 7,4
Lisandro 7,4
Adarabiayo (???) 7,4
Cucurella 11
Akanji 11
Ake 10
Saliba 11
White 9
Zinchenko 9,3
Stb. (Capology 1,2-es font/euró szorzóval)
Nálunk a szertáros fizetése is publikus, nem vennék rá mérget, hogy a PL csapatainak játékosai nem kapnak más/egyéb juttatást a City-ből kiindulva.
Lewyről sokszor írtam, hogy marketing szempontból is megéri.
Fatit te tetted tavaly is Felix felé. Leírtam, ha Yamal megkapja a 14 milliós fizetést, olyan pályát ír le, mint Fati, majd mehet megint a fikázás.
Írtam, hogy Bartomeuék simán bűnöző kategória, de ettől még ezek a játékosok elmentek (ki így, ki úgy, nagyrészüknek még most is tartozunk), igenis elvárás a fair bérezés azoknak, akik most érkeznek, pont a fenntarthatóság miatt.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 20:26:26Szerk: Azzal is számolj, hogy honnan indultunk
680 milliós felnőtt férfi foci bértömegről.
Ahol
Pique 30
Umtiti 30
Lenglet 12
Keresett.
Innen kellett csökkenteni.
FFP-ben úgy sem fogunk egyetérteni.
Kiválasztasz 2 számot igazolni a mondandód.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 20:02:26Ha megértenéd, hogy egy 780 milliós bevételű, profitot termelő klubnak nem engednek beregisztrálni egy 380 ezres keresetű játékost, nem is kellene ennyiszer leírnom.
Akkor nem kellene "kamuzni" Barca Studios eladásokat, hogy legalább egy fél évre be legyen regisztrálva.
És ha te akarod megmondani, hogy ki mennyi fizetést érdemel a szerződése megkötésekor, minden körülményt figyelembe kellene venni, mennyi pénzt, szakmai sikert hoz a klubnak, és még kellene tudni jól ítélni a játékosok képességét.
Ha megértenéd, hogy egy 780 milliós bevételű, profitot termelő klubnak nem engednek beregisztrálni egy 380 ezres keresetű játékost, nem is kellene ennyiszer leírnom.
1000szer is leírhatod, mert nem értünk egyet.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 19:08:11Kb. Tizedszerre írom le, nagyjából pont miattad.
Kérdésem, hogy lehet, hogy a 380 ezres keresetű Pau Victor december 31-ig van regisztrálva?
És ez nem Laporta, Deco, vagy Flick hibája.
Kb. Tizedszerre írom le, nagyjából pont miattad.
Csak Cancelo többet keres most, mint 10 millió euró, nálunk is 12 milliót keresett, nem tudtuk megtartani a 204 millió euróra csökkentett keretbe. Egy légiónyi ember távozott, és így is alig tudtuk Olmót regisztrálni, aki több fordulót a lelátón ült végig.
Senki nem tartott fegyvert sem Deco, sem Flick, sem Laporta fejéhez és érkezett is 2 játékos (Olmo, Victor) összesen 60 millióért, összesen 10 millió körüli bérrelFcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 12:29:30Cancelo hiányzik szerintem legjobban, kapott sok kritikát, de a mostani Flick stílusban 4 poszton (2 szélen) nyújthatna kiemelkeőt, 20-25 millióért. Nagyon kellett volna a rotációba, ahogy szerintem Gündogan/Merino egyike is.Chino írta: ↑2024.11.30. 11:24:52Cancelot nagyon akarta klub. Hetekig tárgyaltak Decoék a Cityvel, hogy milyen konstrukcióban tudnák elhozni. Kölcsön + vételi opcióval lehetett volna megoldani, sőt még a portugál adott is volna le a fizetéséből (ami azért úgyis magas lett volna), de az angolok csak a vételbe mentek bele 20-25 millióért. Elég hosszú szappanopera volt.
Cancelo baromira kellene most, minőségi lehetőség lenne rotációban mindkét oldalon, ha nem kezdő.
Nico Williams-es részen kívül egyetértek.Chino írta: ↑2024.11.30. 11:24:52Cancelot nagyon akarta klub. Hetekig tárgyaltak Decoék a Cityvel, hogy milyen konstrukcióban tudnák elhozni. Kölcsön + vételi opcióval lehetett volna megoldani, sőt még a portugál adott is volna le a fizetéséből (ami azért úgyis magas lett volna), de az angolok csak a vételbe mentek bele 20-25 millióért. Elég hosszú szappanopera volt.
Cancelo baromira kellene most, minőségi lehetőség lenne rotációban mindkét oldalon, ha nem kezdő.
Pubill mondjuk nem tudom mivel lenne jobb, mint Fort. Ugyan nem ismerem, de nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán a baloson bevethető-e és egy másodosztályú Almeriában is csere jh.
Olmo-t egyáltalán nem venném elő, nagyon magas szinten játszott, a Celta és Soci elleni másfél meccsen, minimum a fél csapat kilógott legalább annyira mint ő. Koundét jobban elő lehetne venni, gyakorlatilag mindhárom gólban nyakig benne volt, viszont alapvetően kiváló teljesítményt nyújt, semmi ok nincs rá, hogy ne egyértelmű kezdő legyen (max. pihentetés, amibe belevehetné Flick kicsit jobban Fortot)
Én az idei teljesítménye alapján egyáltalán nem hiányolom Nicot és nem feltétlenül a statjai miatt. Tavaly is inkább azért volt keresett, mert még fiatal. Volt egy jó EB-je, de eddig kb. ennyi.
Gündogan mondjuk nagy kérdés. A jelenlegi kezdőt tekintve szerintem nélküle jobban állnánk viszont rotációban iszonyatosan jó lenne, az viszont nem tudom mennyire tetszene neki, ha nem kirobbanthatatlan kezdő. Főleg olyan fizetéssel.
De ha Williamst még nem is sikerült volna leigazolnia Cancelo-Gündogan trió mellé szorosan odavenném Felixet.
Cancelot nagyon akarta klub. Hetekig tárgyaltak Decoék a Cityvel, hogy milyen konstrukcióban tudnák elhozni. Kölcsön + vételi opcióval lehetett volna megoldani, sőt még a portugál adott is volna le a fizetéséből (ami azért úgyis magas lett volna), de az angolok csak a vételbe mentek bele 20-25 millióért. Elég hosszú szappanopera volt.Troym írta: ↑2024.11.30. 09:37:49Rakd össze a 2 mondatot és rájössz, hogy nem is akartuk Cancelot, mert nála nem is próbálkoztunk, szerintem nagyon helyesen, mert nem egy cikk jelent meg arról, hogy a viselkedése itt is hagyott kívánnivalót maga után, főleg amikor nem játszott, plusz a nagy téttel bíró meccseken kaptuk a 3-5 gólt, amiben elég jelentős szerepe volt. ( A BL kieséskor 2 gól simán az ő sara volt)FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 07:18:19Pubill tegnap nyilatkozott, hogy közel állt nyáron a Barcához, de még ő sem fért bele az FFP-be.
Gondolom nem a vezetőségen múlt, hogy idén Nico Williams, Cancelo és Gündogan itt játsszon.
Nico Olmóhoz képest szerintem óriási előrelépés lett volna. Talán még Cancelo is (még feltolt bal-jobbszélsőként is magasan egy Ferran felett van). Gündogan is, de a kor miatt az okés, mint döntés abszolút. De amúgy nyilván alja módon meg van kötve a kezünk.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 07:18:19Pubill tegnap nyilatkozott, hogy közel állt nyáron a Barcához, de még ő sem fért bele az FFP-be.
Gondolom nem a vezetőségen múlt, hogy idén Nico Williams, Cancelo és Gündogan itt játsszon. Kíváncsi lennék, azzal a kerettel mit tudnánk alkotni.
Szerk: szerintem De Jong nem igazán illik ide. Inkább ilyen box to box játékos. A City elvihetné januárban![]()
Rakd össze a 2 mondatot és rájössz, hogy nem is akartuk Cancelot, mert nála nem is próbálkoztunk, szerintem nagyon helyesen, mert nem egy cikk jelent meg arról, hogy a viselkedése itt is hagyott kívánnivalót maga után, főleg amikor nem játszott, plusz a nagy téttel bíró meccseken kaptuk a 3-5 gólt, amiben elég jelentős szerepe volt. ( A BL kieséskor 2 gól simán az ő sara volt)FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 07:18:19Pubill tegnap nyilatkozott, hogy közel állt nyáron a Barcához, de még ő sem fért bele az FFP-be.
Gondolom nem a vezetőségen múlt, hogy idén Nico Williams, Cancelo és Gündogan itt játsszon.
Énmiattam vehet ő kapust, csatárt, vagy akárkit, pont ezért adnám meg neki a lehetőséget dönteni. Biztos szüksége van további játékosokra, döntse el mire / kire leginkább.
A szerződésbontással az a baj, hogy rohadt sok pénzbe kerül, még akkor is, ha '26-ban lejár a szerződése, anyagilag inkább hátrány lenne mint előrelépés.Troym írta: ↑2024.11.29. 13:59:25Változnak az idők, játékosok ázsiója, stb, egyszerűen DJ jelenleg egy név, nem több.
Lehet fog jobban játszani, lehet nem, de szakmai alapon max a pár perces csere szintje, viszont ehhez nem igazodik a pénzügyi és hierarchiában lévő helye, így nem látok más lehetőséget, mint eladni, szerződést bontani.
Én eladnám Frenkiet akár 10-20 millióért is, ha ezzel Flick lehetőséget kapna arra, hogy ott erősítsen, ahol ő komolyan gondolja.
Legyen igazad, egy dilettáns csapat tényleg megveheti, de ahhoz tényleg az kell, hogy valami haver legyen (ten Hag miatt ez kicsit kiesett), vagy ne nézzék meg, mit művel meccseken. Lehet lesz ilyen, de ahogy halad előre az idő, és szorul ki a csapatból (mert azért nem játszathatjuk hogy felverjük az árát, tényleg akkora életveszély, hogy még 3-0-nál is félnék, ha bejönne 10 percre)gránit írta: ↑2024.11.28. 17:04:59Rengeteg kérője lenne. A Liverpool már vinné is.
https://www.bbc.com/sport/football/arti ... 5Bisapi%5D
https://www.fichajes.net/noticias/club- ... 41127.html
Jó pénzért el lehet adni, az biztos. Alsó hangon 30 millió, de dilettáns olajosok megvennék drágábban is, csak mert hallották róla, hogy mekkora nagy spíler. Chelsea-féle csapatok így igazolgatnak.
Amitől én tartok, hogy mi leszünk a legnagyobb kérői, és megint megdobjuk egy hatalmas ajánlattal. Valószínűleg csak erre vár.
Rengeteg kérője lenne. A Liverpool már vinné is.bence0330 írta: ↑2024.11.28. 13:36:29Sajnos szerintem DJ megüti lassan azt a mélységet, amivel a sérülésével és a rossz alkupozinkkal együtt 1 eurót sem fizetnének ki érte. Csoda lenne, ha ingyen el tudnánk engedni. Mindenki látja, hogy minden jöttment harmadosztályú vagy épp visszatérő játékos kiszorítja a kezdőből. És most szem előtt vagyunk. A hype kezd megszűnni, vagyis átfordulni negatívba, a fél világ szidja már.
Jó pénzért el lehet adni, az biztos. Alsó hangon 30 millió, de dilettáns olajosok megvennék drágábban is, csak mert hallották róla, hogy mekkora nagy spíler. Chelsea-féle csapatok így igazolgatnak.
Inkább egy csere balhátvéden kellene gondolkodni télen, a Sport Andrei Rațiut, a Rayo jobbhátvédjét dobta be (a tm-en már jó ideje kint van). A kivásárlási ára 25 millió, bár ez nyilván alkuképes. Nem ismerem, viszont nem vagyok túlságosan biztos, hogy jobb lenne, mint Fort.
Sporton nem régi hír, hogy David egy 4 éves szerződéssel 80 millió lenne fizetés és aláírási
Én annyira nem mondanám szűknek keretet. Nyilván nem hasonlítható mondjuk egy Cityhez vagy Bayernhez, de annyira nem vészes, hogy egy bajnokságra vagy egy Bl negyed/elődöntőre ne lehessen elég. Nézzük meg pl. a Realt. Ők is igazából csak a középpályán vannak meg. A többi helyen nagyon vékonyak. A védelmük kb. egy bajnoki felső-középcsapat szintjén van. Belülre nem hogy erős cseréjük nincs, de kezdő szinten is egy játékost tudnak kiállítani, jobb oldalra egy Lucas Vazquez várhatnak majd vissza, de a bal oldali Mendy-Fran Garcia duó sem a legélesebb kés a fiókban. A legnagyobb sztárjaiknak nincs helye (Bellingham, Mbappé), Viniciusnak nincs minőségi cseréje, most például 6 meccset fog kihagyni, köztük a Bl-ben a Pool és az Atalanta ellenit. A másik oldalon Rodrygonak nem a természetes pozíciója (aki szintén sérül), Güler férne be oda még oda cserének, aki annyira jobbszélső, mint Olmo bal.vg99 írta: ↑2024.11.25. 13:10:13A jelenlegi keret szűk,
nincsenek csere szélsők és szélsővédők, 9-es,
sokan vannak hasonló posztra,
jó páran tűnnek kevésnek ide (Torres, Torre, Fati, Martin, Garcia, Victor)
többen hosszú sérülésből térnek vissza, és nem az igazi még a forma, erőnlét.
és azért vannak erős kérdőjelek is. (FDJ, és nálam Fermin és Torre is)
Van egy Top kezdő és kb ennyi.
Szerintem is jobb lett volna kb. bárki Yamal helyett, szerkezeti és személyi cserék, domino nélkül.
A Casado-Pedri-Olmo középpályás hármas nagyon a többiek előtt van.
Viszont a kapusposzt óriási pozitív csalódás nekem, nem hittem volna, de egész magabiztossá vált emberünk.![]()