Troym írta: ↑2025.01.09. 18:58:11
Nekem olyan érzésem van, hogy zsarolják, ha szeretnéd, hogy leírjam.
Aláír, vagy lelátó.
(Szubjektíven ezt gondolom)
Szerintem a pletykák azt mutatják, hogy ő meg nem hagyja magát és inkább lelép.
Frenkiet nincs mivel zsarolni, olyan érzésem van, hogy abban egyetértés lehet és 100%, hogy megy, az egyetlen kérdés, hogy ingyen, vagy kapunk valami minimál pénzt. Gondolom, ha játszik, akkor elkérünk 20-30 milliókat érte, amúgy kereken 0.
Kettesével kapjuk a gólokat és Araujo lesreállítási képességével lenne Flick elégedetlen?
Azért megnézem mikor kapunk az érte kapott 40m körüli összegért európai szinten top védőt, amikor De Ligtek mennek 70-80ért... A sport 45-50et ír, de általában a pletykák alatt vannak az eladási áraink 20-30%al
Hát sokkal könnyebb ha leírod a véleményed mintha ki kell találni
Igazad van abban hogy a szerződésének kérdésessége szerepet játszhat a klub általi megítélésében.
FDJ esetében is igazad lehet.
A legutóbbi két meccsünkön nem kaptunk gólt. Az Atléticó ellen semmit sem tehettek a belsővédők a bekapott gólokról. Előtte kaptunk gólokat de azokon a meccseken a rendszer nem működött, mindenki gyenge volt. Ezért is emeltem ki az Altléticó elleni meccset, mert ott a rendszer jól működött szerintem.
Szóval szerintem az állításod nem helyes. Lehet hogy még nem szokott össze Araujo az új taktikai elemeket már begyakorolt társakkal, lehet gond a lesreállítás, lehet a labdakihozatal vagy bármi.
Szóval szerintem több összetevős a dolog, a szerződése, a lelki-testi állapota, a meccsek tétje, és az összeszokottsága a többiekkel mind egy-egy faktor, ami összességében bőven elég hogy padozzon. Lehet, hogy ebből a legnagyobb faktor a szerződése, mert zsarolják. Szerintem ez ellen egy ellenérv van, hogy szerintem Flick azonnal kicsapná a hisztit ha megmondanák neki hogy ki játszhat és ki nem. Ez a megérzésem Flickről, de ez csak egy megérzés, attól még racionálisnak tartom a zsarolás elképzelést.
Szerintem sokat fogunk kapni érte, volt aki levezette milyen okokból.
Nagyon csúnyán önmagadnak mondasz ellent. De Light ment már 85m, 67m és legutóbb 45 millióért is. Szóval pont magadnak mondasz ellent. Araujo lehet 90m, ha De Light korábban 90m volt, és lehetne könnyen ma De Lightet venni 45-ért is. Szerintem csúnya pesszimizmus azt gondolni hogy Araujoért nem nyúlnak a zsebükbe a klubbok. Gvardiol 90, Maguire 90, Fofana 80..
Most nézem a TM-t és látom hogy a MU vett a Lilletől egy védőt akit még sose láttam vagy hallottam a nevét és 62m volt. Játszott eddig 7 meccset Angliában.
Araujo piaci értéke magasabb, mint ami ennek a Lille-s gyereknek volt amikor a MU megvette 62m-ért.
Szóval ne legyél ennyire pesszimista amikor tényleg semmi okod rá.