Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából ebben Flicknek is nagy szerepe van. Ha azt mondja számít rá és megbeszélik a jövőbeni terveket, akkor el tudja dönteni, hogy mit akar. Ha Araujo nem akar menni, akkor pedig a klub hiába akarná eladni. Fatit, de Jongot árulják jobbra-balra, gondolom Ferran távozási szándékára sem mondanának nemet, de mivel nem akarnak lépni, akkor sem ha van kérő egy lehetőségük van, a szerződésbontás, ami viszont a tárca ürítésével jár.NewNagyatyesz írta: ↑2025.01.10. 13:27:11Szerintem ő maradni akar, viszont a lejáró szerződése és a hosszabbítási ultiumátum miatt felerősödtek a távozásáról szóló pletykák.
Nem godnolnám, hogy a jelenlegi Curbarsi - Inigo kettőstől tartana. Azért Chris sokat sérült, míg Eric Garcia nem tényező. Ilyne versenyhelyzet bármelyik élcsapatnál van szerintem. ha nyáron behúzzuk Tah-t, akkor mondjuk kap még egy komoly riválist, de szerintem jó formában helyet tudna kiharcolni magának még úgy is.
Mondjuk én személy szerint a Cubarsi, Araujo, Tah, Inigo négyesnek örülnék jövőre. Chris és Eric mehetne, a befolyó pénzből meg vennék Balde elé/mellé egy embert és a védelem Kounde,Fort , néha Araujo jobbossal rendben is lenne.
A pénz nagy úr. Nem tudom mik az igényei. A klubnak be kell fejeznie a horror fizetések adását. Csak való igaz, hogy míg itt van egy FDJ, Lew, Ferran nagy fizetésért, addig nehéz a vezetőségnek is ésszerű fizetést adni, mert ezek a fizetések iránymutatást adnak nekik is a hosszabbításkor. Mondjuk ezt a problémát épp magának generálta a klub.
Tavaly azért ok hibája volt, de láttuk már őt is magas szinten játszani. Ha azt hozza, akkor mi nyerünk vele a legnagyobbat és ki fogja szorítani valamelyik védőt.
Teljes mértékben egyetértek.gránit írta: ↑2025.01.10. 12:55:39Hatalmas hiba lenne, ha már készpénznek vennénk Tah érkezését, főleg a regisztrációs problémáinkat látva. Ha meg itt maradunk Martinezzel és Cubarsí-val, az gáz lesz. Meg kellene tartani Araújót. Csak irreálisan magas összegért adnám el, egyébként nem éri meg.
Azért ekkora kultuszt sem építenék köré. Tavaly nagyon is rossz szezonja volt. A szuperkupadöntőn botrányosan rossz volt, a BL-továbbjutást gajra vágta a csapatnak, de az egész szezonban bizonytalan volt. A lesreállítás Flick előtt nálunk meg sem fordult egy edzőnek a fejében sem, pedig a feltolt védekezésből adódó problémákra egy hatékony ellenszer, de maguk a játékosok sem alkalmazták. Nyeltük is az ilyen gólokat, Araújóval a fedélzeten. A bajnokságban most 19 meccsen kaptunk 22 gólt, az 38 meccsre vetítve 44. Az előző szezonban is pontosan ennyit kaptunk, Araújóval, úgy, hogy ter Stegen sokkal több meccset játszhatott. Vissza fog térni a kezdőbe Araújo, de kicsit hűteném azt a kultuszt, hogy ő lenne a legnagyobb istencsászár, akinek alanyi jogon tuti kezdőtagsága kéne, hogy legyen.
FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.10. 08:51:40A katalán rádiót megbízható forrásnak tartom.
Tegnap nyilatkozott az ügynöke
https://www.barcablaugranes.com/2025/1/ ... ntus-offer
Prioritás hosszabbítani a Barcaval, de elismerte, hogy vannak ajánlatok érte, és a Juve érdeklődik legkomolyabban.
Én azon is elgondolkodnék, hogyan jutottunk idáig, hogy a "világszerte csodált FFP" hatására egy TM szerint 55 milliós játékosért, csapatkapitányért, egyik legjobb játékosunkért megtesznek egy 5+20+5 milliós ajánlatot.
Így nagyon nehéz lesz belőni a fizetési ajánlatot, és ha távozni akar, az elvárt összeget.
Szerk: a körülményeket ismerve 30-40-től nem várhatunk többet, kérdés, hogy ennyiért érdemes e eladni, vagy 1,5 évünk van a hosszabbítására, addig ezt a fizetést kapja.
Szerintem Laporta nem éli meg elnökként a választásokat. Nem volt olyan rég, amikor még 100 millióért sem adtuk volna Araujot, sokszor egyszemélyes hadseregként tartotta a frontot hátul. Okés, a tavalyi szezonban volt egy gyengébb időszaka, aztán egy komolyabb sérülés, de ez akkor is durva, ami most történik.ocsike83 írta: ↑2025.01.10. 10:43:17Szerintem Laporta tökei már így is be vannak szorítva a satuba.
- Olmo/Pau regisztráció,
- gyanús Nike és katari szerződések,
- csúszik a stadion,
- ha Araujo-t elherdálja aprópénzért, akkor az elnökválasztáskor lefőtt neki a kávé.
Most lehetne tökös csávó. Kedves Ferrero Úr. Araujo természetesen eladó. 100 millió euró a vételár. Ha nem tetszik,el lehet tolni a biciklit.
Szerintem Laporta tökei már így is be vannak szorítva a satuba.
Ha nem kéri a távozását, én ennyiért nem adnám el. Ettől csak jobb lehet az alkupozíciónk, ha tényleg lesz 1/1 és Araujo is játszani fog, és teljesíthetünk kiemelkedően is a bajnokságban, BL-ben.bence0330 írta: ↑2025.01.10. 09:05:24Mondjuk ha távozni akar, akkor szerintem el kell adni. Nem szabad olyan játékost marasztalni, aki nem akar magától maradni. Nyilván egy limitet be kell lőni, ha 1:1-ben vagyunk (legkésőbb ez kedden kiderül), akkor annyira nem égető az eladás, végre nem vagyunk horror alkupoziban, a lejáróban lévő szerződés miatt szerintem is olyan 40 a plafon, 50 már elég extra, valami ilyesmi árcédulával vigyék, lenne, aki vinné, nem kell emiatt aggódni.
Viszont simán el tudom képzelni, hogy a két meccses szuperkupán, ahol igazából szinte az egyetlen tényleg reális lehetőségünk maradt kupát nyerni, Flick egyszerűen nem mer kockáztatni (most hagyjuk, hogy mekkora kockázat behozni Arát egy gyengébb védő helyére, de ketten együtt, akkor is brutálisak lescsapdában, az ő gondolatait próbálom megfejteni), és megbontani azt a duót, amiben ő bízik. Aztán lehet a kupa-bajnoki-már kb lerendezett BL meccseken szépen beépíti Arát, és 3-4 meccs múlva alapkezdő lesz.
Most hosszú szünet után kipihentebb a két védő, szerintem akkor kezdtek el gyengülni, amikor fáradtak voltak. Fizikailag meg sokkal inkább szorulnak cserére a kp-támadósor tagjai, meg a szélsővédők. Ez meg arra lenne magyarázat, hogy miért nem cserélte be 2-0-nál.
Szóval szerintem ha úgy néztem, hogy minden idegszálával a csapat vasárnapi állapota volt a fejében, akkor logikus volt minden lépése. Araujo visszaépítése és hosszútávú célok szempontjából meg nem.
Így hívod a játékosainkat (szemét) és engem gyanúsítasz toxikus negativitással? Kérlek ne reagálj többször a hozzászólásaimra, ígérem én sem fogok a tiedre, nincs miről beszélnünk.
Mondjuk ha távozni akar, akkor szerintem el kell adni. Nem szabad olyan játékost marasztalni, aki nem akar magától maradni. Nyilván egy limitet be kell lőni, ha 1:1-ben vagyunk (legkésőbb ez kedden kiderül), akkor annyira nem égető az eladás, végre nem vagyunk horror alkupoziban, a lejáróban lévő szerződés miatt szerintem is olyan 40 a plafon, 50 már elég extra, valami ilyesmi árcédulával vigyék, lenne, aki vinné, nem kell emiatt aggódni.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.10. 08:51:40Szerk: a körülményeket ismerve 30-40-től nem várhatunk többet, kérdés, hogy ennyiért érdemes e eladni, vagy 1,5 évünk van a hosszabbítására, addig ezt a fizetést kapja.
- 18 hónap az nagyon sok idő. Azoknak a kluboknak akiknek most kell CB azoknak nem mindegy hogy most vagy következő nyáron, vagy azutáni nyáron kapnak CB-t. Pont amiatt lesz verseny érte mert sok olyan klub van akinek CB kell.Troym írta: ↑2025.01.09. 20:47:24Mikor láttál őszintén olyat (nem tudom a korod) hogy mi bárkiért jó pénzt kaptunk?
- Araujo szerződése 18 hónap múlva lejár és azt írogatják menni akar. De Ligt, Gvardiol szerződése nem volt lejáróban amikor elmentek.
- Mindenki tudja, hogy nekünk kell a pénz, ne menjünk bele az FFP stb pénzügyi témába...Gvardiol esetén játszhatta a Lipcse, hogy feljebb srófolja az árat.
- Sikerült a 30 milliós piaci értékű Kessiét 12m eladni, , 50 milliós értékű Dembele 25 millióért, és így tovább.
- Pedig ezek a Kessié féle transzferek még Alemany munkái voltak, azóta Deco bukott 30+ milliót Roquen, 15m értékű Gündogan ingyen távozott, stb
Nem mondok ellent magamnak, csak látom a szomorú tényeket. Amatőr a sportigazgató és soha nem tudtunk senkit eladni normál áron.
Csak akkor meg kikanyarítjátok ebből a témából is Laportát.
Az elmúlt 3 szezonban minden 20 év feletti játékosunk hagyott ki minimum 50 meccset, csak azok nem, akik még nincsenek annyi idősek, talán Kounde az egyetlen kivétel, mégis ez felmerült, mint érv/ellenérv valaki ellen vagy mellett.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.01.10. 08:18:44Az utóbbi 3 szezonban összesen 53 mérkőzést hagyott ki, a világ legjobb középhátvédje.
Remekül összefoglaltad, teljesen egyetértek ezzel. A Juventus és általában minden olasz klub vásárlásait ismerve, maximum alamizsnát fognak fizetni egy olyan játékosért, akinek egy újraépített karrierrel kb. 80-100 millió lenne az ára. Esetleg kapunk egy jónak tűnő, de majd semmire nem használható cserejátékost. Inigo a kora miatt nem hosszútávú megoldás, Cubarsi meg a cipőjét nem köthetné, de saját nevelés, így ő sosem hibázik, csak a körülmények áldozata.pep71 írta: ↑2025.01.09. 22:04:39Ez a klub egy süllyedő hajó.
Most tényleg azt akarja itt valaki megmagyarázni, h Inigo és Cubarsi jobb védő mint Araujo?![]()
Nem csoda h Ara ki van akadva, amikor egy FDJ csk, óriási fizuval. Emlékeim szerint FDJ sosem volt igazán a csapat vezére, ellentétben Ara-val.
El akarják vesztegetni a legjobb korban lévő , világ leggyorsabb CB-jét és inkább maradjon a lassan 35 éves Inigo, meg a tetű lassú Cubarsi. Ez aztán okos húzás.
Valaki azt írta, h a 2 CB nem tehet az Atletico elleni gólokról. Akkor Cubarsi luftja a győztes gól előtt nem számít hibának? Jaaa, akkor igazából soha nem hibázott még 1 védő sem.
Már csak Yamalt kéne eladni a PSG-nek és venni helyette valami sztárt, az lenne a hab a tortára![]()
Én nem veszem annak, de komolynak tűntek a Barca szándékai és ennél a klubnál eddig se nagyon tudtak ilyen dolgokban titkot tartani.
Ha megijed a puszta gondolattól, hogy esetleg nem fér lesz stabil kezdő, akkor jobb ha a távozás mellett dönt, mert fejben nincs rendben!pep71 írta: ↑2025.01.09. 22:04:39Ez a klub egy süllyedő hajó.
Most tényleg azt akarja itt valaki megmagyarázni, h Inigo és Cubarsi jobb védő mint Araujo?![]()
Nem csoda h Ara ki van akadva, amikor egy FDJ csk, óriási fizuval. Emlékeim szerint FDJ sosem volt igazán a csapat vezére, ellentétben Ara-val.
El akarják vesztegetni a legjobb korban lévő , világ leggyorsabb CB-jét és inkább maradjon a lassan 35 éves Inigo, meg a tetű lassú Cubarsi. Ez aztán okos húzás.
Valaki azt írta, h a 2 CB nem tehet az Atletico elleni gólokról. Akkor Cubarsi luftja a győztes gól előtt nem számít hibának? Jaaa, akkor igazából soha nem hibázott még 1 védő sem.
Már csak Yamalt kéne eladni a PSG-nek és venni helyette valami sztárt, az lenne a hab a tortára![]()