andras953 írta: ↑2025.01.02. 19:11:29
Valószínüleg rosszul mértük fel a tudását a leigazolásakor, mert az igyekezetével szerintem nem volt gond sosem.
Mint minden ajaxos, aki abban a csapatban volt végül nem váltotta be a reményeket.
De Ligt is korszakos védőtehetségnek tűnt (én is annak tartottam), aztán igazából egy jó közepesnek mondható védő lett belőle.
Van den Beek majdnem DeJong-al egy polcra volt taksálva, ő is azóta 5 csapatban de lehet 6-ban is megfordult, sehol nem váltotta be a reményeket.
Ziyech szintén zenész, de volt Neres, Mazraui, Dolberg, egyikből sem lett nagy játékos.
Szóval igen, rosszul lettek felmérve, plusz ők is meg a csapataik is hibásak benne bőven.
DeJong megítélése meg itt is jobb lenne, ha sajátnevelésnek lehetne hazudni, de nem lehet.
Ezek ellenére én is pénzzé tenném, mert érte talán még lehetne kapni számottevő összeget, mondjuk ehhez játszatni kellene.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."