Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem, főleg akkor, ha szó szerint odaírom, hogy "remek meccset játszott", vagy egy 4 gólpontos meccsre, hogy "klasszis szinten játszott" (ergo by definition "úgy játszott, mint egy klasszis"). Akkor nyilván nem a játékosra érvényes általánosságban, hisz szó szerint odaírom, hogy a meccsre, ennél egyértelműbben szerintem nem lehet ezt kihangsúlyozni. Ezt azért elég sokan szokták így csinálni, és szerintem az égegyadta világon semmi túlzás nincs benne.Troym írta: ↑2025.01.27. 22:17:32Nekem a meccsértékelés azt jelenti, hogy "jól játszik", "béna volt", "fáradt" stb.
Az, hogy valaki klasszis, középszer, kutyaütő stb meg egy általános vélemény róla.
Amúgy nem, nem játszik jól 2 hete. A BL meccsen nem volt jó, csak jobb, mint Casado és Gavi, de önmagában nézve amúgy közepesen játszott. De a meccsképen nyilván változtatott, ha 2 elég gyengén játszó játékos helyére beteszel olyanokat, akik legalább közepesen játszanak.
Egyetértek, annyival kiegészítve, hogy félve mondanám rá még Pedrire is, hogy világklasszis, top3 stb nem is mernék, minden más kp játékosunk meg 2 polccal alatta van, egyszerűen csak vannak hetek, néha hónapok, amikor jó formában vannak.Peter írta: ↑2025.01.27. 22:27:33A probléma gyökere abban rejlik, hogy nincsen stabil, ütőképes, ütésálló, magabiztos, top szintre tartósan alkalmas középpályánk.
Itt vagyunk létszámban a legtöbben, mindegyik játékos tud valamit. Egyik ebben, másik abban versenyképes és ennek ellenére nem lehet úgy hármat összeilleszteni, hogy az a hármas valóban top szinten versenyképes legyen.
A probléma gyökere abban rejlik, hogy nincsen stabil, ütőképes, ütésálló, magabiztos, top szintre tartósan alkalmas középpályánk.
Ha ennyi pénzért nem tud egy Atalanta ellen jól játszani és csak a spanyol kiesőjelöltek ellen brillírozik, akkor lehet hosszabbítani harmadennyiért, vagy nyáron eligazolni máshová. És aki itt azt emlegeti, hogy boszorkányüldözés volt: nem, az alapfizetése nincs összhangban a csapat számára jelentett értékekkel és erre jön rá a covidról elhalasztott fizetés, amiről nem lemondott, csak átütemezte, leszarva a klub akkori helyzetét (üres stadionok, bezuhant bevétel). Remélem Laporta nem csicskul be és ha nyáron nem hosszabbít ésszerű összegért, mehet a büfébe hotdogot árulni egy évetbence0330 írta: ↑2025.01.27. 22:03:10Az Atalanta tipik az a csapat, ami a régi egészséges Frenkie-nek is a rémálma volt, (bár jelenleg kb bárkinek a rémálma) megnézzük, mit tud, ha az ilyenbe Flick alatt is belebotlik, akkor játsszon a meccsek 60%-án kezdőként/fél órás csereként, ahol nem kap ilyen nyomást, és az már komoly előny.
Nekem a meccsértékelés azt jelenti, hogy "jól játszik", "béna volt", "fáradt" stb.
Kitartok az akkori és a jelenlegi állításom mellett is. Semmiféle ellentmondás nincs a kettő közt. Ha korábbra visszaolvasol, rendre írtam, hogy nyilván ennél sokkal jobb lesz. Volt időszak, mikor bedobtad 2-0-nál, és tuti volt, hogy összehoz két akkora hibát, amiből gól lesz, meg is történt 1-2-szer. Nem volt ez az időszak túl régen. Nem voltam vele egyedül, ha átolvasol egy élő-bajnoki részt.brazilfan írta: ↑2025.01.27. 20:46:59Két héttel ezelőtt írtad: „Kár, hogy DJ még 5-2-nél is bevethetetlen kb, ha nem akarunk bukni, annyira bűngyenge az ember.”
Nem azt írtad, hogy még nem nyerte vissza a formáját, vagy óvatosabban játszik a sérülése miatt, hanem hogy bűn gyenge. Olyanokat is írtál, hogy a csapat legkártékonyabb játékosa.
Pedig akkor is ugyanaz a Frenkie játszott, mint aki tegnap.
Két héttel ezelőtt írtad: „Kár, hogy DJ még 5-2-nél is bevethetetlen kb, ha nem akarunk bukni, annyira bűngyenge az ember.”
A sport szerint a mai rotáció a CDR-ben az utolsó esélye, erősen kétlem hogy Prime Busi/Rakitic teljesítményt fog lenyomni amennyiben megkapja.gránit írta: ↑2025.01.15. 15:10:05Egyetértek, a Bilbao ellen is rossz volt nézni az elődöntőben. Pironkodhatott, amikor az Inaki Williams-nek adott gólpasszát elvette a VAR, mert hozzáért egy bilbaói lábhoz is... Ott is addig szöszmötölt, szerencsétlenkedett, körülményeskedett, amíg körbevették, és lehetetlen helyzetbe hozta saját magát. Még az a 20 perc is sok volt, amit kapott.
Egyetértek, a Bilbao ellen is rossz volt nézni az elődöntőben. Pironkodhatott, amikor az Inaki Williams-nek adott gólpasszát elvette a VAR, mert hozzáért egy bilbaói lábhoz is... Ott is addig szöszmötölt, szerencsétlenkedett, körülményeskedett, amíg körbevették, és lehetetlen helyzetbe hozta saját magát. Még az a 20 perc is sok volt, amit kapott.
Inkább menjen Isten hírével. Ennek amit művel semmi értelme. És mellesleg nekünk baromi sokba kerül. Műttetni nem enged, de játékra jelentkezik, ahol meg használhatatlan.
Hm, lehet, én igyekszem ezt nem feltételezni egy játékosról, mármint hogy nem hajt, nem akar a legjobb lenni, akármi is a körülmény. Az lehet, hogy a bokáját félti, ez mondjuk részemről nem az akarat hiánya, vagy ilyesmi. Tüzet én épp annyit látok benne, mint korábban, mindig is Busi hajtókedvével focizott, akkor is, amikor ennél sokkal jobban tolta.andras953 írta: ↑2025.01.15. 00:59:18Sajnálattal látom mára lelassult, körülményessé vált játékát, korábban nem volt ennyire ilyen, hasznosak voltak labdakihozatalai, az ellenfelek közötti előretörései, jó és még jobb passzai, erőnléte, küzdeni tudása.. Sérülése utáni játéka maradt lassú és körülményes továbbra is, de hiányzik belőle a tűz, akarat, motiváltság, vállalkozó kedv, kockázatvállalás, hajtás, küzdőszellem, bizonyítási vágy, lelkesedés. (Ezekhez pedig nem kell fociképesség, csak akarat, amit most nem látok benne) Lehet, hogy csak visszafogja magát a sérülései után vagy megfelel neki a kispad, vagy távozást forgat a fejében, amin nem csodálkoznék - mert túl sok kritikát kap mostanában, játékán kívüli feleslegeseket is .
Betűről betűre osztom.gránit írta: ↑2025.01.14. 13:36:35Erélytelen, gyenge, határozatlan, körülményes, lassú, nem pörög vele a játék.
Egyszerűen nem hiányzik a csapatból. Nem látom a szerepét és a helyét a csapatban, nincs szükségünk rá. Örülhetünk, hogy a szuperkupadöntőn nem játszott, nem tud mit hozzátenni a csapat játékához.
Sajnálattal látom mára lelassult, körülményessé vált játékát, korábban nem volt ennyire ilyen, hasznosak voltak labdakihozatalai, az ellenfelek közötti előretörései, jó és még jobb passzai, erőnléte, küzdeni tudása.. Sérülése utáni játéka maradt lassú és körülményes továbbra is, de hiányzik belőle a tűz, akarat, motiváltság, vállalkozó kedv, kockázatvállalás, hajtás, küzdőszellem, bizonyítási vágy, lelkesedés. (Ezekhez pedig nem kell fociképesség, csak akarat, amit most nem látok benne) Lehet, hogy csak visszafogja magát a sérülései után vagy megfelel neki a kispad, vagy távozást forgat a fejében, amin nem csodálkoznék - mert túl sok kritikát kap mostanában, játékán kívüli feleslegeseket is .
Mivel a MU-ban évek óta mindenki elfelejt focizni, ő így előnnyel indulhatna ott, elfelejtenie már nem kell.