epping írta: ↑2025.02.13. 10:52:23
Most ez nem feltétlen tudom, hogy függ össze, max annyi, hogy játszunk ilyen pöcsméregetőset.
A Vini - Rafi csörtét, ha a szezonra vonatkozik nem sok értelme van lemeccselni a szezon végéig. Ha karrierre, akkor én nyerek a BL címek, döntős gólok miatt.
CR - Messi; én nyerek a BL címek miatt, és mert CR menetel az 1000 gól felé
Vini - Yamal, jelen állás szerint én nyerek, mert Yamalnak egy, Vininek 2 miki egér kupája van a szezonban.
De továbbra is, nyilván ennek semmi értelme, csak bohóckodunk, és nem is tudjuk meggyőzni a másikat, és igazából nem is nyerek én se, és te sem. Pacsi!
A TikTok algoritmus nálam teljesen ráállt ezekre a típusú videókra, biztos, mert látják ott a kicsi kínaiak, hogy mennyire szórakoztat. Szóval ez a kiragadok olyan részleteket, netán hamisítok jól hangzó statisztikákat módszer, ez amúgy nem igazán működőképes ám.
Mutatom:
A Vini - Rafi csörtét ugye nem érdemes lemeccselni szerinted (meg úgy a real szurkolók nagy része szerint sem), mert nincs az a statisztikai adat, amiben a goldenboy jobb lenne. De értem, ezt inkább hagyjuk, mert kellemetlen.
CR - Messi: én értem, hogy Ronaldo jelen korunk egyik legnagyobb médiaszemélyisége és olyan követőtábora van, mint senkinek. Amúgy valahol meg is értem ezt, zseni a pali, konstans jó teljesítményt nyújt nagyon régóta, és ami nekem a legfontosabb: jó példát mutat a gyerekeknek, mert ő az, aki bebizonyította, hogy emberfeletti munkával is oda lehet érni a csúcsra, még ha nincs is emberfeletti tehetséged.
Ez idáig vitatathatatlan és nem is állnék bele, mert nevetségessé válnék. Na de itt jön a képbe, hogy értem én, hogy neked a BL-győzelmek számítanak, csak és kizárólag (és újfent: a realosok nagy részének úgyszintén), csak ott a világ másik része, még 1-2 milliárd ember, akik amúgy nem real drukkerek. Olyankor meg bejönnek a képbe olyan apróságok, mint a világbajnoki cím, az Aranylabdák. No meg a két szem, amiket használnak és látják, hogy nem egy liga a két játékos.
Messi rajongóktól amúgy sokkal ritkábban hallani ilyesfajta erőlködést, mert hát... nincs rá szükség.
És tudom, hogy ez sokaknak fáj: szép cél az 1000 gól, de a lőtéri kutyát nem érdekli komolyabban ez. Mondom is miért (és az se érdekelne, ha Messi elérné): Komolytalan ligákban játszanak. Amúgy profi karrierjük során Messi 105 percenként lőtt gólt, Ronaldo 112 percenként. Ja hogy utóbbi 48 éves koráig fog levezetni? Jó neki.
Vini - Yamal: tehát... hasonlítjuk a 25 évest a 17 éveshez. Aki 10 gólpasszal toronymagasan vezeti a ligát. Oké, Vini nem előkészítő, hanem gólvágó. Már csak kétszer ennyit kéne elrámolnia és ott is lenne.... a második helyen.
Ja és írásban ez pont annyira szórakoztat, mintha videón nézném