Chino írta: ↑2025.03.14. 14:29:36
Amúgy valóban, amikor elkezdtek a chip-re hivatkozni, lehozták, hogy a PBM-ben nincs ilyen technika.
De alapból vicc kategória az egész, napokkal később, ezer különböző kameraállás után is megy a vita, hogy hozzáért-e vagy sem, a VAR szobában pedig kb. 5 másodperc alatt EGYÉRTELMŰEN megállapították, hogy szabálytalan volt. Legalábbis a szabályok szerint minden kétséget kizáró bizonyíték kell ahhoz, hogy változtassanak az eredeti ítéleten. Itt nem hiszem, hogy ez megvolt.
Nekem is az a bajom, hogy 5 mp alatt eldöntötték hozzáért. A minimum, hogy kihívják megmutatni a bírónak is videón mi történt, hogy jó döntést hozzon, mert annyira nem volt egyértelmű.
Plusz ezzel a gyors döntéssel még jól össze is zavarták az Atletico játékosait.
El Sie7e írta: ↑2025.03.14. 15:22:33
hivatalos uefa nyilatkozat uefa tv felvétellel ahol minden twitter videonál jobban látszik az eset. peches hogy hozzáért de most vagy van szabály vagy nincs. a kis les is les. ezek fekete fehér szabályok.
https://www.uefa.com/news-media/news/02 ... rid-vs-re/
Magáról a meccsről. Borzalmas kezdés után tipikus Atma elleni meccs volt. Egyáltalán nem játszottunk jól de olyan hú de nagy veszélyben sem voltunk. A 2 meccs alatt 0 percig álltunk kiesésre. A párharc előtt pont ezt vártam. Kínkeserves meccsek végül győzelemmel. Az első meccsen is lehetett volna nagyobb különbség és most is lehetett volna rendes játékidőben lezárni. Ha Vini berúgja a tizit nincs miről beszélni.
Ez a videó valószínűleg nézőtéri felvétel, mert igen rossz minőségű. Ennyit az Uefaról.
Ha rosszmájú akarnék lenni, 2 nap alatt össze lehet szerkeszteni egy fake videót, amin hozzáér a lábához. Csak, mert élőben nem mutattak egy perdöntő erejűt sem. Onnantól meg ha nincs ilyen, a feltételezésekre nem lehet megmásító döntést hozni. Illetve lehet, de azt csak egy csapatnak...
A meccsről. Gyengén játszott a Real, nem volt semmiféle kreativitás a támadásokban. A 11-es akár döntően befolyásolhatta volna a meccs korai lezárását, de kb. ennyi volt bennük. Az Atletico jobban akarta a győztes gólt. Ha nem az a szerencsétlen Sorloth van a kapunál a 98. perben, vezethetett volna a Tico. Na de luftot rúgott.
A 11-nél szinte biztos voltam a Real megy tovább, csak azt nem, hogy a bíró is főszereplője lesz ennek. Aznap is tanultam valamit...
El Sie7e írta: ↑2025.03.14. 15:22:33
Nem kell védeni Vinit mert hülye de ugye kontextus. Nem a meccsel voltak elfoglalva a drága nézők hanem egy lecserélt emberrel aki épp ült volna le. De persze csúnya Real Madrid játékosok hogy merik.
Ezt úgy írod, mintha ez csak veletek csinálnák meg. Ez sajnos a velejárója a labdarúgásnak. Régen is ez ment, nemcsak veletek. Persze ha van egy ügyeletes id.ótája a csapatnak az plusz muníció az ellenfél szurkolóinak. A tiszteletet meg kiérdemelni nem pedig kikövetelni kellene. Érdekes se Mbappénak, se Rüdigernek nincsenek ilyen problémái. Ha már rasszizmus.