Kellene.....igen.
Köszönöm a választ, de én kis naív azt gondoltam, hogy a chip megjelenése a két torna után mindenhol elterjed, mint kötelező segítő eszköz a játék tisztasága érdekében....

Így van, mindenképpen egységesíteni kellene, a lehető legfejlettebb technológiát kellene alkalmazni mindenütt.
BL-ben, hogyan működik a les megállapítása a vonalazáskor?
Na, ez érdekes, hogy nekem is clasico maradt meg a banános sztorival kapcsolatban....gránit írta: ↑2025.03.14. 18:00:09Az egy Villarreal elleni meccsen történt.
Ami meg még nem lett leszögezve: le a kalappal a bíró előtt, hogy ezt a duplaérintést észrevette. Nekem a perdöntő videót is újra meg kellett néznem, annyira nehezen kivehető. Az UEFA-ra nézve meg hatalmas blama, hogy más sportágakkal ellentétben semmilyen átláthatóságot nem ad mérkőzések alatt a nézők számára az ilyen döntéseknél.
Nem ezt írtam. Egyszerűen azt, hogy nem hergelünk ellenfél ultrákat, akármennyire felfokozott érzelmi állapotban van valaki, ha utána rendőrök, ártatlanok testi épségét veszélyezteti. Idióták vannak mindenhol, így a focistáknak nem felmentés, hogy bántották őket korábban. Ráadásul elvileg ők az úriemberek klubja, bár szerintem annak nem sok nyoma van 30 éve legalább.
Én a Benzema-Donnaruma eset utáni gólt azóta sem értem hogyan adhatták meg. Nekem a többi les-, szabálytalan gólos győzelem piskóta ahhoz képest.
Az egy Villarreal elleni meccsen történt.
Egy igazi patkány az ember. Nem is értem, hogy a tavalyi alkotása óta hogyan fújhat még BL-meccset. Talán azért, mert az Uefa pont valami ilyesmit akart tőle látni. Hányinger.FcBarcelona1 írta: ↑2025.03.14. 15:16:36Marciniaknak ez volt a 3. kedvező ítélete a Real Madrid szempontjából a kieséses szakaszban
1. Marcos Alonso góljának elvétele kezezés miatt
https://www.sportingnews.com/uk/footbal ... yb2usnqyci
2. De Ligt góljának érvénytelenítése VAR nélkül, mert belefújt az akcióba
https://www.sportingnews.com/in/champio ... fdf46fee13
3. Julian Alvarez kettős érintése, nyilatkozatát linkeltem
A művelt angol szerint, ha valami úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az minden bizonnyal egy kacsa.![]()
Belőled árad az elvakultság. Írtam, Yamal is kapott szépeket, pont az úriemberek stadionjában, mégse lett belőle balhé.
Nem tudott mutatni a var perdöntő bizonyítékot élőben. Onnantól kezdve nem lehetett volna megmásítani a döntést. A lehet és a majdnem biztos nem elég.
ok ok. látom a gyűlölet erősebb mindennél. a felső karélyban voltak a Real szurkolók akiket lehet is hallani ahogy éneklik a Cómo No Te Voy a Querert és a játékosok odamentek velük ünnepelni. Ugráltak táncoltak majd elkezdték őket a hazaiak dobálni. ezek után meg nyaljanak sót. mit kell ezen értetlenkedni azt nem tudom. szőnyeg alá akarod söpörni megint az egészet. itt nem egy egy szurkolóról van szó. a bajnokin is egy zacskó 'mit is' ? dobtak be gondolom az is semmi és népművészeti cserépedény Real. Most is amit linkeltem videóban Vini már a pályán sincs és az egész stadionban zúg a Vinicius. Baromira el vagy tévedve. De remélem ha a Barca kap ilyet valahol akkor is ez lesz a véleményed. Ja nem az világi séredelem lesz. Felesleges is erről vitatkozni mert olyan gyűlölet árad belőled, hogy minden válasz felesleges.Chino írta: ↑2025.03.14. 16:38:15Meg ne magyarázd már ne haragudj. Mikor Rüdiger arrébb ugrik egy palack mellől, röhög és a nyakán végighúzza az ujját az a Real szurkolóknal szól? Vagy Bellingham azért fejelget vigyorogva a kulacs mellé, mert ott vannak a sajátjai? Ahogy vinicius is a saját szurkolóinak fröcsög habzó szájjal? De szinte mindegyik játékossal kapcsolatban lehetne folytatni Rodrygotól Mbappéig. A bajnoki meg félbeszakadt pár bedobált dolog miatt, itt érdekes senkit nem zavart, hogy záporoznak feléjük a palackok.
Ez semmi kontextus, egyszerűen undorító viselkedés és ebből nem lehet kimosdatni őket. Egyszerűen azt nem értem, hogy ha egy-egy tahó szurkoló egy rasszista szót mond, akkor megy a kivetítőre a figyelmeztetés, meg büntetik a klubokat, szektort zárnak be, de ha a játékosok így viselkednek, akiknek a "feladata", hogy megfelelő magatartást mutassanak így viselkednek nem von maga után semmit.
Meg ne magyarázd már ne haragudj. Mikor Rüdiger arrébb ugrik egy palack mellől, röhög és a nyakán végighúzza az ujját az a Real szurkolóknal szól? Vagy Bellingham azért fejelget vigyorogva a kulacs mellé, mert ott vannak a sajátjai? Ahogy vinicius is a saját szurkolóinak fröcsög habzó szájjal? De szinte mindegyik játékossal kapcsolatban lehetne folytatni Rodrygotól Mbappéig. A bajnoki meg félbeszakadt pár bedobált dolog miatt, itt érdekes senkit nem zavart, hogy záporoznak feléjük a palackok.El Sie7e írta: ↑2025.03.14. 16:05:17a felső karélyban voltak a Real szurkolók és hozzájuk mentek. Ezt az ott lévő hazai "szurkolók" nehezen viselték és elkezdték dobálni és mindennek elhordani őket. Persze ezek valahogy minden videó elejéről lemaradnak. Onnantól nekem szabad a gazda. Egyék meg.Chino írta: ↑2025.03.14. 15:46:52Én mondjuk sokat gondolkoztam, de ha szurkolói magatartás miatt szoktak büntetni egy klubot, akkor az ilyen dolgok felett elsiklanak vagy nem vizsgálják?
https://www.youtube.com/shorts/BO5v1HZvQSU
https://talksport.com/football/3014113/ ... al-madrid/
itt Bellingham az ünneplés közben elfejel egy kulacsot. És ez csak egy felvétel. A bajnoki is félbemaradt mert ezek a "szurkolók" mindent dobáltak. Vini is csendben jön le a szurkolókra se néz majd a végén reagál rájuk és persze ez a szalagcím, hogy mekkora bunkó. Nem kell védeni Vinit mert hülye de ugye kontextus. Nem a meccsel voltak elfoglalva a drága nézők hanem egy lecserélt emberrel aki épp ült volna le. De persze csúnya Real Madrid játékosok hogy merik.
Mi a megdöbbentő abban, hogy a bíró a szabály szerint járt el?
Nincs még egy klub, ami ennyit balhézik az ellenfél szurkolóival, mint a Real. Tele van tahóval a csapat, nincs egy rendes csk, aki rendet vágna közöttük. Lenne ott egy Puyol, tizedennyi balhé nem lenne szerintem.El Sie7e írta: ↑2025.03.14. 16:05:17a felső karélyban voltak a Real szurkolók és hozzájuk mentek. Ezt az ott lévő hazai "szurkolók" nehezen viselték és elkezdték dobálni és mindennek elhordani őket. Persze ezek valahogy minden videó elejéről lemaradnak. Onnantól nekem szabad a gazda. Egyék meg.
https://talksport.com/football/3014113/ ... al-madrid/
itt Bellingham az ünneplés közben elfejel egy kulacsot. És ez csak egy felvétel. A bajnoki is félbemaradt mert ezek a "szurkolók" mindent dobáltak. Vini is csendben jön le a szurkolókra se néz majd a végén reagál rájuk és persze ez a szalagcím, hogy mekkora bunkó. Nem kell védeni Vinit mert hülye de ugye kontextus. Nem a meccsel voltak elfoglalva a drága nézők hanem egy lecserélt emberrel aki épp ült volna le. De persze csúnya Real Madrid játékosok hogy merik.
Nekem is az a bajom, hogy 5 mp alatt eldöntötték hozzáért. A minimum, hogy kihívják megmutatni a bírónak is videón mi történt, hogy jó döntést hozzon, mert annyira nem volt egyértelmű.Chino írta: ↑2025.03.14. 14:29:36Amúgy valóban, amikor elkezdtek a chip-re hivatkozni, lehozták, hogy a PBM-ben nincs ilyen technika.
De alapból vicc kategória az egész, napokkal később, ezer különböző kameraállás után is megy a vita, hogy hozzáért-e vagy sem, a VAR szobában pedig kb. 5 másodperc alatt EGYÉRTELMŰEN megállapították, hogy szabálytalan volt. Legalábbis a szabályok szerint minden kétséget kizáró bizonyíték kell ahhoz, hogy változtassanak az eredeti ítéleten. Itt nem hiszem, hogy ez megvolt.
Ez a videó valószínűleg nézőtéri felvétel, mert igen rossz minőségű. Ennyit az Uefaról.El Sie7e írta: ↑2025.03.14. 15:22:33hivatalos uefa nyilatkozat uefa tv felvétellel ahol minden twitter videonál jobban látszik az eset. peches hogy hozzáért de most vagy van szabály vagy nincs. a kis les is les. ezek fekete fehér szabályok.
https://www.uefa.com/news-media/news/02 ... rid-vs-re/
Magáról a meccsről. Borzalmas kezdés után tipikus Atma elleni meccs volt. Egyáltalán nem játszottunk jól de olyan hú de nagy veszélyben sem voltunk. A 2 meccs alatt 0 percig álltunk kiesésre. A párharc előtt pont ezt vártam. Kínkeserves meccsek végül győzelemmel. Az első meccsen is lehetett volna nagyobb különbség és most is lehetett volna rendes játékidőben lezárni. Ha Vini berúgja a tizit nincs miről beszélni.
Ezt úgy írod, mintha ez csak veletek csinálnák meg. Ez sajnos a velejárója a labdarúgásnak. Régen is ez ment, nemcsak veletek. Persze ha van egy ügyeletes id.ótája a csapatnak az plusz muníció az ellenfél szurkolóinak. A tiszteletet meg kiérdemelni nem pedig kikövetelni kellene. Érdekes se Mbappénak, se Rüdigernek nincsenek ilyen problémái. Ha már rasszizmus.
Számomra ez a legszebb videó erről az estéről:Chino írta: ↑2025.03.14. 15:46:52Én mondjuk sokat gondolkoztam, de ha szurkolói magatartás miatt szoktak büntetni egy klubot, akkor az ilyen dolgok felett elsiklanak vagy nem vizsgálják?
a felső karélyban voltak a Real szurkolók és hozzájuk mentek. Ezt az ott lévő hazai "szurkolók" nehezen viselték és elkezdték dobálni és mindennek elhordani őket. Persze ezek valahogy minden videó elejéről lemaradnak. Onnantól nekem szabad a gazda. Egyék meg.Chino írta: ↑2025.03.14. 15:46:52Én mondjuk sokat gondolkoztam, de ha szurkolói magatartás miatt szoktak büntetni egy klubot, akkor az ilyen dolgok felett elsiklanak vagy nem vizsgálják?
Egyértelmű eset, erről nincs is mit beszélni. Teljesen jogosan vették el a találatot.El Sie7e írta: ↑2025.03.14. 15:22:33hivatalos uefa nyilatkozat uefa tv felvétellel ahol minden twitter videonál jobban látszik az eset. peches hogy hozzáért de most vagy van szabály vagy nincs. a kis les is les. ezek fekete fehér szabályok.
https://www.uefa.com/news-media/news/02 ... rid-vs-re/