2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szinte mindenhol GM-et mondják a kezdőbe, ami számomra teljesen érthetetlen, nála még Inigo is jobb megoldás lenne.Mascherano14 írta: ↑2025.05.06. 09:37:32GM akkor lehet a leghasznosabb, ha ő lesz seggrepacsis ember a csereknél. Nagyon lelkes, de borzasztóan ügyetlen ehhez a rendszerhez. Minden más megoldás működhet, főleg, ha kicsit kevésbé toljuk fel a védelmi vonalat, hogy ne futkosanak be mogenk.
Szerintem most a legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt. Ha az Inter egyszer is megszerzi a vezetést, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz. A hátsó szélsőket most nem is futtatnám előre, Martin helyére Martinezt tenném, a másik oldalra Garciát. A Gironában játszott azon a poszton. Martinez-Cubarsí-Araújo-Garcia lenne nálam a kezdő, előttük Christensennel. A támadók miatt nem aggódok, ontjuk a gólolat ebben a szezonban. A legfontosabbnak most azt tartom, hogy ne kapjunk gólt, és legfőképpen, ne kerüljünk hátrányba.Chino írta: ↑2025.05.06. 00:02:25Ez valóban előny, de enélkül is győzelemre kellene játszani.gránit írta: ↑2025.05.05. 22:26:49Én is így látom, az idegenben szerzett gólok elsőbbségét pedig eltörölték, így nem hátrányból kezdődik számunkra a meccs, ami hatalmas különbség. Ha érvényben lenne még az idegenben lőtt gólok elsőbbsége, az Inter kényelmes helyzetben lenne, előnnyel kezdődne számukra a visszavágó, csak játszaniuk kellene, amit a leginkább tudnak, nekünk pedig kockáztatnunk kellene. Túlzottan feltolt védelem, habkönnyű kontrák az ellenfélnek, mindannyiunk számára ismerős meccskép.
De már nincs elsőbbsége az idegenben szerzett góloknak, tiszta lappal indulunk. Mi bárkinek lövünk legalább három gólt. A mieinkben ez minden meccsen benne van. Ezzel szemben az Interben kevésbé látom ezt, tőlük a három gól inkább kivétel, mint alap, így nagyobb esélyét látom annak, hogy mi tudjuk ezt megismételni, mintsem hogy ők.
Ami iszonyatos nehéz lesz, az a szélső védők pótlása. Gyakorlatilag nincs oda emberünk.
És a támadókon is. Meg a cserejátékosokon, hogy ki, hogyan tudja felvenni a ritmust.
Flick alatt még sosem játszott jobb bekket Ara, ha jól emlékszem, szóval ennek kevesebb mint 1% esélyt adok.
Ez valóban előny, de enélkül is győzelemre kellene játszani.gránit írta: ↑2025.05.05. 22:26:49Én is így látom, az idegenben szerzett gólok elsőbbségét pedig eltörölték, így nem hátrányból kezdődik számunkra a meccs, ami hatalmas különbség. Ha érvényben lenne még az idegenben lőtt gólok elsőbbsége, az Inter kényelmes helyzetben lenne, előnnyel kezdődne számukra a visszavágó, csak játszaniuk kellene, amit a leginkább tudnak, nekünk pedig kockáztatnunk kellene. Túlzottan feltolt védelem, habkönnyű kontrák az ellenfélnek, mindannyiunk számára ismerős meccskép.
De már nincs elsőbbsége az idegenben szerzett góloknak, tiszta lappal indulunk. Mi bárkinek lövünk legalább három gólt. A mieinkben ez minden meccsen benne van. Ezzel szemben az Interben kevésbé látom ezt, tőlük a három gól inkább kivétel, mint alap, így nagyobb esélyét látom annak, hogy mi tudjuk ezt megismételni, mintsem hogy ők.
Én is így látom, az idegenben szerzett gólok elsőbbségét pedig eltörölték, így nem hátrányból kezdődik számunkra a meccs, ami hatalmas különbség. Ha érvényben lenne még az idegenben lőtt gólok elsőbbsége, az Inter kényelmes helyzetben lenne, előnnyel kezdődne számukra a visszavágó, csak játszaniuk kellene, amit a leginkább tudnak, nekünk pedig kockáztatnunk kellene. Túlzottan feltolt védelem, habkönnyű kontrák az ellenfélnek, mindannyiunk számára ismerős meccskép.
Igen, és a védősorunkon is. Az odavágó ezen ment el. A 3 lőtt gól nagyon szép, ennyivel be kellene húzni bármelyik meccset. Ha megint veszítjük a fejpárbajokat, az Internek nem kell sok helyzet a gólhoz. Legutóbb 2 szögletből 2 gólt kaptunk, szétvertek minket a levegőben. Mi lesz, ha most 5 szöglete lesz az Internek? Ha nem szedjük össze magunkat ezen a ponton, az Inter kevés helyzetből is találhat gólokat. Christensent mindenképpen játszatnám, a védősor pedig a lehető legerősebb légelhárító összetételben kell hogy pályára lépjen.
Sokan úgy gondolják, hogy a gólokat a kapus kapja.Peter írta: ↑2025.05.05. 22:06:18Jó reggelt magamnak.....köszi az ébresztőt....![]()
Bennem csak annyi a kétely az első meccs alapján, hogy Tek javítani, bizonyítani akar és ez vagy nagyon jól, vagy szomorúan fog elsülni.
Az összes további dologról kb osztom azt, hogy Barcelonában az Inter kimaxolta magából a legjobbat, amit nehéz lesz megismételnie, míg mi játszottunk már nem egyszer korábban jobban, így nagyobb eséllyel lehetünk összeszedettebbek, ezáltal jobbak és ügyesebbek a visszavágóra.
Úgy gondolom, középpályán és a kapusposzton dőlhet el a párharc,
Jó reggelt magamnak.....köszi az ébresztőt....
Nekem Olmo semmiképp nem egyértelmű az első hatból, kb 3 meccse konstansan gyenge, igazából amióta kezdő. Ezt már többedszer csinálja meg ugyanígy a szezonban, mindig amikor stabil kezdő lesz, eltűnik. Nálam Fermín a kezdő, jobb vele a letámadás, van benne spiritusz, és most még lehet, hogy átszakadt benne a kapu előtti gát a minapi góljával.menczel írta: ↑2025.05.05. 18:42:17Ha támadni akarunk és igenis azt kellene, valamint az biztos, hogy marad a szokásos baloldali kiürítés, akkor Inigo nem megoldás kezdésnek, nem tud fullbacket játszani.
A legjobban, aki megoldja a posztot az Fort, enyhén gyengébb védő mint Martin, de sokkal jobb támadó képességei vannak.
Akkor viszont a kezdő Fort-Inigo-Cubarsi-Eric. A felső 6 egyértelmű mindenkinek.
(Mekkora húzás lenne Rafinhát betenni balbekknek, tavaly már játszott ott , de egy Balon D'or jelölttel szerintem már nem lehet ezt megtenni. Abban az esetben, a támadók Ferran-Lewa-Yamal, na nincs lengyel, akkor Olmo-Ferran-Yamal és Fermín játszik 10-est).
Akkor jó, foglalmam sincs, hol olvastam, de most én sem találom szóval alighanem nem volt megbízható forrás. Mindjárt derűsebbnek látom a dolgokat.