Visszagondolva az első meccsre nem gondolnám, hogy az olaszok jobban kifáradtak volna. Sőt a második félidő közepén inkább mi zuhantunk meg kicsit, akkor jöttek is a kontrák, a lesgól...persze az egész mérkőzést tekintve mi voltunk a jobb csapat szerintem, de ez nem jelent semmit a holnapi visszavágóra. Yamal extra volt az első meccsen, de kicsi rá az esély, hogy hasonlóan nagy meccset hozzon holnap is. Bár a srácban rengeteg potenciál van. Kicsit a többieknek kell felnőni hozzá. Rapinha GM miatt eléggé vonalhoz van szorulva, így neki nehezebb, viszont én Olmotól várnék többet leginkább! Fermint nem kezdetném Olmo kárára, mert Ferimin képes túlpörögni Gavihoz hasonlóan, akár könnyen össze is tud szedni kát sárgát, ami miatt sem őt, sem Gavit nem kezdetném. Elől nem tudom mi lenne a jobb: Lewa vagy Ferran. Logikus lenne lefárasztani a védőket Lewával és frissen beküldeni a második félidőben Ferrent, azonban ha várhatóan mi fogjuk diktálni a tempót, akkor jobb a mozgékonyabb Ferrannal kezdeni.
A védelem kérdéses. Araujo ha tud játszani, akkor játszatnám, mert a fejjátéka aranyat érhet. A fejtörés az, hogy jobb oldalon vagy középen játszon. Én jobb oldalra szavaznék. Viszont a bal szél Bade hiányában nagyon problémás. GM nem szint, rajta elmehet a meccs. inigo lassú oda szerintem, plusz támadásban sem túl acélos. Fort meg furcsa lenne, ha most kezdene...
Ja és remléem Tek nem fog ki még egy olyan gyatra napot, mint holnap, ugyanis őt és GM-et illetve a posztját érzem gyenge láncszemnek.
Összességében viszont nagyon jó érzés hosszú idő után a bl elődöntő visszavágója miatt izgulni. Régóta várt, és furcsán jó érzés