Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2012.07.07. 18:35:20

LG írta: Pont azért hibás Wenger, mert csak egy báb. Szó nélkül asszisztál hozzá, h a tulajdonosok leamortizálják a csapatot. Persze, mint edző az anyagi és egyéb lehetőségeket figyelembe véve kihozza a csapatból a maximumot, de szvsz ha igazán karizmatikus lenne, fel kéne emelnie a szavát, h adjanak több pénzt a tulajdonosok igazolásokra, fizetésekre. Mert a szurkolók bajnoki címet akarnak.
Szerintem megpróbálta ő, de nem kapott, aztán beletörődött, ő is felfogta, hogy most pár évig ez lesz. De ő választotta ezt, nem egy alkalma volt arra, hogy elmenjen egy másik csapathoz.

Szerencsétlen szám ez a 8-as:
Henry, Clichy, Almunia és Cesc is 8 évet töltöttek az Arsenalnál, miután távoztak. Ha Robin idén távozik, akkor a nevével bővül ez a lista.

Állítólag:
- M'Vila helyett Capoue iránt érdeklődünk.
- Walcott-ot vinné a Chelsea. Egy Sturridge + lóvé for Hamilton-ban benne lennék már.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.07.07. 15:48:23

Game90 írta: Végre két ember, aki jól látja a helyzetet ezen a fórumon. Wenger ebben az ügyben a legkevésbé hibás, ő is csak egy "báb". De ha marad ez a keret, akkor kb. rosszabb lesz a helyzet, mint tavaly, a játékosoknak vért kell hugyozniuk, hogy meglegyen a BL-hely.

Ebben a helyzetben most örülnék, ha egy milliárdos beleölne 100-150 milliót a klubba... :oops:

RvP meg szerintem a ManCity, Juve, PSG hármasból fog választani, én már csak abban reménykedek, hogy minél több pénzzel (min. 25 millió) lehúzzuk a vevőt.

Útwengeres cikkből, minden szavával egyetértek:
Szóval ott tartunk, hogy egy szezon után elveszítünk egy újabb kapitányt, akire úgy tűnt, valóban felnéztek a játékostársak. Ezt nagyobb veszteségnek érzem, mint magát a játékost, akinek ugyan nagyon fog hiányozni a klasszisa a pályáról, de nála pótolhatatlanabb embert is pótoltunk már, éppen tavaly. Nem tudom, hogy meg lehet-e ezt szokni, de tény, hogy az első döbbenet után ma reggelre már meglehetős közönyt éreztem az egész szituáció iránt. Elvégre láttuk már ezt a filmet: egy játékos, akinek rengeteg lehetőséget és időt adtunk a kibontakozásra (Robin esetében ez különösen igaz, nem árt visszaemlékezni, hogy az idei volt a legelső olyan szezonja, amikor nem hiányzott hónapokat sérülés miatt) végre produkál egy olyan idényt, amivel bebizonyítja, hogy kiérdemelte a bizalmat, majd azon nyomban lelép. Ezt az utat járta be Flamini, Nasri és Adebayor is, bár utóbbi egy év késéssel. A körülmények kicsit mások minden esetben, de az eredmény ugyanaz lesz. És talán még a csapat is, ahol van Persie kiköt majd.
Pont azért hibás Wenger, mert csak egy báb. Szó nélkül asszisztál hozzá, h a tulajdonosok leamortizálják a csapatot. Persze, mint edző az anyagi és egyéb lehetőségeket figyelembe véve kihozza a csapatból a maximumot, de szvsz ha igazán karizmatikus lenne, fel kéne emelnie a szavát, h adjanak több pénzt a tulajdonosok igazolásokra, fizetésekre. Mert a szurkolók bajnoki címet akarnak.
Ha ő, és a szurkolók is nyomást helyezésnek a tulajdonosokra, akkor változtatniuk kéne.
Egyébként akik távoztak az Arsenaltól, szinte egyik sem tudta azt teljesítményt nyújtani, amit itt. Ez elmondható Henryről, Flaminiről, Nasriról, Clichyről, Fabregasról, Adebayorról. Szintem van persievel is ez lesz, főleg ilyen EB után, főleg, ha mondjuk a Citybe menne, ahol eleve nem lenne könnyű dolga a kezdő közelébe kerülni.
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.07.07. 08:37:49

Park Dzsi Szung, de a Tottenham duója, William Gallas és Jermaine Defoe iránt is érdeklődnek a QPR-nél.

http://www.hatharom.hu/article/4d1b13-n ... ky-csapata

Azért így név szerint kezd tetszetős lenni a csapat. :D Először Cissé, Zamora és Wright-Philips. Nameg Buzsáky 8). Most meg az említettek. Egy jó védő kéne oda szerintem s egy irányító. Nem csatárokat kéne azért elsősorban választani.
més que un club
PCsabi
aka Game90

2012.07.05. 21:33:04

Eboué-nak azért hatalmas pacsi! :)
Capon írta:Innen a játékosok lépnek le sorba egymás után.
Igen, ez a legnagyobb baj, szinte mindegyik játékost kényszerből adtunk el. Adebayor összeveszett mindenkivel és pénzéhes volt, Clichy-nek és Nasri-nak már csak 1 év volt hátra a szerződéséből és kijelentették, hogy nem hosszabbítanak, most ugyanez RvP-nél, Fabregas meg x év huzavona után már várható volt, hogy hazatér.
S.Agüero írta:Remélem ebben az évben (is) összekerülünk a Zenállal a béelben. :lol:
Matyika, pont a legjobbkor írtál be ebbe a topikba... :roll:
barca99 írta:
kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban...
Végre két ember, aki jól látja a helyzetet ezen a fórumon. Wenger ebben az ügyben a legkevésbé hibás, ő is csak egy "báb". De ha marad ez a keret, akkor kb. rosszabb lesz a helyzet, mint tavaly, a játékosoknak vért kell hugyozniuk, hogy meglegyen a BL-hely.

Ebben a helyzetben most örülnék, ha egy milliárdos beleölne 100-150 milliót a klubba... :oops:

RvP meg szerintem a ManCity, Juve, PSG hármasból fog választani, én már csak abban reménykedek, hogy minél több pénzzel (min. 25 millió) lehúzzuk a vevőt.

Útwengeres cikkből, minden szavával egyetértek:
Szóval ott tartunk, hogy egy szezon után elveszítünk egy újabb kapitányt, akire úgy tűnt, valóban felnéztek a játékostársak. Ezt nagyobb veszteségnek érzem, mint magát a játékost, akinek ugyan nagyon fog hiányozni a klasszisa a pályáról, de nála pótolhatatlanabb embert is pótoltunk már, éppen tavaly. Nem tudom, hogy meg lehet-e ezt szokni, de tény, hogy az első döbbenet után ma reggelre már meglehetős közönyt éreztem az egész szituáció iránt. Elvégre láttuk már ezt a filmet: egy játékos, akinek rengeteg lehetőséget és időt adtunk a kibontakozásra (Robin esetében ez különösen igaz, nem árt visszaemlékezni, hogy az idei volt a legelső olyan szezonja, amikor nem hiányzott hónapokat sérülés miatt) végre produkál egy olyan idényt, amivel bebizonyítja, hogy kiérdemelte a bizalmat, majd azon nyomban lelép. Ezt az utat járta be Flamini, Nasri és Adebayor is, bár utóbbi egy év késéssel. A körülmények kicsit mások minden esetben, de az eredmény ugyanaz lesz. És talán még a csapat is, ahol van Persie kiköt majd.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.07.05. 20:51:46

Kash írta:Most talátlam a Face-en Arsene Weneger-ről és az Arsenalról:
- "Minden szezonban távozik legalább egy kulcsember, és még így is BL-helyen végez a csapat, emellett szép futballt játszik a korlátozott lehetőségeivel olyan együttesek ellen, akik sok-sok milliót költenek. Visszautasított olyan klubokat, mint a Real Madrid és a Barcelona, sőt, még saját hazája válogatottjára is nemet mondott... csak az Arsenal miatt."

Respect, Arsene. :D
Ez szép tőle...de ha igazán szereti az Arsenalt, akkor szót emelhetne már a tulajdonosok zsugorisága ellen, akik miatt ennek a klubnak nincs esélye komoly címeket nyerni. Mert én, de sztem nyugodtan beszélhetek az Arsenal szurkolók nagy részének a nevében, nem elégszünk meg már azzal, h minden évben megvan a 3-4. hely. De így, h csak csendben teszi a dolgát, asszisztál hozzá.
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.05. 20:43:49

Most talátlam a Face-en Arsene Weneger-ről és az Arsenalról:
- "Minden szezonban távozik legalább egy kulcsember, és még így is BL-helyen végez a csapat, emellett szép futballt játszik a korlátozott lehetőségeivel olyan együttesek ellen, akik sok-sok milliót költenek. Visszautasított olyan klubokat, mint a Real Madrid és a Barcelona, sőt, még saját hazája válogatottjára is nemet mondott... csak az Arsenal miatt."

Respect, Arsene. :D
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.07.05. 16:07:55

Szerintem elég reális ár ez a 20 milla körüli.
Ebben az esetben az Arsenal teljesen vert helyzetben van, csak a többi klub versenyez egymással, hogy ki mennyit hajlandó fizetni érte. Wengeréknek nem sok beleszólása van az ár alakulásába.
Az lenne a kiszabás ha nem jönne 8-10 millánál nagyobb ajánlat.
Wenger nem tudná melyik kezébe harapjon. Megtartani egy játékost aki menni akar teljességgel felesleges, még a csapat öltözői hangulatát is szépen befolyásolná a dolog.
Tavaly Fabregasért akartak 50-60 millákat aztán annak is mi lett a vége.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.05. 14:13:34

Nekem könnyű véleményt formálni, mivel nem vagyok közel sem fegyverimádó (ágyú)

szóval:

pro:

-Ő már eléggé átláthatja az évek alatt,hogy komoly trófeára nem mostanában lesz esélye, ezért érthető

kb ennyi volt a pro :D

kontra:

-megbecsült, hű, ő tuti nem lép le, NO1, CSK
-mindig sírt,h igazoljanak minőségi embereket, igaz,h nem befutott klasszisok érkeztek, érkeznek, de azért a mostani átigazolási szezon jóval biztatóbb lehetne neki, mint a tavalyi, erre pont most fog lelépni....:D
-játékos társaknak, szurkolóknak tett nyilatkozatait kb szembeköpi

Azt meg kizártnak tartom, hogy csak 22millió font legyen az ára, bár ha jövőre lejár a kontakt, akkor kényszerhelyzetben van az Arsenal. Szóval még egy kontra, még rendesen ki is cseszik a klubjával,h áron alul megy el. (bár szerintem kb ennyi lenne a reális ára, de látva mostanában az árakat, 50millás kategória, ha még én nem is tartom valami nagyra.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.05. 10:33:48

RvP kapcsán csak azt nem értem (persze hogyne érteném, pénz beszél), hogy szezon közben még úgy nyilatkozott, mintha ő lenne a leglojálisabb játékos. Aztán most hirtelen mehetnékje van.
Azonban alapból nem is a pénznek kéne egy játékost a klubnál tartani, úgy viszont kicsit nehezebb, hogy a ManCity és a Juve nem csak jobb anyagi, hanem jobb sportszakmai lehetőségeket tartogat. Szerintem ez a szerződéshosszabbításos dolog csak ürügy volt nála és Nasrinál is pl., hogy olcsón leléphessenek.
Amúgy ez így érdekes lesz, h Wenger úgy veszíti el az összes emberét, hogy pénzt meg nem lát sokat belőlük, mindenesetre nem a legjobb út a profittermeléshez.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.05. 10:10:20

S.Agüero írta:
messideco írta:Vicces vagy...
Az ilyen szurkolók miatt utálja szinte mindenki a Barcát...
Tudom 8)
Milyenek miatt?

Jajj, mert te két éve az Arsenalnak szurkolsz... :D
mit kapok ezért. :d
+1 :)
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.05. 10:01:37

Capon írta:Érzésem szerint ebből Real vagy Chelsea lesz.
Hogy gondoljátok?
Azt hiszem volt egy hír, hogy a Juve is szóba kerülhet. Szerintem ott is jól járna. Bajnokságban esélyesek lennének, BL pedig eléggé kiszámíthatatlan, ott is összejöhet egy jó menetelés.
Realt én sem tartom valószínűnek, nem nagyon lenne helye, főleg, amíg egy csatárral játszanak.
Chelsea hasonló. Ott van Torres, akivel állítólag kezdőként számolnak a következő szezonban, plusz a kékek már kiigazolták magukat erre a szezonra.
Szerintem Olaszország lesz a nyerő.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kristop
Entrenador del Barça

2012.07.04. 22:44:25

barca99 írta:Már várom a South Park-os mame-eket. "We have a world-class striker. Aaaand it's gone." :lol:
parancsolj :lol:
Erxy
Entrenador del Barça

2012.07.04. 22:15:09

Realba nem hiszem, van ott egy Benzema-Higu duó, ráadásul úgy hírlik, Mourinho egy Castillás arccal is számolni fog, Moratával és ő is csatár.

Chelsea inkább, de szerintem Anglián kívül fog szerződni.. :-k
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.07.04. 22:09:31

Érzésem szerint ebből Real vagy Chelsea lesz.
Hogy gondoljátok?
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.04. 21:36:10

barca99 írta:
kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban... Nem véletlen a Cashly Cole, Flamoney, Na$ri becenév, annyit kértek, amennyit az Arsenal nem adott meg, ők meg leléptek. De Adebayor is pont ez "I will play like Henry, when I'm paid like Henry" nyilatkozat után lelépett a Citybe.

Szerintem addig örüljenek az Arsenal-fanok, amíg Wenger ott van, mert addig legalább ott loholnak a legjobbak nyomába. Szerintem más ennyi pénzből egy kategóriával lejjebb rakná a csapatot. A lehetőségeket maximálisan kihasználja.
Nekem egyik sem szimpatikus. A tulajok a pénz miatt, oké, hogy nekik a kash a fontos, de azért mégis egy futballklubról van szó.
Wenger azért nem, mert amit felépített 5-6 év alatt azt a következő 6-7 évben lerombolta. Amikor kevesebb lett a pénz, amikor a sztárok sorra mentek el, akkor szépen neki is le kellett volna lépnie. Sokkal jobban járt volna. Hat éve még szinte bármelyik európai top csapat padján szívesen látták volna, ma pedig a legtöbben csak mosolyognak rajta. Van az a pillanat, amikor tudni kell váltani, amikor le kell lépni. Wengernél ez már rég eljött.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.04. 21:34:05

messideco írta:Vicces vagy...
Tudom 8)
Milyenek miatt?

Jajj, mert te két éve az Arsenalnak szurkolsz... :D
mit kapok ezért. :d
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.04. 21:31:23

A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban... Nem véletlen a Cashly Cole, Flamoney, Na$ri becenév, annyit kértek, amennyit az Arsenal nem adott meg, ők meg leléptek. De Adebayor is pont ez "I will play like Henry, when I'm paid like Henry" nyilatkozat után lelépett a Citybe.

Szerintem addig örüljenek az Arsenal-fanok, amíg Wenger ott van, mert addig legalább ott loholnak a legjobbak nyomába. Szerintem más ennyi pénzből egy kategóriával lejjebb rakná a csapatot. A lehetőségeket maximálisan kihasználja.
messideco
Presidente del Barça

2012.07.04. 21:31:10

Vicces vagy...
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.04. 21:30:08

Remélem ebben az évben (is) összekerülünk a Zenállal a béelben. :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.04. 21:13:25

Évekig semmi bajom nem volt az Ágyúsokkal. De amióta megy ez a mérhetetlen töketlenség, fiatalítsuk agyon a csapatot egészen antipatikus lett a klub.

Egyszerűen nem akarnak komoly eredményeket elérni. Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon. Őszintén szólva nem irigylem az Arsenal fanokat, mert ami ott megy már komédia.

Van Persie is érdekes. Van egy jó szezonja, aztán pápuszi. Mondjuk nem tudom, hogy mennyivel lennének előrébb, ha hosszabbít, marad még egy évet aztán lelép. Talán több pénz kaptak volna érte. De minek oda pénz, ha úgyis az etióp óvodából válogat Wenger?
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.04. 21:12:05

messideco írta:Wengernek az a baja, hogy nem képes megújulni, nem tartja össze a csapatot, minden évben muszáj elveszíteni mindent, mert neki megvan a FILOZÓFIÁJA...
Ha tényleg a pénzért lép le RvP, azzal mit tud kezdeni Wenger?
messideco
Presidente del Barça

2012.07.04. 21:10:42

Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.07.04. 21:07:46

Nem vagyok egy Arsenal fanatikus, csupán kedvelem őket, én azt vártam hogy hosszabbít Van Persie. Újabb klasszisát veszítette el Wenger, Giroud és Podolski is jó igazolás szerintem, talán ketten valahogy pótolhatják a hollandot.

Ha ő is a citybe megy, az már komolyan...(és ide valami szépet kell elképzelni :roll: )
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messideco
Presidente del Barça

2012.07.04. 21:05:38

Wengernek az a baja, hogy nem képes megújulni, nem tartja össze a csapatot, minden évben muszáj elveszíteni mindent, mert neki megvan a FILOZÓFIÁJA...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.07.04. 21:04:03

Érdekes ami az Arsenalnál történik.
Elsőre azt akartam írni, hogy úgy szedik szét a csapatot mint egy "kis/közép" csapatot szoktak, de nem teljesen helytálló. Innen a játékosok lépnek le sorba egymás után.
Ahogy én látom (nem vagyok otthon a témában) az egész úgy kezdődött, hogy Wenger az idősebb de még jó áron eladható játékosokat elkezdte kiszórni fiatalítás címszóval, aztán ide jutott... Senki sem marad akire csapatott lehetne építeni.
Válasz küldése