recrea írta:
Azért, mert nem tudják elviselni, h jobbak vagyunk náluk (a többi csapat igen, mert ez eddig is így volt), erre pedig valóban rátett Mou a "nem bír veszíteni" stílusával. Pont leírtad: a nagy Real Madridról beszélünk, ez a bajuk, h felsőbb rendűnek érzik magukat.
Én csak nem szidom őket teli torokból, és csak azt mondom, h egyesek minden olyanba kapaszkodnak, csak h szidhassák őket, ami egyébként egy angol, de pláne egy olasz ligában is simán előfordul, csak nincs ennyire előtérben, mint egy Barca-Real. Nem kell messze menni, Ibra személyében nálunk is játszott egy "surmó", más kérdés, h kilökte a szervezet magából, de Alves sem épp a fair play megtestesítője, mint ahogy nálam Messi sem az, összehasonlítva mondjuk egy Rivaldoval vagy R10-el.
Ja, és még valami, a legnyugodtabb és legjobb játékosnál is elszakadhat a cérna, lásd: Zidane, R10, CR, Messi. Én ezt nem tartom akkora vérlázító dolognak, mint Ti, ennyiről van csak szó, ill. szurkolók révén, nem ugyanolyan mércével nézzük a különböző eseteket.
Én meg pont azért tartom vérlázítóbb dolognak, h ilyen piszkos eszközök
az első számú fegyverek pl. odaát, mert a nagy reálmadrid ne alacsonyodjon már le ilyen gyökkettő szintre, ha már ők az úriemberek klubja, meg a felsőbbrendűek, ahol mindig a legnagyobbak játszanak. És erre nem magyarázat, h az a baj, h nem bírják elviselni, h most éppen van náluk jobb, (még ha ők ezt kizárólagos dolognak is tartják) mert ha tényleg ők az über alles klub, akkor viseljék el és próbáljanak meg sportemberhez méltón veszíteni. Igaz, ebben is benne vannak a durvább belépők, mint ahogy minden meccsen, de erre utazni....
Az angol bajnokságban biztos nem lenne ennyire feltűnő, mert ott alap a pokróc stílus. Éppen ezért sem szerencsés a párhuzam. Teljesen más a mentalitás.
ÉS ha már felsoroltad Alvest, Messit is, mint akiknek szintén van a számlájukon (Alves esetében még el is fogadom) , akkor ne menjünk el amellett szó nélkül, h mondjuk Daninak igencsak elvétve vannak olyan belépői, amiket mi sorozatosan szenvedtünk el az elmúlt néhány évben. Inkább régebben voltak gyakoribbak a durvább belépők, de mégis úgy maradt meg a köztudatban, h egy brutális, alattomos ember. Akkor most miért intézzük el egy legyintéssel azokat, akik meccsenként mutattak be annál sokkal parnyákabb akciókat!?